Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 hour ago, Δημητρης Αναστασιαδης said:

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι ψιλό άσχετο..εγώ που ψάχνω να δώσω το 13 προ Μαξ 256 γύρω στα 850 ζητάω πολλά?γιατι η I storm Μ το παιρνει γύρω στα 700

Πριν που κε ρώτησες αν μπορώ να αλλαξω χρωμα, όχι δε μπορώ. Αλλά αν με απωθεί πχ το μπλε προτιμώ να μην παραλάβω και να περιμένω τη σειρά μου. Που δε νομίζω βέβαια αλλά ποτέ δε ξέρεις.

ως προς την istorm, γενικά αυτοί δίνουν τιμές σκότωμα στο trade and upgrade όποτε μην το παίρνεις τοις μετρητοίς το 700αρι που δίνουν απλά το σκοτώνουν 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, klandest047 είπε

Έχω παραγγείλει  Iphone Pro από τον Κωτσόβολο 15/09. Η κατάσταση της παραγγελίας άλλαξε σε συλλογή-προετοιμασία. Επίσης γράφει οτι η αποστολή είναι προγραμματισμένη για αύριο. Αλλα δεν εχω κάποια άλλη ενημέρωση.

Screenshot 2023-09-21 at 2.26.12 PM.png

αυτή την εικόνα που την βλέπεις; εγώ όταν πατάω να δω την εξέλιξη παραγγελίας μου βγάζει άλλη σελίδα και μου λέει απλά "σε εξέλιξη"

18 λεπτά πριν, kotlid είπε

Εμένα για Apple Watch series 9 για αποστολη στο σπιτι μου, εχει βγάλει οτι σημερα θα παραδοθει στην κουριερ (ενω αρχικα μου ειχαν πει στο τηλεφωνο οτι αυριο θα παραδοθει) και θα μου στειλουν με SMS το tracking number.

Ελπίζω όντως να το παραδώσουν στην κούριερ σήμερα και αύριο λογικά να το εχω

image.png.fb0283eb8cec8a81abf78ef5a273a593.png

Και εμένα το ίδιο για ρολόι και 15 pro max 256 black 

εχτές το απόγευμα ενημέρωση ότι βρίσκεται αποθήκες κι μετά από λίγο αλλαγή στο συγκεκριμένο status 

Μόλις τώρα, marmagia είπε

Απίστευτο.... τα μοιράζουν μεταξύ τους 

Πιθανό να τα παίρνουν με αποφορολογηση και να τα δίνουν σε κανονική τιμη

• Like 1

Just now, alex19871987 said:

Πιθανό να τα παίρνουν με αποφορολογηση και να τα δίνουν σε κανονική τιμη

Δε είναι το θέμα μόνο εάν τα αγοράζουν αποφορολογημενα, είναι το θέμα ότι έχουν ανοίξει παραμάγαζο και έχουν δεσμεύσει από ένα σε κάθε χρωμα και μέγεθος ήμαρτον 

4 λεπτά πριν, hellojim είπε

αυτή την εικόνα που την βλέπεις; εγώ όταν πατάω να δω την εξέλιξη παραγγελίας μου βγάζει άλλη σελίδα και μου λέει απλά "σε εξέλιξη"

Είναι η σελίδα που εμφανίζεται μόλις πατήσω το λινκ από το μειλ μου και καταχωρίσω τις απαραίτητες πληροφοριες

4 λεπτά πριν, marmagia είπε

Δε είναι το θέμα μόνο εάν τα αγοράζουν αποφορολογημενα, είναι το θέμα ότι έχουν ανοίξει παραμάγαζο και έχουν δεσμεύσει από ένα σε κάθε χρωμα και μέγεθος ήμαρτον 

Και εγώ περιμένω να με πάρουν..χαχαχα

28 minutes ago, charalampos21 said:

Εγώ πάντως θέλω να ρωτήσω πραγματικά που ωφελεί το «εκδήλωση ενδιαφέροντος» εκτός των άλλων 

Στέλνουν στην Apple τα στατιστικά για να έχουν μια εικόνα το τι πρέπει να στείλουν περίπου (ποσότητες, χρώματα, χωρητικότητες) στην πρώτη παραλαβή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω εχω να πω οτι η κατασταση τψν προπαραγγελιων οσο αφορα τα καταστηματα οδευει προς φαρσοκωμωδια.

Ακολουθει story time σεντονι το οποιο συνεβη περιπου πριν 2 ωρες:

Χτυπαει το τηλεφωνο, απανταω και μου λενε "γεια σας απο το πλαισιο σας καλω".Τελεια σκεφτομαι απο μεσα μου θα ειναι για παραλαβη του iphone. 

-Παρακαλω  πειτε μου απαντω

-Σας καλω σχετικα με την φορμα εκδηλωσης ενδιαφεροντος για το νεο iphone που ειχατε συμπληρωσει μου λεει.(τερμα ξενερωμενος εγω).

-Εχω προχωρησει ηδη σε προπαραγγελια λεω μια εβοδμαδα πριν, την περασμενη Παρασκευη.

-Μισο λεπτο μου λεει και κατι ψαχνει....Ναι το βλεπω, θα ενημερωθειτε μολις υπαρξει διαθεσιμοτητα του προιοντος.

-Το γνωριζω λεω οτι θα ενημερωθω και καπου εκει τελειωνει η κουβεντα.

Δεν προλαβαινουν να περασουν 5 λεπτα μου σκαει sms απο πλαισιο το οποιο περιληπτικα εγραφε:

"Σχετικα με την προπαραγγελια σας του iphone 15, επικοινωνησαμε για να προγραμματισουμε την παραδοση της παραγγελιας σας, θα δοκιμασουμε να σας καλεσουμε ξανα η ενναλακτικα μπορειτε να μας καλεσετε εσεις στο ταδε τηλεφωνο επικοινωνιας"

Εγω δεν εχω βρει καμια κληση τους στο μεταξυ, αλλα παρολα αυτα μου φευγει η ξενερα και λεω τωρα σιγουρα ειναι να παραλαβω και καλω κατευθειαν το πλαισιο.

Μετα απο 36 λεπτα αναμονης(!) το σηκωνει ενας πολυ ευγενικος υπαλληλος και ακολουθει ο παρακατω διαλογος:

-Επειδη ολες οι γραμμες αυτη την στιγμη ειναι κατελλημενες να σας καλεσουμε εμεις αργοτερα?

-Επειδη ειμαι 36 λεπτα στην αναμονη και θελω να κανω μια απλη ερωτηση μηπως μπορειτε να με εξυπηρετησετε εσεις στα γρηγορα?

-Πειτε μου

-Ελαβα sms απο εσας για την προπαραγγελια του  ιphone που εχω κανει και μου λεει να επικοινωνησω για να κανονισουμε την παραδοση του προιοντος

-Βλεπω την εξελιξη της παραγγελιας σας, αλλα  βλεπω οτι δεν υπαρχει ακομη διαθεσιμοτητα, οταν υπαρξει διαθεσιμοτητα θα επικοινωνησουμε μαζι σας.

- Ηδη εχετε επικοινωνησει, εχει σταλει sms απο εσας για να κανονισουμε την παραδοση

-Τι να σας πω εχω βλεπω στην εξελιξη παραγγελιας σας οτι ακομη δεν υπαρχει διαθεσιμο το προιον

-Τοτε πως γινετε να εχω λαβει το sms, προκειται για λαθος?

-Τι να σας πω δεν γνωριζω.

-Ναι αλλα πρπει και εγω να παρω μια απαντηση για αυτο το λογο περιμενα 36 λεπτα στην αναμονη, εχω ενα sms απο εσας που μου λεει να επικοινωνησω μαζι σας για να κανονισουμε την παραδοση της παραγγελιας, για ποιο λογο το εχω λαβει?

-Τι να σας πω δεν γνωριζω δεν το εχω στειλει εγω το sms

-Προφανως δεν το εχετε στειλει εσεις προσωπικα αλλα καποιος συναδελφος σας, μπορειτε σας παρακαλω να στειλετε καποιο αιτημα επικοινωνιας στο αρμοδια τμημα να επικοινωνησουν μαζι μου για να μαθω τι γινετε με την παραγγελια μου και για πιο λογο ελαβα το sms?

-Ενταξει μου απαντα και καπου εκει τελειωνει η κουβεντα

Βγαλτε εσεις συμπερασμα τωρα,

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
  • Sad 5

7 minutes ago, Pwpwpw said:

Εγω εχω να πω οτι η κατασταση τον προπαραγγελιων οσο αφορα τα καταστηματα οδευει προς φαρσοκωμωδια.

Ακολουθει story time σεντονι το οποιο συνεβη περιπου πριν 2 ωρες:

Χτυπαει το τηλεφωνο, απανταω και μου λενε "γεια σας απο το πλαισιο σας καλω".Τελεια σκεφτομαι απο μεσα μου θα ειναι για παραλαβη του iphone. 

-Παρακαλω  πειτε μου απαντω

-Σας καλω σχετικα με την φορμα εκδηλωσης ενδιαφεροντος για το νεο iphone που ειχατε συμπληρωσει μου λεει.(τερμα ξενερωμενος εγω).

-Εχω προχωρησει ηδη σε προπαραγγελια λεω μια εβοδμαδα πριν, την περασμενη Παρασκευη.

-Μισο λεπτο μου λεει και κατι ψαχνει....Ναι το βλεπω, θα ενημερωθειτε μολις υπαρξει διαθεσιμοτητα του προιοντος.

-Το γνωριζω λεω οτι θα ενημερωθω και καπου εκει τελειωνει η κουβεντα.

Δεν προλαβαινουν να περασουν 5 λεπτα μου σκαει sms απο πλαισιο το οποιο περιληπτικα εγραφε:

"Σχετικα με την προπαραγγελια σας του iphone 15, επικοινωνησαμε για να προγραμματισουμε την παραδοση της παραγγελιας σας, θα δοκιμασουμε να σας καλεσουμε ξανα η ενναλακτικα μπορειτε να μας καλεσετε εσεις στο ταδε τηλεφωνο επικοινωνιας"

Εγω δεν εχω βρει καμια κληση τους στο μεταξυ, αλλα παρολα αυτα μου φευγει η ξενερα και λεω τωρα σιγουρα ειναι να παραλαβω και καλω κατευθειαν το πλαισιο.

Μετα απο 36 λεπτα αναμονης(!) το σηκωνει ενας πολυ ευγενικος υπαλληλος και ακολουθει ο παρακατω διαλογος:

-Επειδη ολες οι γραμμες αυτη την στιγμη ειναι κατελλημενες να σας καλεσουμε εμεις αργοτερα?

-Επειδη ειμαι 36 λεπτα στην αναμονη και θελω να κανω μια απλη ερωτηση μηπως μπορειτε να με εξυπηρετησετε εσεις στα γρηγορα?

-Πειτε μου

-Ελαβα sms απο εσας για την προπαραγγελια του  ιphone που εχω κανει και μου λεει να επικοινωνησω για να κανονισουμε την παραδοση του προιοντος

-Βλεπω την εξελιξη της παραγγελιας σας, αλλα  βλεπω οτι δεν υπαρχει ακομη διαθεσιμοτητα, οταν υπαρξει διαθεσιμοτητα θα επικοινωνησουμε μαζι σας.

- Ηδη εχετε επικοινωνησει, εχει σταλει sms απο εσας για να κανονισουμε την παραδοση

-Τι να σας πω εχω βλεπω στην εξελιξη παραγγελιας σας οτι ακομη δεν υπαρχει διαθεσιμο το προιον

-Τοτε πως γινετε να εχω λαβει το sms, προκειται για λαθος?

-Τι να σας πω δεν γνωριζω.

-Ναι αλλα πρπει και εγω να παρω μια απαντηση για αυτο το λογο περιμενα 36 λεπτα στην αναμονη, εχω ενα sms απο εσας που μου λεει να επικοινωνησω μαζι σας για να κανονισουμε την παραδοση της παραγγελιας, για ποιο λογο το εχω λαβει?

-Τι να σας πω δεν γνωριζω δεν το εχω στειλει εγω το sms

-Προφανως δεν το εχετε στειλει εσεις προσωπικα αλλα καποιος συναδελφος σας, μπορειτε σας παρακαλω να στειλετε καποιο αιτημα επικοινωνιας στο αρμοδια τμημα να επικοινωνησουν μαζι μου για να μαθω τι γινετε με την παραγγελια μου και για πιο λογο ελαβα το sms?

-Ενταξει μου απαντα και καπου εκει τελειωνει η κουβεντα

Βγαλτε εσεις συμπερασμα τωρα,

Πάντως μια ερώτηση δεν έκανες.... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, kazantzidis είπε

Πάντως μια ερώτηση δεν έκανες.... 

Μια ειναι η ερωτηση "εχω λαβει sms απο εσας για παραδοση της προπαραγγελιας μου".

Τωρα αν αυτοι εχουν χασει το μπουσουλα και ακολουθει  ο παρακατω διαλογος δεν φταιω  εγω,.

και εν παση περιπτωσει εσενα  απο ολο το σκηνικο αυτο ηταν το ζουμι της υποθεσης που σου εμεινε?

Επεξ/σία από Pwpwpw

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...