Rubble Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, The0104ad είπε Αν κάποιος έχεις παραλάβει από you ας ενημερώσει για να υπολογίσω περίπου τις μέρες. μέρες; βάλε μήνες να είσαι μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Rubble είπε μέρες; βάλε μήνες να είσαι μέσα Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2023 από taslikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis__7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Rubble είπε και το άσπρο 256 σε stock στο amazon.de μάλλον εσυ θα μείνεις. και ο @Pwpwpw το χτύπησε Όντως; Δεν το πήρα χαμπάρι αυτό. Θα κρατάω το θέμα μόνος μου από εδώ και πέρα μου φαίνεται! 5 λεπτά πριν, manost89 είπε Έχω φτάσει στο σημείο μετά απο 1,5 μήνα εδώ μέσα να χαίρομαι όταν διαβάζω ότι παραλαμβάνει κάποιος λες και παρέλαβα εγώ! 😅 Ξεκάθαρα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lampisd Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Μιλησα με την amazon και μου ειπαν οτι εχει δυο χρονια εγγυηση. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis__7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Εσείς έχετε φτάσει να συζητάτε για εγγυήσεις και μεις περιμένουμε ακόμα τα κινητά 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, alkis__7 είπε Εσείς έχετε φτάσει να συζητάτε για εγγυήσεις και μεις περιμένουμε ακόμα τα κινητά 😂 Βοηθάει ακόμα και εσάς να ξέρετε από που να αγοράζετε. Δεν είναι να παίζεις στις ημέρες μας με εγγυήσεις απο κώτσους και public σε κινητά 1500€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 17 λεπτά πριν, alkis__7 είπε Άντε με το καλό. Ένας ένας αποχωρείτε σιγά σιγά, βλέπω να μένουμε εγώ με τον @Pwpwpw και κάνα δυο ακόμα μέχρι τα Χριστούγεννα 😂 Ο pwpwpw πηρε natural 256 απο αμαζον😃 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε Ο pwpwpw πηρε natural 256 απο αμαζον😃 ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, taslikos είπε ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!! Ευχαριστω ! 44 λεπτά πριν, Rubble είπε μέρες; βάλε μήνες να είσαι μέσα Τσεκαρε μια τα προσωπικα μυνηματα! Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YellO_w Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Επιτέλους έγινε και σε μένα θαύμα 🥹🥹🥹🥹. Παραγγελία 28/09 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 11 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Εχει ξανασυζητηθει αυτο. Ο @ChristosRK21 παρελαβε την περασμενη εβδομαδα 15 pm natural 256 το οποιο ειχε προεξοφλησει κατα την προπαραγγελια. Η προπαραγγελια του εγινε μετα τις 17.00 το απογευμα συμφωνα με το email επιβεβαιωσης που ειχε ποσταρει. Υπαρχουν ατομα που εχουν προπαραγγειλει νωριτερα σε ιδιο χρωμα και εκδοση και ακομη δεν εχουν παραλαβει. Τωρα πως ακριβως βγαινει η σειρα προτεραιοτητας δεν εχω καταλαβει. οποιος πληρωνει κατα την παραγγελία εχει σειρά προτεραιοτητας. Εσυ εβαλες πληρωμη με την παραλαβη.. Ξερεις ποσοι ακυρωνουν τις παραλαβες; Προφανως και η προταιρεοτητα εχει αυτος που προπαρηγγειλε και πληρωσησε κιλας.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanosnik Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, alkis__7 είπε Όντως; Δεν το πήρα χαμπάρι αυτό. Θα κρατάω το θέμα μόνος μου από εδώ και πέρα μου φαίνεται! Ξεκάθαρα!! σε παρακαλω , ειμαι και εγω εδω , πλαισιο 15/9 15:08 ( το email με το κουπονι ) pro max 256 μαυρο ! ( θεσσαλονικη βεβαια ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sadeadu Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, alkis__7 είπε Όντως; Δεν το πήρα χαμπάρι αυτό. Θα κρατάω το θέμα μόνος μου από εδώ και πέρα μου φαίνεται! Ξεκάθαρα!! Και εγώ παρέα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 8 minutes ago, sadeadu said: Και εγώ παρέα... Και γω και γω. 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stggeo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Κι εγω περιμενω απο public απο 20/09 με προκαταβολη, 256GB Nat. με αποφορολογηση. Χθες μιλησα μαζί τους, ακομα σε προτεραιοτητα ειμαι.. και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να κανω την αγορα απο amazon.de Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις