taslikos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, vasimoli είπε Παίδες κινητό από amazon.de ή .fr (ευρωπαϊκό δηλαδή) παίζει κανονικά με τις ελληνικές SIM η θέλει όπως τα εξ Αμερικής με esim? παιζει κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darionaharos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 11 λεπτά πριν, vasimoli είπε Παίδες κινητό από amazon.de ή .fr (ευρωπαϊκό δηλαδή) παίζει κανονικά με τις ελληνικές SIM η θέλει όπως τα εξ Αμερικής με esim? Δέχονται κανονικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 11 λεπτά πριν, taslikos είπε Ναι αλλά έχει 2 χρόνια εγγύηση ή ένα; Εχω την εντυπωση (με επιφυλαξη) οτι τα Iphone απο την "μαμα apple" εχουν 1 χρονο εγγυησης, τα 2 χρονια προκυπτουν απο ευρωπαικη οδηγια που λεει οτι ολες οι ηλεκτρονικες συσκεες εχουν 2 ετη. Οποτε στην περιπτωση του Iphone ο πρωτος χρονος καλυπτεται μεσο της apple ενω ο δευτερος χρονος καλυπτεται μεσο του καταστηματος αγορας, στην συγκεκριμενη περιπτωση που συζητατε για παραδειγμα ειναι το αμαζον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Αν κάνεις αποφορρόλογηση μέσω αμαζον όμως έχεις 2ο έτος γιατί Ελλάδα σου λένε αν κόψεις τιμολόγιο έχεις μόνο 1 χρόνο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, taslikos είπε Ναι αλλά έχει 2 χρόνια εγγύηση ή ένα; έχει 1 χρόνο apple μετά μιλάς με amazon.de. Επίσης έχεις δικαίωμα να το επιστρέψεις στις 40 ημέρες απ όταν παραλάβεις με όλο το ποσό επιστροφή Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2023 από Rubble Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δεν σκέφτομαι για επιστροφή, απλά πήρα απο αμαζον γερμανίας σε μπίζνες λογαριασμό για αποφορολόγηση και δεν ξέρω τι παίζει με το 2ο έτος για αυτό ρώτησα. Πάντως όσοι το σκέφτεστε τσιμπήστε απο αμαζον είναι κομπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lampisd Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Οταν ειχα παρει το 13 ειχε δυο χρονια εγγυηση και στο τιμολογιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) παιδιά επιτέλους το πήραμε!!!!!!!!! το δα εγώ το ονειροοοοο απο μένα ΑΚΥΡΟ σε όλα τα ελληνικά καταστήματα. Ακόμη και τις Α4 από amazon. ΤΕΛΟΣ αλήτες Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2023 από Rubble 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis__7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Rubble είπε παιδιά επιτέλους το πήραμε!!!!!!!!! το δα εγώ το ονειροοοοο απο μένα ΑΚΥΡΟ σε όλα τα ελληνικά καταστήματα. Ακόμη και τις Α4 από amazon. ΤΕΛΟΣ αλήτες 3 Νοέμβρη δεν είχες παραλαβή απ' το Amazon εσύ; 😝 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, alkis__7 είπε 3 Νοέμβρη δεν είχες παραλαβή απ' το Amazon εσύ; 😝 ναι. 30-31/10 θα το χουφτώνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis__7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Rubble είπε ναι. 30-31/10 θα το χουφτώνω Άντε με το καλό. Ένας ένας αποχωρείτε σιγά σιγά, βλέπω να μένουμε εγώ με τον @Pwpwpw και κάνα δυο ακόμα μέχρι τα Χριστούγεννα 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 και το άσπρο 256 σε stock στο amazon.de 1 λεπτό πριν, alkis__7 είπε Άντε με το καλό. Ένας ένας αποχωρείτε σιγά σιγά, βλέπω να μένουμε εγώ με τον @Pwpwpw και κάνα δυο ακόμα μέχρι τα Χριστούγεννα 😂 μάλλον εσυ θα μείνεις. και ο @Pwpwpw το χτύπησε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost89 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Έχω φτάσει στο σημείο μετά απο 1,5 μήνα εδώ μέσα να χαίρομαι όταν διαβάζω ότι παραλαμβάνει κάποιος λες και παρέλαβα εγώ! 😅 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The0104ad Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 παραγγελία 18/9 από you.gr ακόμα τίποτα. Τους είπα μέχρι και να πάω στο 512 και σε άλλο χρώμα γιατί πρέπει να φύγω για εξωτερικό και αναμένω το κινητό. Βέβαια δεν βγάζω άκρη ούτε με αυτό ( επειδή είμαι με πιστωτική ) . Δυστυχώς είναι τραγικό και αυτό όπως και πολλά ακόμα πράγματα στην Ελληνική επαγγελματική(;;) αγορά. Αν κάποιος έχεις παραλάβει από you ας ενημερώσει για να υπολογίσω περίπου τις μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Από άμαζον μπορείς να κάνεις και δόσεις; Να ξέρουμε μελλοντικά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις