Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλέπω 512 promax στον Κωτσόβολο, το native είναι νέα ερυθραια. Οποιος θέλει…στο μαύρο έχει σε τρία καταστήματα, εγώ δεν δύναμαι να πάω τόσο ψηλά σε κόστος  

IMG_0603.png

Επεξ/σία από chrisbass
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

19 λεπτά πριν, Xristinanip είπε

Εγώ από 15/9 15:30 15 pro max 256 white...

Πριν 2 εβδομάδες υπηρξαν άτομα που γράψανε εδώ ότι τους κάλεσε το πλαίσιο για παραλαβή pm 256 λευκά.

Το έχεις προεξοφλήσει εσυ;

1 ώρα πριν, TasosGoudas είπε

Έχω την ίδια παραγγελία, 50 λεπτά αργότερα, δεν με έχουν καλέσει. Όταν λες ελάχιστα κομμάτια εννοείς για το κατάστημα Ρόδου; είμαι από Κέρκυρα 

Ναι αλλά και γενικά στέλνουν ελάχιστα κάθε φορά..10 κομμάτια σκέψου..

19 λεπτά πριν, Mimisc2 είπε

Ναι αλλά και γενικά στέλνουν ελάχιστα κάθε φορά..10 κομμάτια σκέψου..

Σε όλες τις αποθήκες της iStorm 10 κομμάτια; Δε νομίζω, τότε δε θα παραλάβω ποτέ, και ας έχω παραγγελία κοντά στη δική σου

1 λεπτό πριν, TasosGoudas είπε

Σε όλες τις αποθήκες της iStorm 10 κομμάτια; Δε νομίζω, τότε δε θα παραλάβω ποτέ, και ας έχω παραγγελία κοντά στη δική σου

10 σε κάθε κατάστημα πάνω κάτω..έτσι μου είπαν και το πιστεύω λόγω των καθυστερήσεων που βλέπουμε..

4 λεπτά πριν, Mimisc2 είπε

10 σε κάθε κατάστημα πάνω κάτω..έτσι μου είπαν και το πιστεύω λόγω των καθυστερήσεων που βλέπουμε..

Οκ, αυτό βγάζει περισσότερο νόημα. Ελπίζω να δω αύριο τηλεφώνημα

41 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Πριν 2 εβδομάδες υπηρξαν άτομα που γράψανε εδώ ότι τους κάλεσε το πλαίσιο για παραλαβή pm 256 λευκά.

Το έχεις προεξοφλήσει εσυ;

όχι τηλεφωνική παραγγελία έκανα... Επίσης, ρώτησα και μου είπαν πως δεν έχει καμία σχέση η προπληρωμή τηρείται η σειρά με βάση τις παραλαβές οι οποίες είναι ελάχιστες!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Xristinanip είπε

όχι τηλεφωνική παραγγελία έκανα... Επίσης, ρώτησα και μου είπαν πως δεν έχει καμία σχέση η προπληρωμή τηρείται η σειρά με βάση τις παραλαβές οι οποίες είναι ελάχιστες!

Εχει ξανασυζητηθει αυτο.

Ο @ChristosRK21 παρελαβε την περασμενη εβδομαδα 15 pm natural 256 το οποιο ειχε προεξοφλησει κατα την προπαραγγελια.

Η προπαραγγελια του εγινε μετα τις 17.00 το απογευμα συμφωνα με το email επιβεβαιωσης που ειχε ποσταρει. Υπαρχουν ατομα που εχουν προπαραγγειλει νωριτερα σε ιδιο χρωμα και εκδοση και ακομη δεν εχουν παραλαβει. Τωρα  πως ακριβως βγαινει η σειρα προτεραιοτητας δεν εχω καταλαβει.

Επεξ/σία από Pwpwpw

2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Εχει ξανασυζητηθει αυτο.

Στο πλαισιο τηλεφωνικα λενε οτι δεν εχει σχεση με την σειρα προτεραιοτητας εαν εχει προεξοφληθει η προπαραγγελια η οχι.

Στην πραξη ομως  ο @ChristosRK21 παρελαβε την περασμενη εβδομαδα 15 pm natural 256 το οποιο ειχε προεξοφλησει κατα την προπαραγγελια.

Εχω προπαραγγελει την ιδια συσκευη με την διαφορα οτι  εγω εχω  επιλεξει πληρωμη κατα την παραδοση.

Με βαση την ωρα των  email επιβεβαιωσης των 2 προπαραγγελιων,   η προπαραγγελια μου εγινε   περιπου 40 λεπτα νωριτερα απο αυτη του φιλου πιο πανω, ομως εγω δεν εχω παραλαβει ακομα...

Το ξέρω δεν βγαζουμε άκρη και το δίκιο μας δεν το βρίσκουμε... Και από κοντά που πήγα σε μαγαζί τα ίδια μου είπαν... Είναι παράλογο να καθυστερούν τόσο την 1η μέρα κάναμε προπαραγγελία!Απαράδεκτοι... Εκτός όπως ακουγόταν υπήρχαν προβλήματα στις συσκευές κ καθυστερεί η apple στις διανομές γιατί κάνει επιδιορθώσεις/βελτιώσεις... Τι να πω!!! Μακάρι 28η να το έχουμε στα χέρια μας... Φίλη θα παραλάβει από Κώτσο τη Τετάρτη 256 άσπρο μαξ!!! Και έκανε πολλές μέρες αργότερα παραγγελία από εμάς....!

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αργα η γρηγορα ολοι θα παρουμε.

Υπομονη να δουμε πως θα τσουλησει και αυτη η βδομαδα τωρα!

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Thanks 1

5 ώρες πριν, alkis__7 είπε

Για κάποιο λόγο έχω την εντύπωση ότι τα Pro φέτος ή έχουν πάει άπατα σε σχέση με τα Pro Max ή έχουν πάει τρένο. Θεωρητικά η κατάσταση θα έπρεπε να είναι κάπως καλύτερη για τα Pro, τουλάχιστον έτσι ίσχυε τα προηγούμενα χρόνια σύμφωνα με άτομα που δουλεύουν στις μεγάλες αλυσίδες. Αντιθέτως, βλέπουμε να παραλαμβάνουν, όσοι παραλαμβάνουν, Pro Max και ελάχιστα έως κανένα Pro. Και όχι μόνο αυτό, ειδικά για τα Pro δεν υπάρχει καμία απολύτως ενημέρωση.

Και γω πρώτη φορά που πάω σε pro και δεν ακούω τπτ να κινείται γενικά. Παρειγγειλα βέβαια 19/09. Αλλά βλέπω ακόμη pro από 15/09 που δεν έχουν παραλάβει. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...