manuv3 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 12 λεπτά πριν, Mimisc2 είπε Σήμερα παρέλαβα από istorm Pm Black 256..παραγγελία 15/9 15:55..μετρημένα κομμάτια έφεραν.. Από ποιο istorm? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisbass Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 12 λεπτά πριν, Mimisc2 είπε Σήμερα παρέλαβα από istorm Pm Black 256..παραγγελία 15/9 15:55..μετρημένα κομμάτια έφεραν.. Tragic, ένα μήνα και 8 μέρες… Με πρόχειρους υπολογισμούς, εγώ που παράγγειλα 29/9 θα παραλάβω λίγο πριν βγει το 16!🤑 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgoskgs Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 7 λεπτά πριν, chrisbass είπε Tragic, ένα μήνα και 8 μέρες… Με πρόχειρους υπολογισμούς, εγώ που παράγγειλα 29/9 θα παραλάβω λίγο πριν βγει το 16!🤑 Χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SAM340 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 καλησπέρα σας την τέταρτη θα βρίσκομαι Μιλάνο παίζει να βρω στο apple store PM NT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mimisc2 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 21 λεπτά πριν, manuv3 είπε Από ποιο istorm? Ρόδο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SAM340 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 καλησπέρα σας την τέταρτη θα βρίσκομαι Μιλάνο παίζει να βρω στο apple store PM NT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AIRTSIOY Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Από 20/09 περιμενω Iphone 15 pro max 256gb white και ultra 2 και δεν κινείται τίποτα από Πλαισιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 12 λεπτά πριν, SAM340 είπε καλησπέρα σας την τέταρτη θα βρίσκομαι Μιλάνο παίζει να βρω στο apple store PM NT κρατά 5-6 κομμάτια και θα τα βρούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REPLAY33 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Έχει παραλάβει κανένας 15 pro black 128 gb?εχω κάνει παραγγελία από 15/9 και ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis__7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Για κάποιο λόγο έχω την εντύπωση ότι τα Pro φέτος ή έχουν πάει άπατα σε σχέση με τα Pro Max ή έχουν πάει τρένο. Θεωρητικά η κατάσταση θα έπρεπε να είναι κάπως καλύτερη για τα Pro, τουλάχιστον έτσι ίσχυε τα προηγούμενα χρόνια σύμφωνα με άτομα που δουλεύουν στις μεγάλες αλυσίδες. Αντιθέτως, βλέπουμε να παραλαμβάνουν, όσοι παραλαμβάνουν, Pro Max και ελάχιστα έως κανένα Pro. Και όχι μόνο αυτό, ειδικά για τα Pro δεν υπάρχει καμία απολύτως ενημέρωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoulhs007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 8 hours ago, iSeptic said: iStorm Για μήνυση είναι όλα τα μαγαζιά. Πολύ σοβαρα το σκέγτομαι 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
otherworld Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους! Γνωρίζει κανεις αν στον Κωτσόβολο η σειρά προτεραιότητας ξεκινάει με την παραγγελία ή με την υποβολή της τραπεζικής κατάθεσης? Ο αδερφός μ έχει παραγγείλει στις 25 του Σεπτέμβρη αλλα δεν έχει προχωρήσει στην κατάθεση. Η παραγγελία γράφει σε εξέλιξη κ κατάσταση πληρωμής 'Μη επιβεβαιωμένη'. Να υποθέσω αν καταβάλει σήμερα τα λεφτά θα ειναι σαν να το παράγγειλε τώρα? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanosRoukis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά. Ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ύπαρξη του thread. Περιμένοντας κι εγώ από Κώτσο από 18/9 χωρίς καμία ενημέρωση και με προκαταβολή 1/3 του ποσού, είδα την περασμένη εβδομάδα ενημέρωση για ύπαρξη PM 256 BLUE σε VODAFONE και μετά από επικοινωνία ότι όντως υπάρχει διαθέσιμο το παρήγγειλα την Πέμπτη το βράδυ και ήδη από σήμερα το μεσημέρι βρίσκεται στα χέρια μου και μάλιστα με αποστολή σε επαρχία . Να είστε καλά όσοι μας ενημερώνετε για διαθέσιμο stock. Εννοείται ακύρωσα ήδη από Κώτσο και περιμένω επιστροφή χρημάτων. Με το καλό να παραλάβετε όλοι! 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stelaras1993 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Παίζει οσοι έχουνε παραλάβει σε όλη την Ελλάδα να είναι μέλη του insomnia 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasosMG Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Mimisc2 είπε Σήμερα παρέλαβα από istorm Pm Black 256..παραγγελία 15/9 15:55..μετρημένα κομμάτια έφεραν.. Έχω την ίδια παραγγελία, 50 λεπτά αργότερα, δεν με έχουν καλέσει. Όταν λες ελάχιστα κομμάτια εννοείς για το κατάστημα Ρόδου; είμαι από Κέρκυρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις