Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

12 λεπτά πριν, Mimisc2 είπε

Σήμερα παρέλαβα από istorm Pm Black 256..παραγγελία 15/9 15:55..μετρημένα κομμάτια έφεραν..

Tragic, ένα μήνα και 8 μέρες…

Με πρόχειρους υπολογισμούς, εγώ που παράγγειλα 29/9 θα παραλάβω λίγο πριν βγει το 16!🤑

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 λεπτά πριν, chrisbass είπε

Tragic, ένα μήνα και 8 μέρες…

Με πρόχειρους υπολογισμούς, εγώ που παράγγειλα 29/9 θα παραλάβω λίγο πριν βγει το 16!🤑

Χαχαχαχα 

Για κάποιο λόγο έχω την εντύπωση ότι τα Pro φέτος ή έχουν πάει άπατα σε σχέση με τα Pro Max ή έχουν πάει τρένο. Θεωρητικά η κατάσταση θα έπρεπε να είναι κάπως καλύτερη για τα Pro, τουλάχιστον έτσι ίσχυε τα προηγούμενα χρόνια σύμφωνα με άτομα που δουλεύουν στις μεγάλες αλυσίδες. Αντιθέτως, βλέπουμε να παραλαμβάνουν, όσοι παραλαμβάνουν, Pro Max και ελάχιστα έως κανένα Pro. Και όχι μόνο αυτό, ειδικά για τα Pro δεν υπάρχει καμία απολύτως ενημέρωση.

Καλησπέρα σε όλους!  Γνωρίζει κανεις αν στον Κωτσόβολο η σειρά προτεραιότητας ξεκινάει με την παραγγελία ή με την υποβολή της τραπεζικής κατάθεσης? Ο αδερφός μ έχει παραγγείλει στις 25 του Σεπτέμβρη αλλα δεν έχει προχωρήσει στην κατάθεση. Η παραγγελία γράφει σε εξέλιξη κ κατάσταση πληρωμής 'Μη επιβεβαιωμένη'. Να υποθέσω αν καταβάλει σήμερα τα λεφτά θα ειναι σαν να το παράγγειλε τώρα? Ευχαριστώ.

Καλησπέρα παιδιά. Ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ύπαρξη του thread. Περιμένοντας κι εγώ από Κώτσο από 18/9 χωρίς καμία ενημέρωση και με προκαταβολή 1/3 του ποσού, είδα την περασμένη εβδομάδα ενημέρωση για ύπαρξη PM 256 BLUE σε VODAFONE και μετά από επικοινωνία ότι όντως υπάρχει διαθέσιμο το παρήγγειλα την Πέμπτη το βράδυ και ήδη από σήμερα το μεσημέρι βρίσκεται στα χέρια μου και μάλιστα με αποστολή σε επαρχία . Να είστε καλά όσοι μας ενημερώνετε για διαθέσιμο stock. Εννοείται ακύρωσα ήδη από Κώτσο και περιμένω επιστροφή χρημάτων. Με το καλό να παραλάβετε όλοι! 

• Like 7
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, Mimisc2 είπε

Σήμερα παρέλαβα από istorm Pm Black 256..παραγγελία 15/9 15:55..μετρημένα κομμάτια έφεραν..

Έχω την ίδια παραγγελία, 50 λεπτά αργότερα, δεν με έχουν καλέσει. Όταν λες ελάχιστα κομμάτια εννοείς για το κατάστημα Ρόδου; είμαι από Κέρκυρα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...