YellO_w Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 9 λεπτά πριν, alkis__7 είπε Καινούργια βδομάδα, καινούργια επικοινωνία με Public. Δεν έχουν καμία ενημέρωση ακόμα για το πότε θα εξυπηρετήσουν τις προπαραγγελιες, 6η βδομάδα πλέον. Απίστευτη κατάσταση. Σε μένα λέει «Σε ενδοδιακίνηση» Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis__7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, YellO_w είπε Σε μένα λέει «Σε ενδοδιακίνηση» Ναι, το είδα και παραπάνω που το ανέφερες, γι'αυτό είπα να πάρω ένα τηλέφωνο, μήπως και έχουμε κάτι νεότερο. Τουλάχιστον για το Pro Nati που έχω παραγγείλει, δεν έχουν καμία ιδέα τι γίνεται. Υπομονή λέει 🤦🏻♀️😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fenakiiiii Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 9 λεπτά πριν, alkis__7 είπε Ναι, το είδα και παραπάνω που το ανέφερες, γι'αυτό είπα να πάρω ένα τηλέφωνο, μήπως και έχουμε κάτι νεότερο. Τουλάχιστον για το Pro Nati που έχω παραγγείλει, δεν έχουν καμία ιδέα τι γίνεται. Υπομονή λέει 🤦🏻♀️😂 Μαζί με την υπομονή και τα κοπι πειστ μηνύματα να στείλουν και κανένα lexotanil μπας και τη παλέψουμε με τη παράνοια τους . Καλά Χριστούγεννα και καλή πρωτοχρονιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Εν ολίγης δηλαδή, στον κωτσοβολο το κάθε τμήμα έχει άλλη πρόσβαση στην εξέλιξη παραγγελίας. Άρα μπορεί να ήρθε και κάποιου ακόμη το κινητό και να μην υπήρξε ενημέρωση;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilis27 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δευτερη μερα με μηνυμα και email απο public οτι χρειαζονται λιγο χρονο να βρουν τα προιοντα. Μας κακομαθαινετε κυριε πρεσβη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PetrosM7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Να προσθέσω κι εγώ πως παρέλαβα σήμερα 15PM Black Tit 256GB από Κώτσο . Προπαραγγελία τηλεφωνικά 14/09 14:43 . Καλές παραλαβές σε όλους σε μαύρα μπλε μου είπαν πως το πράγμα στρώνει σιγά σιγά τουλάχιστον στον Κώτσο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis__7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 19 λεπτά πριν, Fenakiiiii είπε Μαζί με την υπομονή και τα κοπι πειστ μηνύματα να στείλουν και κανένα lexotanil μπας και τη παλέψουμε με τη παράνοια τους . Καλά Χριστούγεννα και καλή πρωτοχρονιά Μα αυτό της είπα κι εγώ, τρίτη βδομάδα πλέον που ακούω τη φράση "ζητάμε λίγο ακόμα την υπομονή σας, έχετε δίκιο". Βρε καμάρι μου ότι έχω δίκιο το ξέρω, να μου πεις πότε θα παραλάβω ζητάω, ας είναι και Χριστούγεννα. Αλλά να ξέρω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eirinipat Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Αλί σε μας με τα natural και τα λευκά δηλαδή 😳 μας έφαγαν τα refresh στον Κωτσόβολο ! Τουλάχιστον κάποιοι ξεκίνησαν να παραλαμβάνουν 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikmak7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, Αλεξανρος είπε Και εγώ περιμένω pro nati απο κωτσο και σκεφτομαι να παω να αλλαξω την παραγγελια. Κανε λίγο υπομονη κι εγω pro nat περιμενω από Κώτσο και μου είπαν μέχρι τέλος της βδομάδας θα παραλάβω!! Ασε που από Κώτσο μου είπαν ότι στις αρχικές προπαραγγελίες πιο πολύ ζήτηση είχε το μαύρο και μετά όλοι άλλαξαν τη παραγγελία τους σε nat!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maxpower71 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 22/09 απο ιστορμ ακομα τιποτα. Δεν εχει αλλαξει καν το status στην παραγγελια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiCE_Gr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Maxpower71 είπε 22/09 απο ιστορμ ακομα τιποτα. Δεν εχει αλλαξει καν το status στην παραγγελια!! Μόλις πήγα να γράψω ότι νιώθω πολύ μόνος με παραγγελία 22/9 από istorm riverwest 🤣🤣 Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2023 από DiCE_Gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maxpower71 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, DiCE_Gr είπε Μόλις πήγα να γράψω ότι νιώθω πολύ μόνος με παραγγελία 22/9 από istorm riverwest 🤣🤣 Προσωπικα παραγγειλα την προηγουμενη εβδομαδα απο μικρο καταστημα σε χωριο με πολυ λιγες παραγγελιες. Ουτε ουρα 100-300-600 ατομα ουτε τιποτα. Και πιστευω θα παραλαβω νωριτερα απο οτι αν περιμενω ιστορμ.. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2023 από Maxpower71 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akistolo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Παραγγελία 15PM Blue 256gb πλαίσιο στις 16/9 . Με ειδοποίησαν Παρασκευή ότι θα παραλάβω στην εβδομάδα και περιμένω το κούριερ αύριο η μεθαύριο . Πληρωμή με δόσεις από εθνική πρόγραμμα μήνα μήνα 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgoskgs Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Akistolo είπε Παραγγελία 15PM Blue 256gb πλαίσιο στις 16/9 . Με ειδοποίησαν Παρασκευή ότι θα παραλάβω στην εβδομάδα και περιμένω το κούριερ αύριο η μεθαύριο . Πληρωμή με δόσεις από εθνική πρόγραμμα μήνα μήνα Άντε με το καλό .Αντε να δούμε κ εμείς τέτοιο email! Εχω την εντύπωση ότι το Πλαίσιο έχει τις λιγότερες παραδόσεις μέχρι τώρα τουλ. Απ ότι διαβάζω εδώ κ FB Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2023 από giorgoskgs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mimisc2 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Σήμερα παρέλαβα από istorm Pm Black 256..παραγγελία 15/9 15:55..μετρημένα κομμάτια έφεραν.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις