Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Νομίζω πως όσοι περιμένουν μαύρο/μπλε θα εξυπηρετηθούν σύντομα.

Όσοι περιμενουμε για τα άλλα χρώματα...ειναι αβέβαιη η μοίρα μας.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Vyrron είπε

Περιμένω μαύρο από iStorm. Δεν έχω δει να έχει παραλαμβάνει κάνεις από iStorm 256, κάνω λάθος;

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Vyrron είπε

Και εγώ περιμένω pro nati απο κωτσο και σκεφτομαι να παω να αλλαξω την παραγγελια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, TasosGoudas είπε

Περιμένω μαύρο από iStorm. Δεν έχω δει να έχει παραλαμβάνει κάνεις από iStorm 256, κάνω λάθος;

Έχει παραλάβει στις 6/10 αν θυμάμαι σωστά την ημερομηνία,   μαύρο PM 256 από istorm  o @alexopouli , το έχει γράψει εδώ στο thread.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε

Έχει παραλάβει στις 6/10 αν θυμάμαι σωστά  μαύρο PM 256 από istorm  o @alexopouli , το έχει γράψει εδώ στο thread.

Οκ, ίσως έκανε νωρίτερα τη παραγγελία. Την έκανα 16.48, στις 15/9. Πιστεύω να παραλάβω μέσα στην εβδομάδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εν το μεταξύ περιμένουμε για παραλαβές (ακόμα) τη στιγμή που η αγορά της Κίνας έχει πτώση 5%-10% όσον αφορά τις πωλήσεις iPhone .Που να είχε και άνοδο.Για παρέλαση Μαρτίου θα πηγαίναμε ..και είμασταν και στο πρώτο κύμα 😂

και εκείνο το Πλαίσιο δε μουβαρει καθόλου ,ούτε ένα μήνυμα έστω πλασματικό 😂😅

29 λεπτά πριν, Αλεξανρος είπε

Και εγώ περιμένω pro nati απο κωτσο και σκεφτομαι να παω να αλλαξω την παραγγελια.

Μπορεί να χάσεις τη σειρά σου ,τουλάχιστον εμένα έτσι μου είχαν πει από το Πλαίσιο 

Επεξ/σία από giorgoskgs
  • Like 1
Δημοσ.

Στις 19/10 όπως είχα γράψει και κάποιες ημέρες πριν, με κάλεσαν το μεσημέρι για να μου πουν από τον Κωτσόβολο ότι έφτασε το τεμάχιο και πως μπορώ να παραλάβω μόλις αποπληρώσω το σύνολο του ποσού πέρα των 100 ευρώ προκαταβολής. Έτσι λοιπόν και έκανα. Σημειωτέο αν έκανα την πληρωμή αμέσως πάντα σύμφωνα με την τηλεφωνήτρια, θα έφευγε το κινητό την Παρασκευή αν όχι Σαββάτο. Τελικά σήμερα Δευτέρα και ενώ δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στην παραγγελία είπα να μιλήσω αρχικά με το Messenger Chat που έχουν από το site τους, όπου εκεί με ενημερώνει η ''Κωνσταντίνα'' ότι (screenshot) και αμέσως μετά τους ενημέρωσα για καταγγελία και ακύρωση παραγγελίας. (screenshot) ύστερα από 2 ώρες το status της παραγγελίας άλλαξε πλέον από επεξεργασία σε Συλλογή και προετοιμασία. (screenshot). image.png.7d9377c3c9817936913f6100c615257e.png image.png.981f42dab252353d30f47c6b61a4b3ac.pngimage.png.82951d5d24f9fbc8bca6af9275231cad.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, giorgoskgs είπε

Μπορεί να χάσεις τη σειρά σου ,τουλάχιστον εμένα έτσι μου είχαν πει από το Πλαίσιο 

Aπο Τεταρτη  και μετα να περιμενεις τηλεφωνα αν και εφοσον εχουν καμια παραλαβη αυτη την εβδομαδα. Αρχες εβδομαδας νομιζω δεν εχουν παρει εως τωρα τηλεφωνα για παραλαβη.

Στο κομματι του bold ειναι λογικο να χασει την σειρα καποιος αν αλλαξει σε διαφορετικο χρωμα, ειναι σαν να κανει νεα παραγγελια. Οπως εχουμε πει η σειρα προτεραιοτητας παει αναλογα το χρωμα την εκδοση κτλ και ειναι λογικο, δεν ειναι το ιδιο ευκολο να βρεις για παραδειγμα Natural 256 συγκριτικα με μαυρο 512 η 1Tb

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, giorgoskgs είπε

Εν το μεταξύ περιμένουμε για παραλαβές (ακόμα) τη στιγμή που η αγορά της Κίνας έχει πτώση 5%-10% όσον αφορά τις πωλήσεις iPhone .Που να είχε και άνοδο.Για παρέλαση Μαρτίου θα πηγαίναμε ..και είμασταν και στο πρώτο κύμα 😂

Ενώ μέχρι τώρα η σειρά τηρείται στο 100%

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Fenakiiiii είπε

Ενώ μέχρι τώρα η σειρά τηρείται στο 100%

Πιστεύω ύστερα  από 200 σελίδες στο thread έχουμε καταλήξει οι σειρές τηρούνται με ευλάβεια 😂

7 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Aπο Τεταρτη  και μετα να περιμενεις τηλεφωνα αν και εφοσον εχουν καμια παραλαβη αυτη την εβδομαδα. Αρχες εβδομαδας νομιζω δεν εχουν παρει εσως τωρα τηλεφωνα για παραλαβη νομιζω.

Στο κομματι του bold ειναι λογικο να χασει την σειρα καποιος αν αλλαξει σε διαφορετικο χρωμα, ειναι σαν να κανει νεα παραγγελια. Οπως εχουμε πει η σειρα προτεραιοτητας παει αναλογα το χρωμα την εκδοση κτλ και ειναι λογικο, δεν ειναι το ιδιο ευκολο να βρεις για παραδειγμα Natural 256 συγκριτικα με μαυρο 512 η 1Tb

Σωστα 

8 λεπτά πριν, mistiri0 είπε

Στις 19/10 όπως είχα γράψει και κάποιες ημέρες πριν, με κάλεσαν το μεσημέρι για να μου πουν από τον Κωτσόβολο ότι έφτασε το τεμάχιο και πως μπορώ να παραλάβω μόλις αποπληρώσω το σύνολο του ποσού πέρα των 100 ευρώ προκαταβολής. Έτσι λοιπόν και έκανα. Σημειωτέο αν έκανα την πληρωμή αμέσως πάντα σύμφωνα με την τηλεφωνήτρια, θα έφευγε το κινητό την Παρασκευή αν όχι Σαββάτο. Τελικά σήμερα Δευτέρα και ενώ δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στην παραγγελία είπα να μιλήσω αρχικά με το Messenger Chat που έχουν από το site τους, όπου εκεί με ενημερώνει η ''Κωνσταντίνα'' ότι (screenshot) και αμέσως μετά τους ενημέρωσα για καταγγελία και ακύρωση παραγγελίας. (screenshot) ύστερα από 2 ώρες το status της παραγγελίας άλλαξε πλέον από επεξεργασία σε Συλλογή και προετοιμασία. (screenshot). image.png.7d9377c3c9817936913f6100c615257e.png image.png.981f42dab252353d30f47c6b61a4b3ac.pngimage.png.82951d5d24f9fbc8bca6af9275231cad.png

Με το καλό να παραλάβεις 

• Like 2
Δημοσ.

Καινούργια βδομάδα, καινούργια επικοινωνία με Public. Δεν έχουν καμία ενημέρωση ακόμα για το πότε θα εξυπηρετήσουν τις προπαραγγελιες, 6η βδομάδα πλέον. Απίστευτη κατάσταση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...