Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά κανείς έχει παραλάβει από kotso ευκαρπια ; Περιμένω ακόμα χωρίς φωνή και ακρόαση από 23/9 , pro max 256 blue 

Επεξ/σία από Stefi29
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλημέρα είμαστε δυο μέρες με το 15 pro natural 128 από storm. Όσα γράφουν στο Ίντερνετ είναι μούφα μην τους πιστεύετε . Το κινητό για κάποιο λόγο Πάει το νιώθεις πιο γρήγορο από το 14 pro που είχα , επίσης το ηχείο για όσους έλεγαν είναι πιο δυνατό και καλύτερο μπάσο η οθόνη επίσης δεν σβήνει τόσο εύκολα εννοώ να Πέφτει η φωτεινότητα όταν ζεσταίνετε . Το 14 pro ζοριζόταν πιο γρήγορα και ζεσταινόταν . Όλα φυσιολογικά και καλύτερα από το 14 pro. Οι κάμερες εντελώς ίδιες καμία διαφορά . Εγώ επειδή πήρα το απλό το 15 απλά έχει καλύτερη μπαταρία από το 15 pro . Με το 14 pro το 15 pro , έχει ακριβώς την ίδια. Αυτά ελπίζω να σας κάλυψα . Ααα  κάτι τελ τα τζαμάκια είναι τα ίδια . Έβαλα ένα spigen που μου είχε περισσέψει από το 14 pro και είναι ακριβώς μπήκε το ίδιο , όσοι έχετε παλιά μην αγοράζετε καινούργια . 
επίσης με κάθε επιφύλαξη παίζει να μην το κρατήσει η κοπέλα μου γιατί της φαίνεται μεγάλο ( ασχολίαστο τι να πω) αν τελικά δεν το κρατήσει και πάρει κάποιο άλλο πχ  το 13 mini , θα ενημερώσω εδώ αν ενδιαφέρεται κάποιος . 

Επεξ/σία από Mitsi86

3 λεπτά πριν, Mitsi86 είπε

Παιδιά καλημέρα είμαστε δυο μέρες με το 15 pro natural 128 από storm. Όσα γράφουν στο Ίντερνετ είναι μούφα μην τους πιστεύετε . Το κινητό για κάποιο λόγο Πάει το νιώθεις πιο γρήγορο από το 14 pro που είχα , επίσης το ηχείο για όσους έλεγαν είναι πιο δυνατό και καλύτερο μπάσο η οθόνη επίσης δεν σβήνει τόσο εύκολα εννοώ να Πέφτει η φωτεινότητα όταν ζεσταίνετε . Το 14 pro ζοριζόταν πιο γρήγορα και ζεσταινόταν . Όλα φυσιολογικά και καλύτερα από το 14 pro. Οι κάμερες εντελώς ίδιες καμία διαφορά . Εγώ επειδή πήρα το απλό το 15 απλά έχει καλύτερη μπαταρία από το 15 pro . Με το 14 pro το 15 pro , έχει ακριβώς την ίδια. Αυτά ελπίζω να σας κάλυψα . Ααα  κάτι τελ τα τζαμάκια είναι τα ίδια . Έβαλα ένα spigen που μου είχε περισσέψει από το 14 pro και είναι ακριβώς μπήκε το ίδιο , όσοι έχετε παλιά μην αγοράζετε καινούργια . 
επίσης με κάθε επιφύλαξη παίζει να μην το κρατήσει η κοπέλα μου γιατί της φαίνεται μεγάλο ( ασχολίαστο τι να πω) αν τελικά δεν το κρατήσει και πάρει κάποιο άλλο πχ  το 13 mini , θα ενημερώσω εδώ αν ενδιαφέρεται κάποιος . 

κάθεται από πάνω ο οδηγός (πλαστικό) της spigen?

Σας εστειλε και εσας μηνυμα το παμπλικ οτι κανει το καλυτερο δυνατο για την ευρεση προιοντων μεσω προμηθευτων; Και οτι θα εχουμε ενημερωση μολις εχουν νεα; Ενα μηνα μετα το λες και προοδο. 

Μόλις τώρα, Mitsi86 είπε

Ναι ναι καθόταν κανονικά κ μπήκε το τζαμί αμέσως 

ωραία γλύτωσα 25ευρω από istorm. έχω ένα κουτί τζαμακια καινούργιο από το 14 

αυτή την εβδομάδα θα παραλάβουμε όλοι επιτέλους 

Παρελαβα και εγω το PM256BL απο Κωτσο και ολα καλα. Δεν ξερω ποσο γοργα φτιαχνονται οι νεες παρτιδες ή αν ισχυει αυτο που λεγαμε οτι η apple διορθωνει στα μουρλοχτα ατελειες που ακουγονται, αλλα ειχε περασμενο το iOS 17.0.2 που βγηκε 2 ή 3 εβδομαδες μετα την κυκλοφορια και η μπαταρια ελεγε κατασκευη Σεπτεβριος 2023. Τωρα δεν ξερω αν καθυστερουν λογω ζητησης/παραγωγης ή λογω σιωπηλών διορθωσεων. Παντως μεσα σε θηκη και πασπατεμα ολη την μερα, παγωμενο ειναι.

• Super Moderators

Δεν θα υπάρξει επόμενη ευκαιρία για αυτό το topic. Αν δεν είστε ικανοί να το κρατήσετε σε ένα επίπεδο και να βοηθάτε με τις πληροφορίες σας, δεν έχει κανένα νόημα να υπάρχει. 

• Like 9
  • Thanks 8

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπράβο στον Moderator, καλά τα λέει, ρίξτε και μερικά μπαν να σφίξουν οι κ@λοι. Γήπεδο Καραισκάκης και Λεωφόρο το κάνατε μερικοί. Αλλά και τα φόρουμ είναι μικρογραφία της κοινωνίας όπως και τα γήπεδα, αυτοί είμαστε δυστυχώς, αυτά μας αξίζουν. 

Επεξ/σία από chrisbass
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έλα πάμε δυνατά για παραλαβές αύριο 

ΥΓ. Όχι τπτ άλλο βαρέθηκα να βλέπω την άδεια θήκη 😂

Επεξ/σία από giorgoskgs
  • Like 1
  • Thanks 2

Όντως πιστεύετε ότι θα παραλάβουμε αυτή τη βδομάδα; Θεωρητικά είναι το deadline που έχουν δώσει οι αλυσίδες για να εξυπηρετήσουν όλες τις προπαραγγελιες 😂

• Sad 1

Just now, alkis__7 said:

Όντως πιστεύετε ότι θα παραλάβουμε αυτή τη βδομάδα; Θεωρητικά είναι το deadline που έχουν δώσει οι αλυσίδες για να εξυπηρετήσουν όλες τις προπαραγγελιες 😂

Προφανώς και τρολαρω εγώ 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...