Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Nikos3648 είπε

Ρε παιδιά να πω κάτι. Από 15/9 έχω κάνει την προπαραγγελια μου από istorm 15:15. Δεν έχω παραλάβει ακόμα ούτε με έχουν ενημερώσει για τίποτα. Είναι απαράδεκτο αυτό, εντάξει είπαμε ζήτηση αρκετή υπάρχει αλλά όχι κι έτσι, αυτό πλέον είναι γελοίο και έχει ξεφτιλιστεί η κατάσταση. Αυτοκίνητο να έπαιρνα θα είχε εκτελωνιστεί ήδη. Γελοία κατάσταση πραγματικά έχω ξενερώσει και με το κινητό ενώ εξαρχής ήμουν ενθουσιασμένος. Κρίμα, κρίμα. 

Μοντέλο? Χρώμα? Προπληρωμή ή πληρωμή κατά την παραλαβή από το κατάστημα ? Αν ναι, από ποιο κατάστημα? 
το κάθε χρώμα και μέγεθος έχει τη δικιά του σειρά, ανάλογα και με το κατάστημα φυσικά , σύμφωνα με τα λεγόμενα πολλών εδώ μέσα που μίλησαν μαζί τους..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, tsuman είπε

οποιος θέλει Ισπανικό amazon.es εχει διαθεσιμότητα αρκετα μοντέλα και χωρητικότες ακόμα και PM 256 NaTi

Εγώ γιατί δεν βλεπω κάτι; Για δώσε λινκ.

1 ώρα πριν, Matt87 είπε

Πρώτη και τελευταία φορα που επέλεξα την iStorm για αγορά. Η χειρότερη εταιρεία μακράν κατα την αποψή μου, καμία ενημέρωση, αγενέστατη η πλειοψηφία του προσωπικού ιδίως στο τηλεφωνικό κέντρο, καμία συνοχή στις απαντήσεις τους γενικότερα μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρύσος, μόστρα και απο ουσία τίποτα..

Όλα τα καταστήματα απ ότι φαίνεται το ίδια χαλια ειναι φίλε. Και πλαίσιο που περιμενω εγώ τα ίδια και public που γράφουν άλλοι πάλι έχουν παράπονα κτλ.

Επεξ/σία από Pwpwpw

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/10/2023 στις 12:45 ΜΜ, Zeedakias είπε

Παρακολουθώ το topic εδώ και μια βδομάδα, και μπορώ να πω πως η εμπειρία μου με την Vodafone ήταν εξαιρετική. Στις 13/10 παράγγειλα από iStorm το iPhone 15 PM Black Titanium 256GB, χωρίς καμία ένδειξη διαθεσιμότητας, με πληρωμή στο κατάστημα. Μετά από αναμονή και ανυπομονησία αποφάσισα να παραγγείλω από την Vodafone (που ανέφερε Διαθέσιμο στο σάιτ) στις 18/10. Στάλθηκε το τηλέφωνο στις 19/10 και σήμερα το έχω στα χέρια μου. +1 για την Vodafone :D

Η Vodafone οντως οτι γραφει το εχει διαθέσιμο οπως και το eshop απο κατ/ματα Germanos. Οι υπολοιποι οτι γραφουν διαθεσιμο δεν το τηρουν ειτε με σφαλμα στη σελιδα (refresh κλπ)  ειτε με μη τηρηση σειρας παραγγελιων/προπαραγγελιων.

Επεξ/σία από aces
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ενδιαφέρετε κάποιος/α για iPhone 15 Pro 256Gb Blue Titanium αγορασμένο από Amazon.de ας μου στείλει πμ.
Είναι ήδη καθ' οδόν με expedited delivery και αναμένω να το έχω την ερχόμενη Τετάρτη / Πέμπτη 25/10 / 26/10, αλλά 1 ημέρα μετά την παραγγελία με ενημέρωσε εγχώριο AAR ότι εντός της εβδομάδος θα παραλάβω iPhone 15 Pro Max 256Gb Natural Titanium εφόσον προχωρήσω σε προκαταβολή μέσω τραπεζικής κατάθεσης. Πιθανότατα θα πάω στο 15 Pro Max αν όλα πάνε καλά.

Για να μην μπω στην διαδικασία να το γυρίσω Amazon και μιας υπάρχει ζήτηση θα προτιμούσα να το δώσω σε κάποιον/α,  που το αναμένει Ελλάδα εφόσον υπάρχει μεγάλη ζήτηση.

Περισσότερες λεπτομέρειες σε πμ. Θα είναι σφραγισμένο, ενώ δεν θέλω να βγάλω κάποιο κέρδος, θα το δώσω στην τιμή που το αγόρασα.

Όποιος/α λοιπόν θέλει iPhone 15 Pro 256Gb Blue Titanium πριν την παρέλαση let me know 😁

Ανέβηκε σχετική αγγελία.

Επεξ/σία από vaggelisst
ανανέωση με link αγγελίας πώλησης iPhone 15 Pro 256Gb Blue Titanium
  • Like 1

1 λεπτό πριν, vaggelisst είπε

Αν ενδιαφέρετε κάποιος/α για iPhone 15 Pro 256Gb Blue Titanium αγορασμένο από Amazon.de ας μου στείλει πμ.
Είναι ήδη καθ' οδόν με expedited delivery και αναμένω να το έχω την ερχόμενη Τετάρτη / Πέμπτη 25/10 / 26/10, αλλά 1 ημέρα μετά την παραγγελία με ενημέρωσε εγχώριο AAR ότι εντός της εβδομάδος θα παραλάβω iPhone 15 Pro Max 256Gb Natural Titanium εφόσον προχωρήσω σε προκαταβολή μέσω τραπεζικής κατάθεσης. Πιθανότατα θα πάω στο 15 Pro Max αν όλα πάνε καλά.

Για να μην μπω στην διαδικασία να το γυρίσω Amazon και μιας υπάρχει ζήτηση θα προτιμούσα να το δώσω σε κάποιον/α,  που το αναμένει Ελλάδα εφόσον υπάρχει μεγάλη ζήτηση.

Περισσότερες λεπτομέρειες σε πμ. Θα είναι σφραγισμένο, ενώ δεν θέλω να βγάλω κάποιο κέρδος, θα το δώσω στην τιμή που το αγόρασα.

Όποιος/α λοιπόν θέλει iPhone 15 Pro 256Gb Blue Titanium πριν την παρέλαση let me know 😁

απόδειξη ή τιμολόγιο;

6 λεπτά πριν, aces είπε

Η Vodafone οντως οτι γραφει το εχει διαθέσιμο οπως και το eshop απο κατ/ματα Germanos. Οι υπολοιποι οτι γραφουν διαθεσιμο δεν το τηρουν ειτε με σφαλμα στη σελιδα (refresh κλπ)  ειτε με μη τηρηση σειρας παραγγελιων/προπαραγγελιων.

αυτό έπρεπε να κάνουν όλοι. οι προπαραγγελίες δεν λειτουργούν. και το amazon το ίδιο κάνει, όποτε έχει κομμάτια τα βάζει και οποίος προλάβει 

Μόλις τώρα, vaggelisst είπε

απόδειξη

είχες κάνει προπαραγγελια το naTi? ποιο κατάστημα είναι;

1 λεπτό πριν, Rubble είπε

αυτό έπρεπε να κάνουν όλοι. οι προπαραγγελίες δεν λειτουργούν. και το amazon το ίδιο κάνει, όποτε έχει κομμάτια τα βάζει και οποίος προλάβει 

i-System προπαραγγελία Day 1 Τοποθετήθηκε στις: 03:08μμ, 15 Σεπ, 2023

Έλαβα email προχτές
"Σχετικά με τη παραγγελία για το Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Natural θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα είναι διαθέσιμο μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα."
"Λόγω περιορισμένου αριθμού συσκευών, θα σας παρακαλούσαμε θερμά να προχωρήσετε στην εξόφληση της παραγγελίας σας . ."

• Like 2

1 hour ago, alexopouli said:

Μοντέλο? Χρώμα? Προπληρωμή ή πληρωμή κατά την παραλαβή από το κατάστημα ? Αν ναι, από ποιο κατάστημα? 
το κάθε χρώμα και μέγεθος έχει τη δικιά του σειρά, ανάλογα και με το κατάστημα φυσικά , σύμφωνα με τα λεγόμενα πολλών εδώ μέσα που μίλησαν μαζί τους..

256 nati από κατάστημα τσιμισκη πληρωμή κατάστημα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Rubble είπε

Από πλαίσιο το email επιβεβαίωσης παραγγελίας τι ώρα σου ήρθε έσενα;

οχι ότι παιζει ρόλο από ότι φάνηκε αλλά να χαμέ να λέγαμε.

Επεξ/σία από Pwpwpw

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Από πλαίσιο το email επιβεβαίωσης παραγγελίας τι ώρα σου ήρθε έσενα;

αμέσως γιατί η παραγγελια καταχωρήθηκε από κατάστημα και έστειλαν ένα κουπόνι. πήγα από εκεί για trade in υποτίθεται 

15/09 17:56 πλαίσιο 

15/09 15:12 istorm 

Επεξ/σία από Rubble
  • Like 1

Στο αμερικάνικο και γερμανικό Site της Apple λέει 3-4 εβδομάδες αναμονή αν το παραγγείλεις τώρα…Και αυτά μόνο για τα υψηλής ζήτησης(Nati,White),τα Pro Max Black/Blue και τα όλα τα Pro τα δίνει με 7-10 εργάσιμες μέρες αναμονή.Πως γίνεται τόσοι πολλοί εδω να κάναμε Pre order πρώτη μερα 15/9 και να μην μας έχουν τακτοποιήσει;🤔image.png.4552228d236db96adf594b81a95452ea.png

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Appleboy666 είπε

Στο αμερικάνικο και γερμανικό Site της Apple λέει 3-4 εβδομάδες αναμονή αν το παραγγείλεις τώρα…Και αυτά μόνο για τα υψηλής ζήτησης(Nati,White),τα Pro Max Black/Blue και τα όλα τα Pro τα δίνει με 7-10 εργάσιμες μέρες αναμονή.Πως γίνεται τόσοι πολλοί εδω να κάναμε Pre order πρώτη μερα 15/9 και να μην μας έχουν τακτοποιήσει;🤔image.png.4552228d236db96adf594b81a95452ea.png

Αυτό λέμε ότι κανονικά δεν θα επρπε να γίνετε. Το ότι είμαστε σχεδόν ενάμιση μήνα μετά και δεν έχουν εξυπηρετηθεί ακόμη οι day one προπαραγγελίες δείχνει ότι κάτι πάει πολυ λάθος.

Επεξ/σία από Pwpwpw

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουμε πει τι πάει λάθος… δεν είναι νέο… όπως έχουμε πει και τους λόγους που πάει λάθος… τώρα τι καθόμαστε και αναλύουμε ακόμα το θέμα δεν καταλαβαίνω… σταματήστε όλοι να λέτε «κάτι πάει λάθος» «κάτι δεν είναι σωστό» «κάτι τρέχει στα γύφτικα»… μιλάτε και πείτε αν παραλάβατε και από που και τι μοντέλο/χρώμα να υπάρχει μια ιδέα ποια καταστήματα δίνουν και τι…. Όλα τα υπόλοιπα ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ που έχουν χιλιοειπωθεί… κούρασε το θέμα να λέμε τα ίδια και τα ίδια… πάμε παρακάτω με κάτι ποιο ουσιαστικό και να βοηθάει τους υπόλοιπους που είναι στο forum…

Επεξ/σία από Mosdi
  • Thanks 3

Όταν θα σταματήσει ο καθένας να προπαραγγελνει από 4-5 καταστήματα ταυτόχρονα για να προλάβει και να δεσμεύει 4-5 συσκευές για να πάρει μια θα λυθεί το ζήτημα. 

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...