Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, giorgos56 είπε

Το έχω πάρει απόφαση ότι δεν πρόκειται να παραλάβω αύριο. Θα περάσω βέβαια από το κατάστημα του Κωτσόβολου το πρωί άλλα ξέρω από τώρα την απάντηση τους.
Έχω απορία όμως, είναι κάνεις εδώ που τον έχουν ενημερώσει από τον Κωτσόβολο ότι θα παραλάβει αύριο; Σε τι κατάσταση φαίνεται οτι ειναι η παραγγελία σας;

Εμένα φαίνεται σε Συλλογή/Προετοιμασία, αλλά έχω την εντύπωση ότι σε όλους αυτό θα βγάζει. 

Επεξ/σία από evanpsy
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 λεπτά πριν, giorgos56 είπε

Το έχω πάρει απόφαση ότι δεν πρόκειται να παραλάβω αύριο. Θα περάσω βέβαια από το κατάστημα του Κωτσόβολου το πρωί άλλα ξέρω από τώρα την απάντηση τους.
Έχω απορία όμως, είναι κάνεις εδώ που τον έχουν ενημερώσει από τον Κωτσόβολο ότι θα παραλάβει αύριο; Σε τι κατάσταση φαίνεται οτι ειναι η παραγγελία σας;

Εγώ θέλω να μάθω αν θα παραλάβω αύριο μην κάθομαι και περιμένω τζάμπα , γιατί έχω δουλειές σε άλλη πόλη. Ξαναπήρα στην εξυπηρέτηση και μετά από 1ωρα και 5 λεπτά αναμονής η ευγαινεστατη κυρία μου είπε ότι θα με ενημερώσει το κατάστημα και πως δν ξέρουν ακόμα αν θα παραλάβω αύριο 

• Sad 2

6 λεπτά πριν, evanpsy είπε

Εμένα φαίνεται σε Συλλογή/Προετοιμασία, αλλά έχω την εντύπωση ότι σε όλους αυτό θα βγάζει. 

Ειναι σε συλλογη/Προετοιμασια και σε ενημερωσαν οτι θα παραλαβεις αυριο ή ακομα δεν εχεις καμια ενημερωση ουτε εσυ;

1 λεπτό πριν, giorgos56 είπε

Ειναι σε συλλογη/Προετοιμασια και σε ενημερωσαν οτι θα παραλαβεις αυριο ή ακομα δεν εχεις καμια ενημερωση ουτε εσυ;

είναι σε συλλογή προετοιμασία και ακόμα δεν έχουν κάτι νεότερο

Μόλις τώρα, giorgos56 είπε

Σιγά μη με ενημέρωναν κιόλας... Γι' αυτό λέω, λογικά σε όλους αυτό θα εμφανίζει.
Εδώ τους έψαχνα για να μου στείλουν το RF της πληρωμής.. 
Ότι θα έψαχνα τον Κωτσόβολο να πληρώσω με το ζόρι προκαταβολή, ποιος να μου το 'λεγε 😂

• Like 1

10 λεπτά πριν, evanpsy είπε

2 λεπτά πριν, giorgos56 είπε

σε όλους μας το ίδιο βγάζει...

56 λεπτά πριν, billdanos είπε

Ωπ, ήρθε mail από Πλαίσιο. Αύριο παραλαμβάνω το Ultra 2! :) 

Κι εμενα με πηραν απο istorm να παω αυριο

Προφανως στο ρολοι ηταν πιο στρωτα τα πραγματα…

• Like 1

3 λεπτά πριν, stefanosnik είπε

Έχει πάρει κάποιος email η τηλ από το πλαίσιο για  iPhone(όχι watch )  για παραλαβή ; 

Εγώ έχω χάσει κάθε ελπίδα ότι θα με πάρουν τηλ για αύριο .

4 λεπτά πριν, stefanosnik είπε

Έχει πάρει κάποιος email η τηλ από το πλαίσιο για  iPhone(όχι watch )  για παραλαβή ; 

Τίποτα εγώ πήρα τηλέφωνο και λένε δεν έχουν καμία ενημέρωση 🤣🤣🤣

1 ώρα πριν, billdanos είπε

Ωπ, ήρθε mail από Πλαίσιο. Αύριο παραλαμβάνω το Ultra 2! :) 

Μα σε ρωτήσω κάτι το διάφορες έχει αξιοσημείωτες με το 1; Γιατί πέρα από επεξεργαστή δεν είδα τίποτα διαφορετικό . 

30 minutes ago, arxontas2323 said:

σε όλους μας το ίδιο βγάζει...

Εμένα για Apple Watch series 9 για αποστολη στο σπιτι μου, εχει βγάλει οτι σημερα θα παραδοθει στην κουριερ (ενω αρχικα μου ειχαν πει στο τηλεφωνο οτι αυριο θα παραδοθει) και θα μου στειλουν με SMS το tracking number.

Ελπίζω όντως να το παραδώσουν στην κούριερ σήμερα και αύριο λογικά να το εχω

image.png.fb0283eb8cec8a81abf78ef5a273a593.png

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προπαραγγελία με κάρτα από το you.gr και πριν λίγο η κατάσταση της αγγελίας από Έλεγχος πέρασε σε αποθήκη. Για να δούμε αν είμαι τυχερός και πάει και για τιμολόγηση. Το προπαραγγειλα την πρώτη μέρα. 

Update

Μόλις με κάλεσαν και μου ειπαν οτι θα ειμαι σε αυτους που θα παραλάβουν αύριο.

Επεξ/σία από kapsala

Έχω παραγγείλει  Iphone Pro από τον Κωτσόβολο 15/09. Η κατάσταση της παραγγελίας άλλαξε σε συλλογή-προετοιμασία. Επίσης γράφει οτι η αποστολή είναι προγραμματισμένη για αύριο. Αλλα δεν εχω κάποια άλλη ενημέρωση.

Screenshot 2023-09-21 at 2.26.12 PM.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...