hitek43 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Rubble είπε παντού υπάρχουν τα απλά έβαλες παραλαβή σε κατάστημα; αν ναι σε ποιο; χαχαχα wtf τοτε απο public περιμενω παραδοση στον χωρο μου
Rubble Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 27 λεπτά πριν, Matt87 είπε iStorm η μεγαλύτερη απάτη ποτέ σε καταστήματα, αυτη είναι η δικιά μου εμπειρία. Όλο μόστρα και απο ουσία τίποτα. Είχα προπληρώσει 17/9 τελικά την ακύρωσα και βρήκα 15PM 256 Blue απο αλλού. ΠΟΤΕ ξανα, ουστ! μόνο το κολωνάκι εξυπηρετούν αυτοί
Giannaris Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Εγώ παρέλαβα σήμερα απο Public Golden Hall. 15 PM 256 black προπαραγγελία απο 16/9 με πλήρη προεξόφληση.
Petros_Ben Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 10 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε μιας και ειμαι πολυ αισιοδοξος να ρωτησω κατι ασχετο(offtopic). Εγω που θα παω απο android σε ios, ποιον τροπο να επιλεξω για μεταφορα δεδομενων ; Απλά θα συγχρονίσεις τις επαφές σου με το google account και μετά από το iPhone σου θα προσθέσεις τον λογαριασμό google και θα κανείς συγχρονισμό των επαφών υπάρχουν αντίστοιχα βίντεο γίνεται πανεύκολα !!! 1
grlv Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Παρακολουθώ το νήμα εδώ και καιρό που περιμένω και εγώ με τη σειρά μου, ένα pm 256 black από Πλαίσιο. Σήμερα δεν άντεξα άλλο το XS MAX που πλέον όλη η σειρά XS-XR κολλάει και ζεστένεται απίστευτα και πήγα και παρέλαβα ένα 15 Plus Black από το Πλαίσιο του Mall (η επιμονή στην αλυσίδα έχει να κάνει με πιστωτικό υπόλοιπο που εκκρεμούσε). Το νέο της ημέρας είναι ότι είχαν διαθέσιμο το pm στα 512 χωρίς να το έχουν ομως διαθέσιμο στη σελίδα τους. Δυστηχώς επειδή ξέφευγε οικονομικά δεν ρώτησα χρώμα για όποιον ενδιαφερόταν. Σχετικά με το 15 plus (αν και οι περισσότεροι εδώ αναμένουν pm) η μπαταρία δεν τελειώνει με τίποτα, κατά το migration το κινητό ζεμάταγε ειδικά στα πλαϊνα (αν και με τον Α16), την 17.1 beta που είναι κάτι giga την εγκατέστησε μέσα σε 5 λεπτά το πολύ. Κανένα bug και κανένα ψεγάδι, 1
Cubanero Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Από you.gr έχει παραλάβει κάποιος να δούμε που είμαστε;
Maxpower71 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 11 ώρες πριν, Mosdi είπε Έχεις απόλυτο δίκιο… θα πω και εγώ την άποψη μου και πριν πέσουν όλοι να με φάνε θα πω ότι και εγώ έχω πέσει σε σε κάποια από αυτά τα λάθη αλλά εν τέλει δεν έκανα τιποτα… εννοώ πως ξεκίνησα να τα κάνω αλλά δεν έφτασα στο σημείο ώστε τελικά να τα ολοκληρώσω… λάθος είναι από την αρχή μέχρι και το τέλος η όλη φάση… η αρχή είναι πως τα καταστήματα έκαναν «εκδήλωση ενδιαφέροντος» από τις 12/9…. Δηλαδή οι σειρές ξεκινούσαν από τις 12/9 και όχι από τις 15/9 στις 15:00 που είχε πει η apple…Πραγματικά ΕΛΕΟΣ… μετά τα έχουν κάνει μαντάρα όλοι τους με τη σειρά προτεραιότητας… και αν πούμε αυτοί φέρθηκαν σαν ελληνάρες για να κονομήσουν εμείς οι υπόλοιποι ακολουθήσαμε σαν ελληνάρες που είμαστε και εμείς… προ-προπαραγγελίες (εκδήλωση ενδιαφέροντος) που μόνο στην Ελλάδα πρέπει να υπάρχει αυτό το φαινόμενο… μετά οι περισσότεροι για να διασφαλίσουν ότι θα πάρουν πρώτοι πριν τους άλλους πήγαιναν και έκαναν προπαραγγελιες σε αλλά 4-5-6 καταστήματα… και αφού δεν έφτανε αυτό ξεκίνησαν τα refresh… και μιας και δεν έφταναν τα refresh ξεκίνησαν και οι δοσοληψίες μέσα από το forum να στηρίξει ο ένας τον άλλο συμφορουμίτη που και εκεί γίνεται ζημιά γιατί να μην το πάρει κάποιος που περιμένει την παραγγελία του όπως εμείς δίκαια; Επειδή δεν είναι στο forum; Μια παραγγελία έχω 16/9 στον Κώτσο και την Πέμπτη που είδα διαθέσιμα στην Vodafone πήγα και το παράγγειλα και μου είπαν πως Δευτέρα θα το έχω… έπεσα στη λανθασμένη για εμένα αντίληψη να πω να δώσω σε κάποιον συμφορουμίτη του Κώτσου, ευτυχώς δεν μου το ζήτησε κάποιος αλλά και πάλι δεν θα το έδινα μετά από σκέψη… σκέφτομαι ότι καλύτερα να το πάρει οποίος έχει πραγματική σειρά ανεξάρτητα αν θα τα κάνουν σκατά από το κατάστημα εγώ θα κάνω την αρχή…σταυρώσετε με τώρα… ξέρετε εσείς οι όποιοι είστε… Η αντίληψη ότι όλοι οι άλλοι είναι λάθος και εκεί είμαστε οι σωστοί δεν ισχύει πάντα… χαλαρώστε λίγο και ασκείστε λίγο αυτοκριτική… δεν βλάπτει… Φιλαρακι οπως τα λες. Οταν τα ελεγα εγω αυτα που λες και εσυ, με κραζανε εδω μεσα οι περισσοτεροι. Ξερουν αυτοι ποιοι ειναι, οι γνωστοι φωστηρες !!! Αστους δεν πειραζει, αυτοι χανουν σειρες και κλαιγονται που δεν παρελαβαν ακομα. 1
Pwpwpw Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, Maxpower71 είπε Φιλαρακι οπως τα λες. Οταν τα ελεγα εγω αυτα που λες και εσυ, με κραζανε εδω μεσα οι περισσοτεροι. Ξερουν αυτοι ποιοι ειναι, οι γνωστοι φωστηρες !!! Αστους δεν πειραζει, αυτοι χανουν σειρες και κλαιγονται που δεν παρελαβαν ακομα. 20 ώρες πριν, Maxpower71 είπε Φωστηρα πες μου εναν εδω μεσα που παρελαβε 256 pm nati απο ιστορμ και σου δινω τζαπα το δικο μου 😉 Επισης μαθε οτι σε καθε καταστημα πηγαινει συγκεκριμενος αριθμος συσκευων αναλογα την ζητηση!! 19 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Eχει γραψει εδω και μερες στο παρον thread ο @pabou13 οτι εχει παραλαβει 15PM nati 256 απο Istorm. Στην σελιδα 180 βρισκεται το ποστ του αν θες να το διαβασεις, στο κανω και quote Μολις παραλαβεις το δικο σου με το καλο, στειλε μου μυνημα να σου δωσω διευθυνση να μου το στειλεις, ευχαριστω. Επειδη το προσπερεσες, απλά για υπενθύμιση όταν παραλάβεις να μου στείλεις το κινητό, ευχαριστώ. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw
Nikos3648 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Ρε παιδιά να πω κάτι. Από 15/9 έχω κάνει την προπαραγγελια μου από istorm 15:15. Δεν έχω παραλάβει ακόμα ούτε με έχουν ενημερώσει για τίποτα. Είναι απαράδεκτο αυτό, εντάξει είπαμε ζήτηση αρκετή υπάρχει αλλά όχι κι έτσι, αυτό πλέον είναι γελοίο και έχει ξεφτιλιστεί η κατάσταση. Αυτοκίνητο να έπαιρνα θα είχε εκτελωνιστεί ήδη. Γελοία κατάσταση πραγματικά έχω ξενερώσει και με το κινητό ενώ εξαρχής ήμουν ενθουσιασμένος. Κρίμα, κρίμα.
Maxpower71 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 14 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Επειδη το προσπερεσες, απλά για υπενθύμιση όταν παραλάβεις να μου στείλεις το κινητό, ευχαριστώ. Εχω παραλαβει απο πλαισιο
Matt87 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 25 λεπτά πριν, Nikos3648 είπε Ρε παιδιά να πω κάτι. Από 15/9 έχω κάνει την προπαραγγελια μου από istorm 15:15. Δεν έχω παραλάβει ακόμα ούτε με έχουν ενημερώσει για τίποτα. Είναι απαράδεκτο αυτό, εντάξει είπαμε ζήτηση αρκετή υπάρχει αλλά όχι κι έτσι, αυτό πλέον είναι γελοίο και έχει ξεφτιλιστεί η κατάσταση. Αυτοκίνητο να έπαιρνα θα είχε εκτελωνιστεί ήδη. Γελοία κατάσταση πραγματικά έχω ξενερώσει και με το κινητό ενώ εξαρχής ήμουν ενθουσιασμένος. Κρίμα, κρίμα. Πρώτη και τελευταία φορα που επέλεξα την iStorm για αγορά. Η χειρότερη εταιρεία μακράν κατα την αποψή μου, καμία ενημέρωση, αγενέστατη η πλειοψηφία του προσωπικού ιδίως στο τηλεφωνικό κέντρο, καμία συνοχή στις απαντήσεις τους γενικότερα μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρύσος, μόστρα και απο ουσία τίποτα.. 1
Pwpwpw Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Maxpower71 είπε Εχω παραλαβει απο πλαισιο Και δεν μου το στείλες ακόμα; Με τσεχασες 🥲 Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw
athan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, Cubanero said: Από you.gr έχει παραλάβει κάποιος να δούμε που είμαστε; Από 20/9 παραγγελία PM 256 NaTi κανένα νέο.
Rubble Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 23 λεπτά πριν, Matt87 είπε Πρώτη και τελευταία φορα που επέλεξα την iStorm για αγορά. Η χειρότερη εταιρεία μακράν κατα την αποψή μου, καμία ενημέρωση, αγενέστατη η πλειοψηφία του προσωπικού ιδίως στο τηλεφωνικό κέντρο, καμία συνοχή στις απαντήσεις τους γενικότερα μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρύσος, μόστρα και απο ουσία τίποτα.. γιατί ποτέ έλαμψε; βλαχόstore ήταν από την day one 1
tsuman Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 οποιος θέλει Ισπανικό amazon.es εχει διαθεσιμότητα αρκετα μοντέλα και χωρητικότες ακόμα και PM 256 NaTi 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις