Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

6 ώρες πριν, aromeo είπε

ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!

Εμαθα ότι δεν έχει παραλάβει κανένας 256 Pro Max σε κανένα χρώμα από iStorm. Είναι όλοι ηθοποιοί. 

Η πληροφορία είναι 100% έγκυρη καθώς μου την είπε ταξιτζής και επίσης μου επιβεβαίωσε ότι το πρώτο NaTi 256 PM που θα γίνει εισαγωγή στην Ελλάδα θα το παραλάβει ο @Maxpower71

Παρακάτω φωτογραφία για proof. 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

image.png.2e674fd9463885e829f353de6517ffad.png

Ταξιτζής και εγώ και επιβεβαιώνω ότι φίλος παρέλαβε στις 18/9 2 τεμάχια. 

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις γύρισα απο καφέ και εμαθα ενδιαφερουσες ιστορίες από κυνηγούς iphone. 

Κάποιοι πρέπει να κάνουν την αυτοκρίτικη τους γιατι χαλάνε τη φυσική ροή των πραγμάτων, δλδ ας πούμε ότι βγαινουν διαθέσιμα αύριο 10 τεμάχια στη λιανική. υπάρχουν δυστυχώς άτομα που δεσμευουν 2-3 τεμάχια με παραλαβη σε κατάστημα.

δλδ μου έλεγε ο αλλος οτι ειχε δεσμευση σε public προχτές 2 τεμάχια και τελικά αγόρασε απο κωτσόβολο. αρα δυο κομματια τουλάχιστον 3-5 μέρες ειναι εκτός αγοράς σε αναστολή. Επίσης ο αλλος θεσσαλονική ειχε κάνει κράτηση σε κώτσο σε 3 μαγαζιά ευκαρπία-πυλαιά και τσιμισκή άρα άλλα 2 κομμάτια εκτός αγοράς. φαντάζομαι ότι πολλοι το κάνουν αυτό και ήθελα να το αναφέρω γιατί κράζουμε τα μαγαζιά αλλά ας δούμε και την καμπούρα μας... 

Οκ καταλαβαίνω τον τύπο που αφιερώνει χρόνο και κόπο να καθεται να κάνει F5 συνέχεια ή να φοβάται οτι θα ναι μούφα η κράτηση και σου λέει ας κάνω και δεύτερη και τρίτη κράτηση αλλά αυτή ειναι νοοτροπία ο ολυμπίακος και το αιγάλεω να κερδίζουν και όλοι οι αλλοι...

Έμαθα κι άλλα που αν ισχύουν ειναι να τραβάς ότι τρίχες έχεις αλλά επειδή ειναι διηγήσεις και δεν εχω αποδείξεις δεν μπορώ να τα γράψω. Πόσο χαμηλά πέφτει ενας ανθρωπος για να πάρει πιο νωρίς ένα μήλο. Δυστυχώς ζούμε στην Ελλάδα και όσο μπορούμε ας μη κάνουμε οτι κοροιδεύουμε..

Συμπέρασμα απο δευτέρα θα ελευθερωθούν 2 τεμάχια θεσσαλονίκη και 2 πάμπλικ. Που θα πάνε δεν ξέρω αλλά το αλλο τον πήρανε τηλ από παμπλικ αν θα πάει να το πάρει γιατι λέει υπάρχει λιστα και περιμένει ο επόμενος. τον ρωτάω δλδ εσυ εκλεισες ενα τεμαχιο ηλεκτρονικά με παραλαβή κατάστημα οταν ακυρώσει τη δευτέρα θα το δώσουν σε προπαραγγελία η θα το σπρώξει ο διευθυντής του τοπικού υποκαταστήματος όπου θέλει? απάντησε δεν πήρα. 

Για αυτό η λύση θα ταν να μη γίνεται κράτηση μήλου  με πληρωμή στο κατάστημα.

Αυτά και σόρυ για το σεντόνι αλλά τα χα φρέσκα και ήθελα να τα γράψω.

Υ.Γ. Τιμέςσε κώτσο  + παμπλικ με τιμολόγιο

256γιγα= 1208,87 ευρώ  

512γιγα =1418,50 ευρώ όχι 1429 που έγραψε κάποιος 

1τέρρα= 1628,23 ευρώ 

• Like 3

47 λεπτά πριν, avacan23 είπε

Κάποιοι πρέπει να κάνουν την αυτοκρίτικη τους γιατι χαλάνε τη φυσική ροή των πραγμάτων, δλδ ας πούμε ότι βγαινουν διαθέσιμα αύριο 10 τεμάχια στη λιανική. υπάρχουν δυστυχώς άτομα που δεσμευουν 2-3 τεμάχια με παραλαβη σε κατάστημα.

δλδ μου έλεγε ο αλλος οτι ειχε δεσμευση σε public προχτές 2 τεμάχια και τελικά αγόρασε απο κωτσόβολο. αρα δυο κομματια τουλάχιστον 3-5 μέρες ειναι εκτός αγοράς σε αναστολή. Επίσης ο αλλος θεσσαλονική ειχε κάνει κράτηση σε κώτσο σε 3 μαγαζιά ευκαρπία-πυλαιά και τσιμισκή άρα άλλα 2 κομμάτια εκτός αγοράς. φαντάζομαι ότι πολλοι το κάνουν αυτό και ήθελα να το αναφέρω γιατί κράζουμε τα μαγαζιά αλλά ας δούμε και την καμπούρα μας... 

Οκ καταλαβαίνω τον τύπο που αφιερώνει χρόνο και κόπο να καθεται να κάνει F5 συνέχεια ή να φοβάται οτι θα ναι μούφα η κράτηση και σου λέει ας κάνω και δεύτερη και τρίτη κράτηση αλλά αυτή ειναι νοοτροπία ο ολυμπίακος και το αιγάλεω να κερδίζουν και όλοι οι αλλοι...

Έμαθα κι άλλα που αν ισχύουν ειναι να τραβάς ότι τρίχες έχεις αλλά επειδή ειναι διηγήσεις και δεν εχω αποδείξεις δεν μπορώ να τα γράψω. Πόσο χαμηλά πέφτει ενας ανθρωπος για να πάρει πιο νωρίς ένα μήλο. Δυστυχώς ζούμε στην Ελλάδα και όσο μπορούμε ας μη κάνουμε οτι κοροιδεύουμε..

Συμπέρασμα απο δευτέρα θα ελευθερωθούν 2 τεμάχια θεσσαλονίκη και 2 πάμπλικ. Που θα πάνε δεν ξέρω αλλά το αλλο τον πήρανε τηλ από παμπλικ αν θα πάει να το πάρει γιατι λέει υπάρχει λιστα και περιμένει ο επόμενος. τον ρωτάω δλδ εσυ εκλεισες ενα τεμαχιο ηλεκτρονικά με παραλαβή κατάστημα οταν ακυρώσει τη δευτέρα θα το δώσουν σε προπαραγγελία η θα το σπρώξει ο διευθυντής του τοπικού υποκαταστήματος όπου θέλει? απάντησε δεν πήρα. 

256γιγα= 1208,87 ευρώ  

1τέρρα= 1628,23 ευρώ 

Ε πες μας αυτά τα αλλά που λες αν ισχύουν μωρέ γιαυτα ζούμε πιστεύεις τώρα ότι τους μίσους εδώ μέσα τους νοιάζει ποτέ θα πάρουν το iPhone εμένα καρφί δεν μου καίγεται τώρα η μετά για τον τζέρτζελο είμαι εδώ 😂

36 λεπτά πριν, avacan23 είπε

256γιγα= 1208,87 ευρώ  

1τέρρα= 1628,23 ευρώ 

Έχεις απόλυτο δίκιο… θα πω και εγώ την άποψη μου και πριν πέσουν όλοι να με φάνε θα πω ότι και εγώ έχω πέσει σε σε κάποια από αυτά τα λάθη αλλά εν τέλει δεν έκανα τιποτα… εννοώ πως ξεκίνησα να τα κάνω αλλά δεν έφτασα στο σημείο ώστε τελικά να τα ολοκληρώσω… λάθος είναι από την αρχή μέχρι και το τέλος η όλη φάση… η αρχή είναι πως τα καταστήματα έκαναν «εκδήλωση ενδιαφέροντος» από τις 12/9…. Δηλαδή οι σειρές ξεκινούσαν από τις 12/9 και όχι από τις 15/9 στις 15:00 που είχε πει η apple…Πραγματικά ΕΛΕΟΣ… μετά τα έχουν κάνει μαντάρα όλοι τους με τη σειρά προτεραιότητας… και αν πούμε αυτοί φέρθηκαν σαν ελληνάρες για να κονομήσουν εμείς οι υπόλοιποι ακολουθήσαμε σαν ελληνάρες που είμαστε και εμείς… προ-προπαραγγελίες (εκδήλωση ενδιαφέροντος) που μόνο στην Ελλάδα πρέπει να υπάρχει αυτό το φαινόμενο… μετά οι περισσότεροι για να διασφαλίσουν ότι θα πάρουν πρώτοι πριν τους άλλους πήγαιναν και έκαναν προπαραγγελιες σε αλλά 4-5-6 καταστήματα… και αφού δεν έφτανε αυτό ξεκίνησαν τα refresh… και μιας και δεν έφταναν τα refresh ξεκίνησαν και οι δοσοληψίες μέσα από το forum να στηρίξει ο ένας τον άλλο συμφορουμίτη που και εκεί γίνεται ζημιά γιατί να μην το πάρει κάποιος που περιμένει την παραγγελία του όπως εμείς δίκαια; Επειδή δεν είναι στο forum; Μια παραγγελία έχω 16/9 στον Κώτσο και την Πέμπτη που είδα διαθέσιμα στην Vodafone πήγα και το παράγγειλα και μου είπαν πως Δευτέρα θα το έχω… έπεσα στη λανθασμένη για εμένα αντίληψη να πω να δώσω σε κάποιον συμφορουμίτη του Κώτσου, ευτυχώς δεν μου το ζήτησε κάποιος αλλά και πάλι δεν θα το έδινα μετά από σκέψη… σκέφτομαι ότι καλύτερα να το πάρει οποίος έχει πραγματική σειρά ανεξάρτητα αν θα τα κάνουν σκατά από το κατάστημα εγώ θα κάνω την αρχή…σταυρώσετε με τώρα… ξέρετε εσείς οι όποιοι είστε… 

Η αντίληψη ότι όλοι οι άλλοι είναι λάθος και εκεί είμαστε οι σωστοί δεν ισχύει πάντα… χαλαρώστε λίγο και ασκείστε λίγο αυτοκριτική… δεν βλάπτει… 

• Like 1
  • Thanks 1

Αυτό που γίνεται με τις προπαραγγελίες δεν έχει προηγούμενο..παραγγελία από I storm  15/9 pm 256 black και κανένα νέο..και μπαίνουμε στην έκτη εβδομάδα..φταίμε εμείς όμως που τρέχουμε σαν τους χαζούς να τους ακουμπήσουμε τα λεφτά μας..ποτέ ξανά προπαραγγελία..

1 minute ago, Mimisc2 said:

Αυτό που γίνεται με τις προπαραγγελίες δεν έχει προηγούμενο..παραγγελία από I storm  15/9 pm 256 black και κανένα νέο..και μπαίνουμε στην έκτη εβδομάδα..φταίμε εμείς όμως που τρέχουμε σαν τους χαζούς να τους ακουμπήσουμε τα λεφτά μας..ποτέ ξανά προπαραγγελία..

εγώ και του χρόνου θα κάνω :P

3 λεπτά πριν, Mimisc2 είπε

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ αυτό πιστεύω ότι αν κάνεις προπαραγγελία τελικά δεν έχει σημασία γιατί δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κανένας ότι θα παραλάβεις από τους πρώτους 

Καλησπέρα σας, επειδή βλέπω όλοι αναφέρεστε στα pro μοντέλα.
Έχει παραλάβει κανείς το απλό 15;

Έχω pre-order 15black 128gb από 19/09, αλλά καμία ενημέρωση μέχρι στιγμής.

4 λεπτά πριν, hitek43 είπε

Καλησπέρα σας, επειδή βλέπω όλοι αναφέρεστε στα pro μοντέλα.
Έχει παραλάβει κανείς το απλό 15;

Έχω pre-order 15black 128gb από 19/09, αλλά καμία ενημέρωση μέχρι στιγμής.

παντού υπάρχουν τα απλά 

24 λεπτά πριν, Mimisc2 είπε

έβαλες παραλαβή σε κατάστημα; αν ναι σε ποιο;

1 ώρα πριν, Mimisc2 είπε

iStorm η μεγαλύτερη απάτη ποτέ σε καταστήματα, αυτη είναι η δικιά μου εμπειρία. Όλο μόστρα και απο ουσία τίποτα. Είχα προπληρώσει 17/9 τελικά την ακύρωσα και βρήκα 15PM 256 Blue απο αλλού. ΠΟΤΕ ξανα, ουστ!

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...