billopc Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Οποίος ενδιαφέρεται για iphone 15 pro max blue I storm Τσιμισκη στο ονομα μου , γιατι είχα 2 ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ και περιεμενω το nati Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasosMG Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Οι παραδοσεις στην Αμερική είναι ελάχιστα καλύτερες από την Ελλάδα: Έχουν κάνει και αυτοί παρόμοιο thread στο Reddit. Όσοι έχουν κάνει προπαραγγελία τον Σεπτέμβριο, στους περισσότερους δίνει 15/10-15/11 παράδοση. Επίσης, πολλοί αναρωτιούνται πώς γίνεται να μπαίνει κόσμος σε φυσικά καταστήματα, χωρίς προπαραγγελία, και να παίρνει κινητό, ενώ δεν έχουν παραλάβει αυτοί που έχουν κάνει. https://www.reddit.com/r/ATT/comments/172ah9k/how_are_people_who_did_not_pre_order_the_iphone/?rdt=62748 Οπότε, πιστέυω ότι παρόμοιες παραδόσεις θα ισχύουν και εδώ, αντε 1 εβδομάδα αργότερα. Καταλαβαίνω ότι οι περισσότεροι εκνευρίζεστε λόγω της έλλειψης ενημέρωσης παράδοσης, αλλά ακόμα και στην Αμερική έχουν το πρόβλημα με τα refresh και walk-in. Ας κρατήσουμε σα νοητή παράδοση έως τις επόμενες 20 μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Maxpower71 είπε Φωστηρα πες μου εναν εδω μεσα που παρελαβε 256 pm nati απο ιστορμ και σου δινω τζαπα το δικο μου 😉 Επισης μαθε οτι σε καθε καταστημα πηγαινει συγκεκριμενος αριθμος συσκευων αναλογα την ζητηση!! Eχει γραψει εδω και μερες στο παρον thread ο @pabou13 οτι εχει παραλαβει 15PM nati 256 απο Istorm. Στην σελιδα 180 βρισκεται το ποστ του αν θες να το διαβασεις, στο κανω και quote Στις 17/10/2023 στις 9:34 ΜΜ, pabou13 είπε Από istorm παραγγελία 15.05 πηρα πρώτη μέρα 256 pm nati Μολις παραλαβεις το δικο σου με το καλο, στειλε μου μυνημα να σου δωσω διευθυνση να μου το στειλεις, ευχαριστω. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Appleboy666 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 23 λεπτά πριν, TasosGoudas είπε Επίσης, πολλοί αναρωτιούνται πώς γίνεται να μπαίνει κόσμος σε φυσικά καταστήματα, χωρίς προπαραγγελία, και να παίρνει κινητό, ενώ δεν έχουν παραλάβει αυτοί που έχουν κάνει. Αυτό ίσχυε πάντα στο εξωτερικό με τα Apple Stores, ενα μέρος αποθεμάτων πάει σε καταστήματα και το παίρνει όποιος προλάβει.Δοκίμασε να κάνεις παραγγελία με τυχαίους ΤΚ στις ΗΠΑ,θα σου βγάλει κάποια άμεσα διαθέσιμα σε Apple Stores, ενώ αν βάλεις αποστολη στον χώρο σου έχει αναμονή 4-5 εβδομάδες αν θυμάμαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 10 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Eχει γραψει εδω και μερες στο παρον thread ο @pabou13 οτι εχει παραλαβει 15PM nati 256 απο Istorm. Στην σελιδα 180 βρισκεται το ποστ του αν θες να το διαβασεις, στο κανω και quote Μολις παραλαβεις το δικο σου με το καλο, στειλε μου μυνημα να σου δωσω διευθυνση να μου το στειλεις, ευχαριστω. Επίσης φαίνεται και από εδώ ότι ήμουν παραλαβή πρώτη μέρα istorm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasosMG Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Appleboy666 είπε Αυτό ίσχυε πάντα στο εξωτερικό με τα Apple Stores, ενα μέρος αποθεμάτων πάει σε καταστήματα και το παίρνει όποιος προλάβει.Δοκίμασε να κάνεις παραγγελία με τυχαίους ΤΚ στις ΗΠΑ,θα σου βγάλει κάποια άμεσα διαθέσιμα σε Apple Stores, ενώ αν βάλεις αποστολη στον χώρο σου έχει αναμονή 4-5 εβδομάδες αν θυμάμαι καλά. Οπότε το ίδιο γίνεται και εδώ ουσιαστικά. Παραλαμβάνουν άτομα με refresh, και όχι αυτοί που έχουν παραλάβει. Προφανώς τα καταστήματα στην Ελλάδα, και αυτά φέρνουν κάποιο μικρό στοκ, σποραδικά, για τον ίδιο σκοπό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Παρέλαβα και εγώ! Καλή υπομονή στα απανταχού συντρόφια, εύχομαι να παραλάβετε όλοι σύντομα. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 μιας και ειμαι πολυ αισιοδοξος να ρωτησω κατι ασχετο(offtopic). Εγω που θα παω απο android σε ios, ποιον τροπο να επιλεξω για μεταφορα δεδομενων ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis__7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 10 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε μιας και ειμαι πολυ αισιοδοξος να ρωτησω κατι ασχετο(offtopic). Εγω που θα παω απο android σε ios, ποιον τροπο να επιλεξω για μεταφορα δεδομενων ; Προσωπικά, επειδή κι εγώ πάω πρώτη φορά από Android σε iOS, θα επιλέξω να κάνω clean εγκατάσταση των πάντων απ' την αρχή για να νιώσω και λίγο την αλλαγή 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 15 minutes ago, alkis__7 said: Προσωπικά, επειδή κι εγώ πάω πρώτη φορά από Android σε iOS, θα επιλέξω να κάνω clean εγκατάσταση των πάντων απ' την αρχή για να νιώσω και λίγο την αλλαγή 😂 Ναι, αλλά επαφές κωδικοί κλπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgoskgs Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Με το move to iOS app 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CapFlint Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Και εγώ που παρέλαβα χθες από android προέρχομαι. Δεν έχω προλάβει ακόμη να το ανοίξω να το σκαλίσω αλλά από όσο το έψαξα στο ίντενρετ θα βοηθήσει πολύ η εφαρμογή Move to iOS Edit: Αυτό που λέει ο συνάδελφος από πάνω που με πρόλαβε 😋 Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2023 από CapFlint 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis__7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 10 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε Ναι, αλλά επαφές κωδικοί κλπ; Κωδικούς δεν έχω αποθηκευμένους και τις επαφές τις έχω όλες στο Gmail, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Ευελπιστώ ότι δεν θα είναι τόσο δύσκολη διαδικασία να τις φέρω στο iOS, έχω συνηθίσει με τις ευκολίες του Android 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgoskgs Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Εγώ πιστεύω θα παραλάβω του Αγίου @@ με τόσα μηνύματα και τηλέφωνα που εχω κάνει στο Πλαίσιο 😂😂😂😭😭😭 To Move to IOS είναι εύκολο τρέχεις την εφαρμογή και ακολουθείς τα βήματα .Αλλα μπορεί να γίνει μόνο όταν το iPhone είναι setup από την αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wdaman Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Παραγγελίες μέσω επιδότησης Vodafone (μέσω εταιρίας) Ποσο πισω πανε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις