realityyy Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 15 pro max black 26 λεπτά πριν, koumbouni είπε Ποιο μοντέλο και ποιο χρώμα περιμένεις; 15 pro max black 1
Pwpwpw Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Είχαν αρκετή κίνηση τα μαύρα παντως αυτη την βδομάδα, φαίνεται ότι παρέλαβαν αρκετοί. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw
pavlgeor Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 22 ώρες πριν, Giannistrap7 είπε Να μπω και γω στην ομάδα, το παρακολουθώ από την αρχή το thread. Παραγγελία από Κότσο 23/09 15 PM white με πληρωμή όλου του ποσού. Ήξερα ότι θα αργήσει ( γείτονας μου δουλεύει μέσα στον Κότσο που έκανα την παραγγελία). Τα κινητά έρχονται με το σταγονόμετρο, δε ξέρει κανείς από προϊστάμενο μέχρι τον πιο απλό υπάλληλο τι γίνεται. Απλά μόνο ότι έρχονται κομμάτια κάθε Παρασκευή. Προσωπικά έκανα την παραγγελία γνωρίζοντας ότι θα αργήσω να το πάρω. Είπα αν το πάρω μέχρι αρχές Νοεμβρίου θα είμαι ευτυχισμένος
koumbouni Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Εχει τώρα ένα 512 PM Titanium White στο amazon.de . Η τιμή που λέει βέβαια είναι για γέλια
realityyy Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 23 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Είχαν αρκετή κίνηση τα μαύρα παντως αυτη την βδομάδα, φαίνεται ότι παρέλαβαν αρκετοί. εχω κάνει πρώτη μέρα παραγγελία με πληρωμή εκείνη στιγμή μετρητά και ήτανε με τιμολόγια μου είχε πει διευθυντής οτι θα είμαι απο πρώτους που το έχω
YiannisMns Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Θήκη τσεκ Τζάμι τσεκ Κινητό 24/10 τσεκ 3
Pwpwpw Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, koumbouni είπε Εχει τώρα ένα 512 PM Titanium White στο amazon.de . Η τιμή που λέει βέβαια είναι για γέλια Έχει μέρες εκεί. 2600ευρω και αν διαβάσεις την περιγραφή είναι used δεν είναι καν new. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw 1
Th0d0ris21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εχθές παίρνω τηλέφωνο Κωτσόβολο ρωτάω για την παραγγελία μου 14/9 12:30 PM 256 white και black μου λένε περιμένουμε δεν έχουμε καμία ενημέρωση. Εντωμεταξυ αλλάζει η κατάσταση στην εξέλιξη παραγγελίας. Παίρνω το πρωί να παραγγείλω 512 που υπήρχε διαθέσιμο και ρωτάω για την παραγγελία μου επίσης μου λέει ναι περιμένουμε απόθεμα του λέω κάτι άλλαξε από εχθές θα μπορούσε να έχει έρθει και να είναι ακόμα στο φορτηγό; μου λέει κάτσε να δω ναι είναι εκεί μπορείς να πας να τα πάρεις. Απίστευτο να μην έχουν ιδέα τι τους γίνεται. Ελπίζω να το πάρουν όλοι το συντομότερο δυνατόν. Το μαύρο κάνει πολλές δακτυλιες στο πλαίσιο το άσπρο όχι τόσο. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2023 από Th0d0ris21 1
aromeo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ! Εμαθα ότι δεν έχει παραλάβει κανένας 256 Pro Max σε κανένα χρώμα από iStorm. Είναι όλοι ηθοποιοί. Η πληροφορία είναι 100% έγκυρη καθώς μου την είπε ταξιτζής και επίσης μου επιβεβαίωσε ότι το πρώτο NaTi 256 PM που θα γίνει εισαγωγή στην Ελλάδα θα το παραλάβει ο @Maxpower71. Παρακάτω φωτογραφία για proof. Spoiler
Lewnidas1995 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 εγω παντως πιστευω οτι οντως ερχονται κομματια απλα οι περισσοτεροι θελουμε λευκο και τιτανιο. Καπως ετσι εγινε η ελειψη + οτι φυσικα τα καβατζοσαν για καποιους. Παντως εκανα βλακεια που δεν πηγα στην βοντα να παρω γρηγορα ενα μαυρο ή μπλε , αφου ετσι κ αλλιως θα μπει σε θηκη οποτε κλαιν το χρωμα. 1
Maxpower71 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, aromeo είπε ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ! Εμαθα ότι δεν έχει παραλάβει κανένας 256 Pro Max σε κανένα χρώμα από iStorm. Είναι όλοι ηθοποιοί. Η πληροφορία είναι 100% έγκυρη καθώς μου την είπε ταξιτζής και επίσης μου επιβεβαίωσε ότι το πρώτο NaTi 256 PM που θα γίνει εισαγωγή στην Ελλάδα θα το παραλάβει ο @Maxpower71. Παρακάτω φωτογραφία για proof. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Φωστηρα πες μου εναν εδω μεσα που παρελαβε 256 pm nati απο ιστορμ και σου δινω τζαπα το δικο μου 😉 Επισης μαθε οτι σε καθε καταστημα πηγαινει συγκεκριμενος αριθμος συσκευων αναλογα την ζητηση!! Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2023 από Maxpower71
Rubble Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Λοιπόν ξέρετε τι σατανικό σκέφτηκα; Να αρχίσουμε μαζικές παραγγελίες σε naTi, σε ονόματα γνωστών, γιαγιάδων, θείων και λοιπών συγγενών. Έτσι θα δημιουργήσουνε μια μεγάλη πλασματική ζήτηση για το συγκεκριμένο χρώμα άρα θα κάνουν μεγαλύτερες παραγγελίες σε αυτό το χρώμα. Τουλάχιστον να σώσουμε τα Χριστούγεννα! Εγώ ξεκίνησα... 5 λεπτά πριν, Maxpower71 είπε Φωστηρα πες μου εναν εδω μεσα που παρελαβε 256 pm nati απο ιστορμ και σου δινω τζαπα το δικο μου 😉 Επισης μαθε οτι σε καθε καταστημα πηγαινει συγκεκριμενος αριθμος συσκευων αναλογα την ζητηση!! από νωρίς ξεκίνησες σήμερα, είπαμε βάλε μέτρο! σε χαλάει, τι το θες;;;;
teol20 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Παιδιά έρχομαι με ειρηνικες διαθέσεις. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium πλέον είσαι δικό μου. Να είναι καλά η Apple εδώ στην Αγγλία, όλα έγιναν πιο smooth πεθαίνεις. Σαν καρβελακια με ψωμί τα δινανε 😝😂 Καλή δύναμη και καλή υπομονή στους υπόλοιπους... Βαστατε παιδιά 💪 3 1 1
giorgoskgs Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, teol20 είπε Παιδιά έρχομαι με ειρηνικες διαθέσεις. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium πλέον είσαι δικό μου. Να είναι καλά η Apple εδώ στην Αγγλία, όλα έγιναν πιο smooth πεθαίνεις. Σαν καρβελακια με ψωμί τα δινανε 😝😂 Καλή δύναμη και καλή υπομονή στους υπόλοιπους... Βαστατε παιδιά 💪 Α φίλε ,κοίταξε στην Ελλάδα αναλαμβάνει ο Κώτσος και το κάθε κατάστημα να σου πει τι θες.Σου λέει όχι μεγάλε δεν θες PM NaTi 256 ,Θα πάρεις 512 μπλε,Τέλος .Αντε και κάνα μαύρο που κ που να σπάει η απόχρωση 😂Και εννοείται η καθυστερήση που κάνουν είναι επίτηδες για να μας έχουν hyped🤣 Να το χαρείς Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2023 από giorgoskgs 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις