Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Rubble είπε

μεθυσμένος;

Απλα ο τυπος οτι πουμε λεει τα δικα του, τι μεθυσμενος; Ρωτησα σε καταστημα ιστορμ μου ειπαν δεν ηρθε ουτε ενα pm nati 256, το επιβεβαιωσε κι αλλο παιδι παραπανω αλλα αυτος ο Pwpwpw ξερει καλυτερα απο εμας. Τσουλανε οι παραγγελιες, αργα η γρηγορα ολοι θα παραλαβουμε !

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Maxpower71 είπε

Ρωτησα σε καταστημα ιστορμ μου ειπαν δεν ηρθε ουτε ενα pm nati 256

καλά και τους πίστεψες; 

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Rubble είπε

καλά και τους πίστεψες; 

Α καλα αλλος εσυ. Δεν ασχολουμε αλλο, εδω μεσα μερικοι ειστε Φωστηρες. Ελα bye

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Maxpower71 είπε

Α καλα αλλος εσυ. Δεν ασχολουμε αλλο, εδω μεσα μερικοι ειστε Φωστηρες. Ελα bye

μην ασχοληθείς, πίστευε ότι σου λέει ο κάθε υπάλληλος για να σε ξεφορτωθεί. πάμε παρακάτω 

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Maxpower71 είπε

Pwpwpw οταν εγραψα εγω οτι απο καταστημα ιστορμ μου ειπανε δεν εχει ερθει ουτε ενα promax nati, ειρωνευοσουν. Τωρα που το εγραψε κι αλλο παιδι, μας πιστευεις η οχι; Ελα κουνα λιγο το κεφαλι σου και ηρεμησε θα παρεις και εσυ κινητο. Καθε μερα γραφεις τα ιδια και τα ιδια για την παραγγελια σου… Κουρασες! 

IMG_9889.jpeg

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φωστηρες ξεφωστηρες δεν μιλανε σε τετοιο υφος.. και εδω ολοι νομιζω ειναι ειτε για να ενημερωσουν/ενημερωθουν για τις προπαραγγελιες ειτε για να βοηθησουν βλεποντας καποια διαθεσιμοτητα κτλ.. οχι για να την πει ο ενας στον αλλον.. επισης αν ηταν ολα οπως τα λενε οι υπαλληλοι, εγω προσωπικα αλλα κ καποιοι αλλοι, 8α ειχαμε παραλαβει ηδη!!

Επεξ/σία από johnal_21
  • Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, SaFiS είπε

FYI, οι θηκες της Spigen κιτρινιζουν παρα πολυ γρηγορα, την πατησα μια φορα και αμαν εκανα να μου την αλλαξουν. Spigen αγοραζω μονο το τζαμακι τους και θηκες της Torras (ολα απο Amazon.de)...

Έχω ένα χρόνο σχεδόν σε 14 pro την ultra hybrid και δεν έχει κάνει την παραμικρή κιτρινιλα. Είναι σαν να την πήρα χτες. Φαντάσου κι εγώ περίμενα να αρχίσει να κιτρινίζει μετά το πρώτο 6μηνο το αργότερο αλλά τίποτα ως τώρα.

7 ώρες πριν, SaFiS είπε

FYI, οι θηκες της Spigen κιτρινιζουν παρα πολυ γρηγορα, την πατησα μια φορα και αμαν εκανα να μου την αλλαξουν. Spigen αγοραζω μονο το τζαμακι τους και θηκες της Torras (ολα απο Amazon.de)...

Έχω ένα χρόνο σχεδόν σε 14 pro την ultra hybrid και δεν έχει κάνει την παραμικρή κιτρινιλα. Είναι σαν να την πήρα χτες. Φαντάσου κι εγώ περίμενα να αρχίσει να κιτρινίζει μετά το πρώτο 6μηνο το αργότερο αλλά τίποτα ως τώρα.

7 ώρες πριν, SaFiS είπε

Επεξ/σία από alkis__7
  • Like 1
Δημοσ.

Μόλις μου έστειλε το public για iPhone 15 προ 128gb natural. Παραλαβη απο περιστερι.

Έχω παραλάβει εγώ από την πρώτη μέρα από iStorm οπότε όποιος θέλει παιδιά ας μου στείλει ένα προσωπικό να πάει να το παραλάβει με τον κωδικό.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, leandrosml είπε

Στον Κώτσο πάντως έχει διαθέσιμο PM256 black εδώ και 2 μέρες.

https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/291092-smartphone-iphone-15-pro-max-256gb-c4

Χωρίς παραλαβή απο κατάστημα…που σημαίνει οτι θα παρουν τα λεφτά και μετά θα σε παρουν τηλέφωνο οτί τελικά δεν είναι άμεσα διαθέσιμο.Αν θες να ακυρώσεις παραγγελία θα περιμένεις καμια εβδομάδα να πάρεις τα λεφτά πίσω.

IMG_9890.jpeg

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...