Petros_Ben Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε Kαλα σε χθεσινο ποστ Πλαισιο δεν ειπες περιμενεις? Ναι έχω βάλει και σε public όμως το οποίο είναι και παραλαβή από κατάστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 αδέρφια μόλις παρέλαβα από Κώτσο ηλιουπολης 256 pm..πήραν τα πάνω τους μου είπαν θα στρώσει το πράγμα.Ευχομαι καλές παραλαβές σε όλους σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Giannistrap7 είπε αδέρφια μόλις παρέλαβα από Κώτσο ηλιουπολης 256 pm..πήραν τα πάνω τους μου είπαν θα στρώσει το πράγμα.Ευχομαι καλές παραλαβές σε όλους σας Tα μαυρομπλε οντως πηραν τα πανω τους. Τα ασπροnati εξαφανισμενα ακομα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George-Marios Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, George-Marios είπε Μόλις έλαβα email από istorm για 15 PM Blue 256. Το αστείο είναι ότι το παρέλαβα το πρωί από τη Vodafone. Οποίος το θέλει ας επικοινωνήσει μαζί μου. Δόθηκε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgoskgs Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Tα μαυρομπλε οντως πηραν τα πανω τους. Τα ασπροnati εξαφανισμενα ακομα Είναι κλασική περίπτωση βλάβης ειδικά από Πλαίσιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkat2829 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Εγω παντως σημερα περασα απο το ISTORM στο Κολωνακι. Οταν ρωτησα τι γινετε με τις 2 παραγγελιες μου απο την πρωτη μερα στο πρωτο 10λεπτο 256αρια PM NaTi με ενημερωσαν οτι δεν γνωριζουν και οτι ειναι παρα πολυς ο κοσμος που περιμενει απο την πρωτη μερα με Ασπρα και NaTi και μαλιστα δεν εχουν εξηπηρετησει ουτε το πρωτο 5λεπτο ακομη. Αυτα προς ενημερωση. Αυτα ειναι τα μονα 2 χρωματα που εχουν πολυ μεγαλο προβλημα στις παραδοσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vyrron Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Κι εγώ που νόμιζα ότι το άσπρο θα χε μεγάλη διαθεσιμότητα επειδή όπου έχω δει online είναι το λιγότερο δημοφιλές. Μας την έφερε η Apple. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkat2829 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Οχι δυστυχως. Τα μπλε και μαυρα εχουν κινηθει αρκετα οπως μου ειπαν. Τα NaTi και τα Ασπρα αν ειναι αληθεια δεν εχουν παραδοσει περα του πρωτου 5λεπτου απο το ISTORM. Μιλαμε παντα για τα 256αρια PM. Φαντασου εγω εχω παραγγειλει 2 DAY 1 στις 15.09 και στις 15.10 και τιποτα φυσικα ακομη. Παμε για Διμηνο Χαλαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgoskgs Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Με όλα αυτά που συζητάμε βάσει όσων μας λένε από τα καταστήματα βγαίνει το συμπέρασμα ότι η apple φτιάχνει 2 συσκευές τη μέρα 😂 Ναι οκ υπάρχει ζήτηση ,ίσως περισσότερη σε κάποια χρώματα αλλά μιλάμε για την αγορά της Ελλάδας .Ναι στο Αμαζον δεν θα φανεί ή θα αργήσει να φανεί διαθεσιμότητα λόγω του όγκου που εξυπηρετεί ,λογικό .Ο Κωτσόβολος ,Πλαίσιο κτλπ πόσες παραγγελίες έχουν δλδ που δεν καλύπτουν όχι των πρώτων μερών αλλά ούτε των πρώτων ωρών .Και σημειωτέο ότι και καλά η Ελλάδα ήταν στο πρώτο κύμα ,δηλαδή στο δεύτερο θα έβγαινε το 16 εμείς ακόμα θα περιμέναμε 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsi86 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά οποίος προλάβει και τρέξει το istorm στο σάιτ έχει περιορισμένη διαθεσιμότητα λίγα δηλαδή σε 128 και 512 15 pro natural και 512 15 pro μπλε Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από Mitsi86 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsoukou11 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παίρνω τηλέφωνο μου λένε δεν γνωρίζουμε κάτι, περνάω από το κατάστημα μου λένε πάρτε τηλέφωνο εμείς δεν ξέρουμε. Τελικά ποιος ξέρει ο φούφουτος? και τώρα δεν μπορώ να παραγγείλω και από αλλού θα κάνω κανα δυο χρονια ακομα.... Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από tsoukou11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tsoukou11 είπε Παίρνω τηλέφωνο μου λένε δεν γνωρίζουμε κάτι, περνάω από το κατάστημα μου λένε πάρτε τηλέφωνο εμείς δεν ξέρουμε. Τελικά ποιος ξέρει ο φούφουτος? και τώρα δεν μπορώ να παραγγείλω και από αλλού θα κάνω κανα δυο χρονια ακομα.... Καλά άμα περίμενες να συνεννοηθείς με το πλαίσιο σώθηκες. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 FYI, οι θηκες της Spigen κιτρινιζουν παρα πολυ γρηγορα, την πατησα μια φορα και αμαν εκανα να μου την αλλαξουν. Spigen αγοραζω μονο το τζαμακι τους και θηκες της Torras (ολα απο Amazon.de)... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maxpower71 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Pwpwpw οταν εγραψα εγω οτι απο καταστημα ιστορμ μου ειπανε δεν εχει ερθει ουτε ενα promax nati, ειρωνευοσουν. Τωρα που το εγραψε κι αλλο παιδι, μας πιστευεις η οχι; Ελα κουνα λιγο το κεφαλι σου και ηρεμησε θα παρεις και εσυ κινητο. Καθε μερα γραφεις τα ιδια και τα ιδια για την παραγγελια σου… Κουρασες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 17 λεπτά πριν, Maxpower71 είπε Pwpwpw οταν εγραψα εγω οτι απο καταστημα ιστορμ μου ειπανε δεν εχει ερθει ουτε ενα promax nati, ειρωνευοσουν. Τωρα που το εγραψε κι αλλο παιδι, μας πιστευεις η οχι; Ελα κουνα λιγο το κεφαλι σου και ηρεμησε θα παρεις και εσυ κινητο. Καθε μερα γραφεις τα ιδια και τα ιδια για την παραγγελια σου… Κουρασες! μεθυσμένος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις