YellO_w Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Κλασική οι υπάλληλοι στο Public , δεν γνωρίζουν τίποτα ούτε καμία απάντηση 🤷 Μπουρδελο …. Πραγματικά 🤡🤡🤡🤡 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgoskgs Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 27 λεπτά πριν, avacan23 είπε Γενικά απο δω και πέρα θα στρώσει η κατάσταση. Το πολύ μέχρι 20 Νοεμβρίου πιστευω που θα ρθει η επόμενη παρτίδα. Σύντομα δηλαδή 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 29 λεπτά πριν, avacan23 είπε φίλος παρέλαβε το μεσημέρι 512gb max από κωτσοβωλο στην Τσιμισκή Θεσσαλονίκη. Την ώρα που ήταν στο ταμείο τον πλησιάζει μια κοπέλα και του πρόσφερε 100 ευρώ πανω από ότι πλήρωσε για να της το δώσει.. Εχει ξεφύγει η κατάσταση.. Ο κώτσος και το you έδωσαν σήμερα τεμάχια. https://www.bestprice.gr/item/2159006122/apple-iphone-15-pro-128gb.html έβγαλε το bestprice διαθεσιμο ενα φυσικό τιτανιο προ στα 1200 ευρώ απο μαγαζί στη Λαρίσα. Νομίζω το σαιτ για να χτυπήσει το σκρουτζ προσφέρει ασφαλεια για συνναλαγές μέχρι 1500 ευρώ οποτε ψάχτε το. με επιφύλαξη γιατι το μαγαζί δεν το ξέρω. Γενικά απο δω και πέρα θα στρώσει η κατάσταση. Το πολύ μέχρι 20 Νοεμβρίου πιστευω που θα ρθει η επόμενη παρτίδα. Μακριά , θα το πάρεις αν το πάρεις μετα απο μήνες απο αυτο το μαγαζί και με πολύ κόπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, avacan23 είπε φίλος παρέλαβε το μεσημέρι 512gb max από κωτσοβωλο στην Τσιμισκή Θεσσαλονίκη. Την ώρα που ήταν στο ταμείο τον πλησιάζει μια κοπέλα και του πρόσφερε 100 ευρώ πανω από ότι πλήρωσε για να της το δώσει.. Εχει ξεφύγει η κατάσταση.. Γενικά απο δω και πέρα θα στρώσει η κατάσταση. Το πολύ μέχρι 20 Νοεμβρίου πιστευω που θα ρθει η επόμενη παρτίδα. Eγω θα εκανα αντιπροταση, 200ευρω πανω θα της ελεγα και ειναι δικο σου. Το 20 Νοεμβριου απεχει 1 μηνα και αν συνυπολογίσουμε οτι οι day 1 προπαραγγελιες που δεν εχουν εξυπηρετηθει ακομα, φλερταρουν ηδη με εναμιση μηνα αναμονης, δεν το λες και ενθαρυντικο νεο. Υ.Γ Παιζει να μην υπαρχει αλλο σημειο στην Ευρωπη που να μην εχουν εξυπηρετηθει ακομη οι day one προπαραγγελιες, μονο στο δικο μας το μπ@ρδ@λ@ παιζει να συμβαινει αυτο. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikmak7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Πάντως για όσους είναι από Κώτσο θεωρώ ότι είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι έχει διαθεσιμα για άμεση παραλαβή τα PM 512 κατά τη δίκη μου γνώμη σημαίνει ότι έχουν παραλάβει και τα υπόλοιπα με μικρότερη χωρητικότητα και λόγω της παραπάνω ζήτησης πανε στις προπαραγγελίες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stelaras1993 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 16 ώρες πριν, YellO_w είπε Ποτέ έκανες την παραγγελία ; Γιατί το δικό μου λέει «Σε αναμονή από προμηθευτή» , ενώ χθες έλεγε «Καταχωρήθηκε» Έπρεπε να βάλουν ενα 13/10/23- 15/8/24 να ειναι σιγουροι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, nikmak7 είπε Πάντως για όσους είναι από Κώτσο θεωρώ ότι είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι έχει διαθεσιμα για άμεση παραλαβή τα PM 512 κατά τη δίκη μου γνώμη σημαίνει ότι έχουν παραλάβει και τα υπόλοιπα με μικρότερη χωρητικότητα και λόγω της παραπάνω ζήτησης πανε στις προπαραγγελίες!! Μπορει να εχει φαει κραξιμο αλλα πλακα πλακα ο κωτσος παιζει να επαιξε την καλυτερη μπαλιτσα φετος. Βεβαια στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος αλλα οκ Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anaplas4 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 καλησπερα να σας πω και εγω την ιστορια μου και νομιζω οτι το προβλημα το δημιουργησε η apple και κανενας αλλος. γνωμη μου ειναι οτι ηθελε να δημιουργησει πανικο ηθελε να σπρωξει πρωτα τα 512 και 1τ γιατι ηξερε οτι θα πεσουν ολοι για το 256. παραγγελια λοιπον απο ιστορμ ντει ουαν και παπαριες τιτανιουμ 256 προ μαξ ουτε φωνη ουτε ακροαση στο ενδιαμεσο διαβαζω εδω τον χαμο και μια βδομαδα μετα βρισκω ενα 256 στο αμαζον.δε και λεω κατσε να τσιμπισω και απο εκει ενα και οποιο μου ερθει πρωτο.παραγγελια απο αμαζον 22/9 ...περνανε οι μερες τπτ...μπαινει ο οκτωβρης τπτ...στελνω 3 φορες στο τσατ του αμαζον που δεν μου εχει ξανασυμβει ποτε..περυσι το ειχα απο εκει στα χερια μου 17 σεπτεμβριου το 256 προ μαξ σε μωβ καινουργιο χρωμα και μου λενε οτι δεν εχουμε αποθεμα και το προβλημα ειναι απο το προμηθευτη.ποιος το αμαζον...περναει ο καιρος βλεπω τον πανικο διαβασω για κοτσοβολους για ρεφρεσ και αλλα πολλα να ανχωνομαι να χρειαζομαι το κινητο και λεω ειναι δυνατον το αμαζον?? προχτες πεμπτη απογευμα βλεπω στο σιτε του κοτσου ενα μαυρο προ μαξ 512 διαθεσιμο.λεω κατσε να παρω τηλ.περνω τηλ και τηλεφωνικα αποφορολογηση ολα κομπλε σε μια μερα παρελαβα...σημερα πρωι 1429 ευρο...λεω θα μας τρελλανουν.και μετα απο 5 ωρες σημερα παρασκευη μου εστειλε η αμαζον οτι το δεμα εφυγε..σημερα αμαζον με παραγγελια 22/9 εχουμε σημερα 20/10 ενα μηνα μετα το αμαζον...ακυρωσα απο ιστορμ και θα δωσω σε ενα φιλο το 512 του κοτσου και θα κρατησω το 256 τιτανιουμ απο αμαζον....ηθελα λοιπον να πω οτι 10 χρονια περνω απο αμαζον πρωτη φορα το ειδα αυτο και το προβλημα το δημιουργησαν αυτοι επιτιδες...αυτα...υπομονη θελει...σορρυ για τα ορθογραφικα γραφω μονο γκριγκλισ. καλη τυχη και υπομονη σε ολους...και μονο αμαζον . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PetrosM7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους έχω βάλει για παραλαβή από κατάστημα επαρχίας . προπαραγγελία από 14/9 σήμερα άλλαξε η κατάσταση σε αυτό θα το πάρω η θα μου το φάνε οι refreshακίδες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis__7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 41 λεπτά πριν, YellO_w είπε Κλασική οι υπάλληλοι στο Public , δεν γνωρίζουν τίποτα ούτε καμία απάντηση 🤷 Μπουρδελο …. Πραγματικά 🤡🤡🤡🤡 Πραγματικά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι κάναμε τη χειρότερη επιλογή αλυσίδας. Τουλάχιστον έστω και με ρυθμούς χελώνας, όλοι οι υπόλοιποι έχουν μια κάποια ενημέρωση. Τα Public πραγματικά δεν έχουν καμία εικόνα. Απαράδεκτη κατάσταση, κρίμα που απορρόφησαν και τα Media Markt και παίζει ένας λιγότερος παίκτης στην αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros_Ben Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 @George-Marios ένα τεράστιο ευχαριστώ στο παιδί που μου έδωσε την σειρά του και πήρα το pm 15 blue 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmas0 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, mintzax είπε Ετσι έγινε και με μενα χθες… και σημερα που ανέβηκα Αθήνα πηγα απο το κατάστημα και το πηρα…..🫠🫠🫠… δεν το είχαν στειλει ακομα. 🤣🤣🤣 Εμενα εφυγε ηδη απο Αθηνα και ειναι Θεσσαλονικη ευτυχως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 19/10/2023 στις 4:14 ΜΜ, Petros_Ben είπε Brother chill... Νιώθω ότι δεν κοιμάσαι τα βράδια για το κινητό... Και εγώ περιμένω από πλαίσιο pm nati τόσες μέρες... Δεν θα κάτσουμε να σκάσουμε για ένα κινητό... Υπομονή κάποια στιγμή θα έρθουν... Δεν χρειάζεται να κάθεσαι όλη μέρα από το κινητό με το άγχος να σε πάρουν τηλέφωνο! Είπαμε ωραίο το iPhone αλλά ένα στοπ έχουμε πιο σοβαρά θέματα!!! Έρχεται και η δική σου ώρα chill 6 λεπτά πριν, Petros_Ben είπε @George-Marios ένα τεράστιο ευχαριστώ στο παιδί που μου έδωσε την σειρά του και πήρα το pm 15 blue Xθες ελεγες οτι ειμαι ανυπομονος αλλα απεδειχθη τελικα οτι εσυ ησουν ο ανυπομονος, το τσιμπησες απο αλλου με το που βρηκες ευκαιρια και παρατησες το nati του πλαισιου😂 Πλακα κανω φιλε, να το χαρεις! Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros_Ben Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Απλά είδα το μήνυμα του φίλου και το πήρα! Δεν έτρεξα για τίποτα! Εκανα υπομονή και όταν βρήκα την ευκαιρία το τσίμπησα δεν θα κάτσω να περιμένω κανενα πλαίσιο! Και εγω παραγγελία public 15:40 οπότε εννοείται θα βοηθήσω ένα μέλος από εδώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, Petros_Ben είπε Απλά είδα το μήνυμα του φίλου και το πήρα! Δεν έτρεξα για τίποτα! Εκανα υπομονή και όταν βρήκα την ευκαιρία το τσίμπησα δεν θα κάτσω να περιμένω κανενα πλαίσιο! Και εγω παραγγελία public 15:40 οπότε εννοείται θα βοηθήσω ένα μέλος από εδώ!!! Kαλα σε χθεσινο ποστ Πλαισιο δεν ειπες περιμενεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις