Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Οποίος παράγγειλε από Κωτσόβολο ηλιουπολης να ξέρει ότι έγινε παραλαβή πριν λίγο και μετα τις 7 μου είπαν θα είναι οι παραδόσεις.Τοτε μου είπαν να πάω και εγώ για ένα PRO MAX 256 black Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Owprof Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 53 λεπτά πριν, giorgoskgs είπε Ότι και να πούμε η κατάσταση είναι ελεεινή.Ένα μιση Μήνα μετά να μην έχουν ολοκληρωθεί οι παραγγελίες των πρώτων ημερών .Και μιλάμε τώρα για ένα αγοραστικό κοινό Ελλάδας όχι καμίας μεγάλης χώρας .Κατ έμε απλά πιο πολύ «αναγκάζουν» τον κόσμο να πάει σε μεγαλύτερη χωρητικότητα για να παραλάβει για να υπάρξει μεγαλύτερο κέρδος.(Εννοείται με όσα έχουν ειπωθεί όσον αφορά την σειρά προηγούμενες μέρες ) Πάντα σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό προϊόν διατίθενται από την μικρή χωρητικότητα πρώτα προς την μεγαλύτερη ,θες αυτό είναι κάρτες γραφικών, μνήμες ram, τηλέφωνα . Βάση όσων εχω δει εδώ και Fb είναι λες και η αγορά της Ελλάδας ήρθαν 100 χ 512 και 5 χ 256 σε αναλογία .Με αυτή τη λογική των Ελληνικών καταστημάτων τότε στην Κίνα θα έπρεπε να είναι ακόμη με το iPhone 3 😂 Καθώς και η ανύπαρκτη ενημέρωση είτε μέσω site ,email ή τηλεφωνικά .Δεν υπάρχει απάντηση «δεν γνωριζουμε» υποτίθεται ότι είναι αλυσίδες καταστημάτων όχι περίπτερα (χωρίς να θέλω να παρεξηγήσω κάποιον για τα περίπτερα ) Η αλήθεια είναι ότι εμένα στον Κωτσόβολο, ο υπάλληλος που μου έκανε την παραγγελία με ενημέρωσε ότι τώρα θα πρέπει να κάνω υπομονή για την παραλαβή και ότι μπορεί στη χειρότερη να κάνει μέχρι και 25 ήμερες. Τώρα βλέπουμε. Εγώ πάντως είμαι έτοιμος με θήκες, τζαμάκια κτλ 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
legbeard89 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Ακύρωσα προπληρωμένη παραγγελία στο πλαίσιο και πηρα απο κοτσ με ριφρες τελικά. Ειχα παραγγειλει 27/09, 15 PM NaTi 512gb και πριν την ακυρωση ζητησα μια εκτιμηση παραδοσης αλλα δεν υπηρχε. Ετσι αποφασισα αν το βρω να το παρω αυτοπροσωπως. Η επιστροφη των χρημάτων στην paypal εγινε μετα απο περιπου 28 ωρες. Αυτά. Και στα δικά σας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μετά από αναμονή 3 εβδομάδων και ακύρωση προπληρωμένης παραγγελίας από τη πορτοκαλί αλυσίδα, βρήκα στον Κώτσο, παραγγελία εχθές παραλαμβάνω αύριο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgoskgs Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Παιδιά παρακαλώ οποίος/α είναι να ακυρώσει για PM NaTi 256 μπας και παραλάβω.Ευχαριστώ 😂😂😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpia Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Πάντως, με τουτα και με κεινα, τους γμσς ολους ο κωτσος φετος. Number One 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmas0 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Και επιτελους το PM256 black μου ξεκίνησε με την γενικη ταχυδρομικη απο τον Κωτσο. Δεν ελαβα ουτε το γνωστο sms για αφιξη στην αποθηκη ουτε για voucher. Καλεσα πριν λιγο και μου ειπαν οτι εχει φυγει ηδη, οριστε ο αριθμος φορτωτικης σας. Επειδη βεβαια στην κοπελα μου αντι για ροζ 13ρι ειχαν στειλει ασπρο, κραταω μια πισινη μεχρι να το ανοιξω 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enlightened Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Άμεσα διαθέσιμα σε όλη την Ελλάδα με παράδοση 20’ από Κωτσόβολο iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/291096-smartphone-iphone-15-pro-max-512gb-c4 Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από enlightened 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George-Marios Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μόλις έλαβα email από istorm για 15 PM Blue 256. Το αστείο είναι ότι το παρέλαβα το πρωί από τη Vodafone. Οποίος το θέλει ας επικοινωνήσει μαζί μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sk7lafkos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 35 λεπτά πριν, giorgoskgs είπε Παιδιά παρακαλώ οποίος/α είναι να ακυρώσει για PM NaTi 256 μπας και παραλάβω.Ευχαριστώ 😂😂😂😂 Κι εγώ κι εγώ 😂😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
starmanwarz Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Επιτελους επιστροφη χρηματων απο Κωτσοβολο μετα απο 14 (!!!) εργασιμες... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δεν μου λέτε αλάνια... IPhone από Βιετνάμ δουλεύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiCE_Gr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, Mitsi86 είπε Παιδιά εγώ παρέλαβα για την κοπέλα μου από istorm Μαρούσι 15 pro 128gb natural. Λοιπόν ακούστε τόσο καιρό το βλέπαμε λάθος. Δεν είναι μια λίστα και τους παίρνουν έναν έναν με την σειρά κλπ . Το κάθε μοντέλο ανά χωρητικότητα και χρώμα έχει δικιά του λίστα. Οπότε είναι γύρω στις 8 λίστες και παραπάνω. Το ότι κάποιος πχ παρέλαβε και ήταν παραγγελία 15τ του μήνα ας πούμε ώρα 15:01 δεν σημαίνει ότι ο επόμενος χρονικά θα παραλάβει αυτός μετά . Γιατί ο κάθε ένας έχει παραγγείλει άλλο χρώμα άλλη χωρητικότητα άλλο μοντέλο και κάθε φορά δεν έρχονται παραλαβές όλα τα χρώματα και όλες οι χωρητικότητες. Αυτο ισχύει σε όλα τα μαγαζιά, οπότε μην ρωτάτε τι νούμερο παραγγελίας ήσουν κλπ γιατί δεν παίζει ρόλο. Το μόνο που βοηθάει είναι να λέτε ακριβώς το κατάστημα, μοντέλο χρώμα και χωρητικότητα γιατί τότε θα καταλάβετε πόσο απέχει η δικιά σας . Εμείς παραλάβαμε λοιπόν 15 pro 128 natural, ώρα παραγγελίας 15:25 15 Σεπτεμβρίου. Οπότε όποιος περιμένει αυτό το μοντέλο αυτό το χρώμα αυτή την χωρητικότητα να ξέρει, πως έχει η σειρά. Οι υπόλοιποι πάνε στην δικιά τους λίστα με μοντέλο χρώμα κλπ δεν υπάρχει μια ενιαία για όλους αλλά πολλές λίστες όπως σας είπα . Και δεν είχαμε προπληρώσει απλά παραλαβή πληρωμή από κατάστημα είχαμε βάλει. Αυτά!! Και μένα ακριβώς το ίδιο μου είπαν με τις λίστες και φαίνεται λογικό εδω που τα λέμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mintzax Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, kosmas0 είπε Και επιτελους το PM256 black μου ξεκίνησε με την γενικη ταχυδρομικη απο τον Κωτσο. Δεν ελαβα ουτε το γνωστο sms για αφιξη στην αποθηκη ουτε για voucher. Καλεσα πριν λιγο και μου ειπαν οτι εχει φυγει ηδη, οριστε ο αριθμος φορτωτικης σας. Επειδη βεβαια στην κοπελα μου αντι για ροζ 13ρι ειχαν στειλει ασπρο, κραταω μια πισινη μεχρι να το ανοιξω 😁 Ετσι έγινε και με μενα χθες… και σημερα που ανέβηκα Αθήνα πηγα απο το κατάστημα και το πηρα…..🫠🫠🫠… δεν το είχαν στειλει ακομα. 🤣🤣🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 φίλος παρέλαβε το μεσημέρι 512gb max από κωτσοβωλο στην Τσιμισκή Θεσσαλονίκη. Την ώρα που ήταν στο ταμείο τον πλησιάζει μια κοπέλα και του πρόσφερε 100 ευρώ πανω από ότι πλήρωσε για να της το δώσει.. Εχει ξεφύγει η κατάσταση.. Ο κώτσος και το you έδωσαν σήμερα τεμάχια. https://www.bestprice.gr/item/2159006122/apple-iphone-15-pro-128gb.html έβγαλε το bestprice διαθεσιμο ενα φυσικό τιτανιο προ στα 1200 ευρώ απο μαγαζί στη Λαρίσα. Νομίζω το σαιτ για να χτυπήσει το σκρουτζ προσφέρει ασφαλεια για συνναλαγές μέχρι 1500 ευρώ οποτε ψάχτε το. με επιφύλαξη γιατι το μαγαζί δεν το ξέρω. Γενικά απο δω και πέρα θα στρώσει η κατάσταση. Το πολύ μέχρι 20 Νοεμβρίου πιστευω που θα ρθει η επόμενη παρτίδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις