mintzax Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Χαιρεται. Υπαρχει ενα 15 pm blue στη Vodafone Πάτρας στο όνομα μου. Αν το Θελει κάποιος απο Πατρα ας μου στειλει μνμ μεχρι τις 6 μηπως καταφέρει και το παρει.
Rubble Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, mintzax είπε Χαιρεται. Υπαρχει ενα 15 pm blue στη Vodafone Πάτρας στο όνομα μου. Αν το Θελει κάποιος απο Πατρα ας μου στειλει μνμ μεχρι τις 6 μηπως καταφέρει και το παρει. χρεώνεις την παραχώρηση σειράς; ή δωρεάν;
Michalis_2024 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, darionaharos είπε να ρωτησω κατι γενικα? γινεται να παρεις κατι με αποφορολογηση και να το βαλεις με δοσεις μηνα μηνα στον κωτσοβολο? Ναι το έχω κάνει με το προηγούμενο iPhone μου και με το MacBook Air 1 ώρα πριν, Αλεξανρος είπε Δε ειμαι απολυτα σιγουρος νομιζω πως γινεται απλος οι δοσεις μπαινουν στο ατομο που δινει το αφμ. Και οχι στο δικο σ Εγώ το τιμολόγιο το έκοψα στην αδερφή μου, σαν αγρότης και τις δόσεις τις πέρασα στην κάρτα μου. Φυσικά είχα φροντίσει για κάθε ενδεχόμενο να έχω και μία εξουσιοδότηση από την αδερφή μου για παραλαβή και εξόφληση από μένα. Και δεν είχα κανένα πρόβλημα
Pwpwpw Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, ChristosRK21 είπε Έτοιμο το θηρίο! Καλές παραλαβές σε όλους εύχομαι και σύντομα ! Αν και το ειπα και σε άλλο ποστ αν κάποιος θέλει άμεσα 15 PM 256 Natural έχει φίλος 10 ημερών άθικτο που το πουλάει εννοείτε χωρίς καπέλο στην τιμή και βλακείες . Αν ενδιαφέρεται κάνεις ας μου στείλει ινμποξ! Και στα δικα μας! Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw
mintzax Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 25 λεπτά πριν, Rubble είπε χρεώνεις την παραχώρηση σειράς; ή δωρεάν; Προφανώς κάνεις πλάκα.
sadeadu Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα σε όλες και όλους!!! Για όσους φίλους ανέφεραν οτι τελικά δεν γινεται τίποτα με τον συνήγορο του Καταναλωτή.... σήμερα με ενημέρωσαν στο e-mail μου οτι η αναφορά μου εχει προχωρήσει και σύντομα θα εχω και επίσημη ενημέρωση εγγράφως. Περιέργεια...εκτός απο εμένα υπάρχει κάποιος/α αλλη/ος που έχει κάνει αναφορά στον συνήγορο του Καταναλωτή?? Εγώ εκανα για τον Κωτσόβολο 10/10/23.
Rubble Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, mintzax είπε Προφανώς κάνεις πλάκα. με αυτά που βλέπω εδώ μέσα όλα τα περιμένω 😅 1
giorgoskgs Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρες ,τα μόνα email που έρχονται απτό Πλαίσιο είναι διαφημιστικά 😂
Mitsi86 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά εγώ παρέλαβα για την κοπέλα μου από istorm Μαρούσι 15 pro 128gb natural. Λοιπόν ακούστε τόσο καιρό το βλέπαμε λάθος. Δεν είναι μια λίστα και τους παίρνουν έναν έναν με την σειρά κλπ . Το κάθε μοντέλο ανά χωρητικότητα και χρώμα έχει δικιά του λίστα. Οπότε είναι γύρω στις 8 λίστες και παραπάνω. Το ότι κάποιος πχ παρέλαβε και ήταν παραγγελία 15τ του μήνα ας πούμε ώρα 15:01 δεν σημαίνει ότι ο επόμενος χρονικά θα παραλάβει αυτός μετά . Γιατί ο κάθε ένας έχει παραγγείλει άλλο χρώμα άλλη χωρητικότητα άλλο μοντέλο και κάθε φορά δεν έρχονται παραλαβές όλα τα χρώματα και όλες οι χωρητικότητες. Αυτο ισχύει σε όλα τα μαγαζιά, οπότε μην ρωτάτε τι νούμερο παραγγελίας ήσουν κλπ γιατί δεν παίζει ρόλο. Το μόνο που βοηθάει είναι να λέτε ακριβώς το κατάστημα, μοντέλο χρώμα και χωρητικότητα γιατί τότε θα καταλάβετε πόσο απέχει η δικιά σας . Εμείς παραλάβαμε λοιπόν 15 pro 128 natural, ώρα παραγγελίας 15:25 15 Σεπτεμβρίου. Οπότε όποιος περιμένει αυτό το μοντέλο αυτό το χρώμα αυτή την χωρητικότητα να ξέρει, πως έχει η σειρά. Οι υπόλοιποι πάνε στην δικιά τους λίστα με μοντέλο χρώμα κλπ δεν υπάρχει μια ενιαία για όλους αλλά πολλές λίστες όπως σας είπα . Και δεν είχαμε προπληρώσει απλά παραλαβή πληρωμή από κατάστημα είχαμε βάλει. Αυτά!! Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από Mitsi86 1
giorgoskgs Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 54 λεπτά πριν, sadeadu είπε Καλησπέρα σε όλες και όλους!!! Για όσους φίλους ανέφεραν οτι τελικά δεν γινεται τίποτα με τον συνήγορο του Καταναλωτή.... σήμερα με ενημέρωσαν στο e-mail μου οτι η αναφορά μου εχει προχωρήσει και σύντομα θα εχω και επίσημη ενημέρωση εγγράφως. Περιέργεια...εκτός απο εμένα υπάρχει κάποιος/α αλλη/ος που έχει κάνει αναφορά στον συνήγορο του Καταναλωτή?? Εγώ εκανα για τον Κωτσόβολο 10/10/23. Έχω την εντύπωση ότι μόνο εσύ έχεις κάνει 1 λεπτό πριν, Mitsi86 είπε Παιδιά εγώ παρέλαβα για την κοπέλα μου από istorm Μαρούσι 15 pro 128gb natural. Λοιπόν ακούστε τόσο καιρό το βλέπαμε λάθος. Δεν είναι μια λίστα και τους παίρνουν έναν έναν με την σειρά κλπ . Το κάθε μοντέλο ανά χωρητικότητα και χρώμα έχει δικιά του λίστα. Οπότε είναι γύρω στις 8 λίστες και παραπάνω. Το ότι κάποιος πχ παρέλαβε και ήταν παραγγελία 15τ του μήνα ας πούμε ώρα 15:01 δεν σημαίνει ότι ο επόμενος χρονικά θα παραλάβει αυτός μετά . Γιατί ο κάθε ένας έχει παραγγείλει άλλο χρώμα άλλη χωρητικότητα άλλο μοντέλο και κάθε φορά δεν έρχονται παραλαβές όλα τα χρώματα και όλες οι χωρητικότητες. Αυτο ισχύει σε όλα τα μαγαζιά, οπότε μην ρωτάτε τι νούμερο παραγγελίας ήσουν κλπ γιατί δεν παίζει ρόλο. Το μόνο που βοηθάει είναι να λέτε ακριβώς το κατάστημα, μοντέλο χρώμα και χωρητικότητα γιατί τότε θα καταλάβετε πόσο απέχει η δικιά σας . Εμείς παραλάβαμε λοιπόν 15 pro 128 natural, ώρα παραγγελίας 15:25 15 Σεπτεμβρίου. Οπότε όποιος περιμένει αυτό το μοντέλο αυτό το χρώμα αυτή την χωρητικότητα να ξέρει, πως έχει η σειρά. Οι υπόλοιποι πάνε στην δικιά τους λίστα με μοντέλο χρώμα κλπ δεν υπάρχει μια ενιαία για όλους αλλά πολλές λίστες όπως σας είπα Λογικό αυτό που λες και νομίζω έτσι σκεφτόμαστε αν όχι όλοι οι περισσότεροι .Πιο πολύ οι ερωτήσεις είναι ότι μήπως με την παρτίδα των μπλε που παρέλαβε κάποιος πχ δώσουν και από τα αλλά χρώματα
farcry33 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 59 λεπτά πριν, sadeadu είπε Καλησπέρα σε όλες και όλους!!! Για όσους φίλους ανέφεραν οτι τελικά δεν γινεται τίποτα με τον συνήγορο του Καταναλωτή.... σήμερα με ενημέρωσαν στο e-mail μου οτι η αναφορά μου εχει προχωρήσει και σύντομα θα εχω και επίσημη ενημέρωση εγγράφως. Περιέργεια...εκτός απο εμένα υπάρχει κάποιος/α αλλη/ος που έχει κάνει αναφορά στον συνήγορο του Καταναλωτή?? Εγώ εκανα για τον Κωτσόβολο 10/10/23. Δεν αξίζει ο κόπος καν για απλά ένα κινητό περιμένεις και τέλος σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξα. Τζάμπα χαλιέσαι υπομονή
giorgoskgs Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ότι και να πούμε η κατάσταση είναι ελεεινή.Ένα μιση Μήνα μετά να μην έχουν ολοκληρωθεί οι παραγγελίες των πρώτων ημερών .Και μιλάμε τώρα για ένα αγοραστικό κοινό Ελλάδας όχι καμίας μεγάλης χώρας .Κατ έμε απλά πιο πολύ «αναγκάζουν» τον κόσμο να πάει σε μεγαλύτερη χωρητικότητα για να παραλάβει για να υπάρξει μεγαλύτερο κέρδος.(Εννοείται με όσα έχουν ειπωθεί όσον αφορά την σειρά προηγούμενες μέρες ) Πάντα σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό προϊόν διατίθενται από την μικρή χωρητικότητα πρώτα προς την μεγαλύτερη ,θες αυτό είναι κάρτες γραφικών, μνήμες ram, τηλέφωνα . Βάση όσων εχω δει εδώ και Fb είναι λες και η αγορά της Ελλάδας ήρθαν 100 χ 512 και 5 χ 256 σε αναλογία .Με αυτή τη λογική των Ελληνικών καταστημάτων τότε στην Κίνα θα έπρεπε να είναι ακόμη με το iPhone 3 😂 Καθώς και η ανύπαρκτη ενημέρωση είτε μέσω site ,email ή τηλεφωνικά .Δεν υπάρχει απάντηση «δεν γνωριζουμε» υποτίθεται ότι είναι αλυσίδες καταστημάτων όχι περίπτερα (χωρίς να θέλω να παρεξηγήσω κάποιον για τα περίπτερα ) Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από giorgoskgs
Pwpwpw Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Tσαμπα χανετε την ωρα σας παιδια, ουτε στα τηλεφωνα βγαζεις ακρη ουτε πουθενα. Γενικα το συστημα των προπαραγγελιων ειναι οτι να ναι. Αυτη την βδομαδα οσοι πηραν πηραν, περιμενουμε τωρα την επομενη εβδομαδα την παραεπομενη κτλ. Ετσι θα παει η κατασταση καλως η κακως. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw
sadeadu Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 24 λεπτά πριν, farcry33 είπε Δεν αξίζει ο κόπος καν για απλά ένα κινητό περιμένεις και τέλος σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξα. Τζάμπα χαλιέσαι υπομονή Δεν χαλιέμαι τόσο με την αναμονη, με χαλάει η παραπλάνηση και η κοροιδία στον πελάτη για να προεισπράξουν ζεστά και μετρητά euro εις βάρος μας. 2 1
alexopouli Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, karagiannisG είπε Istorm river west 15/09 15:32 iphone 15pm black 256. Με πηραν τηλεφωνο και μολις παρελαβα 6/10 παραλαβή εγώ το ίδιο μοντέλο με παραγγελία 15:24 , 2 εβδομάδες μετά παραλαβή για 8 λεπτά μετά εσύ ε..? Απίστευτο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις