Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρακολουθώ το topic εδώ και μια βδομάδα, και μπορώ να πω πως η εμπειρία μου με την Vodafone ήταν εξαιρετική. Στις 13/10 παράγγειλα από iStorm το iPhone 15 PM Black Titanium 256GB, χωρίς καμία ένδειξη διαθεσιμότητας, με πληρωμή στο κατάστημα. Μετά από αναμονή και ανυπομονησία αποφάσισα να παραγγείλω από την Vodafone (που ανέφερε Διαθέσιμο στο σάιτ) στις 18/10. Στάλθηκε το τηλέφωνο στις 19/10 και σήμερα το έχω στα χέρια μου. +1 για την Vodafone :D

• Like 3
  • Thanks 1
  • Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, taslikos είπε

Επιστροφή λέει 30 ημέρες εμένα ο λογαριασμός. Μήπως έχεις prime και είναι κάποιο προνόμιο έξτρα;

business είναι ίσως γι αυτό. Έχω γυρίσει προϊόν την τελευταία ημέρα της προθεσμίας, αφού το πας στην dhl ξεκινά και η διαδικασία και το refund

Για προϊόντα κάτω από 200 ευρώ μου έχουν κάνει refund μόλις το παρέδωσα στη dhl χωρίς να έχουν παραλάβει το προϊόν. 

Φοβερό support. Αν δεν ήθελα να κάνω trade in το 14, για να μη μπλέκω με αγγελίες, θα περίμενα και θα το έπαιρνα από αμαζον με κλειστά μάτια, εγγύηση απλά στο οτιδήποτε.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Rubble είπε

business είναι ίσως γι αυτό. Έχω γυρίσει προϊόν την τελευταία ημέρα της προθεσμίας, αφού το πας στην dhl ξεκινά και η διαδικασία και το refund

Για προϊόντα κάτω από 200 ευρώ μου έχουν κάνει refund μόλις το παρέδωσα στη dhl χωρίς να έχουν παραλάβει το προϊόν. 

Φοβερό support. Αν δεν ήθελα να κάνω trade in το 14, για να μη μπλέκω με αγγελίες, θα περίμενα και θα το έπαιρνα από αμαζον με κλειστά μάτια, εγγύηση απλά στο οτιδήποτε.

Ναι είναι business account εμένα. Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες

Δημοσ.

Καμία ενημέρωση σε εμένα και για κάποιο λόγο εδώ και πολλές μέρες στην εξέλιξη παραγγελίας δεν δείχνει όπως έδειχνε πριν κάτω από κουτάκια την εξέλιξη που γράφει συλλογή προετοιμασία κλπ παρά μόνο τα προϊόντα received_633047415665797.jpeg.23df05a2645ef8b4d97e27ed68894f9e.jpeg

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Zeedakias είπε

Παρακολουθώ το topic εδώ και μια βδομάδα, και μπορώ να πω πως η εμπειρία μου με την Vodafone ήταν εξαιρετική. Στις 13/10 παράγγειλα από iStorm το iPhone 15 PM Black Titanium 256GB, χωρίς καμία ένδειξη διαθεσιμότητας, με πληρωμή στο κατάστημα. Μετά από αναμονή και ανυπομονησία αποφάσισα να παραγγείλω από την Vodafone (που ανέφερε Διαθέσιμο στο σάιτ) στις 18/10. Στάλθηκε το τηλέφωνο στις 19/10 και σήμερα το έχω στα χέρια μου. +1 για την Vodafone :D

θα συμφωνησω απολυτα για τη vodafone.. κ εγω απο εκει το πηρα και ηταν ολα αψογα!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, karagiannisG είπε

Istorm river west 15/09 15:32 iphone 15pm black 256. Με πηραν τηλεφωνο και μολις παρελαβα

Καλορίζικο φίλε μου.Πότε σε πήραν τηλέφωνο?

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Zeedakias είπε

Ναι γενικά η διαθεσιμότητα στο site της Vodafone είναι πιο αξιόπιστη σε σχέση με άλλες αλυσίδες.

Δυστυχώς δεν έχουν φέρει ακόμα 256 White κ Natural και είναι ακόμα σε αναμονή παραλαβής χωρίς προβλεπόμενη ημερομηνία. 😕

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Και εγώ έκανα παραγγελία από you.gr προχθές, 18/10, το βράδυ και σήμερα το πρωί μου ήρθε το tracking number της ACS.

Πληρωμή επιτόπου με κάρτα και αποφορολόγηση λόγω του επαγγελματικού μου ΑΦΜ. Μιλάω για Pro Max 512GB

Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ μου υπομονή και ψυχραιμία.

Και να θυμάστε για του χρόνου (αν υπάρχει πλανήτης) ότι στην Ελλάδα παίζει σημαντικό ρόλο ακόμα το προπληρώνω και το κάνω αγορά από κοντά, δια ζώσης. Είμαστε, δυστυχώς, ακόμα στην εποχή που θα εξυπηρετηθεί πρώτος αυτός που έχει φυσική παρουσία στο εκάστοτε κατάστημα και αυτός που θα δώσει και το μετρητό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Giannistrap7 είπε

14/9 προ παραγγελία Κωτσόβολος πετάει χαρταετό.Με πήραν χθες τηλέφωνο λέω ώπα εδώ είμαστε να παραλάβουμε και μου λένε δεν είναι διαθέσιμο.Της λέω τότε τι με πήρες να μου το πεις ;μου λέει επειδή στάλθηκαν λάθος μηνύματα για παραλαβές.Οτι πιο άχρηστο υπάρχει σε αλυσίδα 

Το έπαθα την προηγούμενη εβδομάδα παραγγελία 14/9 pm 256 nt και εντελως ξαφνικά ενώ υπήρχε εξαφανιστηκε 

καλο κουράγιο σε όλους εγώ το ακυρωσα

Δημοσ.

Έτοιμο το θηρίο! Καλές παραλαβές σε όλους εύχομαι και σύντομα ! Αν και το ειπα και σε άλλο ποστ αν κάποιος θέλει άμεσα 15 PM 256 Natural έχει φίλος 10 ημερών άθικτο που το πουλάει εννοείτε χωρίς καπέλο στην τιμή και βλακείες . Αν ενδιαφέρεται κάνεις ας μου στείλει ινμποξ! 

IMG_4215.jpeg

• Thanks 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Και η απάντηση τους;

δεν ξέρουν ποτε θα έχουν natural 256 και να βάλω alert να έρθει ειδοποίηση στο mail. Αν θέλω να πάρω το μπλε ή μαύρο και όταν δω ότι έχει το χρώμα που θέλω να το γυρίσω και να πάρω αυτό που θέλω 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...