Zeedakias Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Παρακολουθώ το topic εδώ και μια βδομάδα, και μπορώ να πω πως η εμπειρία μου με την Vodafone ήταν εξαιρετική. Στις 13/10 παράγγειλα από iStorm το iPhone 15 PM Black Titanium 256GB, χωρίς καμία ένδειξη διαθεσιμότητας, με πληρωμή στο κατάστημα. Μετά από αναμονή και ανυπομονησία αποφάσισα να παραγγείλω από την Vodafone (που ανέφερε Διαθέσιμο στο σάιτ) στις 18/10. Στάλθηκε το τηλέφωνο στις 19/10 και σήμερα το έχω στα χέρια μου. +1 για την Vodafone :D 3 1
Rubble Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 13 λεπτά πριν, taslikos είπε Επιστροφή λέει 30 ημέρες εμένα ο λογαριασμός. Μήπως έχεις prime και είναι κάποιο προνόμιο έξτρα; business είναι ίσως γι αυτό. Έχω γυρίσει προϊόν την τελευταία ημέρα της προθεσμίας, αφού το πας στην dhl ξεκινά και η διαδικασία και το refund Για προϊόντα κάτω από 200 ευρώ μου έχουν κάνει refund μόλις το παρέδωσα στη dhl χωρίς να έχουν παραλάβει το προϊόν. Φοβερό support. Αν δεν ήθελα να κάνω trade in το 14, για να μη μπλέκω με αγγελίες, θα περίμενα και θα το έπαιρνα από αμαζον με κλειστά μάτια, εγγύηση απλά στο οτιδήποτε. 1
taslikos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, Rubble είπε business είναι ίσως γι αυτό. Έχω γυρίσει προϊόν την τελευταία ημέρα της προθεσμίας, αφού το πας στην dhl ξεκινά και η διαδικασία και το refund Για προϊόντα κάτω από 200 ευρώ μου έχουν κάνει refund μόλις το παρέδωσα στη dhl χωρίς να έχουν παραλάβει το προϊόν. Φοβερό support. Αν δεν ήθελα να κάνω trade in το 14, για να μη μπλέκω με αγγελίες, θα περίμενα και θα το έπαιρνα από αμαζον με κλειστά μάτια, εγγύηση απλά στο οτιδήποτε. Ναι είναι business account εμένα. Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες
Th0d0ris21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Καμία ενημέρωση σε εμένα και για κάποιο λόγο εδώ και πολλές μέρες στην εξέλιξη παραγγελίας δεν δείχνει όπως έδειχνε πριν κάτω από κουτάκια την εξέλιξη που γράφει συλλογή προετοιμασία κλπ παρά μόνο τα προϊόντα
darionaharos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 21 λεπτά πριν, Zeedakias είπε Παρακολουθώ το topic εδώ και μια βδομάδα, και μπορώ να πω πως η εμπειρία μου με την Vodafone ήταν εξαιρετική. Στις 13/10 παράγγειλα από iStorm το iPhone 15 PM Black Titanium 256GB, χωρίς καμία ένδειξη διαθεσιμότητας, με πληρωμή στο κατάστημα. Μετά από αναμονή και ανυπομονησία αποφάσισα να παραγγείλω από την Vodafone (που ανέφερε Διαθέσιμο στο σάιτ) στις 18/10. Στάλθηκε το τηλέφωνο στις 19/10 και σήμερα το έχω στα χέρια μου. +1 για την Vodafone θα συμφωνησω απολυτα για τη vodafone.. κ εγω απο εκει το πηρα και ηταν ολα αψογα!
karagiannisG Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Istorm river west 15/09 15:32 iphone 15pm black 256. Με πηραν τηλεφωνο και μολις παρελαβα 1
spiros1993540 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, karagiannisG είπε Istorm river west 15/09 15:32 iphone 15pm black 256. Με πηραν τηλεφωνο και μολις παρελαβα Καλορίζικο φίλε μου.Πότε σε πήραν τηλέφωνο?
Vyrron Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 23 λεπτά πριν, Zeedakias είπε Παρακολουθώ το topic εδώ και μια βδομάδα, και μπορώ να πω πως η εμπειρία μου με την Vodafone ήταν εξαιρετική. Στις 13/10 παράγγειλα από iStorm το iPhone 15 PM Black Titanium 256GB, χωρίς καμία ένδειξη διαθεσιμότητας, με πληρωμή στο κατάστημα. Μετά από αναμονή και ανυπομονησία αποφάσισα να παραγγείλω από την Vodafone (που ανέφερε Διαθέσιμο στο σάιτ) στις 18/10. Στάλθηκε το τηλέφωνο στις 19/10 και σήμερα το έχω στα χέρια μου. +1 για την Vodafone Ναι γενικά η διαθεσιμότητα στο site της Vodafone είναι πιο αξιόπιστη σε σχέση με άλλες αλυσίδες. Δυστυχώς δεν έχουν φέρει ακόμα 256 White κ Natural και είναι ακόμα σε αναμονή παραλαβής χωρίς προβλεπόμενη ημερομηνία. 😕 1 1
god4 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Και εγώ έκανα παραγγελία από you.gr προχθές, 18/10, το βράδυ και σήμερα το πρωί μου ήρθε το tracking number της ACS. Πληρωμή επιτόπου με κάρτα και αποφορολόγηση λόγω του επαγγελματικού μου ΑΦΜ. Μιλάω για Pro Max 512GB Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ μου υπομονή και ψυχραιμία. Και να θυμάστε για του χρόνου (αν υπάρχει πλανήτης) ότι στην Ελλάδα παίζει σημαντικό ρόλο ακόμα το προπληρώνω και το κάνω αγορά από κοντά, δια ζώσης. Είμαστε, δυστυχώς, ακόμα στην εποχή που θα εξυπηρετηθεί πρώτος αυτός που έχει φυσική παρουσία στο εκάστοτε κατάστημα και αυτός που θα δώσει και το μετρητό.
gio2739 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Giannistrap7 είπε 14/9 προ παραγγελία Κωτσόβολος πετάει χαρταετό.Με πήραν χθες τηλέφωνο λέω ώπα εδώ είμαστε να παραλάβουμε και μου λένε δεν είναι διαθέσιμο.Της λέω τότε τι με πήρες να μου το πεις ;μου λέει επειδή στάλθηκαν λάθος μηνύματα για παραλαβές.Οτι πιο άχρηστο υπάρχει σε αλυσίδα Το έπαθα την προηγούμενη εβδομάδα παραγγελία 14/9 pm 256 nt και εντελως ξαφνικά ενώ υπήρχε εξαφανιστηκε καλο κουράγιο σε όλους εγώ το ακυρωσα
Pwpwpw Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 43 λεπτά πριν, Rubble είπε με amazon.de μίλησα Και η απάντηση τους;
gio2739 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Ότι στην αρχή το εμφάνιζε σαν απόθεμα αλλά δεν υπάρχει τελικά και πρέπει να περιμένετε
ChristosRK21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Έτοιμο το θηρίο! Καλές παραλαβές σε όλους εύχομαι και σύντομα ! Αν και το ειπα και σε άλλο ποστ αν κάποιος θέλει άμεσα 15 PM 256 Natural έχει φίλος 10 ημερών άθικτο που το πουλάει εννοείτε χωρίς καπέλο στην τιμή και βλακείες . Αν ενδιαφέρεται κάνεις ας μου στείλει ινμποξ! 1
Rubble Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 29 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Και η απάντηση τους; δεν ξέρουν ποτε θα έχουν natural 256 και να βάλω alert να έρθει ειδοποίηση στο mail. Αν θέλω να πάρω το μπλε ή μαύρο και όταν δω ότι έχει το χρώμα που θέλω να το γυρίσω και να πάρω αυτό που θέλω
Προτεινόμενες αναρτήσεις