Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 λεπτά πριν, Δημητρης Αναστασιαδης είπε

Μόλις μου το στείλανε για αύριο 😁🙏

IMG_0927.png

Καλές παραλαβές! Σε είχαν πάρει τηλέφωνο πρώτα τις προηγούμενες μέρες, σωστά? Ποιο μοντέλο παίρνεις?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

19 λεπτά πριν, marmagia είπε

Καλορίζικο! Να το χαρεις! Εμένα με πήραν τηλ για παραλαβή στο μπλε ακόμα δεν έλαβα μειλ. Πάω πρωί πρωί αύριο να τσεκάρω χρώματα πριν παραλάβω 

Μπορείς να επιλέξεις άλλο χρώμα από αυτό που παρηγγειλες;

11 λεπτά πριν, alexopouli είπε

Καλές παραλαβές! Σε είχαν πάρει τηλέφωνο πρώτα τις προηγούμενες μέρες, σωστά? Ποιο μοντέλο παίρνεις?

Ναι με πήραν τη Τετάρτη..το προ Μαξ σε μπλε

2 λεπτά πριν, alex19871987 είπε

Ποτέ είχες βάλει παραγγελία??

1 λεπτό πριν, billdanos είπε

14/9 αργά το βράδυ.

Εγώ 18/9 πρωί για 15 προ..καμία ελπίδα ...

• Like 1

1 ώρα πριν, taslikos είπε

Συζητούσα την όλη φάση με τις προπαραγγελίες και τις αθέμητες πρακτικές με έναν φίλο. Αφού του τα ανέλυσα όλα μου κάνει στο τέλος: "ε και τι σε πειράζει, ας το πάρεις μετά απο 2 μήνες δεν χάλασε και ο κόσμος"

Αυτό που του απάντησα και θέλω να το γράψω και εδώ είναι πως είναι διαφορετικό το να πληρώνεις day one τιμή και να το λαμβάνεις μετά απο 2 μήνες (ή και 3-4 για τους περισσότερους αυτό θα γίνει) και άλλο το να το παραλαμβάνεις όντως την 1ή μέρα. Τούτο διότι μετά απο 2 μήνες όλο και κάποιος θα το έχει ελαφρώς χαμηλότερη τιμή ή θα δίνει κάποια επιστροφή σε συνεργασία με τράπεζες κ.λ.π., μην ξεχνάτε οτι το black friday θα είναι σε 2 μήνες (και διαρκεί απο μόνο του 1 μήνα στο ελλαδιστάν) και έπειτα έρχονται και τα Χριστούγεννα. Μπορεί λ.χ να βγεί σε καλή τιμή κανένα 14 pro max και να αξίζει τότε να πάρω εκείνο, γιατί να με έχει αλυσοδεμένο η κάθε αλυσίδα για μήνες επειδή της έδωσα προκαταβολή;;

that's all folks.

Και το χειρότερο είναι ότι ουσιαστικά τους χρηματοδοτείς βραχυπρόθεσμα. Αυτοί έχουν στα χέρια τους ζεστό χρήμα από εμένα και εσένα που σε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να το δανειστούν με τόκο. Είναι σχηματικό προφανώς αυτό που περιγράφω αλλά κάπως έτσι σκέφτονται.

Και εγώ δεν έχω καμία απάντηση ακόμη από Κωτσόβολο, λάθος μου μάλλον η προκαταβολή.

• Super Moderators
4 λεπτά πριν, alex19871987 είπε

Εγώ 18/9 πρωί για 15 προ..καμία ελπίδα ...

Υποθέτω πως επειδή η ζήτηση για τα ultra δεν έχει καμία σχέση με αυτή για τα τηλέφωνα, τα πράγματα για μένα ήταν κάπως πιο εύκολα... Παρόλα αυτά περίμενε μέχρι αύριο γιατί φαίνεται πως πριν λίγο ξεκίνησαν τις ενημερώσεις των παραγγελιών! 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει ενδιαφερον παντως η ολη φαση.Εγω το εβαλα Τριτη 19/9 απο Quest απευθειας,μολις μας εστειλε τη λιστα στα μαγαζια-συνεργατες.

Για να δουμε ποτε θα το δουμε.Θα ενημερωσω. Iphone 15Pro 256gb Natural.

Επεξ/σία από rallistas

Μόλις μου έστειλαν στην εφαρμογή της nova προσφορά για ανανέωση 5 συμβολαίων που έχω με επιδότηση από 120€. 

Περιμένω τηλέφωνο τους να δω αν μπορώ να το προπαραγγειλω κάνοντας χρήση της επιδότησης. Αν μου πουν όχι θα τους πω ότι δεν σκοπεύω να ανανεωσω. 

Αντε να δούμε.

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι ψιλό άσχετο..εγώ που ψάχνω να δώσω το 13 προ Μαξ 256 γύρω στα 850 ζητάω πολλά?γιατι η I storm Μ το παιρνει γύρω στα 700

Εγω σε 2 γνωστους υψηλά ιστάμενους  Cosmote και βοντα αντίστοιχα για προ μαξ 256 καμια ενημέρωση. Πιο παλια με εχουν εξυπηρετήσει και οι 2 για day one κινητα . 

Το έχω πάρει απόφαση ότι δεν πρόκειται να παραλάβω αύριο. Θα περάσω βέβαια από το κατάστημα του Κωτσόβολου το πρωί άλλα ξέρω από τώρα την απάντηση τους.
Έχω απορία όμως, είναι κάνεις εδώ που τον έχουν ενημερώσει από τον Κωτσόβολο ότι θα παραλάβει αύριο; Σε τι κατάσταση φαίνεται οτι ειναι η παραγγελία σας;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...