SpirosA4 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Κοιτάω από χαβαλέ που υπάρχουν διαθεσιμα κ σε τι εκδόσεις..παιδιά όσοι μένετε κοντά χτυπήστε τα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mintzax Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, kosmas0 είπε Ειπα να παρω Κωτσο σημερα για το PM256 black (13/9) μου και με λεει εκει που μιλαω, "Σημερα φευγει". Και εγω σε φαση τι εννοείτε ουτε sms ελαβα ουτε τιποτα, με λεει μεσα στην μερα θα ερθουν ολα. Εγω γιατι πιστευω οτι απλα ηθελε να με κανει να σκασω πρωι πρωι; 😄 Κοιταξε που μπορει να λενε αληθεια και δεν τους πιστευουμε... Τηλεφωνο για κατάστημα βρίσκουμε ή αυτο με τους εκπροσώπους μονο;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 39 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Το καλοδουλευτο γιατι οχι? 😋 Μονο στα μαυρομπλε εχει βαλει στοκ στα 256αρια πραγμα που το εχω δει και αλλες φορες να το κανει. Λευκα 256αρια και ειδικα natural 256αρια δεν εχω πετυχει ποτε εγω, ειναι πολυ πιο δυσκολα φαινεται. Οπως και να εχει εμας θα μας εξυπηρετησει το πλαισιο συντομα , day one προπαραγγειλαμε. πρώτη φορά τα βγάζει σε λίστα και διαθέσιμα για δυο χρώματα σε όλες τις χωρητικότητες και στα υπόλοιπα σε 1tb και 512 αντίστοιχα κατσε να μιλήσω μαζί τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Rubble είπε κατσε να μιλήσω μαζί τους Να μιλησεις με ποιους με πλαισιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανρος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Εχω παραγγειλει pro 128gb natural απο κωτσο και τιποτα ακομα μπαινω πριν λιγο στην σελιδα και λεει διαθεσιμο και μεχρι να που το σηκωσουν στην εξυπηρετηση το βγαλανε 😒 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darionaharos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 να ρωτησω κατι γενικα? γινεται να παρεις κατι με αποφορολογηση και να το βαλεις με δοσεις μηνα μηνα στον κωτσοβολο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανρος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, darionaharos είπε να ρωτησω κατι γενικα? γινεται να παρεις κατι με αποφορολογηση και να το βαλεις με δοσεις μηνα μηνα στον κωτσοβολο? Δε ειμαι απολυτα σιγουρος νομιζω πως γινεται απλος οι δοσεις μπαινουν στο ατομο που δινει το αφμ. Και οχι στο δικο σ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, darionaharos είπε να ρωτησω κατι γενικα? γινεται να παρεις κατι με αποφορολογηση και να το βαλεις με δοσεις μηνα μηνα στον κωτσοβολο? Ναι γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Natural Pro 128 https://www.amazon.de/Apple-iPhone-15-Pro-1TB/dp/B0CHWVCJTF/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανρος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Rubble είπε Natural Pro 128 https://www.amazon.de/Apple-iPhone-15-Pro-1TB/dp/B0CHWVCJTF/ Δυστηχως το εχω με δοσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
realityyy Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 10 ώρες πριν, giorgoskgs είπε Με τέτοιο «παράθυρο» Μάλλον έρχεται από την αποθήκη της Κίνας στην αποθήκη του Public με γαϊδούρι 😂 Πέρα την πλάκα λογικά σημαίνει απο την αποθήκη προς το κατάστημα παραλαβής χαχαχαχαχ πρωί πρωί γέλασα πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σκέφτομαι να χτυπήσω το μπλε pro max από αμαζον και όταν βάλει natural να γυρισω το μπλε και να πάρω το nat Μου το πρότειναν οι ίδιοι... Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από Rubble Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Rubble είπε Σκέφτομαι να χτυπήσω το μπλε pro max από αμαζον και όταν βάλει natural να γυρισω το μπλε και να πάρω το nat Μου το πρότειναν οι ίδιοι... Γινεται δωρεαν επιστροφη αν το εχεις ανοιξει και το εχεις χρησιμοποιησει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Να μιλησεις με ποιους με πλαισιο? με amazon.de μίλησα πλαίσιο, istorm όποιος πήρε πήρε. Από βδομάδα περιμένουν μερικά κομμάτια. Τα γνωστά .. 1 λεπτό πριν, taslikos είπε Γινεται δωρεαν επιστροφη αν το εχεις ανοιξει και το εχεις χρησιμοποιησει; ναι φυσικα δωρεάν με dhl.. πρέπει να το γυρίσεις μέσα σε 40 ημέρες Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από Rubble 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Επιστροφή λέει 30 ημέρες εμένα ο λογαριασμός. Μήπως έχεις prime και είναι κάποιο προνόμιο έξτρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις