Pwpwpw Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Rubble είπε τώρα την εκανες; περίμενε το 16 https://www.amazon.de/Apple-iPhone-Pro-Max-256GB/dp/B0CHWZZM9M/ Black 256 Αμαν αυτα τα μαυρομπλε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChristosRK21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 12 λεπτά πριν, Rubble είπε και τι μας το λες να χαρούμε; πλαισιο 🤮 Το λέω γιατί αν δεν κάνω λάθος αυτός είναι ο σκοπός αυτού το thread να ενημερώνουμε ο ένας τον άλλον για το τι γίνεται , τώρα αν το πλαίσιο τα έχει κάνει μαντάρα με τις σειρές του δεν ευθύνομαι εγώ ! Όπως και να έχει εύχομαι να παραλάβεις σύντομα κι εσυ και να ξεμπερδεύεις . 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 και το μπλε 256 σε stock στο amazon https://www.amazon.de/Apple-iPhone-Pro-Max-256GB/dp/B0CHWYJ3Z2/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Owprof Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 23 λεπτά πριν, Rubble είπε τώρα την εκανες; περίμενε το 16 https://www.amazon.de/Apple-iPhone-Pro-Max-256GB/dp/B0CHWZZM9M/ Black 256 natural 1tb https://www.amazon.de/Apple-iPhone-Pro-Max-256GB/dp/B0CHWYY97M/ Την έκανα με πλάνο δόσεων γι’ αυτό επέλεξα Κωτσόβολο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eirinipat Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Παιδιά ειδοποιήσανε κανέναν άλλον από Κωτσόβολο; 😮💨 όλο πλαίσιο βλέπω να κινείται 😬😬😬 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Eirinipat είπε Παιδιά ειδοποιήσανε κανέναν άλλον από Κωτσόβολο; 😮💨 όλο πλαίσιο βλέπω να κινείται 😬😬😬 ποιος κινείται; 🤭 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koumbouni Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Τι να κάνω; Να περιμένω παραγγελία απο το you.gr που έκανα στις 15/09 για ένα έρμο 256 PM Natural ή να κάνω παραγγελία απο apple.de και παραλαβή σε 4 με 5 εβδομάδες που δίνει μέσω mailbox.de. Απο που λέτε θα παραλάβω πιο γρήγορα τελικά. Και αυτό το amazon δεν έχει ούτε ένα 256 natural. Ολο μαυρο μπλε δίνει και αυτο το κερατο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisbass Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Η εβδομαδιαία κλήση μου στο iStorm απέβη άκαρπη, λογικό για παραγγελία promax 256 white στις 29/9…😮💨 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Eirinipat είπε Παιδιά ειδοποιήσανε κανέναν άλλον από Κωτσόβολο; 😮💨 όλο πλαίσιο βλέπω να κινείται 😬😬😬 Το πλαισιο ξεχασε να βαλει τροχονομο να ελεγξει την κινηση και εχασε τον μπουσουλα με τις σειρες προτεραιοτητας. Οσο πιο αργα τοσο πιο γρηγορα. 3 λεπτά πριν, chrisbass είπε Η εβδομαδιαία κλήση μου στο iStorm απέβη άκαρπη, λογικό για παραγγελία promax 256 white στις 29/9…😮💨 Εχεις θρασσος εσυ😂 Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 14/9 προ παραγγελία Κωτσόβολος πετάει χαρταετό.Με πήραν χθες τηλέφωνο λέω ώπα εδώ είμαστε να παραλάβουμε και μου λένε δεν είναι διαθέσιμο.Της λέω τότε τι με πήρες να μου το πεις ;μου λέει επειδή στάλθηκαν λάθος μηνύματα για παραλαβές.Οτι πιο άχρηστο υπάρχει σε αλυσίδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 10 λεπτά πριν, koumbouni είπε Τι να κάνω; Να περιμένω παραγγελία απο το you.gr που έκανα στις 15/09 για ένα έρμο 256 PM Natural ή να κάνω παραγγελία απο apple.de και παραλαβή σε 4 με 5 εβδομάδες που δίνει μέσω mailbox.de. Απο που λέτε θα παραλάβω πιο γρήγορα τελικά. Και αυτό το amazon δεν έχει ούτε ένα 256 natural. Ολο μαυρο μπλε δίνει και αυτο το κερατο μου. έχει 1tb natural. Για να έβαλε stock στα 256 στα αλλά χρώματα νομίζω θα δούμε σύντομα natural 256 στο amazon.de Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aromeo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, Pwpwpw said: Πειτε και κανενα καλοριζικο στον ανθρωπο, δεν φταιει αυτος που το πλαισιο εχει κανει μανταρα την σειρα προτεραιοτητας. Καλορίζικο μόνο σε σπίτι. Καλοτάξιδο σε όχημα. Σε όλα τα άλλα "με γεια" ή τίποτα. 200 σελίδες φτάσαμε, ας φτιάξουμε και ένα ISO ευχών 🤪. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, aromeo είπε Καλορίζικο μόνο σε σπίτι. Καλοτάξιδο σε όχημα. Σε όλα τα άλλα "με γεια" ή τίποτα. 200 σελίδες φτάσαμε, ας φτιάξουμε και ένα ISO ευχών 🤪. Το καλοδουλευτο γιατι οχι? 😋 7 λεπτά πριν, Rubble είπε Για να έβαλε stock στα 256 στα αλλά χρώματα νομίζω θα δούμε σύντομα natural 256 στο amazon.de Μονο στα μαυρομπλε εχει βαλει στοκ στα 256αρια πραγμα που το εχω δει και αλλες φορες να το κανει. Λευκα 256αρια και ειδικα natural 256αρια δεν εχω πετυχει ποτε εγω, ειναι πολυ πιο δυσκολα φαινεται. Οπως και να εχει εμας θα μας εξυπηρετησει το πλαισιο συντομα , day one προπαραγγειλαμε. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darionaharos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 25 λεπτά πριν, koumbouni είπε Τι να κάνω; Να περιμένω παραγγελία απο το you.gr που έκανα στις 15/09 για ένα έρμο 256 PM Natural ή να κάνω παραγγελία απο apple.de και παραλαβή σε 4 με 5 εβδομάδες που δίνει μέσω mailbox.de. Απο που λέτε θα παραλάβω πιο γρήγορα τελικά. Και αυτό το amazon δεν έχει ούτε ένα 256 natural. Ολο μαυρο μπλε δίνει και αυτο το κερατο μου. εγω θα περιμενα...δε νομιζω να μην παραλαβεις σε 2 βδομαδες το πολυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koumbouni Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, darionaharos είπε εγω θα περιμενα...δε νομιζω να μην παραλαβεις σε 2 βδομαδες το πολυ. Μακάρι. Άντε να δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις