kosmas0 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ειπα να παρω Κωτσο σημερα για το PM256 black (13/9) μου και με λεει εκει που μιλαω, "Σημερα φευγει". Και εγω σε φαση τι εννοείτε ουτε sms ελαβα ουτε τιποτα, με λεει μεσα στην μερα θα ερθουν ολα. Εγω γιατι πιστευω οτι απλα ηθελε να με κανει να σκασω πρωι πρωι; 😄 Κοιταξε που μπορει να λενε αληθεια και δεν τους πιστευουμε... Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από kosmas0 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lotof Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Πάντως χτες μέχρι και σήμερα που το δούλεψα μόνο στο αρχικό setup με το restore ζεστάθηκε η πλάτη. Έκτοτε δεν παρατήρησα κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, kosmas0 είπε Ειπα να παρω Κωτσο σημερα για το PM256 black (13/9) μου και με λεει εκει που μιλαω, "Σημερα φευγει". Και εγω σε φαση τι εννοείτε ουτε sms ελαβα ουτε τιποτα, με λεει μεσα στην μερα θα ερθουν ολα. Εγω γιατι πιστευω οτι απλα ηθελε να με κανει να σκασω πρωι πρωι; 😄 Κοιταξε που μπορει να λενε αληθεια και δεν τους πιστευουμε... πάρε κόσμε πάρε... καλά τι πίνουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Lotof είπε Πάντως χτες μέχρι και σήμερα που το δούλεψα μόνο στο αρχικό setup με το restore ζεστάθηκε η πλάτη. Έκτοτε δεν παρατήρησα κάτι. Κ εμένα μετά το restore ζεστάθηκε λίγο πίσω για κάποιες ώρες γιατί κάνει διάφορα στο παρασκήνιο αλλά έκτοτε είναι οκ. Εγώ του πέρασα και την beta 17.1 που λύνει το πρόβλημα του "burn in" γιατί νόμιζα πως ήταν το κλασσικό burn in που μπορούσε να γίνει απο στατικές εικόνες αλλά εν τέλη ευτυχώς είναι bug (που δεν το είχα συναντήσει κιόλας).. Με την οθόνη τελικά πως είσαι εσύ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lotof Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 2 minutes ago, taslikos said: Κ εμένα μετά το restore ζεστάθηκε λίγο πίσω για κάποιες ώρες γιατί κάνει διάφορα στο παρασκήνιο αλλά έκτοτε είναι οκ. Εγώ του πέρασα και την beta 17.1 που λύνει το πρόβλημα του "burn in" γιατί νόμιζα πως ήταν το κλασσικό burn in που μπορούσε να γίνει απο στατικές εικόνες αλλά εν τέλη ευτυχώς είναι bug (που δεν το είχα συναντήσει κιόλας).. Με την οθόνη τελικά πως είσαι εσύ; Η οθόνη μια χαρά είναι ρε συ. Εγώ έχω θέμα με τις OLED και ένα 10% χρηστών παγκοσμίως. Unfortunately…..:( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Lotof είπε Η οθόνη μια χαρά είναι ρε συ. Εγώ έχω θέμα με τις OLED και ένα 10% χρηστών παγκοσμίως. Unfortunately…..:( Αυτό εννoούσα, εν τέλη σε επηρεάζει και του 15 pro max? Δεν υπάρχει στην αγορά οθόνη oled που να είσαι οκ με αυτήν; Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από taslikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lotof Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, taslikos said: Αυτό εννούσα, εν τέλη σε επηρεάζει και του 15 pro max? Δεν υπάρχει στην αγορά οθόνη oled που να είσαι οκ με αυτήν; Τα πιο ομαλά ήταν τα 15pro max, 12pro και το πρώτο το Χ. Αλλά κανένα από αυτά symptoms free. Μόνο οι Κινέζοι έχουν βγάλει στα settings dimming option όπως το honor 90, Motorola edge plus…. και κάποια xiaomi/oppo είναι κάπως φιλικά. Κάτι διάβασα ότι θ αλλάξει η Samsung στις Oled του 24 με ένα eye care feature όποτε ελπίζω σε αυτό. Έχω να δουλέψω android από όταν μεταπηδησα στο iPhone 4 και δεν θέλω να γυρίσω με την καμία σε android OS. Κάνω υπομονή με το 11…. https://www.reddit.com/r/PWM_Sensitive/s/Zl17dcZI5Z Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από Lotof 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChristosRK21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Καλημέρα σε όλους επιβεβαιώνω ότι μόλις παρέλαβα από Πλαίσιο ! 15 Pm 256 Nati ! 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, ChristosRK21 είπε Καλημέρα σε όλους επιβεβαιώνω ότι μόλις παρέλαβα από Πλαίσιο ! 15 Pm 256 Nati ! Καλοριζικο να το χαρεις! Αντε και στα δικα μας...οποτε και αν ειναι αυτα😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, ChristosRK21 είπε Καλημέρα σε όλους επιβεβαιώνω ότι μόλις παρέλαβα από Πλαίσιο ! 15 Pm 256 Nati ! και τι μας το λες να χαρούμε; πλαισιο 🤮 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanosnik Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, ChristosRK21 είπε Καλημέρα σε όλους επιβεβαιώνω ότι μόλις παρέλαβα από Πλαίσιο ! 15 Pm 256 Nati ! ποτε σε ενημερωσαν ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, stefanosnik είπε ποτε σε ενημερωσαν ? με παραγγελία 15/09 στις 17:00 παρέλαβε.... φοβερή σειρά προτεραιότητας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Rubble είπε και τι μας το λες να χαρούμε; πλαισιο 🤮 2 λεπτά πριν, Rubble είπε με παραγγελία 15/09 στις 17:00 παρέλαβε.... φοβερή σειρά προτεραιότητας Πειτε και κανενα καλοριζικο στον ανθρωπο, δεν φταιει αυτος που το πλαισιο εχει κανει μανταρα την σειρα προτεραιοτητας. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Owprof Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Καλημέρα σας! Έκανα κι εγώ παραγγελία iPhone 15 pro max από Κωτσόβολο. Επειδή αλλάζω από Xs Max και δεν έχω καθόλου εικόνα από καθυστερήσεις κτλ τα τελευταία χρόνια. Ποτέ πιστεύετε θα παραλάβουμε; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Owprof είπε Καλημέρα σας! Έκανα κι εγώ παραγγελία iPhone 15 pro max από Κωτσόβολο. Επειδή αλλάζω από Xs Max και δεν έχω καθόλου εικόνα από καθυστερήσεις κτλ τα τελευταία χρόνια. Ποτέ πιστεύετε θα παραλάβουμε; Ευχαριστώ τώρα την εκανες; περίμενε το 16 https://www.amazon.de/Apple-iPhone-Pro-Max-256GB/dp/B0CHWZZM9M/ Black 256 natural 1tb https://www.amazon.de/Apple-iPhone-Pro-Max-256GB/dp/B0CHWYY97M/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις