Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειπα να παρω Κωτσο σημερα για το PM256 black (13/9) μου και με λεει εκει που μιλαω, "Σημερα φευγει". Και εγω σε φαση τι εννοείτε ουτε sms ελαβα ουτε τιποτα, με λεει μεσα στην μερα θα ερθουν ολα. Εγω γιατι πιστευω οτι απλα ηθελε να με κανει να σκασω πρωι πρωι; 😄

Κοιταξε που μπορει να λενε αληθεια και δεν τους πιστευουμε...

Επεξ/σία από kosmas0
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

5 λεπτά πριν, kosmas0 είπε

Ειπα να παρω Κωτσο σημερα για το PM256 black (13/9) μου και με λεει εκει που μιλαω, "Σημερα φευγει". Και εγω σε φαση τι εννοείτε ουτε sms ελαβα ουτε τιποτα, με λεει μεσα στην μερα θα ερθουν ολα. Εγω γιατι πιστευω οτι απλα ηθελε να με κανει να σκασω πρωι πρωι; 😄

Κοιταξε που μπορει να λενε αληθεια και δεν τους πιστευουμε...

πάρε κόσμε πάρε... καλά τι πίνουν; 

4 λεπτά πριν, Lotof είπε

Πάντως χτες μέχρι και σήμερα που το δούλεψα μόνο στο αρχικό setup με το restore ζεστάθηκε η πλάτη. Έκτοτε δεν παρατήρησα κάτι. 

Κ εμένα μετά το restore ζεστάθηκε λίγο πίσω για κάποιες ώρες γιατί κάνει διάφορα στο παρασκήνιο αλλά έκτοτε είναι οκ. Εγώ του πέρασα και την beta 17.1 που λύνει το πρόβλημα του "burn in" γιατί νόμιζα πως ήταν το κλασσικό burn in που μπορούσε να γίνει απο στατικές εικόνες αλλά εν τέλη ευτυχώς είναι bug (που δεν το είχα συναντήσει κιόλας).. Με την οθόνη τελικά πως είσαι εσύ;

2 minutes ago, taslikos said:

Κ εμένα μετά το restore ζεστάθηκε λίγο πίσω για κάποιες ώρες γιατί κάνει διάφορα στο παρασκήνιο αλλά έκτοτε είναι οκ. Εγώ του πέρασα και την beta 17.1 που λύνει το πρόβλημα του "burn in" γιατί νόμιζα πως ήταν το κλασσικό burn in που μπορούσε να γίνει απο στατικές εικόνες αλλά εν τέλη ευτυχώς είναι bug (που δεν το είχα συναντήσει κιόλας).. Με την οθόνη τελικά πως είσαι εσύ;

Η οθόνη μια χαρά είναι ρε συ. Εγώ έχω θέμα με τις OLED και ένα 10% χρηστών παγκοσμίως. Unfortunately…..:(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Lotof είπε

Η οθόνη μια χαρά είναι ρε συ. Εγώ έχω θέμα με τις OLED και ένα 10% χρηστών παγκοσμίως. Unfortunately…..:(

Αυτό εννoούσα, εν τέλη σε επηρεάζει και του 15 pro max? Δεν υπάρχει στην αγορά οθόνη oled που να είσαι οκ με αυτήν;

Επεξ/σία από taslikos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, taslikos said:

Αυτό εννούσα, εν τέλη σε επηρεάζει και του 15 pro max? Δεν υπάρχει στην αγορά οθόνη oled που να είσαι οκ με αυτήν;

Τα πιο ομαλά ήταν τα 15pro max, 12pro και το πρώτο το Χ. Αλλά κανένα από αυτά symptoms free. Μόνο οι Κινέζοι έχουν βγάλει στα settings dimming option όπως το honor 90, Motorola edge plus…. και κάποια xiaomi/oppo είναι κάπως φιλικά. Κάτι διάβασα ότι θ αλλάξει η Samsung στις Oled του 24 με ένα eye care feature όποτε ελπίζω σε αυτό. Έχω να δουλέψω android από όταν μεταπηδησα στο iPhone 4 και δεν θέλω να γυρίσω με την καμία σε android OS. Κάνω υπομονή με το 11….

https://www.reddit.com/r/PWM_Sensitive/s/Zl17dcZI5Z

Επεξ/σία από Lotof
  • Like 1

2 λεπτά πριν, ChristosRK21 είπε

Καλημέρα σε όλους επιβεβαιώνω ότι μόλις παρέλαβα  από Πλαίσιο ! 15 Pm 256 Nati ! 

Καλοριζικο να το χαρεις!

Αντε και στα δικα μας...οποτε και αν ειναι αυτα😂

• Like 1

2 λεπτά πριν, ChristosRK21 είπε

Καλημέρα σε όλους επιβεβαιώνω ότι μόλις παρέλαβα  από Πλαίσιο ! 15 Pm 256 Nati ! 

και τι μας το λες να χαρούμε; 

πλαισιο 🤮

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Rubble είπε

και τι μας το λες να χαρούμε; 

πλαισιο 🤮

2 λεπτά πριν, Rubble είπε

με παραγγελία 15/09 στις 17:00 παρέλαβε.... φοβερή σειρά προτεραιότητας 

Πειτε και κανενα καλοριζικο στον ανθρωπο, δεν φταιει αυτος που το πλαισιο εχει κανει μανταρα την σειρα προτεραιοτητας.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 3
  • Thanks 1

Καλημέρα σας! 
Έκανα κι εγώ παραγγελία iPhone 15 pro max από Κωτσόβολο. Επειδή αλλάζω από Xs Max και δεν έχω καθόλου εικόνα από καθυστερήσεις κτλ τα τελευταία χρόνια. Ποτέ πιστεύετε θα παραλάβουμε; Ευχαριστώ 

1 λεπτό πριν, Owprof είπε

Καλημέρα σας! 
Έκανα κι εγώ παραγγελία iPhone 15 pro max από Κωτσόβολο. Επειδή αλλάζω από Xs Max και δεν έχω καθόλου εικόνα από καθυστερήσεις κτλ τα τελευταία χρόνια. Ποτέ πιστεύετε θα παραλάβουμε; Ευχαριστώ 

τώρα την εκανες; περίμενε το 16 

https://www.amazon.de/Apple-iPhone-Pro-Max-256GB/dp/B0CHWZZM9M/

Black 256 

natural 1tb

https://www.amazon.de/Apple-iPhone-Pro-Max-256GB/dp/B0CHWYY97M/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...