Rubble Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Λίγο κουράγιο και τροφή για σκέψη για όσους δεν έχουμε παραλάβει ακόμη: iPhone 16 and 16 Plus Again Rumored to Jump From A16 to A18 Chip skip ο Α17 των i15 pro&max.... Why???🤔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cubanero Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Από you.gr 15p128 10/10 προπληρωμή και ακόμα στον έλεγχο. Έχω πάρει δυο τηλέφωνα και αποφεύγουν οποιαδήποτε ενημέρωση. Ούτε σειρά λένε που είναι ύποπτο. Αυτό με το ρηφρές τι είναι; Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2023 από Cubanero Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnal_21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, YiannisMns είπε 14/09 18.30 η παραγγελια,περιμενω να την στειλουν στο μαγαζι που επελεξα.Εχει κανεις να προτεινει θηκη και τζαμακι; Ειμαι ακριβως στην ιδια εξελιξη παραγγελιας που εγινε 3/10 για 15 pro 128 blue.. ειχα βαλει παραλαβη απο καταστημα, σημερα δειχνει οτι ολοκληρωθηκε η συλλογη και προετοιμασια κ μου στελνουν μνμ στο viber οτι η παραγγελια ειναι ετοιμη για παραλαβη.. παω απο εκει και δεν υπαρχει.. μου ειπαν να ξαναπαω την αλλη βδομαδα.. Ισως επειδη τo "διαθεσιμο για παραλαβη" ειναι ακομα μπλε? κ για ποιο λογο να μ στειλουν μνμ πως ειναι ετοιμη? Οτι να ναι πραγματικα, δεν βγαζεις ακρη.. Η μονη μ ελπιδα ειναι οντως να μην εχει παει στο καταστημα ακομα κ το μνμ στο viber να ηταν καποιο συστημικο λαθος.. Γνωριζει καποιος αν εχει νοημα να πληρωσω τα 3 ευρω και να ζητησω να ερθει με κουριερ μηπως κ στο καταστημα τα δινουν σε αλλους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiannisMns Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, johnal_21 είπε Ειμαι ακριβως στην ιδια εξελιξη παραγγελιας που εγινε 3/10 για 15 pro 128 blue.. ειχα βαλει παραλαβη απο καταστημα, σημερα δειχνει οτι ολοκληρωθηκε η συλλογη και προετοιμασια κ μου στελνουν μνμ στο viber οτι η παραγγελια ειναι ετοιμη για παραλαβη.. παω απο εκει και δεν υπαρχει.. μου ειπαν να ξαναπαω την αλλη βδομαδα.. Ισως επειδη τo "διαθεσιμο για παραλαβη" ειναι ακομα μπλε? κ για ποιο λογο να μ στειλουν μνμ πως ειναι ετοιμη? Οτι να ναι πραγματικα, δεν βγαζεις ακρη.. Η μονη μ ελπιδα ειναι οντως να μην εχει παει στο καταστημα ακομα κ το μνμ στο viber να ηταν καποιο συστημικο λαθος.. Γνωριζει καποιος αν εχει νοημα να πληρωσω τα 3 ευρω και να ζητησω να ερθει με κουριερ μηπως κ στο καταστημα τα δινουν σε αλλους? Απλα κανε υπομονη ,εκανες 2μιση εβδομαδες και αλλες 3-4 μερες και θα το εχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Πολυ θήκη βλέπω, αισιόδοξους σας βλέπω ότι θα έχετε σύντομα συσκευή😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiannisMns Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 λοιπον απο καλωδια τι χρειαζομαι ανταπτορα 35w usb c Και καλωδιο usb c 3.0? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis__7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Rubble είπε Λίγο κουράγιο και τροφή για σκέψη για όσους δεν έχουμε παραλάβει ακόμη: iPhone 16 and 16 Plus Again Rumored to Jump From A16 to A18 Chip skip ο Α17 των i15 pro&max.... Why???🤔 Μετά από αρκετά χρόνια στην αρθρογραφία σχετικά με smartphones, έχω καταλήξει με τόσες ειδήσεις που διάβαζα, ότι το 90% αυτών είναι εντελώς ανυπόστατες. Είπε ο φίλος, του φίλου, που έχει έναν ξάδερφο σ ένα πολυκατάστημα που φέρνει Apple συσκευές ότι το επόμενο iPhone θα είναι κόκκινο. Κάπως έτσι πάνε οι περισσότερες "ειδήσεις". Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2023 από alkis__7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgoskgs Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 9 λεπτά πριν, johnal_21 είπε Ειμαι ακριβως στην ιδια εξελιξη παραγγελιας που εγινε 3/10 για 15 pro 128 blue.. ειχα βαλει παραλαβη απο καταστημα, σημερα δειχνει οτι ολοκληρωθηκε η συλλογη και προετοιμασια κ μου στελνουν μνμ στο viber οτι η παραγγελια ειναι ετοιμη για παραλαβη.. παω απο εκει και δεν υπαρχει.. μου ειπαν να ξαναπαω την αλλη βδομαδα.. Ισως επειδη τo "διαθεσιμο για παραλαβη" ειναι ακομα μπλε? κ για ποιο λογο να μ στειλουν μνμ πως ειναι ετοιμη? Οτι να ναι πραγματικα, δεν βγαζεις ακρη.. Η μονη μ ελπιδα ειναι οντως να μην εχει παει στο καταστημα ακομα κ το μνμ στο viber να ηταν καποιο συστημικο λαθος.. Γνωριζει καποιος αν εχει νοημα να πληρωσω τα 3 ευρω και να ζητησω να ερθει με κουριερ μηπως κ στο καταστημα τα δινουν σε αλλους? Πήγαινε , ρίξε 2-3 χαστούκια και φύγε .και απλά περίμενε ποτέ θα σου έρθει .Σημαντικο τα χαστούκια να πέσουν πριν προλάβει να απαντήσει ο υπάλληλος 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis__7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, YiannisMns είπε λοιπον απο καλωδια τι χρειαζομαι ανταπτορα 35w usb c Και καλωδιο usb c 3.0? Ο,τι είναι τώρα, τι αυγά, τι πουλιά που λέει και ο μεγάλος Μπόγρης 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnal_21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Π 1 λεπτό πριν, YiannisMns είπε Απλα κανε υπομονη ,εκανες 2μιση εβδομαδες και αλλες 3-4 μερες και θα το εχεις Προφανως, το δεχτηκα κ αποχωρησα.. Πολλοι περιμενουν απο 14/9, εγω με παραγγελια πολυ αργοτερα ειχα συμβιβαστει με νοεμβριο.. Απλα επειδη ειναι πληρωμενο κ με τα ριφρες εχω τρομαξει αναρωτιομουν μηπως ηταν καλυτερα να το ειχα βαλει παραδοση με κουριερ.. Εσυ ειχες τηλεφωνικη επικοινωνια κ σου ειπαν οτι ειναι να το στειλουν στο μαγαζι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiannisMns Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, johnal_21 είπε Π Προφανως, το δεχτηκα κ αποχωρησα.. Πολλοι περιμενουν απο 14/9, εγω με παραγγελια πολυ αργοτερα ειχα συμβιβαστει με νοεμβριο.. Απλα επειδη ειναι πληρωμενο κ με τα ριφρες εχω τρομαξει αναρωτιομουν μηπως ηταν καλυτερα να το ειχα βαλει παραδοση με κουριερ.. Εσυ ειχες τηλεφωνικη επικοινωνια κ σου ειπαν οτι ειναι να το στειλουν στο μαγαζι? πηρα τηλ να ρωτησω αν ειναι οτνως εκει γιατι εχω μια γνωστη υπαλληλο στο μαγαζι και μου ειπε μπορει σαββατο αν οχι σαββατο δευτερα σιγουρα θα ναι εκει.Το μηνυμα οτι βρισκεται εκει ηταν αυτοματοποιημενο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 το βάζω εδώ μήπως το χρειαστεί κανείς. φανουρόπιτα: 3 κούπες αλεύρι (που φουσκώνει μόνο του) 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα φυσικό χυμό πορτοκάλι 1 κουταλάκι γλυκού σόδα 1/2 κούπα καρύδι κομμένο μέτριο 1/2 κούπα σταφίδα ξανθή 1/2 κουταλάκι γλυκού γαρίφαλο 1 κουταλάκι γλυκού κανέλα ΕΚΤΕΛΕΣΗ Διαλύουμε τη σόδα μέσα στον χυμό πορτοκάλι. Αν έχουμε ήδη τη σταφίδα στο ψυγείο τότε πρέπει να τη βάλουμε4 ώρες σε νερό για να φουσκώσει. Αν είναι φρέσκια τη χρησιμοποιούμε απευθείας. Χτυπάμε το λάδι μαζί με τη ζάχαρη μέχρι να λιώσει όσο περισσότερο γίνεται η ζάχαρη. Σε αυτό το μείγμα ρίχνουμε το πορτοκάλι που έχουμε διαλύσει τη σόδα. Συνεχίζουμε το χτύπημα για 3-4 λεπτά. (Σε αυτότο στάδιο χρησιμοποιούμε μίξερ) αν έχει κανείς αποτέλεσμα ας ενημερώσει να δοκιμάσουμε και οι υπόλοιποι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgoskgs Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Rubble είπε το βάζω εδώ μήπως το χρειαστεί κανείς. φανουρόπιτα: 3 κούπες αλεύρι (που φουσκώνει μόνο του) 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα φυσικό χυμό πορτοκάλι 1 κουταλάκι γλυκού σόδα 1/2 κούπα καρύδι κομμένο μέτριο 1/2 κούπα σταφίδα ξανθή 1/2 κουταλάκι γλυκού γαρίφαλο 1 κουταλάκι γλυκού κανέλα ΕΚΤΕΛΕΣΗ Διαλύουμε τη σόδα μέσα στον χυμό πορτοκάλι. Αν έχουμε ήδη τη σταφίδα στο ψυγείο τότε πρέπει να τη βάλουμε4 ώρες σε νερό για να φουσκώσει. Αν είναι φρέσκια τη χρησιμοποιούμε απευθείας. Χτυπάμε το λάδι μαζί με τη ζάχαρη μέχρι να λιώσει όσο περισσότερο γίνεται η ζάχαρη. Σε αυτό το μείγμα ρίχνουμε το πορτοκάλι που έχουμε διαλύσει τη σόδα. Συνεχίζουμε το χτύπημα για 3-4 λεπτά. (Σε αυτότο στάδιο χρησιμοποιούμε μίξερ) αν έχει κανείς αποτέλεσμα ας ενημερώσει να δοκιμάσουμε και οι υπόλοιποι. Ξέχασες να μας πέις πότε θα ρίξουμε την κανέλα 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allaloun Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 9 ώρες πριν, farcry33 είπε Εγώ θα το περνα και έτσι εφόσον το δίνουν στην κανονική τιμή δεν υπάρχει θέμα ουτος σι άλλος δεν μπορούν να κόψουν όλοι τιμολόγιο. Το άσχημο είναι να το παίρνουν 1200 και να το δίνουν 1700-1800. Το χειρότερο είναι ότι έβαλαν φίλους και γνωστούς να βάλουν προπαραγγελίες για να έχουν να πουλήσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr^Robot Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 04/10 Προ παραγγελία τηλεφωνική από πλαίσιο χωρίς προκαταβολή 15 Pro White Titanium 128gb , ούτε φωνή ούτε ακρόαση ( δεν τους έχω ενοχλήσει βέβαια ακόμα , με τόσα που διαβάζω εδώ ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις