YiannisMns Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 9 λεπτά πριν, CapFlint είπε Έχει βρει κάποιος το προστατευτικό για την κάμερα για Pro Max της Spingen για να μην παραγγέλνω από αμαζόνα και περιμένω? exei sto site ths spaceboy arketa 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 15 λεπτά πριν, giorgoskgs είπε Έτσι δυνατά !Αυριο τηλεφωνάκι Σάββατο παραλαβή !Εσυ.Εγω μετά τα Χριστούγεννα χαχαχαχαχα Xχαχαχαχαχχα ωραιο ανεκδοτο😂😂 Εσυ γιατι χριστουγεννα? Επειδη εκανες παραγγελιας 4-5 μερες μετα? Πλακα θα εχει να παραλαβεις νωριτερα😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChristosRK21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 11 λεπτά πριν, CapFlint είπε Έχει βρει κάποιος το προστατευτικό για την κάμερα για Pro Max της Spingen για να μην παραγγέλνω από αμαζόνα και περιμένω? https://spaceboy.io εδώ εισαι. Έχει σχεδόν όλα τα προϊόντα της Spigen . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, CapFlint είπε Και εγώ το διάβασα αυτό αλλά επειδή δεν έχω επίσημο τρόπο να το επιβεβαιώσω έχω τις επιφυλάξεις μου. Αν κάποιος φίλος από εδώ το έχει βάλει θα είναι καλή πληροφορία Εκανα παραγγελια προχθες θηκη-τζαμακι-και lens protector (ολα spigen) απο spaceboy και μου ηρθαν εχθες. Ανοιγω το δεματακι και ειδα οτι το lens protector εγραφε για 14pro και τους πηρα τηλεφωνο να πω οτι μου στειλανε λαθος και οτι εγω πηρα για 15pro. Μου ειπε οτι δεν ειναι λαθος και ΟΤΙ ειναι συμβατο κανονικο. Κινητο δεν εχω να το δοκιμασω οποτε δεν ξερω παντως αυτο μου ειπε. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CapFlint Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για την απάντηση και με συγχωρείτε για το off-topic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChristosRK21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Εκανα παραγγελια προχθες θηκη-τζαμακι-και les protector (ολα spigen) απο spaceboy και μου ηρθαν εχθες. Ανοιγω το δεματακι και ειδα οτι το lens protector εγραφε για 14pro και τους πηρα τηλεφωνο να πω οτι μου στειλανε λαθος και οτι εγω πηρα για 15pro. Μου ειπε οτι δεν ειναι λαθος και ΟΤΙ ειναι συμβατο κανονικο. Κινητο δεν εχω να το δοκιμασω οποτε δεν ξερω παντως αυτο μου ειπε. Έχω βάλει εγώ στης γυναίκας μου το 15 Pm όντως έγραφε ότι είναι για 14 pro max αλλά κούμπωσε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα . Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2023 από ChristosRK21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgoskgs Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Η παραγγελία μου πάντως έχει μείνει σε αυτό το status ύστερα από email του πλαισίου.παροτι μίλησα μαζί τους την ίδια μέρα . *Δεν είχα ποτέ κλήση από το πλαίσιο ασχέτως τι λέει το email. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UnknownMF Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) έκανα ακύρωση παραγγελίας PM 256GB NaTi. έτσι όπως το βλέπω ούτε σε 1 μήνα δεν έρχεται. βρήκα ετοιμοπαραδοτο ένα PM 512GB Black και το τσίμπησα. καλή υπομονή σε όλους και καλές παραλαβές. να σημειωθεί ότι η παραγγελία είχε γίνει από το Public 15/09 με πληρωμή με κάρτα. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2023 από UnknownMF 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 13 λεπτά πριν, ChristosRK21 είπε Έχω βάλει εγώ στης γυναίκας μου το 15 Pm όντως έγραφε ότι είναι για 14 pro max αλλά κούμπωσε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα . Aρα σωστα μου ειπανε στο τηλεφωνο απο spaceboy! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio2739 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 9 λεπτά πριν, UnknownMF είπε έκανα ακύρωση παραγγελίας PM 256GB NaTi. έτσι όπως το βλέπω ούτε σε 1 μήνα δεν έρχεται. βρήκα ετοιμοπαραδοτο ένα PM 512GB Black και το τσίμπησα. καλή υπομονή σε όλους και καλές παραλαβές. να σημειωθεί ότι η παραγγελία είχε γίνει από το Public 15/09 με πληρωμή με κάρτα. Μια από ίδια 14/9 Κωτσόβολο. βρηκα πριν κάνα 2 ωρο ένα pm512 black και το πήρα . Καλο κουράγιο σε όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) γιατί βάζετε τζαμάκι στην κάμερα;; δεν αρκεί η θήκη; για οθόνη το καλύτερο τζαμάκι είναι αυτό με τον οδηγό της spigen που κάθεται από πάνω και βγάζεις το αυτοκόλλητο.. αν περάσει χνουδακι άντε γεια εγω είχα βάλει από istorm 25ευρω στο 14 και το πέτυχε στην 3 προσπάθεια (άλλαξε σύνολο 3 τζαμακια δλδ) γιατί τα δυο πρώτα άφηναν μικροσκοπικές φουσκάλες. δίνουν κ 6 μήνες ή 3 εγγύηση αν εμφανίσει φουσκάλα. 1 χρόνο κοντά που το φοράω δεν έχει πάθει τπτ βέβαια το καθαρίζω με pampers μωρόμαντηλα sensitive Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2023 από Rubble Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mosdi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τα τζαμάκια είναι ίδια 14 pro max και 15 pro max της spigen? Ξέρεις κανένας; Εννοώ ταιριάζουν και στα δυο κινητά; Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2023 από Mosdi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis__7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 27 λεπτά πριν, Rubble είπε γιατί βάζετε τζαμάκι στην κάμερα;; δεν αρκεί η θήκη; για οθόνη το καλύτερο τζαμάκι είναι αυτό με τον οδηγό της spigen που κάθεται από πάνω και βγάζεις το αυτοκόλλητο.. αν περάσει χνουδακι άντε γεια εγω είχα βάλει από istorm 25ευρω στο 14 και το πέτυχε στην 3 προσπάθεια (άλλαξε σύνολο 3 τζαμακια δλδ) γιατί τα δυο πρώτα άφηναν μικροσκοπικές φουσκάλες. δίνουν κ 6 μήνες ή 3 εγγύηση αν εμφανίσει φουσκάλα. 1 χρόνο κοντά που το φοράω δεν έχει πάθει τπτ βέβαια το καθαρίζω με pampers μωρόμαντηλα sensitive Ισχύει αυτό με το χνουδακι. Έβαλα στην κοπέλα μου όταν πήρε το 14 pro και ευτυχώς κατάφερα (γιατί για κατόρθωμα πρόκειται) με την δεύτερη να περάσει μόνο ένα πολύ μικρό χνουδακι στην άκρη της οθόνης, σε σημείο που δεν ενοχλεί και το αφήσαμε έτσι. Πιστεύω θα προσπαθούσα όλη νύχτα αν ήθελα να μην έχει το παραμικρό χνούδι μέσα 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiannisMns Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 https://eu.mous.co/products/clear-phone-case-clarity-clear-none?variant=41167296462941 Λετε να ειναι πολυ καλυτερη της Spigen? Επισης χρειαζομαι καποιο αξεσουαρ για φορτιση ανταπτορα/καλωδιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis__7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ο Χριστός, 64€ για θήκη. Πήρα με 8,90€ της Spigen και είμαι σίγουρος ότι θα είναι πένα! Πολλά λεφτά ρε συ για μια θήκη. Βέβαια γούστα είναι αυτά, ο καθένας ο,τι προτιμάει 😉 Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2023 από alkis__7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις