giorgoskgs Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Κάτσε ρε συ . Στο τηλεφωνο αρνούνται ότι προηγούνται οι προπαραγγελίες που έχουν προεξοφληθεί και τηρείται σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία/ωρα παραγγελίας. Η παραπανω προπαραγγελια έγινε 17.25 και προεξοφλήθηκε και η δικιά μου έγινε 16.44 και επέλεξα πληρωμή κατά την παράδοση. Αυτη που έγινε 17.25 αύριο παραδίδεται εγώ ενημέρωση για παραλαβή δεν έχω έως τώρα. Όποτε; Φίλε μου δίκιο έχεις ,δεν αντιλέγω μαζί σου . Απλα δεν πιστεύω να βρεις το δίκιο σου , δυστυχώς .Μακαρι να το βρεις να παραλάβεις καθώς και όλοι οι υπόλοιποι αλλά αφού είναι ότι να ναι ,ύστερα από τόσες σελίδες το έχεις καταλάβει πιστεύω ότι δεν τους νοιάζει η σειρά προτεραιότητας κατά ποιος έκανε πρώτος παραγγελία αλλά πάνε με τη σειρά κατά ποιος τα έσκασε πρώτος κλασική ελληνική μαλακισμενη νοοτροπία του όσα φάμε … 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 512 natural διαθεσιμο κωτσο απο κομοτηνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, giorgoskgs είπε Φίλε μου δίκιο έχεις ,δεν αντιλέγω μαζί σου . Απλα δεν πιστεύω να βρεις το δίκιο σου , δυστυχώς .Μακαρι να το βρεις να παραλάβεις καθώς και όλοι οι υπόλοιποι αλλά αφού είναι ότι να ναι ,ύστερα από τόσες σελίδες το έχεις καταλάβει πιστεύω ότι δεν τους νοιάζει η σειρά προτεραιότητας κατά ποιος έκανε πρώτος παραγγελία αλλά πάνε με τη σειρά κατά ποιος τα έσκασε πρώτος κλασική ελληνική μαλακισμενη νοοτροπία του όσα φάμε … Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα. Από δω και πέρα Amazon και καλη καρδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mintzax Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Εισαγωγή υπάρχοντος συνημμένου Έτσι... 4 ώρες πριν, chrisbass είπε Μα τί λείπει;;;🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiannisMns Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 14/09 18.30 η παραγγελια,περιμενω να την στειλουν στο μαγαζι που επελεξα.Εχει κανεις να προτεινει θηκη και τζαμακι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgoskgs Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα. Από δω και πέρα Amazon και καλη καρδιά. Και να ήταν μόνο το θέμα πληρωμής να πεις πάει στο διάλο εδώ έχει και τον διευθυντή ,τον γνωστό του γνωστού και τα κάτω απτό τραπέζι κτλπ ,κοινώς την πουτάνος Εγω προσωπικά αναγκαστικά θα αναμένω μιας και είμαι και μετά από εσένα κ μέσω δόσεων μπας και στραβωθεί κ έρθει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiannisMns Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, mintzax είπε Εισαγωγή υπάρχοντος συνημμένου Έτσι... λινκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, giorgoskgs είπε Και να ήταν μόνο το θέμα πληρωμής να πεις πάει στο διάλο εδώ έχει και τον διευθυντή ,τον γνωστό του γνωστού και τα κάτω απτό τραπέζι κτλπ ,κοινώς την πουτάνος Εγω προσωπικά αναγκαστικά θα αναμένω μιας και είμαι και μετά από εσένα κ μέσω δόσεων μπας και στραβωθεί κ έρθει . Ε καλα τώρα και εγώ θα μείνω εννοείτε, σχεδόν ενάμιση μήνα περιμενω ήδη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 1 minute ago, YiannisMns said: 14/09 18.30 η παραγγελια,περιμενω να την στειλουν στο μαγαζι που επελεξα.Εχει κανεις να προτεινει θηκη και τζαμακι; τι μαλακια εκανα και επελεξα το νατουραλ... ειπα πρωτη φορα αιφον ας παρουμε ενα καλο χρωματακι.... παραγγελια ιδια μερα 14.25 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mintzax Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, YiannisMns είπε λινκ? https://www.skroutz.gr/s/45772007/Spigen-Ultra-Hybrid-MagFit-Back-Cover-Graphite-iPhone-15-Pro-Max-ACS06577.html https://www.skroutz.gr/s/45791932/Spigen-Tempered-Glass-1tmch-iPhone-15-Pro-Max-AGL06878.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgoskgs Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Ε καλα τώρα και εγώ θα μείνω εννοείτε, σχεδόν ενάμιση μήνα περιμενω ήδη. Έτσι δυνατά !Αυριο τηλεφωνάκι Σάββατο παραλαβή !Εσυ.Εγω μετά τα Χριστούγεννα χαχαχαχαχα Σήμερα έκλεισα και μήνα 😂😭 Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2023 από giorgoskgs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mintzax Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 18/9 απο istorm 15 pm blue τπτ. Πέτυχα ένα απο κώτσο τη Τρίτη στην Ηλιούπολη, το έκλεισα, και μετά απο αρκετά τηλέφωνα μου επιβεβαίωσαν πως δεν είναι τυχόν εκθεσιακό (μόνοι τους μου είπαν να το τσεκάρουν) και το πλήρωσα. Σήμερα είναι να αποσταλεί με courier. Το απόγευμα μου είπαν αρ. αποστολής (δημιουργία ετικέτας) απο γραμμή υποστήριξης. Επιβεβαίωσα με courier οτι ο αριθμός αφορά εμένα...αλλα μέχρι εκεί. Ακόμα φαίνεται δημιουργία ετικέτας. Με αυτά που διαβάζω δεν ξέρω μηπως δεν είναι έτσι.... Και η πλάκα είναι πως μίλησα με εναν ευγενέστατο υπάλληλο στην vodafone τις προάλλες που πήγα από κατάστημα στη Πάτρα, και με πήρε πριν λίγο πως αυριο θα το έχει. Απο αλλού το παραγγέλνεις για γρήγορα, απο αλλού σου έρχεται.🤪 Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2023 από mintzax Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CapFlint Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Έχει βρει κάποιος το προστατευτικό για την κάμερα για Pro Max της Spingen για να μην παραγγέλνω από αμαζόνα και περιμένω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis__7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, CapFlint είπε Έχει βρει κάποιος το προστατευτικό για την κάμερα για Pro Max της Spingen για να μην παραγγέλνω από αμαζόνα και περιμένω? Κάνει του 14 pro/pro max απ' ότι διαβάζω. Με κάθε επιφύλαξη στο λέω, ίσως μπορεί να το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CapFlint Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, alkis__7 είπε Κάνει του 14 pro/pro max απ' ότι διαβάζω. Με κάθε επιφύλαξη στο λέω, ίσως μπορεί να το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος. Και εγώ το διάβασα αυτό αλλά επειδή δεν έχω επίσημο τρόπο να το επιβεβαιώσω έχω τις επιφυλάξεις μου. Αν κάποιος φίλος από εδώ το έχει βάλει θα είναι καλή πληροφορία Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2023 από CapFlint Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις