Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sokratis11314 είπε

Εγώ έχω κάνει προ παραγγελία με πληρωμή όλου του ποσού 15/9 (μεσημέρι) ένα Iphone 15 Pro Max 256 μαύρο από you.gr και ακόμη δεν έχω καμία ειδοποίηση.

Μάλιστα στο τηλέφωνο μου είπαν πως τηρείται αυστηρά η σειρά προτεραιότητας με βάση το πότε έγινε η παραγγελία…

Αν δεν έχω ενημέρωση μέχρι και αύριο θα ζητήσω τα χρήματα μου και θα το παραγγείλω από αλλού. 

Καλησπερα! Εγω 18/9 PM 256 black 11 το βραδυ παραγγελια προπληρωμενο με αποφορολογηση ολο το ποσο.2 τηλεφωνα την εβδομαδα για ενημερωση ενα τη δευτερα και ενα την παρασκευη συν ενα μαιλ στα κεντρικα για την απαρααδεκτη συμπεριφορα τους να μην ενημερωνουν το ποτε θα παραλαβω εφοσον εκανα προπαραγγελεια που σημαινε οτι θα παραλαβω day 1, απαντηθηκε τηλεφωνικα το μαιλ οπου βασικα μου ειπαν οτι δε σημαινει παραλαβη αμεση η προπαραγγελεια απλα εκδηλωση ενδιαφεροντος και το οτι προπληρωσα βοηθαει να το παραλαβω πιο γρηγορα και μολις αρχισα να φορτωνω με εκοψε και μου ειπε μπορειτε να παρετε τα χρηματα πισω αν θελετε.απλα και ωραια.

• Like 1
  • Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα και πάλι όπως ειπα με πήραν τηλέφωνο χθες από Πλαίσιο για παραλαβή αύριο 15 Pro max Nati 256 , τελικά σήμερα όντως ήρθε μήνυμα ότι θα παραλάβω αύριο 9:45 με 11:45 επίσης φίλος πουλάει 15 Pm 256 Nati 10 ημερών άθικτο με τζαμάκι διότι δεν τον βόλεψε η αλλαγή από Samsung και θα πάει σε S23 Ultra , θα το έπαιρνα εγώ αλλά έχω ήδη προπληρώσει το δικό μου στο Πλαίσιο! Αν ενδιαφέρεται κανείς ας μου στείλει ! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, ChristosRK21 είπε

Παιδιά καλησπέρα και πάλι όπως ειπα με πήραν τηλέφωνο χθες από Πλαίσιο για παραλαβή αύριο 15 Pro max Nati 256 , τελικά σήμερα όντως ήρθε μήνυμα ότι θα παραλάβω αύριο 9:45 με 11:45 επίσης φίλος πουλάει 15 Pm 256 Nati 10 ημερών άθικτο με τζαμάκι διότι δεν τον βόλεψε η αλλαγή από Samsung και θα πάει σε S23 Ultra , θα το έπαιρνα εγώ αλλά έχω ήδη προπληρώσει το δικό μου στο Πλαίσιο! Αν ενδιαφέρεται κανείς ας μου στείλει ! 

Φιλε μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις με ακρίβεια την ώρα που  έγινε η προπαραγγελίας σου; 

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε

Φιλε μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις με ακρίβεια την ώρα που  έγινε η παραγγελίας σου; 

Το email επιβεβαιώσης της προπαραγγελίας μου ήρθε 17:25 . 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ChristosRK21 είπε

ποτέ έκανες την παραγγελία και τι ώρα;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Rubble είπε

ποτέ έκανες την παραγγελία και τι ώρα;

15/09 στις 17:00 και μου ήρθε μειλ επιβεβαίωσης 17:25 όπως έγραψα πιο πάνω . 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε

Υπάρχει κάποιος που πήρε κινητό από Vodafone, να μας πει εάν μπορείς να κόψεις 39α από το κατάστημα; 

εγω φιλε! πηρα 15 pm 512 blue κ εκοψα τιμολογιο στο καταστημα με απαλλαγη ΦΠΑ.

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ChristosRK21 είπε

Όταν κάναμε την προπαραγγελια ήρθε στην αρχή ένα email που λέει οτι η παραγγελία καταχωρήθηκε  και μετά από ώρα ήρθε ένα  δεύτερο email που είχε ένα κουπόνι της προπαραγγελια.

Ποιο email από τα 2 σου ήρθε 17.25 το πρώτο η το δεύτερο με το κουπόνι της προπαραγγελιας που έχει ένα κωδικό μακρινάρι; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε

Όταν κάναμε την προπαραγγελια ήρθε στην αρχή ένα email που λέει οτι η παραγγελία καταχωρήθηκε  και μετά από ώρα ήρθε ένα  δεύτερο email που είχε ένα κουπόνι της προπαραγγελια.

Ποιο email από τα 2 σου ήρθε 17.25 το πρώτο η το δεύτερο με το κουπόνι της προπαραγγελιας που έχει ένα κωδικό μακρινάρι; 

εγώ μόνο το κουπόνι έλαβα και ο κωδικος αυτος δεν λειτουργεί στην πορεία παραγγελίας του πλαισίου 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Αυτό εδώ μου ήρθε 17:25 το άλλο μου ήρθε αν θυμάμαι καλά το βράδυ . 

IMG_4200.jpeg

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, ChristosRK21 είπε

Αυτό εδώ μου ήρθε 17:25 το άλλο μου ήρθε αν θυμάμαι καλά το βράδυ . 

IMG_4200.jpeg

Ωραία, αυτό είναι το πρώτο email. Εμενα αυτό που δείχνεις μου ήρθε στις 16.44.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.

Παιδιά σήμερα το έζησα !! 
Τηλέφωνα υπάρχουν αλλά τα κάνουν πλακάκια τα μεγάλα brands. Πως πάει αυτό λοιπόν τα μικρά μαγαζιά βγαίνουν στην γύρα και αγοράζουν με τιμολόγιο όλο το στοκ από τις μεγάλες αλυσίδες . Έτσι έχουν και τα δίνουν όσο θέλουν ακόμα και εάν ζητήσεις τιμολόγιο . Επίσης αυτά τα μικρό μάγαζα έχουν και δεύτερο στοκ από εξωτερικό . Αυτά ! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά δεν έχει νόημα να τσεκάρετε τις ώρες και τα λεπτά ,δεν είναι F1 .Καταλαβαίνω εννοείται παρότι είμαι πολύ πιο  μετά από εσάς στην σειρά αλλά ξέρετε ότι δεν θα βγάλετε άκρη .Τα έχουν κάνει μπουρδέλο όλες οι αλυσίδες η σειρά είναι σειρά ασχέτως αν προπλήρωσες αν είναι με δόσεις ή κατά την παραλαβή.Εννοειται δεν είναι δίκαιο από καμία πλευρά το πως κυλάει το πράγμα .Απλά για άλλη μια φορά έδειξαν ότι δεν σέβονται τον καταναλωτή στην Ελλάδα δυστυχώς .

Επεξ/σία από giorgoskgs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, giorgoskgs είπε

Παιδιά δεν έχει νόημα να τσεκάρετε τις ώρες και τα λεπτά ,δεν είναι F1 .Καταλαβαίνω εννοείται παρότι είμαι πολύ πιο  μετά από εσάς στην σειρά αλλά ξέρετε ότι δεν θα βγάλετε άκρη .Τα έχουν κάνει μπουρδέλο όλες οι αλυσίδες η σειρά είναι σειρά ασχέτως αν προπλήρωσες αν είναι με δόσεις ή κατά την παραλαβή.Εννοειται δεν είναι δίκαιο από καμία πλευρά το πως κυλάει το πράγμα .Απλά για άλλη μια φορά έδειξαν ότι δεν σέβονται τον καταναλωτή στην Ελλάδα .

Κάτσε ρε συ . Στο τηλεφωνο αρνούνται ότι  προηγούνται οι προπαραγγελίες που έχουν προεξοφληθεί  και  λένε οτι τηρείται σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία/ωρα της παραγγελίας. Η παραπανω προπαραγγελια έγινε 17.25 και προεξοφλήθηκε και η δικιά μου έγινε 16.44 και επέλεξα πληρωμή κατά την παράδοση.
Αυτη που έγινε 17.25  αύριο παραδίδεται εγώ ενημέρωση για παραλαβή δεν έχω έως τώρα.Μιλαμε για ολόιδιες συσκευές και στις 2 περιπτώσεις, 15 PM 256 nati  Όποτε;

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Pennyz είπε

Εγώ πήγα από το κατάστημα να κάνω την παραγγελία μου κ όταν ρωτησα για προπληρωμή ή προκαταβολή, ο υπάλληλος μου είπε ότι δεν χρειάζεται! Στη συγκεκριμένη αλυσίδα δεν νομίζω να είναι κριτήριο η προπληρωμή! 

Εγώ για να ξέρετε έχω προπαραγγελία από 15/9 iPhone 15 pro 128 μαύρο προπληρωμένο που από ότι κατάλαβα μόνο δυσεύρετο δεν θεωρείται το μαύρο και ακόμα δεν με έχουν καλέσει,οποτε ίσως και να κρατούν μια κάποια σειρά προτεραιότητας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...