Cappliv Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, thatgreekguy είπε Καλησπέρα ! Μήπως είχες κανενα νεότερο απο you.gr? Kalhspera einai sthn acs kai erxetai!
panachri7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 14 λεπτά πριν, chrisbass είπε Μα τί λείπει;;;🤣 Στην ίδια φάση παίζει να είμαστε οι μισοί εδω μέσα 😅
Mitsi86 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, UnknownMF είπε είναι επιβεβαιωμενο? δηλαδή εμείς που έχουμε κάνει 15/09 θα παραλάβουμε 2 μήνες μετά? Και ποιος να το επιβεβαιώσει; αν δεν είμαστε εμείς οι ίδιοι υπάλληλοι εκεί μέσα να ξέρουμε σίγουρα δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση 100%. Ο καθένας μας ότι μαθαίνει και ακούει μεταφέρει τώρα αν είναι όντως έτσι θα φανεί. Εμένα έτσι μου είπε ο τύπος που γνώρισα, αλλά δεν είναι κ κολλητός μου να βάζω το χέρι στην φωτιά, για να ξέρω αν είναι αξιόπιστος αυτός και τα λεγόμενα του
thatgreekguy Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 21 λεπτά πριν, Cappliv είπε Kalhspera einai sthn acs kai erxetai! Με το καλο να παραλάβεις, ελπίζω να μαστε λίγοι αυτοι π έχουμε πάρει απο you να έρθει κ η σειρά μου
Mosdi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, chrisbass είπε Μα τί λείπει;;;🤣 Μια ερώτηση… ξέρεις κάποιος να μου πει αν κάνουν και για 14 pro max αυτά τα τζαμάκια να βάλω και στις γυναίκας μου το κινητό; Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2023 από Mosdi
sokratis11314 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 18 minutes ago, thatgreekguy said: Με το καλο να παραλάβεις, ελπίζω να μαστε λίγοι αυτοι π έχουμε πάρει απο you να έρθει κ η σειρά μου Εγώ έχω κάνει προ παραγγελία με πληρωμή όλου του ποσού 15/9 (μεσημέρι) ένα Iphone 15 Pro Max 256 μαύρο από you.gr και ακόμη δεν έχω καμία ειδοποίηση. Μάλιστα στο τηλέφωνο μου είπαν πως τηρείται αυστηρά η σειρά προτεραιότητας με βάση το πότε έγινε η παραγγελία… Αν δεν έχω ενημέρωση μέχρι και αύριο θα ζητήσω τα χρήματα μου και θα το παραγγείλω από αλλού.
thatgreekguy Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, sokratis11314 είπε Εγώ έχω κάνει προ παραγγελία με πληρωμή όλου του ποσού 15/9 (μεσημέρι) ένα Iphone 15 Pro Max 256 μαύρο από you.gr και ακόμη δεν έχω καμία ειδοποίηση. Μάλιστα στο τηλέφωνο μου είπαν πως τηρείται αυστηρά η σειρά προτεραιότητας με βάση το πότε έγινε η παραγγελία… Αν δεν έχω ενημέρωση μέχρι και αύριο θα ζητήσω τα χρήματα μου και θα το παραγγείλω από αλλού. Πραγματικά παρακολουθώ το νήμα απο την αρχή, δεν μπορώ να καταλάβω το συστημα που ακολουθούν για τις προπαραγγελίες.
Pwpwpw Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, sokratis11314 είπε Αν δεν έχω ενημέρωση μέχρι και αύριο θα ζητήσω τα χρήματα μου και θα το παραγγείλω από αλλού. Aν το εχεις βρει καπου διαθεσιμο καντο, αν εχεις σκοπο να ακυρωσεις και να παραγγειλεις απο αλλη αλυσιδα μην το κανεις γιατι δεν θα κερδισεις κατι, ισα ισα θα χασεις και την οποια σειρα εχεις εκει που εισαι πλεον πανω απο ενα μηνα στην αναμονη. 3 λεπτά πριν, thatgreekguy είπε Πραγματικά παρακολουθώ το νήμα απο την αρχή, δεν μπορώ να καταλάβω το συστημα που ακολουθούν για τις προπαραγγελίες. Πιστευω η Α-ΜΠΕ-ΜΠΑ-ΜΠΛΟΜ η βαζουν χαρτια με τα ονοματα μπρστα απο ανεμιστηρα και οποια πεσουν στο πατωμα ειναι τα τυχερα. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw 1
tsoukou11 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Rubble είπε @dimpia γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος από θήκες της apple. Η θήκη σιλικονης της μου έσκασε στην πάνω μεριά στο 3 μηνο (μου την άλλαξαν βέβαια). Για σιλικονης δες SURPHY ( https://www.amazon.de/-/en/stores/SURPHY/ ). Άπαιχτες και φθηνές. Για clear την Spigen. Οι μη apple έχουν λίγο περισσότερο όγκο, θεωρώ ομωσ ότι προστατεύουν κ καλύτερα το κινητό Το κάθε κατάστημα έχει άλλη ημέρα παραλαβής. Στην περιοχή μου πχ θα παραλάβουν αύριο 20/10 (το ήξεραν αυτό δυο εβδομάδες τώρα). Το ερώτημα είναι αυτοι που θα παραλάβουν ενημερώνονται κεντρικά ή ενημερώνει το κατάστημα μόλις λάβουν τις συσκευες; Σε ποια περιοχη; Αν επιτρεπεται....
Rubble Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, tsoukou11 είπε Σε ποια περιοχη; Αν επιτρεπεται.... Κρήτη Ηράκλειο 1
alkis__7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Ησυχία σήμερα, δεν έπεσαν τηλέφωνα όπως χτες απ' ότι φαίνεται. Ας ελπίσουμε ότι θα ισχύει αυτό που μου είπε ο υπάλληλος του Public που παραγγειλα, ότι 25 με 27 Οκτώβρη θα έχουν παραλαβή και θα καλυφθούν οι προπαραγγελιες.
chrisbass Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Mosdi είπε Μια ερώτηση… ξέρεις κάποιος να μου πει αν κάνουν και για 14 pro max αυτά τα τζαμάκια να βάλω και στις γυναίκας μου το κινητό; Είχα χρόνια να βάλω ζελατίνα σε κινητό καθώς δεν κατάφερνα ποτέ να αποφύγω έστω και μια φυσαλίδα! Εδώ οι άνθρωποι το έχουν κάνει επιστήμη, έβαλα το ίδιο σε 14 Pro και σε 14 απλό. 1
aparadektos1 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Όλο για public, plasio, istorm και ότι άλλο σχετικό βλέπω να παραλαμβάνουν το τελευταίο διάστημα. Εμεις του Κωτσόβολου, αν εξαιρέσεις τα ρεφρες, αμφιβάλλω αν έχουν παρει κάποιον τηλέφωνο.., Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2023 από aparadektos1 1
Cappliv Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, thatgreekguy είπε Με το καλο να παραλάβεις, ελπίζω να μαστε λίγοι αυτοι π έχουμε πάρει απο you να έρθει κ η σειρά μου Εφχαριστω! Ποτε παρηγγειλες φιλε και τι?προπληρωμη? Εγω προπληρωμη με αποφορολογηση 18/9 11 το βραδυ PM 256 black.ελπιζω σε ολους οι παραλαβες να ειναι συντομα!
alkis__7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, chrisbass είπε Είχα χρόνια να βάλω ζελατίνα σε κινητό καθώς δεν κατάφερνα ποτέ να αποφύγω έστω και μια φυσαλίδα! Εδώ οι άνθρωποι το έχουν κάνει επιστήμη, έβαλα το ίδιο σε 14 Pro και σε 14 απλό. Τσεκαρε και τα ez fit screen protectors της Spigen. Είναι πραγματικά πανευκολο να τα βάλεις χωρις καμία φυσαλίδα! Edit: Τώρα είδα το nickname σου και γελάω μόνος μου! Τα έχεις δοκιμάσει ήδη φαντάζομαι 😂 Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2023 από alkis__7 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις