Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

19 λεπτά πριν, Rubble είπε

με τη θήκη θα μείνω...

Απ οτι φαινεται ορι εδωσε το πλαισιο απο 256 PM nati το εδωσε εχθες, σημερα φαινεται δεν κουνιεται φυλο, οτι περισσεωε στην επομενη παραλαβη τωρα οποτ ειναι αυτη.

5 λεπτά πριν, Petros_Ben είπε

Brother chill... Νιώθω ότι δεν κοιμάσαι τα βράδια για το κινητό... Και εγώ περιμένω από πλαίσιο pm nati τόσες μέρες... Δεν θα κάτσουμε να σκάσουμε για ένα κινητό... Υπομονή κάποια στιγμή θα έρθουν... Δεν χρειάζεται να κάθεσαι όλη μέρα από το κινητό με το άγχος να σε πάρουν τηλέφωνο! Είπαμε ωραίο το iPhone αλλά ένα στοπ έχουμε πιο σοβαρά θέματα!!! Έρχεται και η δική σου ώρα chill 

Λιγο πολυ μια ανυπομοπνησια ολοι την εχουμε, ειδικα οσοι ειμαστε απο 15/9 και  πλεον ειμαστε πανω απο μηνα στην αναμονη. Χιουμορ εκανα οτι καθομαι ολη μερα πανω απο το κινητο, ειπαμε θα χαρω να παραλαβω αλλα οχι  και οτι δεν κοιμαμαι το βραδυ , ανυπομονος ειμαι οχι σχιζοφρενης.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Petros_Ben είπε

Brother chill... Νιώθω ότι δεν κοιμάσαι τα βράδια για το κινητό... Και εγώ περιμένω από πλαίσιο pm nati τόσες μέρες... Δεν θα κάτσουμε να σκάσουμε για ένα κινητό... Υπομονή κάποια στιγμή θα έρθουν... Δεν χρειάζεται να κάθεσαι όλη μέρα από το κινητό με το άγχος να σε πάρουν τηλέφωνο! Είπαμε ωραίο το iPhone αλλά ένα στοπ έχουμε πιο σοβαρά θέματα!!! Έρχεται και η δική σου ώρα chill 

κοιτά το βλέπεις σαν εκκρεμότητα που πρέπει να λυθεί. προσωπικά περιμένω να κάνω την μεταφορά των αρχείων μου και να δώσω πίσω το 14. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Rubble είπε

κοιτά το βλέπεις σαν εκκρεμότητα που πρέπει να λυθεί. προσωπικά περιμένω να κάνω την μεταφορά των αρχείων μου και να δώσω πίσω το 14. 

Καλά ειδικά για όσους είχαν το 14 είναι πολύ τραβηγμένο να κάθεσαι και ν τρελαίνεσαι επειδή δεν σου έχει έρθει το 15... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Petros_Ben είπε

Καλά ειδικά για όσους είχαν το 14 είναι πολύ τραβηγμένο να κάθεσαι και ν τρελαίνεσαι επειδή δεν σου έχει έρθει το 15... 

Φιλε δεν υπαρχει καμια τρελα ουτε ειπα ποτε οτι αν δεν το παρω αυριο θα γινει κατι.

Εχω γραψει δεν ξερω και εγω ποσες φορες οτι η κουβεντα και η γκρινια εδω μεσα δεν ειναι τοσο για τις καθυστερησεις, ειναι για την μη ενημερωση της εξελιξης της παραγγελιας απο τα ελληνικα καταστημα και οτι δεν δινουν ενα estimated delivery, οι περισοοτεροι για αυτο ειμαστε δυσαρεστημενοι νομιζω.

Επισης οταν διαβαζεις οτι χθες πχ καποια ατομα  καλουνται για παραλαβη και αλλοι με νωριτερη παραγγελια δεν ενημρωνονται για παραδοση, δεν ειναι γκρινια για ανυπομονησια.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.

Είμαι με το 11 Pro και ευτυχώς που δεν το έδωσα, θα είχα μείνει χωρίς τηλ…Έχω μια αγωνία και πιστεύω ότι θα πάθω πολιτισμικό σοκ όταν το παραλαβω(λέμε τώρα)…🙃

Η τελευταία μεγάλη συσκευή μου ήταν το 6 Plus!!! Αλλά με παραγγελία 29/9 έχω μέλλον!😂

Δημοσ.

Το πράγμα δύο κωτσοβολο έχει φύγει από την κατηγορία αστειου και έχει πάει στο τραγικό. 2 φορές πήρα καπάκι από 20 και 37 λεπτά αναμονή για να πιάσω γραμμή. Μόλις είδε την παραγγελία μου λέει μισό λεπτό και πέφτει η γραμμή. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε

Φιλε δεν υπαρχει καμια τρελα ουτε ειπα ποτε οτι αν δεν το παρω αυριο θα γινει κατι. Εχω γραψει δεν ξερω και εγω ποσες φορες οτι η κουβεντα και η γκρινια εδω μεσα δεν ειναι τοσο για τις καθυστερησεις, ειναι για την μη ενημερσωη της εξελιξης της παραγγελιας απο τα ελληνικα καταστημα και οτι δεν δινουν ενα estimated delivery. Επισης οταν βλεπεις οτι χθες πχ καποια ατομα τα καλουν για παραλαβη (εαν λενε αληθεια) και αλλοι με νωριτερη παραγγελια δεν ενημρωνονται για παραδοση, δεν ειναι γκρινια για ανυπομονησια.

Ξεχνάς κάτι βασικό είσαι στην Ελλάδα... Την έχω πατήσει με προϊόντα υψηλής ζήτησης πολλές φορές... Και με ps5 και με gpu... Δεν θα βγάλεις ποτέ άκρη... Απλά κάνεις υπομονή και εννοείται αν μπορείς να διεκδικήσεις αυτό που πρέπει το κάνεις 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά με κάθε επιφύλαξη έμαθα: ότι ότι είχαν οι αποθήκες από iPhone, μοιράστηκαν στα καταστήματα για τις παραγγελίες ( σε όσους κάλεσαν να παραλάβουν δηλαδή), επόμενη παραλαβή, μετά της 10 Νοεμβρίου περιμένουν στα κεντρικά και από εκεί να γίνει η μοιρασιά πάλι σε καταστήματα, δηλαδή μετά της 12 του μήνα όσα έρθουν από εδώ κ πέρα . Τα παραπάνω μου τα είπε  υπάλληλος που έτυχε να γνωρίσω σε μια παρέα και του ανέφερα όλα αυτά που γίνονται μέ τα καταστήματα. από τα κεντρικά της isquare.  Έρχονται πάρα πολλές λίγες συσκευές με καθε παραλαβή η Ελλάδα δεν είναι από τις άμεσες προτεραιότητες να καλυφθεί η ζήτηση και παίρνει ένα πολύ μικρό μέρος κάθε μήνα 2 φορές. Αύρα έμαθα . Από Χριστούγεννα και μετά θα δούμε διαθέσιμα σε καταστήματα . Ελπίζω να βοήθησα!! 

Επεξ/σία από Mitsi86
  • Like 1
  • Sad 2
Δημοσ.

Με κάθε επιφύλαξη αν ισχύει μου είπαν από Plaisio ότι έχουν πολλές παραλαβές και θα δρομολογηθουν αρκετές παραγγελίες.

• Like 1
Δημοσ.

@dimpia γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος από θήκες της apple. Η θήκη σιλικονης της μου έσκασε στην πάνω μεριά στο 3 μηνο (μου την άλλαξαν βέβαια). 

Για σιλικονης δες SURPHY ( https://www.amazon.de/-/en/stores/SURPHY/ ). Άπαιχτες και φθηνές. Για clear την Spigen. Οι μη apple έχουν λίγο περισσότερο όγκο, θεωρώ ομωσ ότι προστατεύουν κ καλύτερα το κινητό 

1 λεπτό πριν, panachri7 είπε

Με κάθε επιφύλαξη αν ισχύει μου είπαν από Plaisio ότι έχουν πολλές παραλαβές και θα δρομολογηθουν αρκετές παραγγελίες.

Το κάθε κατάστημα έχει άλλη ημέρα παραλαβής. Στην περιοχή μου πχ θα παραλάβουν αύριο 20/10 (το ήξεραν αυτό δυο εβδομάδες τώρα). Το ερώτημα είναι αυτοι που θα παραλάβουν ενημερώνονται κεντρικά ή ενημερώνει το κατάστημα μόλις λάβουν τις συσκευες;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, panachri7 είπε

Ταιριάζει και με αυτό που έμαθα εγώ από το παιδί, ότι τα μοίρασαν όλα ότι είχαν σε καταστήματα οπότε θα πάρουν τηλέφωνο όσους είναι να παραλάβουν, οι επόμενοι παιδιά υπομονή από Νοεμβρίο για νέα παραλαβή με κάθε επιφύλαξη και εγώ , ότι δεν ήταν μουφες όσα μου μετέφερε. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, chrisbass είπε

Μα τί λείπει;;;🤣

IMG_8359.jpeg.8d2ee2c1339ac256119079cd35bcc386.jpeg

Τι φάση αυτό με τις θήκες;😭😭😭😭😂😂😂😂🤣 ..... Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν;;; χαχαχα πήρατε την πεθερά πρώτα χωρίς την γυναίκα!! Το κράνος χωρίς την μηχανή, κλπ χαχαχαχα κάνω πλάκα παιδιά!; Spigen οι καλύτερες!!! Πάντα μόνο αυτήν την εταιρία επιλέγω σε όλες τις συσκευές μου 

• Like 2
Δημοσ.

27 λεπτά πριν, Mitsi86 είπε

Παιδιά με κάθε επιφύλαξη έμαθα: ότι ότι είχαν οι αποθήκες από iPhone, μοιράστηκαν στα καταστήματα για τις παραγγελίες ( σε όσους κάλεσαν να παραλάβουν δηλαδή), επόμενη παραλαβή, μετά της 10 Νοεμβρίου περιμένουν στα κεντρικά και από εκεί να γίνει η μοιρασιά πάλι σε καταστήματα, δηλαδή μετά της 12 του μήνα όσα έρθουν από εδώ κ πέρα . Τα παραπάνω μου τα είπε  υπάλληλος που έτυχε να γνωρίσω σε μια παρέα και του ανέφερα όλα αυτά που γίνονται μέ τα καταστήματα. από τα κεντρικά της isquare.  Έρχονται πάρα πολλές λίγες συσκευές με καθε παραλαβή η Ελλάδα δεν είναι από τις άμεσες προτεραιότητες να καλυφθεί η ζήτηση και παίρνει ένα πολύ μικρό μέρος κάθε μήνα 2 φορές. Αύρα έμαθα . Από Χριστούγεννα και μετά θα δούμε διαθέσιμα σε καταστήματα . Ελπίζω να βοήθησα!! 

είναι επιβεβαιωμενο? δηλαδή εμείς που έχουμε κάνει 15/09 θα παραλάβουμε 2 μήνες μετά?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...