Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά βλέπω υπερβολικές αντιδράσεις για το θέμα του day one αν και τις καταλαβαίνω. Δεν είναι και η καλύτερη κατάσταση στην Ελλάδα κυρίως λόγω του ότι δεν είναι ξεκάθαρα σχεδόν όλα τα καταστήματα για τη σειρά και τις ημερομηνίες παραλαβής.

Προτείνω για να είστε πιο σίγουροι αγορά από Apple Γερμανίας και χρήση κάποιας υπηρεσίας προώθησης προϊόντων. Έρχεται Ελλάδα σε 1-2 μέρες.

To  iphone 16 pro θα είναι καλύτερο οπότε πάμε για του χρόνου.😁

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Παιδιά βλέπω υπερβολικές αντιδράσεις για το θέμα του day one αν και τις καταλαβαίνω. Δεν είναι και η καλύτερη κατάσταση στην Ελλάδα κυρίως λόγω του ότι δεν είναι ξεκάθαρα σχεδόν όλα τα καταστήματα για τη σειρά και τις ημερομηνίες παραλαβής.

Προτείνω για να είστε πιο σίγουροι αγορά από Apple Γερμανίας και χρήση κάποιας υπηρεσίας προώθησης προϊόντων. Έρχεται Ελλάδα σε 1-2 μέρες.

Πες μας μια καλή δοκιμασμένη εταιρία προώθησης

Μόλις τώρα, taslikos είπε

Πες μας μια καλή δοκιμασμένη εταιρία προώθησης

Forward2me έχω δοκιμάσει και είναι πολύ γρήγοροι και αξιόπιστοι.

• Thanks 1

• Super Moderators
6 λεπτά πριν, kazantzidis είπε

θελεις να μας πεις και το γιατι;

Βεβαίως,

προπληρώνω συσκευές apple για day one παράδοση εδώ και χρόνια και στο 90% των περιπτώσεων τις ακυρώνω μιας και δεν πραγματοποιούν τις υποσχέσεις τους...

Μόνο με μέσον είχα τις συσκευές μου κάθε φορά, ή περίμενα να είναι άμεσα διαθέσιμες σε καταστήματα...

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

To  iphone 16 pro θα είναι καλύτερο οπότε πάμε για του χρόνου.😁

Με αυτή την λογικη δεν θα αγοράσουμε ποτε γιατί  προφανως κάθε επόμενο μοντέλο θα είναι καλύτερο από τον προκάτοχο του.

Επεξ/σία από Pwpwpw

Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε

Με αυτή την λογικη να μην αγοράσουμε ποτε για προφανως κάθε επόμενο μοντέλο θα είναι καλύτερο από τον προκάτοχο του.

Προπαραγγελια iphone pro 17 από τώρα μέσω Κωτσόβολου με προκαταβολή 200

Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε

Με αυτή την λογικη να μην αγοράσουμε ποτε για προφανως κάθε επόμενο μοντέλο θα είναι καλύτερο από τον προκάτοχο του.

Εβαλα τη φατσουλα που γελάει δίπλα. Δεστο ως αποτυχημένη προσπάθεια χιουμορ. 🙂

• Like 1

Παραγγελια 15:22 istorm

Χτυπαει τηλ απο istorm πριν λιγο, αρχιζω χοροπηδαω ζητοκαυγαζω, το σηκωνω, ειναι η παραγγελια σας ετοιμη για αυριο μου λεει, και συνεχιζει: για το watch ultra 2

οχιιιιιιιιιιιιι

Για την αλλη μου παραγγελια εχετε κατι να μιυ πειτε της λεω; Οχι μου λεει δεν εχω ενημερωση, θα σας καλεσουμε αν ειναι

Αρα παιζουν τηλεφωνα και σημερα, εστω και για ρολογια

Παιδιά εντάξει να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους. Η Apple είναι μια εταιρεία με τζίρο 400δις. Προφανώς και ξέρει την ζήτηση και τα έχει προβλέψει. Αλλά επίτηδες δημιουργεί αυτή την κατάσταση για να δημιουργεί hype.

Δεν είναι μόνο φταίξιμο καταστημάτων.

12 minutes ago, alex19871987 said:

Προπαραγγελια iphone pro 17 από τώρα μέσω Κωτσόβολου με προκαταβολή 200

Ε ναι μόνο από σήμερα για το 2025 θα προλάβει day one παράδοση ο κωτσος

4 minutes ago, Δημητρης Αναστασιαδης said:

Μόλις μου το στείλανε για αύριο 😁🙏

IMG_0927.png

Καλορίζικο! Να το χαρεις! Εμένα με πήραν τηλ για παραλαβή στο μπλε ακόμα δεν έλαβα μειλ. Πάω πρωί πρωί αύριο να τσεκάρω χρώματα πριν παραλάβω 

• Like 1

13 λεπτά πριν, hellojim είπε

Παιδιά εντάξει να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους. Η Apple είναι μια εταιρεία με τζίρο 400δις. Προφανώς και ξέρει την ζήτηση και τα έχει προβλέψει. Αλλά επίτηδες δημιουργεί αυτή την κατάσταση για να δημιουργεί hype.

Δεν είναι μόνο φταίξιμο καταστημάτων.

Η apple τους έχει ενημερώσει ότι θα κυλήσει ομαλά η διαδικασία γιατί υπάρχει απόθεμα φέτος.

Η ηλεκτρονική λίστα πάντως στην ελλάδα δεν λειτουργεί, δεν ξέρω τι κάνουν. Εγώ έκανα προπαραγγελια σε όλα τα ηλεκτρονικά από το πρώτο λεπτό ωστόσο προχώρησε η λίστα του καταστήματος που έγινε αρκετά αργότερα. Στο πλαίσιο το κάθε καταστημα έχει το δικό του εξελοφυλο και τα δίνει όπως φαίνεται όπου θέλει. Το πλαίσιο για όσους είναι για παράδοση αύριο παίρνει τηλ σήμερα έως τις 5.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...