alkis__7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, YellO_w είπε Λέει πως έχουν τα τεμάχια , να υποθέτω πως άρχισαν να τα δίνουν Στην κλασσική εβδομαδιαία επικοινωνία μου με το Public πριν λίγο (θα πίνω καφέ με τα παιδιά της εξυπηρέτησης σε λίγο καιρό όπως πάει το πράγμα), με ενημέρωσαν ότι δεν έχουν καμία εικόνα για τις παραλαβές τους. Τι πιο σύνηθες θα πει κανείς 1
gkat2829 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Lotof είπε Για την Cosmote τουλάχιστον δε νομίζω να ισχύει η εξυπηρέτηση πρώτα των preorder. Εγώ πριν 10 ημέρες τους αφησα απλά τα στοιχεία μου χωρίς να πληρώσω και σήμερα με κάλεσαν ότι υπάρχει διαθέσιμο ένα 512. Παντως εγω σαν Υπαλληλος στον Ομιλο δεν Βρισκω να παρω 256αρι PRO MAX σε κανενα καταστημα της COSMOTE και του Γερμανου ουτε φυσικα και στα κεντρικα. Με το που ρωταω η απαντηση ειναι θα επρεπε να εχετε κανει προπαραγγελια και να το εχετε προπληρωσει κιολας.
Lotof Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 2 minutes ago, gkat2829 said: Παντως εγω σαν Υπαλληλος στον Ομιλο δεν Βρισκω να παρω 256αρι PRO MAX σε κανενα καταστημα της COSMOTE και του Γερμανου ουτε φυσικα και στα κεντρικα. Με το που ρωταω η απαντηση ειναι θα επρεπε να εχετε κανει προπαραγγελια και να το εχετε προπληρωσει κιολας. Άρα όταν παραλαμβάνουν κομμάτια δεν τα πάνε όλα πρώτα να εξυπηρετήσουν τα preorder στέλνουν και χύμα στα καταστήματα.
gkat2829 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Lotof είπε Άρα όταν παραλαμβάνουν κομμάτια δεν τα πάνε όλα πρώτα να εξυπηρετήσουν τα preorder στέλνουν και χύμα στα καταστήματα. Κανενα δεν παει σε καταστημα. Εμεις σαν Υπαλληλοι ομως εκτος των καταστηματων εχουμε και κεντρικη παραγγελια. Στην Κεντρικη Παραγγελια η Απαντηση ειναι θα επρεπε να εχεις κανει προπαραγγελια στα δε Καταστηματα ειναι 2 οι απαντησεις. Θα επρεπε να εχετε κανει προπαραγγελια ή θα περιμενετε να γινει διαθεσιμο στα καταστηματα απο τελος Νοεμβριου και μετα. Στην Δευτερη των περιπτωσεων θα μπορεις να βαλεις επιδοτηση και εταιρικη Εκπτωση οταν δηλαδη θα γινει διαθεσιμο στα καταστηματα. Το ιδιο ακριβως ισχυει και για τους υπολοιπους πελατες. Το επιπλεον που εχουμε εμεις ειναι η κεντρικη παραγγελια που και εκει μας γειωσαν φυσικα.
Mosdi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, nikosp97 είπε αδερφέ μην κάνεις το λαθος και δώσεις λεφτά , δεν υπάρχουν τα κινητά είναι λαθος του συστήματος δεν έχουν καθόλου απόθεμα μίλησα μαζί τους και δεν υπάρχει κανένα στοκ και μίλησα και με γνωστό απ το ίδιο μαγαζί και μου το διαβεβαίωσε Η αλήθεια είναι πως μου ζήτησε προκαταβολή αλλά δεν του έδωσα… αλλά με διαβεβαίωσε πως ήταν ένα στην αποθήκη τους στην Αθήνα και το παράγγειλε και πως αύριο ή Δευτέρα θα το έχω στα χέρια μου!!! Είμαι από επαρχία… Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2023 από Mosdi
George-Marios Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 55 λεπτά πριν, darkman είπε Ειμαι και εγω εδω 15 pm blue 15/9 istorm εχθες μου ειπαν οτι δεν ξερουν τιποτα. Me too. Το πήρα από τη Vodafone και ησύχασα 😂
nikosp97 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 14 λεπτά πριν, Mosdi είπε Η αλήθεια είναι πως μου ζήτησε προκαταβολή αλλά δεν του έδωσα… αλλά με διαβεβαίωσε πως ήταν ένα στην αποθήκη τους στην Αθήνα και το παράγγειλε και πως αύριο ή Δευτέρα θα το έχω στα χέρια μου!!! Είμαι από επαρχία… Ότι θες εσυ αδερφέ , εγώ μετά απ όλα αυτά που έχουν γίνει με εξοφλήσεις και προκαταβολές δεν θα το ρίσκαρα με τίποτα , δεν στέκει και όλας τόσες ώρες να τα βγάζει διαθεσιμα είναι λαθος 1
Fenakiiiii Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Με όλα όσα γίνονται έχω αρχίσει να πιστεύω πως τελικά και το xiaomi που έχω πόσα χρόνια σπασμενο μια χαρά είναι..
Lewnidas1995 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, mistiri0 said: Iphone 15 Pro max 256 Black, Κωτσόβολος με παραγγελία 15/09 και ώρα 15:49, μόλις με κάλεσαν ότι έφτασε το τηλέφωνο και θα σταλεί είτε αύριο είτε από Δευτέρα με παραλαβή σε 2 εργάσιμες. Σε συζήτηση με την κοπέλα για την λίστα αναμονής μου είπε εντελώς αναφορικά ότι σήμερα θα εξυπηρετήσουν όλες τις παραγγελίες για 15/09 έως και τις πέντε το απόγευμα , μετά πάει επόμενη παραγγελία προσεχώς. Μήπως πάει ανάποδα η σειρά; γιατί είμαστε εμείς 14/9 και κάποιοι ακόμα 13/9..
dimpia Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Rubble είπε με τη θήκη θα μείνω... Να τη δω λιγο αυτη Ειναι καλυτερη θεωρεις απ'την clear της apple? Εννοω σε καθαρότητα, ειναι πιο clear? Παιδια μην ξινιζετε, 200 σελιδες ασκοπων επαναληψεων, ας βγουν και 2 μυνηματα off topic
Lewnidas1995 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Υπάρχει κάποιος που πήρε κινητό από Vodafone, να μας πει εάν μπορείς να κόψεις 39α από το κατάστημα;
panoulhs007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Γράφω απλά για να φτάσουμε στην 200ή σελίδα γρήγορα. 1
Rubble Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, dimpia είπε Να τη δω λιγο αυτη Ειναι καλυτερη θεωρεις απ'την clear της apple? Εννοω σε καθαρότητα, ειναι πιο clear? Παιδια μην ξινιζετε, 200 σελιδες ασκοπων επαναληψεων, ας βγουν και 2 μυνηματα off topic της apple στην κατω πλευρά έχει κενό. επίσης φέτος δεν ήθελα magsafe για να την πλένω κάτω από τη βρύση
Petros_Ben Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε Aπο οτι φαινεται οχι. Καθομαι πανω απο το τηλεφωνο λες και περιμενω τηλεφωνο απο τον πλανηταρχη, αλλα δυστηχως δεν χτυπαει το ρημαδι. Brother chill... Νιώθω ότι δεν κοιμάσαι τα βράδια για το κινητό... Και εγώ περιμένω από πλαίσιο pm nati τόσες μέρες... Δεν θα κάτσουμε να σκάσουμε για ένα κινητό... Υπομονή κάποια στιγμή θα έρθουν... Δεν χρειάζεται να κάθεσαι όλη μέρα από το κινητό με το άγχος να σε πάρουν τηλέφωνο! Είπαμε ωραίο το iPhone αλλά ένα στοπ έχουμε πιο σοβαρά θέματα!!! Έρχεται και η δική σου ώρα chill 3 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις