Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, mistiri0 είπε

Iphone 15 Pro max 256 Black, Κωτσόβολος με παραγγελία 15/09 και ώρα 15:49, μόλις με κάλεσαν ότι έφτασε το τηλέφωνο και θα σταλεί είτε αύριο είτε από Δευτέρα με παραλαβή σε 2 εργάσιμες. Σε συζήτηση με την κοπέλα για την λίστα αναμονής μου είπε εντελώς αναφορικά ότι σήμερα θα εξυπηρετήσουν όλες τις παραγγελίες για 15/09 έως και τις πέντε το απόγευμα , μετά πάει επόμενη παραγγελία προσεχώς.

Καλά ότι να ναι σου είπε και αυτη!

Εδώ υπάρχουν άτομα μαζί με εμένα με προπαραγγελία και προκαταβολή στον Κωτσ απο 14/09 και σε σημερινη επικοινωνια με τον Κωτσόβολο μου είπαν οτι δεν εχουν κανενα νεο για το ποτε θα ειναι διαθεσιμα (μιλαμε για pro max natu & white, 256)

• Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, realityyy είπε

μηπως εχετε νεα απο public

Αυτό λέμε τώρα με τον φίλο @YellO_w

1 λεπτό πριν, YellO_w είπε

28/09 PM black 512 🥲

IMG_4099.jpeg

Εσύ τουλάχιστον έχεις ένα εκτιμώμενο παράθυρο. 28/09 έκανες παραγγελία; Καλά βλέπω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, alkis__7 είπε

Αυτό λέμε τώρα με τον φίλο @YellO_w

Εσύ τουλάχιστον έχεις ένα εκτιμώμενο παράθυρο. 28/09 έκανες παραγγελία; Καλά βλέπω;

Ναι 28/09

Επεξ/σία από YellO_w
Δημοσ.
Μόλις τώρα, YellO_w είπε

Ναι 28/09

Μου κάνει εντύπωση που εσύ έχεις εκτιμώμενη ημερομηνία ενώ εγώ που έχω προπαραγγειλει δεν έχω καμία εικόνα. Έχεις προπληρώσει;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, alkis__7 είπε

Μου κάνει εντύπωση που εσύ έχεις εκτιμώμενη ημερομηνία ενώ εγώ που έχω προπαραγγειλει δεν έχω καμία εικόνα. Έχεις προπληρώσει;

Ναι , το πλήρωσα με τιμολόγιο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν… προπαραγγελία από Κώτσο 16/9 256  pro max black με προκαταβολή 200€… δεν είχα κάνει παραγγελία σε κανένα άλλο κατάστημα μέχρι σήμερα… εχθές και ακόμα και σήμερα έχει online στο eshop της η Vodafone ετοιμοπαράδοτα μπλε και μαύρα… Επικοινώνησα με την Vodafone μέσο chat και πήγα και από το καταστημα και τελικά κατέληξα να κάνω παραγγελία από το κατάστημα ένα 256 μαύρο… μου είπαν ότι αύριο πρωί ή Δευτέρα πρωί θα το έχω στα χέρια μου… αν αυτό συμβεί και θέλει κάποιος να του δώσω το μαύρο από Κώτσο δεν έχω θέμα… κάπου τώρα θα φτάνει και η σειρά από Κώτσο λογικά… αρκεί να μου έρθει το κινητό πρώτα από Vodafone… αν μου έρθει και θέλει κάποιος να βρούμε τρόπο πριν ακυρώσω ας μου πει πως μπορεί να γίνει να το πάρει… 

Επεξ/σία από Mosdi
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, mistiri0 είπε

Iphone 15 Pro max 256 Black, Κωτσόβολος με παραγγελία 15/09 και ώρα 15:49, μόλις με κάλεσαν ότι έφτασε το τηλέφωνο και θα σταλεί είτε αύριο είτε από Δευτέρα με παραλαβή σε 2 εργάσιμες. Σε συζήτηση με την κοπέλα για την λίστα αναμονής μου είπε εντελώς αναφορικά ότι σήμερα θα εξυπηρετήσουν όλες τις παραγγελίες για 15/09 έως και τις πέντε το απόγευμα , μετά πάει επόμενη παραγγελία προσεχώς.

Και μετά έχεις εμένα με το ίδιο κινητό από 13/9 προπληρωμένο να περιμένω ακόμα στον Κώτσο. Καλορίζικο πάντως. 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, YellO_w είπε

Ναι , το πλήρωσα με τιμολόγιο 

Άρα λογικά γι'αυτό έχεις και εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης υποθέτω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, kosmas0 είπε

Και μετά έχεις εμένα με το ίδιο κινητό από 13/9 προπληρωμένο να περιμένω ακόμα στον Κώτσο. Καλορίζικο πάντως. 

Δεν με ειδοποίησε… λέω για όταν με ειδοποιήσει… εγώ μάλλον θα καταλήξω να το πάρω από Vodafone… Αυτό που θέλω να πω είναι πως την ίδια ώρα που θα πάρω το κινητό στα χέρια μου από Vodafone τότε θα πάω και στον Κώτσο να ακυρώσω την προπαραγγελία μου να πάρω πίσω και την προκαταβολή μου… δεν θα έχω λόγο να συνεχίσω την προπαραγγελία μου στον Κώτσο…

Επεξ/σία από Mosdi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε

Εγραψα σκρουτζο ΠΑΥΛΑ ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΕΣ οπως πχ zag mobiles κλπ. Την κολοκυθιά την παιζεις εσυ οπως ειναι σαφες. Το θεμα ειναι οτι εστω ειτε απο αγγελια και γενικα βρισκεις σε κανονικη τιμη . Thats it thats all 

Η συντριπτικη πλειοψηφια τον σκρουτζομαγαζων αν βγαλεις τις μεγαλες αλυσιδες εκτος  κανουν παραεισαγωγη και δεν παιρνουν απο την επισημο Ελληνικο εισαγωγεα, για αυτο και με τον καιρο ριχνουν παρακατω τιμες συγριτικα με τις μεγαλες αλυσιδες. 

Εγγραψες αυτο: "Αν δεν θες τιμολογιο υπαρχει σε πολλα σκρουτζο-παραεισαγωγες ετοιμοπαράδοτο"

Σου απαντησα  ποσο στα 1700-1800 ευρω και μου λες οχι στα 1550 ευρω και σου ζητησα λινκ απο σκρουτζ γιατι το φθηνοτερο αμεσα διαθεσιμο εκει ειναι στα 1840. link απο σκρουτζ η κατστημα δεν εβαλες ποτε και τωρα το γυρνας  στις αγγελιες και σε ενα αοριστο "γενικα βρισκεις σε κανονικη τιμη" ,

Για πες που βρισκεις σε κανονικη τιμη ετοιμοπαραδοτο σφραγισμενο?

Το zag μιας και το ανεφερς αν δεν κανω λαθος πουλαει 1650 ευρω τα σφραγισμενα PM 256αρια.

Ακομα περιμενω να  δειξεις καταστημα που το εχει ετοιμοπαραδοτο  σφραγισμενο σε κανονικη τιμη  γιατι εγω δεν βρισκω.

Μην αρχισεις για τις  αγγελιες και τα market place που μπορει να ανεβασει εκει ο καθε τυχαρπαστος και δεν ξερεις καν με ποιον εχεις να κανεις και αν σου στειλει κινητο η αερα κοπανιστο,  μιλαμε για καταστημα, απο εκει ξεκινησε η κουβεντα.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Cappliv είπε

Καλησπερα! Απο you.gr αλλαγη σημερα παραγγελιας σε κατασταση συλλογης προιοντος απο αποθηκη.χωρις ενημερωση απλα μπηκα τωρα και το ειδα.βρε λετε να γινει δουλειτσαααα😂😂😂 15 PM black 256 προπαραγγελεια προπληρωμη 18/9 11 το βραδυ .

Καλησπέρα ! Μήπως είχες κανενα νεότερο απο you.gr?

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Mosdi είπε

Λοιπόν… προπαραγγελία από Κώτσο 16/9 256  pro max black με προκαταβολή 200€… δεν είχα κάνει παραγγελία σε κανένα άλλο κατάστημα μέχρι σήμερα… εχθές και ακόμα και σήμερα έχει online στο eshop της η Vodafone ετοιμοπαράδοτα μπλε και μαύρα… Επικοινώνησα με την Vodafone μέσο chat και πήγα και από το καταστημα και τελικά κατέληξα να κάνω παραγγελία από το κατάστημα ένα 256 μαύρο… μου είπαν ότι αύριο πρωί ή Δευτέρα πρωί θα το έχω στα χέρια μου… αν αυτό συμβεί και θέλει κάποιος να του δώσω το μαύρο από Κώτσο δεν έχω θέμα… κάπου τώρα θα φτάνει και η σειρά από Κώτσο λογικά… αρκεί να μου έρθει το κινητό πρώτα από Vodafone… αν μου έρθει και θέλει κάποιος να βρούμε τρόπο πριν ακυρώσω ας μου πει πως μπορεί να γίνει να το πάρει… 

αδερφέ μην κάνεις το λαθος και δώσεις λεφτά , δεν υπάρχουν τα κινητά είναι λαθος του συστήματος δεν έχουν καθόλου απόθεμα μίλησα μαζί τους και δεν υπάρχει κανένα στοκ και μίλησα και με γνωστό απ το ίδιο μαγαζί και μου το διαβεβαίωσε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, alkis__7 είπε

Άρα λογικά γι'αυτό έχεις και εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης υποθέτω!

Λέει πως έχουν τα τεμάχια , να υποθέτω πως άρχισαν να τα δίνουν 

IMG_4100.jpeg

Επεξ/σία από YellO_w
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...