manost89 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Προτιμώ να παραλάβω το κινητό την τσικνοπέμπτη παρά να δώσω 200-300 ευρώ δωράκι και να κάνω μάγκες αυτούς τους "έξυπνους" που είτε αγοράζουν με τιμολόγιο και τα πουλάνε στην αρχική τιμή είτε τα πουλάνε 200 ευρώ πάνω. Είναι θέμα αξιοπρέπειας.. είμαστε θύματα του καταναλωτισμού αλλά οχι και τόσο✌️ 6 2
darionaharos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 μαγκες για να λεμε αληθειες, οσοι δεν θελετε δοσεις ή απαλλαγη ΦΠΑ δεν εχετε κανενα λογο να περιμενετε τις αλυσιδες και να σας κοροιδευουν με τα λεφτα σας. Αν ψαξετε και αγγελια θα βρειτε και καταστημα που θα το δινει με κανα 50αρι καπελο. 1
Rubble Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, darionaharos είπε μαγκες για να λεμε αληθειες, οσοι δεν θελετε δοσεις ή απαλλαγη ΦΠΑ δεν εχετε κανενα λογο να περιμενετε τις αλυσιδες και να σας κοροιδευουν με τα λεφτα σας. Αν ψαξετε και αγγελια θα βρειτε και καταστημα που θα το δινει με κανα 50αρι καπελο. είναι αμφιβόλου προσελεύσεως, μην γίνεστε συμμέτοχοι στο έγκλημα
darionaharos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 ε ας παραλαβουν οταν κοντευει να βγει το 16. Μιλαμε για τα παιδια που εχουν κανει προπαραγγελια την πρωτη μερα και δεν εχουν παραλαβει! Φανταστειτε ποσοι ειναι 16,17,18 κλπ κλπ.. 2 λεπτά πριν, Rubble είπε είναι αμφιβόλου προσελεύσεως, μην γίνεστε συμμέτοχοι στο έγκλημα Εγω προτιμησα να δωσω μερικα λεφτα παραπανω και να παρω απο τη vodafone το 512 που ηταν διαθεσιμο. Προφανως δεν θα πω στον καθενα τι θα κανει με τα λεφτα του αλλα ειναι μαρτυριο κ αυτο.
Rubble Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, darionaharos είπε ε ας παραλαβουν οταν κοντευει να βγει το 16. Μιλαμε για τα παιδια που εχουν κανει προπαραγγελια την πρωτη μερα και δεν εχουν παραλαβει! Φανταστειτε ποσοι ειναι 16,17,18 κλπ κλπ.. μαύρα και μπλε βρίσκεις εύκολα. στα νατουραλ γίνεται ο χαμός 1
Vyrron Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Εμείς που θέλουμε το άσπρο γιατί υποφέρουμε με τους νατουραλ? Ούτε τρελή ζήτηση βλέπω αλλά ούτε και απόθεμα.
teol20 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Rubble είπε μαύρα και μπλε βρίσκεις εύκολα. στα νατουραλ γίνεται ο χαμός Natural and White να προσθέσω. 1
Dimitrisbud Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, Dimitrisbud είπε Μόλις με καλεσαν Πλαίσιο αύριο παραλαβή!!! Μπλε προ μαξ 1 1
Pwpwpw Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Rubble είπε μαύρα και μπλε βρίσκεις εύκολα. στα νατουραλ γίνεται ο χαμός Ενώ χθες όμως υπάρχουν καποια ατομα που έγραψαν ότι παρέλαβαν natural που προπαραγγελειναν και προεξόφλησαν από πλαίσιο ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν άτομα που έκαναν την προπαραγγελια νωρίτερα αλλά δεν προπληρώσαν και βγήκε το συμπέρασμα ότι δυστυχώς το πλαίσιο δίνει προτεραιότητα στις παραγγελίας που έχουν εξοφληθεί. Σε τηλεφωνική έπικοινωνια που είχα σήμερα αρνήθηκαν κατηγορηματικά ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο και ότι η σειρά πάει με ημερομηνία και ώρα προπαραγγελίες ασχέτως αν εσει εξοφληθεί η θα εξοφληθεί κατά την παράδοση. Ποιος δουλεύει ποιον δεν ξέρω. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw
vasimoli Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Ενώ έχω να περιμένω το PM 256 white από πλαίσιο (προ παραγγελία 20/9) βλέπω τα διαθέσιμα 512 και τα λιγουρεύομαι... Προσπαθώ να αντισταθώ!!! Αλλά δεν ξέρω πόσο... Προς το παρόν μου φαίνονται πολλά τα 1700+!
ChristosRK21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Ενώ χθες όμως υπάρχουν καποια ατομα που έγραψαν ότι παρέλαβαν natural που προπαραγγελειναν και προεξόφλησαν από πλαίσιο ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν άτομα που έκαναν την προπαραγγελια νωρίτερα αλλά δεν προπληρώσαν και βγήκε το συμπέρασμα ότι δυστυχώς το πλαίσιο δίνει προτεραιότητα στις παραγγελίας που έχουν εξοφληθεί. Σε τηλεφωνική έπικοινωνια που είχα σήμερα αρνήθηκαν κατηγορηματικά ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο και ότι η σειρά πάει με ημερομηνία και ώρα προπαραγγελίες ασχέτως αν εσει εξοφληθεί η θα εξοφληθεί κατά την παράδοση. Ποιος δουλεύει ποιον δεν ξέρω. Αύριο που θα παραλάβω εγώ από πλαίσιο 15 PM Nati θα σου στείλω εγώ τον κωδικό παραγγελίας μου να τους τον τρίψεις στην μάπα . Και λέω αύριο για να το έχω στα χέρια μου γιατί δεν τους εμπιστεύομαι μην μου το ακυρώσουν ! 2 1
Pwpwpw Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, ChristosRK21 είπε Αύριο που θα παραλάβω εγώ από πλαίσιο 15 PM Nati θα σου στείλω εγώ τον κωδικό παραγγελίας μου να τους τον τρίψεις στην μάπα . Και λέω αύριο για να το έχω στα χέρια μου γιατί δεν τους εμπιστεύομαι μην μου το ακυρώσουν ! Σε ευχαριστώ πολυ , όταν με το καλό παραλάβεις αν δεν με έχουν καλέσει ακόμη για παραλαβή θα μιλήσουμε. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw
Pennyz Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 18 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Ενώ χθες όμως υπάρχουν καποια ατομα που έγραψαν ότι παρέλαβαν natural που προπαραγγελειναν και προεξόφλησαν από πλαίσιο ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν άτομα που έκαναν την προπαραγγελια νωρίτερα αλλά δεν προπληρώσαν και βγήκε το συμπέρασμα ότι δυστυχώς το πλαίσιο δίνει προτεραιότητα στις παραγγελίας που έχουν εξοφληθεί. Σε τηλεφωνική έπικοινωνια που είχα σήμερα αρνήθηκαν κατηγορηματικά ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο και ότι η σειρά πάει με ημερομηνία και ώρα προπαραγγελίες ασχέτως αν εσει εξοφληθεί η θα εξοφληθεί κατά την παράδοση. Ποιος δουλεύει ποιον δεν ξέρω. Εγώ πήγα από το κατάστημα να κάνω την παραγγελία μου κ όταν ρωτησα για προπληρωμή ή προκαταβολή, ο υπάλληλος μου είπε ότι δεν χρειάζεται! Στη συγκεκριμένη αλυσίδα δεν νομίζω να είναι κριτήριο η προπληρωμή!
mistiri0 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Iphone 15 Pro max 256 Black, Κωτσόβολος με παραγγελία 15/09 και ώρα 15:49, μόλις με κάλεσαν ότι έφτασε το τηλέφωνο και θα σταλεί είτε αύριο είτε από Δευτέρα με παραλαβή σε 2 εργάσιμες. Σε συζήτηση με την κοπέλα για την λίστα αναμονής μου είπε εντελώς αναφορικά ότι σήμερα θα εξυπηρετήσουν όλες τις παραγγελίες για 15/09 έως και τις πέντε το απόγευμα , μετά πάει επόμενη παραγγελία προσεχώς. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις