farcry33 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 42 λεπτά πριν, Lotof είπε Επιβεβαιώνω και εγώ ότι η Cosmote έφερε 512GB. Που κάλε εγώ ακύρωσα επιδότηση 400 ευρώ γιατί μου είπαν ακόμα δεν έχουν έρθει καν τα εκθεσιακά και οι προπαραγγελίες. Αυτά είναι συστημικά λαθοι που εμφανίζει κάνα 512 έτσι μου είπαν δεν υπάρχει πουθενά από Χριστούγεννα σε καταστήματα και για επιδοτήσεις όπως είχε πει και φίλος εδώ μέσα. Ακόμα μου είπαν ότι πρώτα θα εξυπηρετηθούν οι προπαραγγελίες που έχουν πληρωθεί !!! μετά εταιρικοί μεγάλοι πελάτες και μετά όλοι οι υπόλοιποι. Δλδ αν υπάρχει εταιρικός και εσυ να το έχεις προπαραγγελια χωρίς να το έχεις προπληρώσει πάει παράπλευρη απώλεια εκεί.
Pwpwpw Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σε τηλεφωνικη εποικινωνια που ειχα πριν λιγο με το πλαισιο ο υπαλληλος που μιλησα αρνηθηκε κατηγορηματικα οτι δινεται προτεραιοτητα στις προπαραγγελιες που εχουν προεξοφληθει, επεμενε οτι τηρειται σειρα προτεραιοτητας με βαση την ημερομηνια και ωρα που εγινε η προπαραγγελια. Μαλιστα μου ειπε οτι βλεπει τον συνολικο αριθμο προπαραγγελιων της πρωτης ημερας (15/9) και οτι εχουν μεινει πολυ λιγες ακομη και οτι οι περισσοτερες εχουν ηδη εξυπηρετηθει και πολυ συντομα θα εξυπηρετηθουν και οι υπολοιπες της πρωτης ημερας. Του ανεφερα οτι στο Insomnia γινετε αυτη η κουβεντα και οτι χθες ειδοποιηθηκαν τουλαχιστον 5-6 ατομα για παραλαβη που ειχαν προεξοφλησει, ενω υπαρχουν ατομα εδω μεσα που εχουν παραγγειλει νωριτερα αλλα δεν εχουν προεξοφλησει και δεν ειδοποιησθηκαν για παραλαβη και η απαντηση ηταν να του δωσω αριθμο παραγγελιας ατομου που παρελαβε για να το επιβεβαιωσουμε οτι παρελαβαν ατομα με ωρα παραγγελιας μεταγενεστερη πχ απο την δικια μου, προφανως του λεω δεν διαθετω αριθμους παραγγελιων, τωρα αν λενε ολοι ψεμματα τι να πω. Το παιδι παντως που μιλησα στο τηλεφωνο ηταν ευγενεστατο και πολυ σιγουρο για αυτα που ελεγε. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw 1
teol20 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Σε τηλεφωνικη εποικινωνια που ειχα πριν λιγο με το πλαισιο ο υπαλληλος που μιλησα αρνηθηκε κατηγορηματικα οτι δινεται προτεραιοτητα στις προπαραγγελιες που εχουν προεξοφληθει, επεμενε οτι τηρειται σειρα προτεραιοτητας με βαση την ημερομηνια και ωρα που εγινε η προπαραγγελια. Μαλιστα μου ειπε οτι βλεπει τον συνολικο αριθμο προπαραγγελιων της πρωτης ημερας (15/9) και οτι εχουν μεινει πολυ λιγες ακομη και οτι οι περισσοτερες εχουν ηδη εξυπηρετηθει και πολυ συντομα θα εξυπηρετηθουν και οι υπολοιπες της πρωτης ημερας. Του ανεφερα οτι στο Insomnia γινετε αυτη η κουβεντα και οτι χθες ειδοποιηθηκαν τουλαχιστον 5-6 ατομα για παραλαβη που ειχαν προεξοφλησει, ενω υπαρχουν ατομα εδω μεσα που εχουν παραγγειλει νωριτερα αλλα δεν εχουν προεξοφλησει και δεν ειδοποιησθηκαν για παραλαβη και η απαντηση ηταν να του δωσω αριθμο παραγγελιας ατομου που παρελαβε για να το επιβεβαιωσουμε οτι παρελαβαν ατομα με ωρα παραγγελιας μεταγενεστερη πχ απο την δικια μου, προφανως του λεω δεν διαθετω αριθμους παραγγελιων, τωρα αν λενε ολοι ψεμματα τι να πω. Το παιδι παντως που μιλησα στο τηλεφωνο ηταν ευγενεστατο και πολυ σιγουρο για αυτα που ελεγε. Και αυτοι οι ανθρωποι εργαζομενοι ειναι και οτι τους λενε να πουνε το λενε. Εχω δουλεψει και εγω σε παρομοιες θεσεις και ξερω πολυ καλα πως δουλευει το πραγμα. Συνηθως με αυτους που θα κανουν τις μαμουνιες δεν θα μιλησεις ποτε (είτε διευθυντές καταστημάτων και άλλα "στελέχη"). Το πρόβλημα ειναι πως εχει γίνει τόσες μαζικες παραγγελιες πρωτη φορα φετος ( με προκαταβολη, χωρις προκαταβολη, με ολικη εξοφληση κλπ κλπ) που απλά εχει χαθεί η μπαλα. Σε συνδυασμό με το γεγονος των πολλαπλων παραγγελιων σε διαφορετικά καταστήματα και "οτι κατσει". Φταιμε και εμεις σαν καταναλωτες, αλλα και τα καταστηματα δεν πανε πίσω οταν δεν ξερουν που πάνε τα τεσσερα. Πάντως για να μην σκατε, όσο καλα πληροφορημενος και να ειναι ενας υπάλληλος, δεν περνάνε παρά ελάχιστα πραγματα απο τα χερια του και απλά κάθεται και τα..."ακουει". Τουλαχιστον ας προσπαθησουμε να μην ειμαστε αγενείς. Με 700-750 ευρώ είναι ολοι αυτοι οι εργαζόμενοι που ακουνε και τα εξ αμαξης καθημερινα. 2
Pwpwpw Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, teol20 είπε τε, όσο καλα πληροφορημενος και να ειναι ενας υπάλληλος, δεν περνάνε παρά ελάχιστα πραγματα απο τα χερια του και απλά κάθεται και τα..."ακουει". Τουλαχιστον ας προσπαθησουμε να μην ειμαστε αγενείς. Με 700-750 ευρώ είναι ολοι αυτοι οι εργαζόμενοι που ακουνε και τα εξ αμαξης καθημερινα. Εννοειτε, μα δεν μου φταει ο ανθρωπος στην αλλη πλευρα του τηλεφωνου, ο ανθρωπος ισα ισα ηταν ευγενεστατος και το ιδιο ευγενικος ημουν και εγω απεναντι του. Απλα του ειπα οτι θελω να αναφερω κατι που με προβληματιζει εντονα και του εξηγησα τι εχουμε δει εδω στο Insomnia, οτι δηλαδη φαινεται οτι δινουν προτεραιοτητας στις προπαραγγελιες που εχουν εξοφληθει. Ουτε τονοι ανεβηκαν ουτε τιποτα μια πολυ ηρεμη κουβεντα καναμε. Ισα ισα που μου ειπε ο ανθρωπος αν εχω να του δωσω αριθμο παραγγελιας ατομου που ισχυριζεται οτι παρελαβε και εχει μεταγενεστερη ωρα παραγγελιας απο εεμενα να το ελεγξουμε επιτοπου μαζι παρεα. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw 1
gkat2829 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 24 λεπτά πριν, farcry33 είπε Που κάλε εγώ ακύρωσα επιδότηση 400 ευρώ γιατί μου είπαν ακόμα δεν έχουν έρθει καν τα εκθεσιακά και οι προπαραγγελίες. Αυτά είναι συστημικά λαθοι που εμφανίζει κάνα 512 έτσι μου είπαν δεν υπάρχει πουθενά από Χριστούγεννα σε καταστήματα και για επιδοτήσεις όπως είχε πει και φίλος εδώ μέσα. Ακόμα μου είπαν ότι πρώτα θα εξυπηρετηθούν οι προπαραγγελίες που έχουν πληρωθεί !!! μετά εταιρικοί μεγάλοι πελάτες και μετά όλοι οι υπόλοιποι. Δλδ αν υπάρχει εταιρικός και εσυ να το έχεις προπαραγγελια χωρίς να το έχεις προπληρώσει πάει παράπλευρη απώλεια εκεί. Λέω και πάλι οι επιδοτήσεις στην COSMOTE όλων και των υπαλλήλων θα διατεθούν μόνο όταν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα τα κινητά στα μαγαζιά. Έτσι έγινε και πέρσι και πρόπερσι. Θα γίνει έτσι και φέτος αφού έχω στα χέρια μου την εσωτερική ενημέρωση που γράφει από τέλος Νοεμβρίου και είναι ίδια με την περσινή και προπέρσινη. Προς το παρόν το παίρνει οποίος έχει κάνει προπαραγγελια και το έχει προπληρώσει ή αν το βρει ετοιμοπαράδοτο στο site. Δεν φεύγει κινητό από την Αποθήκη αν δεν είναι προπληρωμένο κανονικά ή με τιμολόγιο. Δεν παίζει καμία άλλη έκπτωση για τα 15αρια.
boombox Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και από εμένα. Έχω προπαραγγειλει 15pm nati ΜΌΝΟ από από istorm. Η κατάσταση μου θυμίζει ακριβώς προπαραγγελια PS5. Στα του θέματος πήρα τηλέφωνο σήμερα το πρωί για ενημέρωση μπας και... Και αποτι με ενημέρωσε μια κοπέλα αύριο γίνεται παραλαβή το δεύτερο κύμα! Οπότε λίγο ακόμα υπομονή! Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2023 από boombox 1
manost89 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, boombox είπε Καλησπέρα και από εμένα. Έχω προπαραγγειλει 15pm nati ΜΌΝΟ από από istorm. Η κατάσταση μου θυμίζει ακριβώς προπαραγγελια PS5. Στα του θέματος πήρα τηλέφωνο σήμερα το πρωί για ενημέρωση μπας και... Και αποτι με ενημέρωσε μια κοπέλα αύριο γίνεται παραλαβή το δεύτερο κύμα! Οπότε λίγο ακόμα υπομονή! Καλησπέρα και από εμένα. Έχω προπαραγγειλει 15pm nati ΜΌΝΟ από από istorm. Η κατάσταση μου θυμίζει ακριβώς προπαραγγελια PS5. Στα του θέματος πήρα τηλέφωνο σήμερα το πρωί για ενημέρωση μπας και... Και αποτι με ενημέρωσε μια κοπέλα αύριο γίνεται παραλαβή το δεύτερο κύμα! Οπότε λίγο ακόμα υπομονή! Καλησπέρα και από εμένα. Έχω προπαραγγειλει 15pm nati ΜΌΝΟ από από istorm. Η κατάσταση μου θυμίζει ακριβώς προπαραγγελια PS5. Στα του θέματος πήρα τηλέφωνο σήμερα το πρωί για ενημέρωση μπας και... Και αποτι με ενημέρωσε μια κοπέλα αύριο γίνεται παραλαβή το δεύτερο κύμα! Οπότε λίγο ακόμα υπομονή! Κάτι τέτοιο μου είπαν και εμένα από τον Κωτσόβολο, αλλά έχω υποψίες οτι στην περίπτωση του PM NaTi 256gb δε θα έχει κύμα αλλά μπουνάτσα. Θα φανεί... 1
pariskavadias Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Ακύρωσα Σάββατο από κότσο χτες το παρηγγειλα από φίλο που μου το κράτησε σήμερα πρωί το πήρα iPhone 15 pro max blue 256gb 4
Pwpwpw Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, pariskavadias είπε Ακύρωσα Σάββατο από κότσο χτες το παρηγγειλα από φίλο που μου το κράτησε σήμερα πρωί το πήρα iPhone 15 pro max blue 256gb Καλορίζικο! Απο ποιο κατάστημα είναι η παραλαβη;
Lotof Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Για την Cosmote τουλάχιστον δε νομίζω να ισχύει η εξυπηρέτηση πρώτα των preorder. Εγώ πριν 10 ημέρες τους αφησα απλά τα στοιχεία μου χωρίς να πληρώσω και σήμερα με κάλεσαν ότι υπάρχει διαθέσιμο ένα 512.
Stelaras1993 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, teol20 είπε Εγω παιδια βαρεθηκα να περιμενω απο εδω. Αυριο και για μερικες μερες φευγω Ηνωμενο Βασιλειο και θα το τσιμπησω απο εκει να ησυχασω. 256GB PM NaTi σου ερχομαι Αν δεν θες τιμολογιο υπαρχει σε πολλα σκρουτζο-παραεισαγωγες ετοιμοπαράδοτο.
Pwpwpw Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε Αν δεν θες τιμολογιο υπαρχει σε πολλα σκρουτζο-παραεισαγωγες ετοιμοπαράδοτο. Ετοιμοπαράδοτο σε τι τιμή; 1700-1800 ευρώ το 256αρι; Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw
Stelaras1993 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Ετοιμοπαράδοτο σε τι τιμή; 1700-1800 ευρώ το 256αρι; 1550
Pwpwpw Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, Stelaras1993 είπε 1550 Για δώσε λινκ.
teol20 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Αυριο το παιρνω απο Southampton, στα 1.376,98 Ευρώ (τρεχουσα ισοτιμια) απο Apple Store και τελειωνει το παραμυθι. Κανενα δεν θα κανω εγω μαγκα με τα χρηματα μου και χωρις καμια παρεξηγηση. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις