Damianus Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) - Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2023 από Damianus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, hellojim είπε Τι εννοείς αν δίνουν τα χρήματα πίσω; Προφανώς και αν γίνει ακύρωση σου επιστρέφουν τα χρήματα. Λες να μου κρατήσουν τα λεφτά για έναν προϊόν που δεν έχω λάβει αλλά ούτε και αυτοί έχουν ακριβή ημερομηνία παράδοσης; Μωρέ η λογική έτσι λέει αλλά αν πρέπει να ανταλλάξεις 20-30 τηλέφωνα για να βγεί άκρη τι να το κάνεις; Κάτσε στα αβγά σου καλύτερα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgebad Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, hellojim είπε Εμένα μου επιβεβαίωσε ο κωτσος ότι δεν θα παραλάβω αύριο. Αν δω και την επόμενη βδομάδα σουξου μουξου το σκέφτομαι για ακύρωση. Απλά και ακύρωση να κάνω, νομίζω θα είμαι σε χειρότερη θέση απ'ότι τώρα. τηλεφωνικά σε ποιο νούμερο επικοινωνησες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Συζητούσα την όλη φάση με τις προπαραγγελίες και τις αθέμητες πρακτικές με έναν φίλο. Αφού του τα ανέλυσα όλα μου κάνει στο τέλος: "ε και τι σε πειράζει, ας το πάρεις μετά απο 2 μήνες δεν χάλασε και ο κόσμος" Αυτό που του απάντησα και θέλω να το γράψω και εδώ είναι πως είναι διαφορετικό το να πληρώνεις day one τιμή και να το λαμβάνεις μετά απο 2 μήνες (ή και 3-4 για τους περισσότερους αυτό θα γίνει) και άλλο το να το παραλαμβάνεις όντως την 1ή μέρα. Τούτο διότι μετά απο 2 μήνες όλο και κάποιος θα το έχει ελαφρώς χαμηλότερη τιμή ή θα δίνει κάποια επιστροφή σε συνεργασία με τράπεζες κ.λ.π., μην ξεχνάτε οτι το black friday θα είναι σε 2 μήνες (και διαρκεί απο μόνο του 1 μήνα στο ελλαδιστάν) και έπειτα έρχονται και τα Χριστούγεννα. Μπορεί λ.χ να βγεί σε καλή τιμή κανένα 14 pro max και να αξίζει τότε να πάρω εκείνο, γιατί να με έχει αλυσοδεμένο η κάθε αλυσίδα για μήνες επειδή της έδωσα προκαταβολή;; that's all folks. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charalampos21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, taslikos είπε Συζητούσα την όλη φάση με τις προπαραγγελίες και τις αθέμητες πρακτικές με έναν φίλο. Αφού του τα ανέλυσα όλα μου κάνει στο τέλος: "ε και τι σε πειράζει, ας το πάρεις μετά απο 2 μήνες δεν χάλασε και ο κόσμος" Αυτό που του απάντησα και θέλω να το γράψω και εδώ είναι πως είναι διαφορετικό το να πληρώνεις day one τιμή και να το λαμβάνεις μετά απο 2 μήνες (ή και 3-4 για τους περισσότερους αυτό θα γίνει) και άλλο το να το παραλαμβάνεις όντως την 1ή μέρα. Τούτο διότι μετά απο 2 μήνες όλο και κάποιος θα το έχει ελαφρώς χαμηλότερη τιμή ή θα δίνει κάποια επιστροφή σε συνεργασία με τράπεζες κ.λ.π., μην ξεχνάτε οτι το black friday θα είναι σε 2 μήνες (και διαρκεί απο μόνο του 1 μήνα στο ελλαδιστάν) και έπειτα έρχονται και τα Χριστούγεννα. Μπορεί λ.χ να βγεί σε καλή τιμή κανένα 14 pro max και να αξίζει τότε να πάρω εκείνο, γιατί να με έχει αλυσοδεμένο η κάθε αλυσίδα για μήνες επειδή της έδωσα προκαταβολή;; that's all folks. Γενικά, τι πάει να πει θα το πάρεις μετά από 2 μήνες. Όχι 1η μέρα θέλω να το παρω και αν αυτό δεν είναι εφικτό ενημερώστε με να το ξέρω τουλάχιστον. Όχι να περιμένω σαν το πρεζακι ποτέ θα με πάρουν τηλ. Έλεος πλέον στο Ελλαδιστάν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FrankyGR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 58 λεπτά πριν, koumbouni είπε Έχει κάνει κάποιος παραγγελία και να έχει ενημέρωση απο το you.gr ; Εγω εκανα ουτε φωνη ουτε ακροαση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 30 λεπτά πριν, Damianus είπε μέσα Νοεμβρίου για το pro. ωραία θα το πάρουμε την black friday Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 10 minutes ago, charalampos21 said: Γενικά, τι πάει να πει θα το πάρεις μετά από 2 μήνες. Όχι 1η μέρα θέλω να το παρω και αν αυτό δεν είναι εφικτό ενημερώστε με να το ξέρω τουλάχιστον. Όχι να περιμένω σαν το πρεζακι ποτέ θα με πάρουν τηλ. Έλεος πλέον στο Ελλαδιστάν. Και αυτό το κάνει και η istorm. Παίρνει τηλ όσους θα παραλάβουν και οι υπόλοιποι σαν ζωα ούτε τους κάνουν την χάρη να τους τηλεφωνήσουν να τους πουν δεν έχει συσκευή. Τραγικοί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Ολο αυτο λυνεται, ΑΝ ολοι οταν κανεις προπαραγγελια προπληρωνεις ολο το ποσο...επισης πρπουποθετει να ξερουν εξ αρχης τι ποσοτητες θα παρει ο καθενας.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, kazantzidis είπε Ολο αυτο λυνεται, ΑΝ ολοι οταν κανεις προπαραγγελια προπληρωνεις ολο το ποσο...επισης πρπουποθετει να ξερουν εξ αρχης τι ποσοτητες θα παρει ο καθενας.... Nope, ούτε αυτό αλλάζει τα πράγματα... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgebad Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Όταν ανοίγουν οι προπαραγγελίες δλδ δεν ξέρουν ότι έχουν πχ 500 κομμάτια ? Από εκεί και πέρα γιατί συνεχίζουν να λαμβάνουν κανονικά προπαραγγελιες χωρις να έχουν ουδεμία α απάντηση για το αν τελείωσε το στοκ ? Υποθέσεις κάνω και εγώ φυσικά. Έχω ξενερώσει παρά πολύ γιατί ο κώτσος μου υποσχέθηκε day one , και με βλεπω για 2024 Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2023 από georgebad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex19871987 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Και εγώ παιδιά έχω ξενερώσει σε σημείο που σκέφτομαι να πάρω samsung s23 plus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgebad Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, alex19871987 είπε Και εγώ παιδιά έχω ξενερώσει σε σημείο που σκέφτομαι να πάρω samsung s23 plus Μας κρατάει δεμένους στο eco system Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, alex19871987 είπε Και εγώ παιδιά έχω ξενερώσει σε σημείο που σκέφτομαι να πάρω samsung s23 plus Είπαμε να είμαστε σε απελπισία αλλά όχι να αλλαξοπιστήσουμε τώρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 15 minutes ago, billdanos said: Nope, ούτε αυτό αλλάζει τα πράγματα... θελεις να μας πεις και το γιατι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις