Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, hellojim είπε

Τι εννοείς αν δίνουν τα χρήματα πίσω; Προφανώς και αν γίνει ακύρωση σου επιστρέφουν τα χρήματα. Λες να μου κρατήσουν τα λεφτά για έναν προϊόν που δεν έχω λάβει αλλά ούτε και αυτοί έχουν ακριβή ημερομηνία παράδοσης;

Μωρέ η λογική έτσι λέει αλλά αν πρέπει να ανταλλάξεις 20-30 τηλέφωνα για να βγεί άκρη τι να το κάνεις; Κάτσε στα αβγά σου καλύτερα..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

17 λεπτά πριν, hellojim είπε

Εμένα μου επιβεβαίωσε ο κωτσος ότι δεν θα παραλάβω αύριο. Αν δω και την επόμενη βδομάδα σουξου μουξου το σκέφτομαι για ακύρωση. Απλά και ακύρωση να κάνω, νομίζω θα είμαι σε χειρότερη θέση απ'ότι τώρα. 

τηλεφωνικά σε ποιο νούμερο επικοινωνησες ?

Συζητούσα την όλη φάση με τις προπαραγγελίες και τις αθέμητες πρακτικές με έναν φίλο. Αφού του τα ανέλυσα όλα μου κάνει στο τέλος: "ε και τι σε πειράζει, ας το πάρεις μετά απο 2 μήνες δεν χάλασε και ο κόσμος"

Αυτό που του απάντησα και θέλω να το γράψω και εδώ είναι πως είναι διαφορετικό το να πληρώνεις day one τιμή και να το λαμβάνεις μετά απο 2 μήνες (ή και 3-4 για τους περισσότερους αυτό θα γίνει) και άλλο το να το παραλαμβάνεις όντως την 1ή μέρα. Τούτο διότι μετά απο 2 μήνες όλο και κάποιος θα το έχει ελαφρώς χαμηλότερη τιμή ή θα δίνει κάποια επιστροφή σε συνεργασία με τράπεζες κ.λ.π., μην ξεχνάτε οτι το black friday θα είναι σε 2 μήνες (και διαρκεί απο μόνο του 1 μήνα στο ελλαδιστάν) και έπειτα έρχονται και τα Χριστούγεννα. Μπορεί λ.χ να βγεί σε καλή τιμή κανένα 14 pro max και να αξίζει τότε να πάρω εκείνο, γιατί να με έχει αλυσοδεμένο η κάθε αλυσίδα για μήνες επειδή της έδωσα προκαταβολή;;

that's all folks.

• Like 2

15 λεπτά πριν, taslikos είπε

Συζητούσα την όλη φάση με τις προπαραγγελίες και τις αθέμητες πρακτικές με έναν φίλο. Αφού του τα ανέλυσα όλα μου κάνει στο τέλος: "ε και τι σε πειράζει, ας το πάρεις μετά απο 2 μήνες δεν χάλασε και ο κόσμος"

Αυτό που του απάντησα και θέλω να το γράψω και εδώ είναι πως είναι διαφορετικό το να πληρώνεις day one τιμή και να το λαμβάνεις μετά απο 2 μήνες (ή και 3-4 για τους περισσότερους αυτό θα γίνει) και άλλο το να το παραλαμβάνεις όντως την 1ή μέρα. Τούτο διότι μετά απο 2 μήνες όλο και κάποιος θα το έχει ελαφρώς χαμηλότερη τιμή ή θα δίνει κάποια επιστροφή σε συνεργασία με τράπεζες κ.λ.π., μην ξεχνάτε οτι το black friday θα είναι σε 2 μήνες (και διαρκεί απο μόνο του 1 μήνα στο ελλαδιστάν) και έπειτα έρχονται και τα Χριστούγεννα. Μπορεί λ.χ να βγεί σε καλή τιμή κανένα 14 pro max και να αξίζει τότε να πάρω εκείνο, γιατί να με έχει αλυσοδεμένο η κάθε αλυσίδα για μήνες επειδή της έδωσα προκαταβολή;;

that's all folks.

Γενικά, τι πάει να πει θα το πάρεις μετά από 2 μήνες. Όχι 1η μέρα θέλω να το παρω και αν αυτό δεν είναι εφικτό ενημερώστε με να το ξέρω τουλάχιστον. Όχι να περιμένω σαν το πρεζακι ποτέ θα με πάρουν τηλ. Έλεος πλέον στο Ελλαδιστάν. 

• Like 2

10 minutes ago, charalampos21 said:

Γενικά, τι πάει να πει θα το πάρεις μετά από 2 μήνες. Όχι 1η μέρα θέλω να το παρω και αν αυτό δεν είναι εφικτό ενημερώστε με να το ξέρω τουλάχιστον. Όχι να περιμένω σαν το πρεζακι ποτέ θα με πάρουν τηλ. Έλεος πλέον στο Ελλαδιστάν. 

Και αυτό το κάνει και η istorm. Παίρνει τηλ όσους θα παραλάβουν και οι υπόλοιποι σαν  ζωα ούτε τους κάνουν την χάρη να τους τηλεφωνήσουν να τους πουν δεν έχει συσκευή. Τραγικοί 

• Like 1

Ολο αυτο λυνεται, ΑΝ ολοι οταν κανεις προπαραγγελια προπληρωνεις ολο το ποσο...επισης πρπουποθετει να ξερουν εξ αρχης τι ποσοτητες θα παρει ο καθενας....

• Super Moderators
1 λεπτό πριν, kazantzidis είπε

Ολο αυτο λυνεται, ΑΝ ολοι οταν κανεις προπαραγγελια προπληρωνεις ολο το ποσο...επισης πρπουποθετει να ξερουν εξ αρχης τι ποσοτητες θα παρει ο καθενας....

Nope, ούτε αυτό αλλάζει τα πράγματα...

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν ανοίγουν οι προπαραγγελίες δλδ δεν ξέρουν ότι έχουν πχ 500 κομμάτια ? Από εκεί και πέρα γιατί συνεχίζουν να λαμβάνουν κανονικά προπαραγγελιες χωρις να έχουν ουδεμία α απάντηση για το αν τελείωσε το στοκ ? Υποθέσεις κάνω και εγώ φυσικά. Έχω ξενερώσει παρά πολύ γιατί ο κώτσος μου υποσχέθηκε day one , και με βλεπω για 2024

Επεξ/σία από georgebad

3 λεπτά πριν, alex19871987 είπε

Και εγώ παιδιά έχω ξενερώσει σε σημείο που σκέφτομαι να πάρω samsung s23 plus 

Είπαμε να είμαστε σε απελπισία αλλά όχι να αλλαξοπιστήσουμε τώρα.. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...