Dimitrisbud Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Tι υπομονη, εσυ ειδικα με παραγγελια 15.08 15/9 που εχεις πει αν θυμαμαι καλα εισαι πρωτος των πρωτων. Δουλευομαστε τωρα κανονικα. Τι λογο εχουν τα παιδια εδω να πουνε ψεμματα, ειναι προφανες οτι εξυπηρετουν πρωτα τις παραγγελιες που εχουν εξοφληθει.Οταν λες οτι τηρεις σειρα τηρεις την σειρα εγω αυτο εχω να πω Για συνηγορο καταναλωτη ειναι η φαση. Μου είπε κιόλας βλέπω από τις 14/9 έχετε κάνει τη παραγγελία γιατί κάνατε προεγγραφή
Pwpwpw Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Dimitrisbud είπε Μου είπε κιόλας βλέπω από τις 14/9 έχετε κάνει τη παραγγελία γιατί κάνατε προεγγραφή Α 14/9 και ολας εσυ. Οκ παιδια καληνυχτα, φαινεται οτι τσαμπα περιμενουμε πανω απο 1 μηνα τωρα. Λυπαμαι πολυ. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw
Dimitrisbud Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, Dimitrisbud είπε Μου είπε κιόλας βλέπω από τις 14/9 έχετε κάνει τη παραγγελία γιατί κάνατε προεγγραφή Είχα πάει από το κατάστημα στις 14/9 και εκανα κι εκεί προεγγραφή ενώ πριν είχα κάνει online 1
Pwpwpw Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Dimitrisbud είπε Είχα πάει από το κατάστημα στις 14/9 και εκανα κι εκεί προεγγραφή ενώ πριν είχα κάνει online Λυπαμαι πολυ φιλε. Τσαμπα η αναμονη 1 και πλεον μηνα, απο οτι φαινετα μπορει να ειμαστε απο τους πρωτους στην παραγγελια αλλα θα ειμαστε απο τους τελευταιους στην παραλαβη. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw
stefanosnik Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 7 λεπτά πριν, Dimitrisbud είπε Άρα είσαι ένας από εμάς η πλεμπα δηλαδή για το πλαίσιο αφού δε προπληρωσαμε Λες να μας έκαναν τέτοια μ@·&· και να χάνουμε σειρές γιατί δεν είναι πληρωμένο ;;; 😡😡😡
Pwpwpw Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, stefanosnik είπε Λες να μας έκαναν τέτοια μ@·&· και να χάνουμε σειρές γιατί δεν είναι πληρωμένο ;;; 😡😡😡 Ακομα στο λες εισαι? Αν ηταν θα ειχε χτυπησει ηδη το τηλεφωνο σου.
panoulhs007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Just now, stefanosnik said: Λες να μας έκαναν τέτοια μ@·&· και να χάνουμε σειρές γιατί δεν είναι πληρωμένο ;;; 😡😡😡 100% αυτό συμβαίνει. Σκέψου ότι αν μπει κάποιος σήμερα και προπληρώσει σου έχει πάρει την σειρά. Επιβεβαιωμένο από το public.
Dimitrisbud Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, stefanosnik είπε Λες να μας έκαναν τέτοια μ@·&· και να χάνουμε σειρές γιατί δεν είναι πληρωμένο ;;; 😡😡😡 Είναι βέβαιο πλέον αν διαβάζεις εδώ τις τελευταίες 3-4 σελίδες
Pennyz Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Ειπα να παίξω κ εγώ με το περιβόητο ριφρες του Κωτσόβολου μέχρι να έχω ενημέρωση για την παραγγελία μου! Το αποτέλεσμα; Ένα λευκό pm 256 μου χαμογέλασε και το πέταξα στο καλάθι για παραλαβή από καταστημα στα δυτικά. Μου ήρθε mail και μετά από λιγο και μνμ ότι η παραγγελία μου είναι έτοιμη. Φεύγω από Λυκόβρυση, τρωω την κίνηση του Κηφισου και πάω! Η απάντηση του υπευθύνου «λάθος συστήματος» Εν ολίγοις μας γλεντάνε κανονικότατα! 2
Xristinanip Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Dimitrisbud είπε Είχα πάει από το κατάστημα στις 14/9 και εκανα κι εκεί προεγγραφή ενώ πριν είχα κάνει online Και εγώ έχω αγανακτήσει 14/9 και γω προεγγραφή τηλεφωνικά κ 15/9 3.30 το μεσημέρι καταχωρήθηκε από τους ίδιους κ έλαβα mail με κωδικο προπαραγγελιας..Ακομη τιποτα...!!!Δεν μου ζητήσανε προπληρωμή!!! Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2023 από Xristinanip
Pwpwpw Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, panoulhs007 είπε 100% αυτό συμβαίνει. Σκέψου ότι αν μπει κάποιος σήμερα και προπληρώσει σου έχει πάρει την σειρά. Επιβεβαιωμένο από το public. Ναι ομως ειναι 100% αδικο επισης γιατι τουλαχιστο απο πλαισιο δεν υπηρξε ποτε αναλογη ενημερωση. Αρα λοιπον οσοι δεν εχουμε κανει εξοφληση τσαμπα περιμενουμε 1 μηνα και βαλε, θα δουμε κινητο τις αποκριες, αφου εξυπηρετηθουν απαντες που εχουν πληρωσει πρωτα. Αν αυτο ειναι αυστηρη σειρα προτεραιοτητας τοτε εγω ειμαι εξωγηινος. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw
Rubble Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Pennyz είπε Ειπα να παίξω κ εγώ με το περιβόητο ριφρες του Κωτσόβολου μέχρι να έχω ενημέρωση για την παραγγελία μου! Το αποτέλεσμα; Ένα λευκό pm 256 μου χαμογέλασε και το πέταξα στο καλάθι για παραλαβή από καταστημα στα δυτικά. Μου ήρθε mail και μετά από λιγο και μνμ ότι η παραγγελία μου είναι έτοιμη. Φεύγω από Λυκόβρυση, τρωω την κίνηση του Κηφισου και πάω! Η απάντηση του υπευθύνου «λάθος συστήματος» Εν ολίγοις μας γλεντάνε κανονικότατα! σου πλήρωσε τουλάχιστον τη βενζίνη;
Maxpower71 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Και παραγγελιες με προκαταβολη εχουν προτεραιοτητα!!
Pwpwpw Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Maxpower71 είπε Και παραγγελιες με προκαταβολη εχουν προτεραιοτητα!! Αυτο ποιος το λεει εσυ? Γιατι το πλαισιο δεν εχει αναφερει πουθενα τιποτα τετοιο. Κατα τα αλλα ολα καλα, φταιει το "refresh" Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw
Maxpower71 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Αυτο ποιος το λεει εσυ? Γιατι το πλαισιο δεν εχει αναφερει πουθενα τιποτα τετοιο. Κατα τα αλλα ολα καλα, φταιει το "refresh" Στο istorm οταν ρωτησα πριν παραγγειλω αυτο μου ειπε ο υπευθυνος. Οποιος το πληρωσει ολοκληρο και οποιος δωσει την μεγαλυτερη προκαταβολη ειναι πιο πιθανον να το παρει γρηγοροτερα. Και οταν πηρα 13 promax το ιδιο ειπε ο Κωτσος. Ναι φταιει το ριφρες, θα ειχες παρελαβει ηδη, αλλα στο πηρε αλλος 😉
Προτεινόμενες αναρτήσεις