Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Έχε το τηκεφωνο δίπλα σου και τον ήχο στο μαξ, μην σε πάρουν για παραλαβή και δεν το ακούσεις, δεν χάνονται τέτοιες κλήσεις 😂

Πολύ φοβάμαι θα με είχαν πάρει ήδη...

Δεν έχω προπληρώσει και θα με ξεχάσουν..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vyrron είπε

Έλεος μπλέ και μαύρα μόνο έρχονται.

Και από αυτά πόσα κανείς δε ξέρει.

15:08 έκανα προπαραγγελια και κανένα τηλέφωνο προς το παρόν 

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι σε όλους ! Όπως είχα πει παρέλαβα από Πλαίσιο 15 pro max  256 Λευκό το Σάββατο! Σήμερα με κάλεσαν επιτέλους για την δεύτερη παραγγελία μου για 15 Pro max Natural 256 θα παραλάβω την Παρασκευή επιτέλους!!! 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ChristosRK21 είπε

Καλησπέρα και πάλι σε όλους ! Όπως είχα πει παρέλαβα από Πλαίσιο 15 pro max  256 Λευκό το Σάββατο! Σήμερα με κάλεσαν επιτέλους για την δεύτερη παραγγελία μου για 15 Pro max Natural 256 θα παραλάβω την Παρασκευή επιτέλους!!! 

Καλορίζικο ποτέ σε κάλεσαν;

• Like 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, LabrosM είπε

Εγώ κατέληξα στο 14 pro max και δεν το μετάνιωσα καθόλου από αυτά που διαβάζω για το 15,όποτε το 14 είναι  πολύ καλό το κινητό και είμαι πολύ ικανοποιημένος 

Άσε και εγώ το ίδιο σκέφτομαι να κάνω. Βγαίνει στα 256 πιο οικονομικό 100 ευρώ μείον από το 15 pro 256 και είναι και σίγουρο ότι δεν θα βγάλει θέματα 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ChristosRK21 είπε

Το είχες πληρωμένο; Ημερομηνία και ώρα παραγγελίας;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, ChristosRK21 είπε

Και εγώ ότι μίλησα με Πλαίσιο και μού είπαν όταν παραλάβουν θα με καλέσουν .Σε φάση ότι δεν γνώριζε . Ότι να ναι…

Καλοριζίκο φιλε μ

Επεξ/σία από giorgoskgs
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε

Πληρωμένα και τα δυο ναι . Προπαραγγελία ηλεκτρονικά 15/09 στις 17:00 .

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Φιλε εμείς που δε προπληρωσαμε δε μας βλέπω καλα

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...