Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Απο οτι φαινεται αυτη την εδομαδα εχουν σειρα τα μαυρα 256αρια στο πλαισιο.

Την προηγουμενη εβδομαδα ειχαν σειρα τα λευκα, καθως ανεφεραν 2-3 ατομα εδω οτι δεχτηκαν τηλεφωνημα για παραλαβη.

Ελπιζουμε η επομενη εβδομαδα να ειναι η εβδομαδα των Nati.

Κατι που ξεχασα να σε ρωτησω, το ειχες προπληρωμενο η προχωρησες σε πληρωμη μετα το τηλεφωνημα που σου κανανε?

Με πλάνο δόσεων το έχω όποτε θεωρητικά είναι πληρωμένο 

• Like 1
  • Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Άρα η σειρά προτεραιότητας για την οποία περηφανεύεται το πλαίσιο και λέει δε ζητάει προκαταβολή κτλπ είναι ψέμα.

Όσοι προπληρώσουν το παίρνουν νωρίτερα 

• Like 1
Δημοσ.

Έχω κάνει προπαραγγελια από πλαίσιο iphone 15 pro 256 natural Titanium από 18/9 και το μόνο που μου λένε στο τηλέφωνο είναι ότι παραλαμβάνουν συνεχώς και τηρείται αυστηρά η σειρά προτεραιότητας 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Η λογικη λεει οτι θα σε καλεσουν και εσενα, πιθανον και μεσα στην ημερα.

Εκτος αν η σειρα προτεραιοτητας που λενε  παει αναποδα, απο τον τελευταιο προς τον πρωτο που εκανε παραγγελια😂

Εσυ το έχεις προπληρωμένο; Ο φίλος που ειδιοποιήθηκε για παραλαβή το είχε. Ελπίζω να μην  φάμε καμία τριπλά από πλαίσιο και να παραδίδουν τα πληρωμένα πρώτα και ας έγινε πιο αργά η παραγγελία.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mpifis είπε

Μόλις με καλέσανε απο το Πλαίσιο. Παραλαμβάνω την Παρασκευή iPhone PM 256 BLUE. Ααααντε να δουμε…

Τι ώρα έκανες προπαραγγελια φίλε;

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Dimitrisbud είπε

Άρα η σειρά προτεραιότητας για την οποία περηφανεύεται το πλαίσιο και λέει δε ζητάει προκαταβολή κτλπ είναι ψέμα.

Όσοι προπληρώσουν το παίρνουν νωρίτερα 

κανείς δε το παίρνει, άντε να έχει δώσει 5-10 τεμάχια σε μη εργαζόμενους 

Επεξ/σία από Rubble
Δημοσ.

Εγώ κατέληξα στο 14 pro max και δεν το μετάνιωσα καθόλου από αυτά που διαβάζω για το 15,όποτε το 14 είναι  πολύ καλό το κινητό και είμαι πολύ ικανοποιημένος 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Rubble είπε

κανείς δε το παίρνει 

Ένας πιο πάνω έγραψε ότι έκανε προπαραγγελια νωρίτερα από τα παιδιά και δεν τον κάλεσαν ακόμα

6 λεπτά πριν, mpifis είπε

Μόλις με καλέσανε απο το Πλαίσιο. Παραλαμβάνω την Παρασκευή iPhone PM 256 BLUE. Ααααντε να δουμε…

Το έχεις προπληρώσει;

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

πριν από λίγο μου τηλεφώνησαν από iSystem....παραλαμβάνω 15 ΡΜ 256 blue titanium

το προπαρήγγειλα 15/9 2:30 το μεσημέρι...και το πλήρωσα πριν από λίγο..

άρα 33 μέρες χρειάστηκαν...

απ΄ ό,τι φαίνεται αρχίζουν να έρχονται κομμάτια...

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, LabrosM είπε

Εγώ κατέληξα στο 14 pro max και δεν το μετάνιωσα καθόλου από αυτά που διαβάζω για το 15,όποτε το 14 είναι  πολύ καλό το κινητό και είμαι πολύ ικανοποιημένος 

τι διαβάζεις για το 15; 😳

Επεξ/σία από Rubble
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Rubble είπε

τι διαβάζεις για το 15; 😳

Όλα αυτά για την υπερθέρμανση για ότι σπάει εύκολα 

αλλα όλα είναι υποκείμενικα από γνωστούς που το έχουν ήδη το τηλ ο ένας μου έχει πει ότι είναι κομπλέ ο άλλος μου λέει ότι ζεσταίνεται εύκολα και ότι τελειώνει η μπαταρία !βεβαια κ καθένας κάνει κ άλλη χρήση στο τηλέφωνο του 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντε ρε, πείτε κανένας ότι ειδοποιήθηκε από πλαίσιο για παραλαβή 256 nati να φτιαχτούμε😛

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε

Αντε ρε πείτε κανένας ότι ειδοποιήθηκε από πλαίσιο για παραλαβή 256 nati να φτιαχτούμε😛

Ακόμα περιμένω να μαθω ώρα και αν έχει προπληρώσει ο φίλος πιο πάνω για το μπλε

Έχω σκάσει😅

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dimitrisbud είπε

Ακόμα περιμένω να μαθω ώρα και αν έχει προπληρώσει ο φίλος πιο πάνω για το μπλε

Έχω σκάσει😅

Έχε το τηκεφωνο δίπλα σου και τον ήχο στο μαξ, μην σε πάρουν για παραλαβή και δεν το ακούσεις, δεν χάνονται τέτοιες κλήσεις 😂

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...