Dimitrisbud Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Εγώ ρε παιδιά έχω μόνο ένα κωδικό προπαραγγελιας από πλαίσιο δε μπορώ να δω κατάσταση. Τι φάση;
aces Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε Μα αυτο πηρα και ρωτησα. Λεω δεν θελω να μαθω αν θα ειναι μεσα στην επομενη παραλαβη η δικια μου παραγγελια και ουτε ζηταω να μου δωσατε χρονοδιαγραμμα για το ποτε θα παραλαβω, θελω απλα να μου πειτε η επομενη παραλαβη που θα εχετε ποτε υπολογιζετε περιπου οτι θα ειναι. Και μου λεει οτι δεν ξερουν και οτι δεν εχουν σχετικη ενημερωση απο τον προμηθευτη, εμενα αυτο μου φαινεται αδυνατο, εκτος αν ο προμηθευτης ειναι εξωγηινος και τα φερνει απο το διαστημα Ναι γιατι απο προμηθευτη εχουν μεν καποιες ευρος/ημ/νιες αλλα δεν εχουν εικονα ποσες συσκευες σε ποσοτητα τμχ. θα παραλαβουν απο το καθε χρωμα/χωριτικοτητα πιθανο για αυτο δεν μπορουν να ενημερωσουν με ακριβεια οτι π.χ. θα παραλαβουμε μονο blue 512/256 τα αλλα ειναι σε ελλειψη. Επιπλεον γινεται καταμερισμος στις διαφορες αλυσιδες/καταστηματα αν βαλεις κ καποιες συσκευες να ειναι κρατημενες απο μεσον κλπ παρακαμπτεται η σειρα 1
Pwpwpw Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 13 λεπτά πριν, t3llis είπε Παιδιά έγινε το θαύμα σήμερα . Με κάλεσαν από πλαίσιο για αποστολή pro max 256 black . Άλλαξε και η κατάσταση της παραγγελίας σε συλλογή προϊόντων και αποστολή έως τις 23/10. Η προπαραγγελία έγινε στις 16/9 Με το καλο να παραλαβεις! Τι ωρα σε καλεσαν στο τηλεφωνο? 2
t3llis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Με το καλο να παραλαβεις! Τι ωρα σε καλεσαν στο τηλεφωνο? Ευχαριστώ. Με το καλό να παραλάβουμε όλοι! Στις 14:45 περίπου. 1
Pwpwpw Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, t3llis είπε Ευχαριστώ. Με το καλό να παραλάβουμε όλοι! Στις 14:45 περίπου. Εμεις με τα Nati που πηγαμε και μπλεξαμε δεν το βλεπω συντομα. Μετανιωσα που δεν παρηγγειλα το λευκο το οποιο ειναι πανεμορφο και πιθανοτατα θα ειχα παραλαβει Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw
LabrosM Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Με πήραν τηλέφωνο από πλαίσιο να παραλάβω το iPhone 15 pro max 256 black το είχα μέσω δόσεων τράπεζας ενώ ειχα πάρει τηλ πριν 2 βδομάδα δες για να ακυρώσω τη παραγγελία και με κάλεσαν σήμερα 😂
Pwpwpw Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, LabrosM είπε Με πήραν τηλέφωνο από πλαίσιο να παραλάβω το iPhone 15 pro max 256 black το είχα μέσω δόσεων τράπεζας ενώ ειχα πάρει τηλ πριν 2 βδομάδα δες για να ακυρώσω τη παραγγελία και με κάλεσαν σήμερα 😂 Απο οτι φαινεται αυτη την εδομαδα εχουν σειρα τα μαυρα 256αρια στο πλαισιο. Την προηγουμενη εβδομαδα ειχαν σειρα τα λευκα, καθως ανεφεραν 2-3 ατομα εδω οτι δεχτηκαν τηλεφωνημα για παραλαβη. Ελπιζουμε η επομενη εβδομαδα να ειναι η εβδομαδα των Nati. 27 λεπτά πριν, t3llis είπε Παιδιά έγινε το θαύμα σήμερα . Με κάλεσαν από πλαίσιο για αποστολή pro max 256 black . Άλλαξε και η κατάσταση της παραγγελίας σε συλλογή προϊόντων και αποστολή έως τις 23/10. Η προπαραγγελία έγινε στις 16/9 Κατι που ξεχασα να σε ρωτησω, το ειχες προπληρωμενο η προχωρησες σε πληρωμη μετα το τηλεφωνημα που σου κανανε? Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw
stefanosnik Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 10 λεπτά πριν, LabrosM είπε Με πήραν τηλέφωνο από πλαίσιο να παραλάβω το iPhone 15 pro max 256 black το είχα μέσω δόσεων τράπεζας ενώ ειχα πάρει τηλ πριν 2 βδομάδα δες για να ακυρώσω τη παραγγελία και με κάλεσαν σήμερα 😂 Ρε παιδιά και εγώ 256 μαύρο έχω κάνει παραγγελία 15/9 15:08 και τπτ ακόμα !!!!! Θεσσαλονίκη εγώ , εσείς Αθήνα ;
Pwpwpw Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, stefanosnik είπε Ρε παιδιά και εγώ 256 μαύρο έχω κάνει παραγγελία 15/9 15:08 και τπτ ακόμα !!!!! Θεσσαλονίκη εγώ , εσείς Αθήνα ; Η λογικη λεει οτι θα σε καλεσουν και εσενα, πιθανον και μεσα στην ημερα. Εκτος αν η σειρα προτεραιοτητας που λενε παει αναποδα, απο τον τελευταιο προς τον πρωτο που εκανε παραγγελια😂 Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw
stefanosnik Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Η λογικη λεει οτι θα σε καλεσουν και εσενα, πιθανον και μεσα στην ημερα. Εκτος αν η σειρα προτεραιοτητας που λενε παει αναποδα, απο τον τελευταιο προς τον πρωτο που εκανε παραγγελια😂 Όλα να τα περιμένουμε από το πλαίσιο !!
alkis__7 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Τουλάχιστον το Πλαίσιο δείχνει να ψιλοκινειται τις τελευταίες βδομάδες, έστω και σιγά σιγά.
Dimitrisbud Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, stefanosnik είπε Ρε παιδιά και εγώ 256 μαύρο έχω κάνει παραγγελία 15/9 15:08 και τπτ ακόμα !!!!! Θεσσαλονίκη εγώ , εσείς Αθήνα ; Έχεις προπληρώσει;
Michalis_2024 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 19 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Εμεις με τα Nati που πηγαμε και μπλεξαμε δεν το βλεπω συντομα. Μετανιωσα που δεν παρηγγειλα το λευκο το οποιο ειναι πανεμορφο και πιθανοτατα θα ειχα παραλαβει To καλό πράγμα αργεί Nati και πάλι Nati 1
Pwpwpw Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, Michalis_2024 είπε To καλό πράγμα αργεί Nati και πάλι Nati Aν ερθει την Καθαρα Δευτερα να δουμε αν θα λες το ιδιο😜
Michalis_2024 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε Aν ερθει την Καθαρα Δευτερα να δουμε αν θα λες το ιδιο😜 χαχαχαχαχα, μπα εγώ είμαι αισιόδοξος ότι μέσα στο Νοέμβριο θα το παραλάβω από τον Κωτσόβολο. Το μισό πληρωμένο, και μου είχαν πει στο μήνα να υπολογίζω. Μήνα κλείνω 30 Οκτωβρίου οπότε είμαι στη μέση της διαδρομής. Αλλά εσύ νομίζω από Πλαίσιο το πήρες? Εκεί δεν πάω γιατί έχω κακή προϊστορία με 2 σκληρούς δίσκους και τους έκοψα χρόνια τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις