Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, YellO_w είπε

Παραγγελία από 25/09

IMG_4087.jpeg

Εμένα πάντως η Άρτεμις μου είπε αυτά. Ο καθένας λέει ο,τι θέλει δυστυχώς.

Screenshot_20231018-143143.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, YellO_w είπε

Όποτε την επόμενη φορά κατευθείαν παραγγελία από το iSquare , μπας και θα γίνει ποιο γρήγορα 🤷🥲 

Την επομεηη φορα καλυτερα απο Amazon παρα ελληνικη αλυσιδα για να εχεις και ενημερωση οσο το δυνατον με ημ/νιες :) Ουτε ποσοτητα ξερουν ποσα κομματια/ποια χρωματα/χωριτικοτητες κλπ που θα παραλαβουν ουτε εστω ημ/νιες.....

Επεξ/σία από aces
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, aces είπε

Την επομεηη φορα καλυτερα απο Amazon παρα ελληνικη αλυσιδα για να εχεις και ενημερωση οσο το δυνατον με ημ/νιες. Ουτε ποσοτητα ξερουν που θα παραλαβουν ουτε εστω ημ/νιες.....

Eμενα αυτο γιατι μου φαινεται αδυνατο?

Ειναι δυνατον να μην εχουν ενημερωση για estimated delivery απο τον προμηθευτη τους? Φανταζει αδυνατο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, aces είπε

Την επομεηη φορα καλυτερα απο Amazon παρα ελληνικη αλυσιδα για να εχεις και ενημερωση οσο το δυνατον με ημ/νιες. Ουτε ποσοτητα ξερουν που θα παραλαβουν ουτε εστω ημ/νιες.....

Από Amazon κανείς με τιμολόγιο ; Δεν νομίζω 🥲

Επεξ/σία από YellO_w
Δημοσ.

Σε φυσικο καταστημα istorm που ρωτησα εγω ο ιδιος μου ειπε δεν παρελαβαν ουτε ενα pro max. Τωρα τρελο θα με βγαλεις η ψευτη; Ελεος εδω μεσα.. με αυτα τα μυαλα σας λογικο να κανετε και 17 παραγγελιες ο καθενας. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Maxpower71 είπε

Σε φυσικο καταστημα istorm που ρωτησα εγω ο ιδιος μου ειπε δεν παρελαβαν ουτε ενα pro max. Τωρα τρελο θα με βγαλεις η ψευτη; Ελεος εδω μεσα.. με αυτα τα μυαλα σας λογικο να κανετε και 17 παραγγελιες ο καθενας. 

Φίλε μου,  μια παραγγελία  έκανα , ούτε 2 ούτε 20 . ΜΙΑ και περάσανε 3 εβδομάδες, και σου είπαν δεν έδωσαν ούτε μια συσκευή ; 🤣🤣🤣 , να είδη στα marketplace τα πουλάνε αυτοί που τους τα πούλησε το  iStorm . 

Επεξ/σία από YellO_w
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε

Eμενα αυτο γιατι μου φαινεται αδυνατο?

Ειναι δυνατον να μην εχουν ενημερωση για estimated delivery απο τον προμηθευτη τους? Φανταζει αδυνατο

Μπορει να εχουν μερικη ενημερωση απο τον προμηθευτη π.χ. θα παραλαβετε μόνο 40 τμχ blue me 512gb  κ 80 τμχ nat me 256gb απο τον προμηθευτη οποτε κ εκεινοι απαντουν στο περιπου :) Για τις ημ/νιες θα εχουν 1 ευρος αλλα αν δεν ξερουν ποσα τμχ θα παραλαβουν δεν ξερουν κ ποιοι/ποιες παραγγελιες θα εξυπηρετηθουν.

Στο αμαζον ακομη κ προβλημα ελλειψης απο προμηθευτη να υπαρχει θα εχεις καποια ενημερωση π.χ. απο 20 εως 30 Νοεμ.παραλαβη σε White 256gb από 10 Νοεμβ blue 256 κλπ κλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, aces είπε

Για τις ημ/νιες θα εχουν 1 ευρος αλλα αν δεν ξερουν ποσα τμχ θα παραλαβουν δεν ξερουν κ ποιοι/ποιες παραγγελιες θα εξυπηρετηθουν.

Μα αυτο πηρα και ρωτησα. Λεω δεν θελω να μαθω αν θα ειναι μεσα στην επομενη παραλαβη η δικια μου παραγγελια και ουτε ζηταω να μου δωσατε χρονοδιαγραμμα για το ποτε θα παραλαβω, θελω απλα να μου πειτε η επομενη παραλαβη που θα εχετε ποτε υπολογιζετε περιπου οτι θα ειναι. 

Και μου λεει οτι δεν ξερουν και οτι δεν εχουν σχετικη ενημερωση απο τον προμηθευτη, εμενα αυτο μου φαινεται αδυνατο, εκτος αν ο προμηθευτης ειναι εξωγηινος και τα φερνει απο το διαστημα

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά έγινε το θαύμα σήμερα . Με κάλεσαν από πλαίσιο για αποστολή pro max 256 black . Άλλαξε και η κατάσταση της παραγγελίας σε συλλογή προϊόντων και αποστολή έως τις 23/10. Η προπαραγγελία έγινε στις 16/9

Screenshot_2023-10-18-15-02-49-964_com.brave.browser.jpg

Επεξ/σία από t3llis
  • Like 1
  • Thanks 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...