Appleboy666 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Για αυτούς που λένε οτι η iStorm δεν έχει παραδώσει 256 Pro Max NaTi 1
Rubble Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 για το istorm (isquare) να κάνουμε παράπονο στην ίδια την apple
YellO_w Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παραγγελία από 25/09 . Τι σχέση έχει το iSquare με το Public ; Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2023 από YellO_w
alkis__7 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, YellO_w είπε Παραγγελία από 25/09 Εμένα πάντως η Άρτεμις μου είπε αυτά. Ο καθένας λέει ο,τι θέλει δυστυχώς.
YellO_w Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Κάποιος μπορεί να μου εξήγηση τι σχέση έχει το iSquare με τον Public ; Δλδ ο προμηθευτής τους είναι iSquare ;
aces Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 9 λεπτά πριν, YellO_w είπε Κάποιος μπορεί να μου εξήγηση τι σχέση έχει το iSquare με τον Public ; Δλδ ο προμηθευτής τους είναι iSquare ; απο εκει τα προμηθευονται https://www.quest.gr/en/activities/iSquare Official Distributor of Apple products in Greece and Cyprus 1
YellO_w Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, aces είπε απο εκει τα προμηθευονται https://www.quest.gr/en/activities/iSquare Official Distributor of Apple products in Greece and Cyprus Όποτε την επόμενη φορά κατευθείαν παραγγελία από το iSquare , μπας και θα γίνει ποιο γρήγορα 🤷🥲
aces Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, YellO_w είπε Όποτε την επόμενη φορά κατευθείαν παραγγελία από το iSquare , μπας και θα γίνει ποιο γρήγορα 🤷🥲 Την επομεηη φορα καλυτερα απο Amazon παρα ελληνικη αλυσιδα για να εχεις και ενημερωση οσο το δυνατον με ημ/νιες Ουτε ποσοτητα ξερουν ποσα κομματια/ποια χρωματα/χωριτικοτητες κλπ που θα παραλαβουν ουτε εστω ημ/νιες..... Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2023 από aces 1
Pwpwpw Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, aces είπε Την επομεηη φορα καλυτερα απο Amazon παρα ελληνικη αλυσιδα για να εχεις και ενημερωση οσο το δυνατον με ημ/νιες. Ουτε ποσοτητα ξερουν που θα παραλαβουν ουτε εστω ημ/νιες..... Eμενα αυτο γιατι μου φαινεται αδυνατο? Ειναι δυνατον να μην εχουν ενημερωση για estimated delivery απο τον προμηθευτη τους? Φανταζει αδυνατο 1
YellO_w Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, aces είπε Την επομεηη φορα καλυτερα απο Amazon παρα ελληνικη αλυσιδα για να εχεις και ενημερωση οσο το δυνατον με ημ/νιες. Ουτε ποσοτητα ξερουν που θα παραλαβουν ουτε εστω ημ/νιες..... Από Amazon κανείς με τιμολόγιο ; Δεν νομίζω 🥲 Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2023 από YellO_w
Maxpower71 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Σε φυσικο καταστημα istorm που ρωτησα εγω ο ιδιος μου ειπε δεν παρελαβαν ουτε ενα pro max. Τωρα τρελο θα με βγαλεις η ψευτη; Ελεος εδω μεσα.. με αυτα τα μυαλα σας λογικο να κανετε και 17 παραγγελιες ο καθενας.
YellO_w Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Maxpower71 είπε Σε φυσικο καταστημα istorm που ρωτησα εγω ο ιδιος μου ειπε δεν παρελαβαν ουτε ενα pro max. Τωρα τρελο θα με βγαλεις η ψευτη; Ελεος εδω μεσα.. με αυτα τα μυαλα σας λογικο να κανετε και 17 παραγγελιες ο καθενας. Φίλε μου, μια παραγγελία έκανα , ούτε 2 ούτε 20 . ΜΙΑ και περάσανε 3 εβδομάδες, και σου είπαν δεν έδωσαν ούτε μια συσκευή ; 🤣🤣🤣 , να είδη στα marketplace τα πουλάνε αυτοί που τους τα πούλησε το iStorm . Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2023 από YellO_w
aces Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε Eμενα αυτο γιατι μου φαινεται αδυνατο? Ειναι δυνατον να μην εχουν ενημερωση για estimated delivery απο τον προμηθευτη τους? Φανταζει αδυνατο Μπορει να εχουν μερικη ενημερωση απο τον προμηθευτη π.χ. θα παραλαβετε μόνο 40 τμχ blue me 512gb κ 80 τμχ nat me 256gb απο τον προμηθευτη οποτε κ εκεινοι απαντουν στο περιπου Για τις ημ/νιες θα εχουν 1 ευρος αλλα αν δεν ξερουν ποσα τμχ θα παραλαβουν δεν ξερουν κ ποιοι/ποιες παραγγελιες θα εξυπηρετηθουν. Στο αμαζον ακομη κ προβλημα ελλειψης απο προμηθευτη να υπαρχει θα εχεις καποια ενημερωση π.χ. απο 20 εως 30 Νοεμ.παραλαβη σε White 256gb από 10 Νοεμβ blue 256 κλπ κλπ
Pwpwpw Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, aces είπε Για τις ημ/νιες θα εχουν 1 ευρος αλλα αν δεν ξερουν ποσα τμχ θα παραλαβουν δεν ξερουν κ ποιοι/ποιες παραγγελιες θα εξυπηρετηθουν. Μα αυτο πηρα και ρωτησα. Λεω δεν θελω να μαθω αν θα ειναι μεσα στην επομενη παραλαβη η δικια μου παραγγελια και ουτε ζηταω να μου δωσατε χρονοδιαγραμμα για το ποτε θα παραλαβω, θελω απλα να μου πειτε η επομενη παραλαβη που θα εχετε ποτε υπολογιζετε περιπου οτι θα ειναι. Και μου λεει οτι δεν ξερουν και οτι δεν εχουν σχετικη ενημερωση απο τον προμηθευτη, εμενα αυτο μου φαινεται αδυνατο, εκτος αν ο προμηθευτης ειναι εξωγηινος και τα φερνει απο το διαστημα Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw
t3llis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά έγινε το θαύμα σήμερα . Με κάλεσαν από πλαίσιο για αποστολή pro max 256 black . Άλλαξε και η κατάσταση της παραγγελίας σε συλλογή προϊόντων και αποστολή έως τις 23/10. Η προπαραγγελία έγινε στις 16/9 Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2023 από t3llis 1 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις