Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, kosmas0 είπε

Δεν εχει καμια λογικη. Εγινε μια παραγγελια, αν ετυχε να αλλαξω μεταφορικα που κολλαει η προτεραιοτητα. Δεν εκανα νεα παραγγελια. Δεν με ξανα βλεπουν, κουραστηκα.

Πήρα τώρα τηλέφωνο και ρώτησα αν έχει αλλάξει η σειρά μου. Μου λέει όχι δεν θα πρέπει να έχει αλλάξει. Μόνο αν έκανες ακύρωση της παραγγελίας και νέα παραγγελία. Επίσης τον ρώτησα αν μπορεί να δει την σειρά μου και λέει όχι μόνο αυτοί από την κεντρική αποθήκη.

Μήπως σου έκανε ακύρωση και νέα παραγγελία;

Επεξ/σία από hellojim
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, hellojim είπε

Πήρα τώρα τηλέφωνο και ρώτησα αν έχει αλλάξει η σειρά μου. Μου λέει όχι δεν θα πρέπει να έχει αλλάξει. Μόνο αν έκανες ακύρωση της παραγγελίας και νέα παραγγελία. Επίσης τον ρώτησα αν μπορεί να δει την σειρά μου και λέει όχι μόνο αυτοί από την κεντρική αποθήκη.

Μήπως σου έκανε ακύρωση και νέα παραγγελία;

Δεν νομιζω. Δεν θα μου ερχοταν μηνυμα; Αφου με τον αριθμο παραγγελιας που εχω ρωταω τι και πως

Δημοσ.

Πάντως θεωρω πως τα σκρουτζομαγαζα που βλεπετε δεν ειναι επισημη εισαγωγη της iStorm-infoquest κλπ. Πιο πολυ παραεισαγωγη απο άλλες ευρωπαικες αγορες. Γερμανια πχ σημερα το πρωι ειχε παλι διαθεσιμα 15 ΡΜ ΝΑΤΙ στο Μοναχο. Αγγλια επισης κοκ. Θεωρω μεσα στις επομενες 15 μερες ειδικα στην Ευρωπη θα αρχισει σιγα σιγα να ζεσταινεται το θεμα. όχι εννοειται να υπαρχει αμεση διαθεσιμοτητα για walk-in, απλα να γεμιζει η εφοδιαστικη αλυσιδα.

Τωρα για Ελλαδα τι να πω... Ελλαδισταν. Πολλες πτυχες εχει αυτο το προβλημα...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, teol20 είπε

Τωρα για Ελλαδα τι να πω... Ελλαδισταν. Πολλες πτυχες εχει αυτο το προβλημα...

Να πεις καλα Χριστουγεννα.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Να πεις καλα Χριστουγεννα.

Τι Χριστούγεννα; 😂 θυμάμαι το 13 pro απο πλαίσιο το πήρα Φεβρουάριο σε προπαραγγελια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξανα πηρα Κωτσο (45 λεπτα αναμονη) καπακι να ρωτησω περι προτεραιοτητας και μεταφορικων και με ειπαν οτι οχι δεν εχει πειραχτεί και οτι οχι δεν εχουν εξυπηρετηθει ολες οι παραγγελιες μεχρι 15/9.  Α και που ειστε, δεν εχουν εικονα για παραλαβη.

Α, και οτι τα προβληματα στην εξελιξη παραγγελιας online τα ξερουν και προσπαθουν να τα λυσουν.

Επεξ/σία από kosmas0
  • Sad 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, JackN1fe είπε

Τι Χριστούγεννα; 😂 θυμάμαι το 13 pro απο πλαίσιο το πήρα Φεβρουάριο σε προπαραγγελια 

Οποτε το καλα κουλουμα ταιριαζει καλυτερα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον 20-24 Οκτ θα ειμαι Λονδινο. Οσοι ΔΕΝ τα θελετε με τιμολογια, 2 ετη εγγυηση κλπ, όσα 15 ΡΜ βρω θα σας τα φερω και στην τρεχουσα τιμη τους με την αντιστοιχη ισοτιμια... Κανενα καπελο :P

Και εχω και 1 παραγγελια Πλαισιο εδω Θεσσαλονικη Βενιζελου και 1 παραγγελια iStorm Τσιμισκη...οταν και ...ΑΝ με ενημερωσουν ευχαριστως να σας παραχωρήσω τη σειρα μου! :D

Επεξ/σία από teol20
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, teol20 είπε

Και εχω και 1 παραγγελια Πλαισιο εδω Θεσσαλονικη Βενιζελου και 1 παραγγελια iStorm Τσιμισκη...οταν και ...ΑΝ με ενημερωσουν ευχαριστως να σας παραχωρήσω τη σειρα μου! :D

Και εχω και χρονια να παω θεσσαλονικη , οτι πρπει για βολτα-Iphone-καφε και πισω, 😋

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρακολουθώ το νήμα από την αρχή. Μετά από πολλές προσπάθειες με διαφορετικά καταστήματα από τις 22/09 δεν κατάφερα να πάρω καμία πληροφορία. Τα λεφτά μου έκατσαν με το ΠΛΑΙΣΙΟ 10 μέρες.

Μόλις πήρα τα χρήματά μου πίσω, παρήγγειλα 128gb pro NaTi από το amazon.de στις 10/10. Ήρθε σε μια εβδομάδα. Αν και η UPS δεν μπορούσε να με βρει σπίτι 2 συνεχόμενες μέρες. (Δουλεύω από το σπίτι) Αύριο πρέπει να χάσω 3 ώρες από τη μέρα μου για να πάω να το παραλάβω από το Κορωπί.

Τα ελληνικά μου δεν είναι πολύ καλά, οπότε χρησιμοποίησα το google translate :)

Επεξ/σία από Ktoid
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, YellO_w είπε

Για αυτούς που λένε , που Istorm δεν έχει δώσει ούτε ένα κομμάτι PM

IMG_4086.jpeg

Ανύπαρκτοι 

Επεξ/σία από Rubble
Δημοσ.

Μα πραγματικά ρε παιδιά, είναι δυνατόν ολόκληρες αλυσίδες να μην έχουν παραδόσει ούτε ένα PM ένα μήνα τώρα; Αν μου λέγανε να πω κάτι τέτοιο στον κόσμο που παίρνει τηλέφωνα και ρωτάει πραγματικά θα ντρεπόμουν. Δηλαδή είπαμε να μας περνάνε για χαζούς αλλά τόσο πολύ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...