kotlid Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 12 hours ago, apog9 said: Εγώ έχοντας κάνει παραγγελία 13/9 iPhone 15 pro max Black και Apple Watch 9 μου έστειλαν μήνυμα σήμερα το απόγευμα ότι βρίσκεται στις κεντρικές αποθήκες και θα δρομολογηθεί με κούριερ 22/9. παραγγελία που εκανε η αδερφή μου εχτές μέσω τηλεφώνου για 15 απλό χρώμα μπλε της έστειλαν το ίδιο μήνυμα . Το κατάστημα είναι του Κωτσόβολου που δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο γρήγορη απόκριση Εγώ προπαρηγγειλα και προπλήρωσα το Apple Watch series 9 απο Κωτσόβολο και σημερα που μιλησα μαζι τους μου ειπαν οτι εχει καλυφθεί η παραγγελία αλλα αυριο 22/9 θα παραδωθεί στο κουριερ. Θα προσπαθησω να επικοινωνήσω με κουριερ μπας και μπορεσω να το παραλαβω Σαββατο πρωι, αλλοιως Δευτερα παραλαβη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, alex19871987 είπε Κανείς που να έχει παραγγείλει από Πλαίσιο pro η pro max και αν τον έχουν καλέσει?? Εγώ pro max day one κάνα 40 λεπτό από το άνοιγμα τον προ παραγγελιών, καμία ενημέρωση, αρα λογικά περιμενω επόμενη παραλαβή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex19871987 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε Εγώ pro max day one κάνα 40 λεπτό από το άνοιγμα τον προ παραγγελιών, καμία ενημέρωση, αρα λογικά περιμενω επόμενη παραλαβή. Χτες με ενημέρωσαν πάντως από πλαίσιο ότι υπάρχει απλό 15 που είχα βάλει έτσι να υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos56 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, D1m1tr1sGR είπε Είχες προπληρώσει? Ο Κωτσόβολος με προπληρωμή και παράδοση στον χώρο μου, με ειδοποίησε για παράδοση στις 26/09. Τοποθεσία: Ρόδος. Προ παραγγελία 15/09, 18:51. Προπαραγγελια 14/9 pro max 256 απο Κωτσοβολο και προπληρωμη, ακομα καμια ενημερωση. Καλεσα πριν λιγο να δω μπας και μαθω κατι αλλα μου λενε οτι δεν εχουνε εικονα απο διαθεσιμοτητα και να τους ξανα καλεσω αυριο. Σκούρα τα πράγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, alex19871987 είπε Χτες με ενημέρωσαν πάντως από πλαίσιο ότι υπάρχει απλό 15 που είχα βάλει έτσι να υπάρχει. Τα απλά μοντέλα σχεδόν ποτε δεν έχουν θέμα δεν έχουν την ίδια ζήτηση. Κάθε χρόνο με τα pro και ειδικά με τα pro max υπάρχει θέμα. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2023 από Pwpwpw 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charalampos21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, D1m1tr1sGR είπε Είχες προπληρώσει? Ο Κωτσόβολος με προπληρωμή και παράδοση στον χώρο μου, με ειδοποίησε για παράδοση στις 26/09. Τοποθεσία: Ρόδος. Προ παραγγελία 15/09, 18:51. Οχι δεν προπλήρωσα. Φοβάμαι να προπληρώσω μην έρθει Νοέμβρη έτσι και αλλιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, giorgos56 είπε Προπαραγγελια 14/9 pro max 256 απο Κωτσοβολο και προπληρωμη, ακομα καμια ενημερωση. Καλεσα πριν λιγο να δω μπας και μαθω κατι αλλα μου λενε οτι δεν εχουνε εικονα απο διαθεσιμοτητα και να τους ξανα καλεσω αυριο. Σκούρα τα πράγματα Επειδη τα ίδια διαβάζω κάθε χρόνο πιστεύω πλέον ότι δεν υπάρχει καμιά σειρά προτεραιότητας. Πιστεύω παίζουν α-μπε-μπα-μπλομ και διαλέγουν random άτομα. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2023 από Pwpwpw 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evanpsy Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Παραγγελία IPhone 15 απλό σε ροζ (εννοείται) και με κάλεσαν χθες από Κωτσόβολο πρώτοι. Οπότε λέω να πληρώσω τα 100€, που ζήτησαν και να δούμε, γιατί από public, πλαίσιο, Nova, Γερμανό, κλπ. ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Βλέπω πάντως ότι όλοι pro έχουν παραγγείλει, οπότε ίσως είμαι ευνοημένη 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charalampos21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Και εγώ το ίδιο πιστεύω. Κάθε χρόνο προπαραγγελία σε 10 μαγαζιά και δεν με έχουν πάρει τηλ ποτέ για πρώτη μέρα. Πάντα έπαιρνα πρώτη μέρα μέσω γνωστού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Τελικά παρατηρώντας το τι γίνεται τα τελευταία χρόνια, το πιο αξιόπιστο σύστημα το έχει η Document! Εκδηλώνεις ενδιαφέρον, δεν σου ζητάνε τίποτα από εξόφληση, προκαταβολές κλπ και τηρούν αυστηρή σειρά προτεραιότητας στέλνοντας και emails και παίρνοντας τηλέφωνο όταν έρθει η σειρά του καθενός. Το κακό είναι πως δύσκολα έχεις παραλαβή day one αλλά τουλάχιστον γνωρίζεις από πριν τι θα γίνει και δεν περιμένεις να "κληρωθείς" όπως σε άλλες αλυσίδες και μάλιστα ενώ έχεις πληρώσει όλο το ποσό... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koumbouni Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Έχει κάνει κάποιος παραγγελία και να έχει ενημέρωση απο το you.gr ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Εμένα μου επιβεβαίωσε ο κωτσος ότι δεν θα παραλάβω αύριο. Αν δω και την επόμενη βδομάδα σουξου μουξου το σκέφτομαι για ακύρωση. Απλά και ακύρωση να κάνω, νομίζω θα είμαι σε χειρότερη θέση απ'ότι τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, hellojim είπε Εμένα μου επιβεβαίωσε ο κωτσος ότι δεν θα παραλάβω αύριο. Αν δω και την επόμενη βδομάδα σουξου μουξου το σκέφτομαι για ακύρωση. Απλά και ακύρωση να κάνω, νομίζω θα είμαι σε χειρότερη θέση απ'ότι τώρα. Γιατί δίνουν τα χρήματα πίσω; Προσωπικά σκέφτομαι να το πάρω (αν) από amazon.de Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, taslikos είπε Γιατί δίνουν τα χρήματα πίσω; Προσωπικά σκέφτομαι να το πάρω (αν) από amazon.de Τι εννοείς αν δίνουν τα χρήματα πίσω; Προφανώς και αν γίνει ακύρωση σου επιστρέφουν τα χρήματα. Λες να μου κρατήσουν τα λεφτά για έναν προϊόν που δεν έχω λάβει αλλά ούτε και αυτοί έχουν ακριβή ημερομηνία παράδοσης; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Just now, hellojim said: Τι εννοείς αν δίνουν τα χρήματα πίσω; Προφανώς και αν γίνει ακύρωση σου επιστρέφουν τα χρήματα. Λες να μου κρατήσουν τα λεφτά για έναν προϊόν που δεν έχω λάβει αλλά ούτε και αυτοί έχουν ακριβή ημερομηνία παράδοσης; Αυτό είναι το λογικό από την άλλη όμως για να ζητάει προκαταβολές έχει σκοπό να σε κρατήσει δεμένο εκει και το κάνουν επίτηδες όπως τόσα χρόνια. Γιατί τι νόημα θα είχε ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ αν με την ακύρωση έπαιρνες πίσω την προκαταβολή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις