Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Pennyz είπε

Έβαλα παραγγελία 27/9 pm black 256. σε τηλ για το τι γίνεται στο πλαίσιο μ είπε το παιδί ότι θα έχουν παραλαβές τέλος εβδομάδας (δεν περιμένω προφανώς να είμαι μέσα) το αναφέρω για τους υπόλοιπους που περιμένουν από πλαίσιο! 

Αντε να δούμε.

• Thanks 1
  • Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, legbeard89 είπε

Που τα βρίσκετε όλοι τα 512;;; Εμένα η παραγγελία μου δεν έχει αλλάξει στάτους τρεις εβδομάδες. Καλά δεν γκρινιάζω, άργησα να την κάνω(27/9), αλλά δεν περίμενα να χρειάζεται να κάνω τάμα για να το παραλάβω. 
Το 13 PM το είχα παραγγείλει day one, μου το έφερε συγγενής από ΗΠΑ, και μεταξύ παραγγελίας, ταξιδιού και συνάντησης για να μου το δώσει είχε μεσολαβήσει λιγότερος χρόνος 😂

Ααα δεν ξερεις την μεθοδο που ολοι μιλουν γι'αυτη?

r e f r e s h h h h h και δεν περιγραφω αλλο

Δημοσ.

Καλά το τσιμπήσαμε το Pro NaTi αλλα αρκετα ζεστουτσικο, ανοιγεις κάμερα και αρχιζει η θερμανση. Ευτυχως παραλαβαμε τώρα με τα κρύα. Ελπίζω μέχρι να φυγει ο χειμωνας να βγάλουν update γιατι δεν μας βλεπω καλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας, όσοι έχετε κάνει παραγγελία στον Κωτσόβολο στην αναζήτησή της παραγγελίας σας σας βγάζει και εσάς "Κατάσταση πληρωμής: Σε αναμονή" και από κάτω γράφει "Μέσα σε 24 ώρες από την πληρωμή σας, θα σας ενημερώσουμε παρακάτω με την εκτιμώμενη ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας." 

Να σημειώσω ότι εγώ έδωσα προκαταβολή με κάρτα χωρίς δόσεις για το iPhone Pro NaTi 128GB

Πάντως όταν έκανα την παραγγελία 30/9 στο κατάστημα της Θεσνίκης στο cosmos που είναι η κοπέλα με ενημέρωσε ότι η παραλαβή θα γίνει μετά από 2-4 βδομάδες με περισσότερες πιθανότητες το 4 βδομάδες

Επεξ/σία από Michalis_2024
Δημοσ.
42 minutes ago, Michalis_2024 said:

Καλησπέρα σας, όσοι έχετε κάνει παραγγελία στον Κωτσόβολο στην αναζήτησή της παραγγελίας σας σας βγάζει και εσάς "Κατάσταση πληρωμής: Σε αναμονή" και από κάτω γράφει "Μέσα σε 24 ώρες από την πληρωμή σας, θα σας ενημερώσουμε παρακάτω με την εκτιμώμενη ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας." 

Να σημειώσω ότι εγώ έδωσα προκαταβολή με κάρτα χωρίς δόσεις για το iPhone Pro NaTi 128GB

Πάντως όταν έκανα την παραγγελία 30/9 στο κατάστημα της Θεσνίκης στο cosmos που είναι η κοπέλα με ενημέρωσε ότι η παραλαβή θα γίνει μετά από 2-4 βδομάδες με περισσότερες πιθανότητες το 4 βδομάδες

Την πατησες οπως κι εγω φιλε μου, πριν 10-15 μερες το βρηκα διαθεσιμο και το πληρωσα και 1 μερα μετα αλλαξε το status σε - θα σας ειδοποιησουμε οταν ειναι διαθεσιμο. Εαν ακυρωσεις θα χρειαστουν 2-3 εβδομαδες για να δεις τα χρηματα σου πισω. Τραγικος Κοτσος. 

Δημοσ.

Καλησπέρα. Πηγαίνοντας στο πλαίσιο στη Στουρνάρη για αγορά φορτιστή , υπήρχε διαθέσιμο 15 Promax  σε μπλε 512 και τελικώς μετά από τόσες αποτυχημένες προπαραγγελίες πηρα και εγώ. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ThodorisAthina είπε

Την πατησες οπως κι εγω φιλε μου, πριν 10-15 μερες το βρηκα διαθεσιμο και το πληρωσα και 1 μερα μετα αλλαξε το status σε - θα σας ειδοποιησουμε οταν ειναι διαθεσιμο. Εαν ακυρωσεις θα χρειαστουν 2-3 εβδομαδες για να δεις τα χρηματα σου πισω. Τραγικος Κοτσος. 

Όχι δεν το βιάζομαι εγώ, απλά ρώτησα αν το βγάζει σε όλους που έκαναν προπαραγγελία με κάποια προκαταβολή. Εδώ περίμενα 5 χρόνια για να βγει το iPhone με usb-c θύρα, στον 1-2 μήνες θα κολλήσω. Το XS κρατάει ακόμα και είναι σαν καινούργιο και η δουλειά μου γίνεται :) :) 

• Like 1
Δημοσ.

Κατι μου λεει πως επειδη δεν δουλευει η εξελιξη παραγγελιας του κωτσου, επειδη εχει το σταθερο της εταιριας και δεν δουλευει στην εξελιξη, θα χασουμε το κινητο αν δεν παιρνουν τηλεφωνο και περιμενουν απο την εξελιξη να δουμε οτι πρεπει να πληρωσουμε.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε

256 nati και 15/9 παραγγελία και στα 2;

Ναι, στο istorm η παραγγελία έγινε 15:12 στο πλαίσιο αργότερα 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Rubble είπε

Ναι, στο istorm η παραγγελία έγινε 15:12 στο πλαίσιο αργότερα 

Στο πλαίσιο είμαστε στην ίδια μοίρα μετά τις 15.30 και ίδια συσκευή.

Δημοσ.

Η δική μου εμπειρία έως τώρα.

Τον Οκτώβριο του ‘21 μπήκα και εγω στο τρυπάκι για προπαραγγελία iPhone 13 Pro Max 256 Graphite απο Κωτσόβολο. Πληρωμή μετρητής απο την ημέρα της παραγγελίας. Παρέλαβα σε 20+ ημέρες. Πολύ πιο γρήγορα απο πολλούς που διάβαζα εδω μέσα. Αν και μου είχαν πει απο Κωτσόβολο 15 ημέρες, είχα τρομάξει απο αυτά που διάβαζα εδω, οτι θα το πάρω σε 2 μήνες.

Χθές Δευτέρα 16/10/23, μπήκα στο site του Κωτσόβολου και είχε διαθέσιμα 15 Pro Max 512 και 1Τ σε μαύρο (το χρώμα που ήθελα). Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν οτι το 512 απο λάθος φαίνεται διαθέσιμο (προσπάθησα να το βάλω στο καλάθι και να προχωρήσω σε παραγγελία και όντως το γύριζε σε στατους «αναμένεται»). Αλλά το 1Τ υπήρχε ενα τελευταίο κομμάτι όπως είπαν στο κατάστημα της Τσιμισκή. Έκανα τηλεφωνική παραγγελία, πλήρωσα μετρητής με τιμολόγιο και θα το έχω αύριο Τετάρτη 18/10/23, επειδή βαριόμουν να περάσω απο εκεί να το πάρω σήμερα. Η διαδικασία ειλικρινά μου πήρε 7 λεπτά στο τηλέφωνο.

Τώρα θα μου πείτε λογικό να υπάρχει διαθεσιμότητα στις πιο ακριβές συσκευές. Ή το κάνουν επίτηδες για να πουλάνε τα πιο ακριβά μοντέλα. Για εμένα δεν είχε μεγάλη διαφορά λόγω τιμολογίου το 512 με το 1Τ.

Εγω παιδιά καταλήγω στο συμπέρασμα οτι 1) Οι προπαραγγελίες είναι μούφα. Το σύστημα είναι τρύπιο. 2) Όλα αυτά τα καταστήματα λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί ολόκληρη η κοινωνία. Δεν διαχειρίζονται το ίδιο παραγγελίες μετρητής και παραγγελίες με δόσεις χωρίς καμία προκαταβολή. Λεω εγω τώρα. Μπορεί να κάνω και λάθος. Είναι λάθος ηθικά η μέθοδος του refresh? Δεν ξέρω, εγω δεν έκλεψα κανέναν. Δεν ήθελα να κάνω προπαραγγελία ξανά. Ήθελα να το πάρω ΟΠΟΤΕ το βρω διαθέσιμο. Και το βρήκα. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δημοσ.
3 minutes ago, pan888 said:

Η δική μου εμπειρία έως τώρα.

Τον Οκτώβριο του ‘21 μπήκα και εγω στο τρυπάκι για προπαραγγελία iPhone 13 Pro Max 256 Graphite απο Κωτσόβολο. Πληρωμή μετρητής απο την ημέρα της παραγγελίας. Παρέλαβα σε 20+ ημέρες. Πολύ πιο γρήγορα απο πολλούς που διάβαζα εδω μέσα. Αν και μου είχαν πει απο Κωτσόβολο 15 ημέρες, είχα τρομάξει απο αυτά που διάβαζα εδω, οτι θα το πάρω σε 2 μήνες.

Χθές Δευτέρα 16/10/23, μπήκα στο site του Κωτσόβολου και είχε διαθέσιμα 15 Pro Max 512 και 1Τ σε μαύρο (το χρώμα που ήθελα). Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν οτι το 512 απο λάθος φαίνεται διαθέσιμο (προσπάθησα να το βάλω στο καλάθι και να προχωρήσω σε παραγγελία και όντως το γύριζε σε στατους «αναμένεται»). Αλλά το 1Τ υπήρχε ενα τελευταίο κομμάτι όπως είπαν στο κατάστημα της Τσιμισκή. Έκανα τηλεφωνική παραγγελία, πλήρωσα μετρητής με τιμολόγιο και θα το έχω αύριο Τετάρτη 18/10/23, επειδή βαριόμουν να περάσω απο εκεί να το πάρω σήμερα. Η διαδικασία ειλικρινά μου πήρε 7 λεπτά στο τηλέφωνο.

Τώρα θα μου πείτε λογικό να υπάρχει διαθεσιμότητα στις πιο ακριβές συσκευές. Ή το κάνουν επίτηδες για να πουλάνε τα πιο ακριβά μοντέλα. Για εμένα δεν είχε μεγάλη διαφορά λόγω τιμολογίου το 512 με το 1Τ.

Εγω παιδιά καταλήγω στο συμπέρασμα οτι 1) Οι προπαραγγελίες είναι μούφα. Το σύστημα είναι τρύπιο. 2) Όλα αυτά τα καταστήματα λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί ολόκληρη η κοινωνία. Δεν διαχειρίζονται το ίδιο παραγγελίες μετρητής και παραγγελίες με δόσεις χωρίς καμία προκαταβολή. Λεω εγω τώρα. Μπορεί να κάνω και λάθος. Είναι λάθος ηθικά η μέθοδος του refresh? Δεν ξέρω, εγω δεν έκλεψα κανέναν. Δεν ήθελα να κάνω προπαραγγελία ξανά. Ήθελα να το πάρω ΟΠΟΤΕ το βρω διαθέσιμο. Και το βρήκα. Τα συμπεράσματα δικά σας.

φιλος το 512 υπηρχε στο καταστημα περιστεριου γιατι το ειδα εγω νωρις. το 1τβ υπηρχε σε 5 μαγαζια. εσυ προλαβες το τελευταιο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...