Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, darionaharos είπε

Σ αυτό το βίντεο

https://vm.tiktok.com/ZGJTaP7F1/

είναι η απάντηση στο αν υπάρχουν naTi και που είναι και στο πότε θα παραλάβετε! (Χιουμοριστικό βίντεο).

Υ.γ αν αυτοί βρίσκουν τόσα τότε φανταστείτε ποσό για τον πο@@τσο είναι οι ελληνικές αλυσίδες!

Τιμολόγιο ανευ φπα κόβεις ; Οχι ειναι τελικη τιμη! Ποιος βγαζει 500 στο κομματι; Ο ζαγκκκκ

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, manost89 είπε

Πιο πιθανό είναι να πάρεις απάντηση για το πότε θα παραλάβεις απο την Άση Μπίλιου παρά απο τον Κωτσόβολο, Πλαίσιο, Public. Μήπως έχει κανείς το τηλέφωνο της Άση? 😂

Για μας το κανουνε βρε, ξες τι ωραια αισθηση ειναι να στο φερει Χριστουγεννα ο Αι βασιλης απο πλαισιο? Ευχαριστω επρπε να τους λεμε οχι να γκρινιαζουμε.

Δημοσ.

Εαν παρουμε απο Zag Mobile που ειναι λογικα παρα εισαγωγη, η Infoquest καλυπτει κανονικα την εγγυηση των 2 χρονων? σε περιπτωση που παθει κατι λεμε τωρα εντος εγγυησης. 

Εξτρα 100 ευρω για να το παρεις 1-2-3 μηνες πιο νωρις και χωρις ολο αυτη την γελοιοτητα με refresh, με τηλεφωνα και με γκρινια δεν το λες και τοσο κακο σεναριο. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ThodorisAthina είπε

Εαν παρουμε απο Zag Mobile που ειναι λογικα παρα εισαγωγη, η Infoquest καλυπτει κανονικα την εγγυηση των 2 χρονων? σε περιπτωση που παθει κατι λεμε τωρα εντος εγγυησης. 

Εξτρα 100 ευρω για να το παρεις 1-2-3 μηνες πιο νωρις και χωρις ολο αυτη την γελοιοτητα με refresh, με τηλεφωνα και με γκρινια δεν το λες και τοσο κακο σεναριο. 

Αν φτασεις εκει, δινεις +260 και παιρνεις 512 που κουτσα στραβα βρισκεις, που τουλαχιστον ετσι πληρωσες για κατι αληθινο, στην κανονικη του τιμη και οχι 100 ευρω δωρο στον εκμεταλευτη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, ThodorisAthina είπε

Αρχικα δεν ειναι 100 ευρω εξτρα αλλα 150  γιατι 1650 αναφερει στο βιντεο οτι δινει τα σφραγισμενα και ναι ειναι κακο σεναριο γιατι σε τετοιες πρακτικες που εκμεταλευονται την ελλειψη στην αγορα πρεπει  σαν καταναλωτες να  γυρναμε την πλατη και οχι να τις επικροτουμε.

Μια συσκευη ειναι στο κατω κατω οχι ειδος πρωτης αναγκης, απο το να με δουλευουν εις γνωσην μου καταμουτρα πληρωνοντας καπελα, καλυτερα να το παρω και 1-2 μηνες μετα.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dimpia είπε

Αν φτασεις εκει, δινεις +260 και παιρνεις 512 που κουτσα στραβα βρισκεις, που τουλαχιστον ετσι πληρωσες για κατι αληθινο, στην κανονικη του τιμη και οχι 100 ευρω δωρο στον εκμεταλευτη

Που τα βρίσκετε όλοι τα 512;;; Εμένα η παραγγελία μου δεν έχει αλλάξει στάτους τρεις εβδομάδες. Καλά δεν γκρινιάζω, άργησα να την κάνω(27/9), αλλά δεν περίμενα να χρειάζεται να κάνω τάμα για να το παραλάβω. 
Το 13 PM το είχα παραγγείλει day one, μου το έφερε συγγενής από ΗΠΑ, και μεταξύ παραγγελίας, ταξιδιού και συνάντησης για να μου το δώσει είχε μεσολαβήσει λιγότερος χρόνος 😂

Δημοσ.
4 minutes ago, Pwpwpw said:

Αρχικα δεν ειναι 100 ευρω εξτρα αλλα 150 ευρω γιατι 1650 αναφερει στο βιντεο οτι δινει τα σφραγισμενα και ναι ειναι κακο σεναριο γιατι σε τετοιες πρακτικες που εκμεταλευονται την ελλειψη στην αγορα πρεπει  σαν καταναλωτες να  γυρναμε την πλατη και οχι να τις επικροτουμε.

Μια συσκευη ειναι στο κατω κατω οχι ειδος πρωτης αναγκης, απο το να με δουλευουν εις γνωσην μου καταμουτρα πληρωνοντας καπελα, καλυτερα να το παρω και 1-2 μηνες μετα.

Γενικα συμφωνω μαζι σου αλλα δεν ξερεις ο καθενας ποση "αναγκη" την εχει. Για να μιλησω για εμενα, καιγομαι να παρω συσκευη αμεσα οχι απλα για να παρω κατι νεοτερο/καλυτερο αλλα για πρακτικο λογο, οποτε το ποτε θα παραλαβω παιζει ρολο. Επελεξα να παρω το 15 pro φετος και το να το παρω σε 2 μηνες απο τωρα, μου δημιουργει οντως πρακτικο προβλημα. Οποτε το να δωσω 1350 αντι για 1239 ισως ειναι μια λυση.

Γενικα ομως συμφωνω μαζι σου οτι δεν πρεπει να τα επικροτουμε. 

Δημοσ.
Στις 18/9/2023 στις 7:53 ΜΜ, SabotazNic είπε

Ειναι Game changer για να εχεις ενα universal καλωδιο για ολα (κινητο, ταμπλετ, power bank, ηχειο, controller). Ωστοσο, το usb 2 χτυπαει ασχημα, ειδικα οταν υπαρχουν δυνατοτητες συνδεσης με αλλες συσκευες στο usb 3

Παραλείπεις όμως ότι η οδηγία του Μήλου είναι να μην χρησιμοποιείτε καλώδια από Android αλλά μόνο αυτά που είναι παραγωγή apple.

Εκτός αν δεν το διαβάσατε και το ξέρετε.

Μπορεί λέει με τα καλώδια άλλων κατασκευαστών το iphone να πάθει βλάβη ΔΗΛΑΔΉ ΝΑ ΚΑΕΊ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, ThodorisAthina είπε

Γενικα συμφωνω μαζι σου αλλα δεν ξερεις ο καθενας ποση "αναγκη" την εχει. Για να μιλησω για εμενα, καιγομαι να παρω συσκευη αμεσα οχι απλα για να παρω κατι νεοτερο/καλυτερο αλλα για πρακτικο λογο, οποτε το ποτε θα παραλαβω παιζει ρολο. Επελεξα να παρω το 15 pro φετος και το να το παρω σε 2 μηνες απο τωρα, μου δημιουργει οντως πρακτικο προβλημα. Οποτε το να δωσω 1350 αντι για 1239 ισως ειναι μια λυση.

Γενικα ομως συμφωνω μαζι σου οτι δεν πρεπει να τα επικροτουμε. 

Εγω ειπα την γνωμη μου. Προσωπικα δεν θα το εκανα ποτε, οχι τοσο για το χρηματικο κομματι αλλα για το ιδεολογικο.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, legbeard89 είπε

Που τα βρίσκετε όλοι τα 512;;; Εμένα η παραγγελία μου δεν έχει αλλάξει στάτους τρεις εβδομάδες. Καλά δεν γκρινιάζω, άργησα να την κάνω(27/9), αλλά δεν περίμενα να χρειάζεται να κάνω τάμα για να το παραλάβω. 
Το 13 PM το είχα παραγγείλει day one, μου το έφερε συγγενής από ΗΠΑ, και μεταξύ παραγγελίας, ταξιδιού και συνάντησης για να μου το δώσει είχε μεσολαβήσει λιγότερος χρόνος 😂

εχει το amazon.de διαθεσιμα 512.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, legbeard89 είπε

Δεν βρήκα το natural. 

Natural ουτε εγω εχω πετυχει ποτε αμαζον.

Μαυρα και μπλε εχω πετυχει αρκετες φορες, ακομη και σε 256 χωρητικοτητα

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,
μήπως υπάρχει κάποιος που έχει ήδη αποκτήσει i15 Pro, Max etc να μας ενημερώσει για τα 2 issues που συζητούνται ευρέως στο internet ?
1. overheating, burn-in
2. discoloration : το πλαίσιο μαζεύει δακτυλικά αποτυπώματα ή αποχρωματίζεται.

Thanks

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, gandrian είπε

Καλησπέρα σε όλους,
μήπως υπάρχει κάποιος που έχει ήδη αποκτήσει i15 Pro, Max etc να μας ενημερώσει για τα 2 issues που συζητούνται ευρέως στο internet ?
1. overheating, burn-in
2. discoloration : το πλαίσιο μαζεύει δακτυλικά αποτυπώματα ή αποχρωματίζεται.

Thanks

Φιλε ανοιξε καινουργιο θέμα για αυτή την συζήτηση, ο τίτλος του παρον νήματος είναι συγκεκριμένος και ξεκάθαρος.

• Like 2
Δημοσ.

Έβαλα παραγγελία 27/9 pm black 256. σε τηλ για το τι γίνεται στο πλαίσιο μ είπε το παιδί ότι θα έχουν παραλαβές τέλος εβδομάδας (δεν περιμένω προφανώς να είμαι μέσα) το αναφέρω για τους υπόλοιπους που περιμένουν από πλαίσιο! 

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...