Stelaras1993 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 10 ώρες πριν, darionaharos είπε Σ αυτό το βίντεο https://vm.tiktok.com/ZGJTaP7F1/ είναι η απάντηση στο αν υπάρχουν naTi και που είναι και στο πότε θα παραλάβετε! (Χιουμοριστικό βίντεο). Υ.γ αν αυτοί βρίσκουν τόσα τότε φανταστείτε ποσό για τον πο@@τσο είναι οι ελληνικές αλυσίδες! Τιμολόγιο ανευ φπα κόβεις ; Οχι ειναι τελικη τιμη! Ποιος βγαζει 500 στο κομματι; Ο ζαγκκκκ
Pwpwpw Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, manost89 είπε Πιο πιθανό είναι να πάρεις απάντηση για το πότε θα παραλάβεις απο την Άση Μπίλιου παρά απο τον Κωτσόβολο, Πλαίσιο, Public. Μήπως έχει κανείς το τηλέφωνο της Άση? 😂 Για μας το κανουνε βρε, ξες τι ωραια αισθηση ειναι να στο φερει Χριστουγεννα ο Αι βασιλης απο πλαισιο? Ευχαριστω επρπε να τους λεμε οχι να γκρινιαζουμε.
ThodorisAthina Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Εαν παρουμε απο Zag Mobile που ειναι λογικα παρα εισαγωγη, η Infoquest καλυπτει κανονικα την εγγυηση των 2 χρονων? σε περιπτωση που παθει κατι λεμε τωρα εντος εγγυησης. Εξτρα 100 ευρω για να το παρεις 1-2-3 μηνες πιο νωρις και χωρις ολο αυτη την γελοιοτητα με refresh, με τηλεφωνα και με γκρινια δεν το λες και τοσο κακο σεναριο.
dimpia Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 7 λεπτά πριν, ThodorisAthina είπε Εαν παρουμε απο Zag Mobile που ειναι λογικα παρα εισαγωγη, η Infoquest καλυπτει κανονικα την εγγυηση των 2 χρονων? σε περιπτωση που παθει κατι λεμε τωρα εντος εγγυησης. Εξτρα 100 ευρω για να το παρεις 1-2-3 μηνες πιο νωρις και χωρις ολο αυτη την γελοιοτητα με refresh, με τηλεφωνα και με γκρινια δεν το λες και τοσο κακο σεναριο. Αν φτασεις εκει, δινεις +260 και παιρνεις 512 που κουτσα στραβα βρισκεις, που τουλαχιστον ετσι πληρωσες για κατι αληθινο, στην κανονικη του τιμη και οχι 100 ευρω δωρο στον εκμεταλευτη
Pwpwpw Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, ThodorisAthina είπε Εαν παρουμε απο Zag Mobile που ειναι λογικα παρα εισαγωγη, η Infoquest καλυπτει κανονικα την εγγυηση των 2 χρονων? σε περιπτωση που παθει κατι λεμε τωρα εντος εγγυησης. Εξτρα 100 ευρω για να το παρεις 1-2-3 μηνες πιο νωρις και χωρις ολο αυτη την γελοιοτητα με refresh, με τηλεφωνα και με γκρινια δεν το λες και τοσο κακο σεναριο. Αρχικα δεν ειναι 100 ευρω εξτρα αλλα 150 γιατι 1650 αναφερει στο βιντεο οτι δινει τα σφραγισμενα και ναι ειναι κακο σεναριο γιατι σε τετοιες πρακτικες που εκμεταλευονται την ελλειψη στην αγορα πρεπει σαν καταναλωτες να γυρναμε την πλατη και οχι να τις επικροτουμε. Μια συσκευη ειναι στο κατω κατω οχι ειδος πρωτης αναγκης, απο το να με δουλευουν εις γνωσην μου καταμουτρα πληρωνοντας καπελα, καλυτερα να το παρω και 1-2 μηνες μετα. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw
legbeard89 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, dimpia είπε Αν φτασεις εκει, δινεις +260 και παιρνεις 512 που κουτσα στραβα βρισκεις, που τουλαχιστον ετσι πληρωσες για κατι αληθινο, στην κανονικη του τιμη και οχι 100 ευρω δωρο στον εκμεταλευτη Που τα βρίσκετε όλοι τα 512;;; Εμένα η παραγγελία μου δεν έχει αλλάξει στάτους τρεις εβδομάδες. Καλά δεν γκρινιάζω, άργησα να την κάνω(27/9), αλλά δεν περίμενα να χρειάζεται να κάνω τάμα για να το παραλάβω. Το 13 PM το είχα παραγγείλει day one, μου το έφερε συγγενής από ΗΠΑ, και μεταξύ παραγγελίας, ταξιδιού και συνάντησης για να μου το δώσει είχε μεσολαβήσει λιγότερος χρόνος 😂
ThodorisAthina Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 4 minutes ago, Pwpwpw said: Αρχικα δεν ειναι 100 ευρω εξτρα αλλα 150 ευρω γιατι 1650 αναφερει στο βιντεο οτι δινει τα σφραγισμενα και ναι ειναι κακο σεναριο γιατι σε τετοιες πρακτικες που εκμεταλευονται την ελλειψη στην αγορα πρεπει σαν καταναλωτες να γυρναμε την πλατη και οχι να τις επικροτουμε. Μια συσκευη ειναι στο κατω κατω οχι ειδος πρωτης αναγκης, απο το να με δουλευουν εις γνωσην μου καταμουτρα πληρωνοντας καπελα, καλυτερα να το παρω και 1-2 μηνες μετα. Γενικα συμφωνω μαζι σου αλλα δεν ξερεις ο καθενας ποση "αναγκη" την εχει. Για να μιλησω για εμενα, καιγομαι να παρω συσκευη αμεσα οχι απλα για να παρω κατι νεοτερο/καλυτερο αλλα για πρακτικο λογο, οποτε το ποτε θα παραλαβω παιζει ρολο. Επελεξα να παρω το 15 pro φετος και το να το παρω σε 2 μηνες απο τωρα, μου δημιουργει οντως πρακτικο προβλημα. Οποτε το να δωσω 1350 αντι για 1239 ισως ειναι μια λυση. Γενικα ομως συμφωνω μαζι σου οτι δεν πρεπει να τα επικροτουμε.
kremenarasi Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Στις 18/9/2023 στις 7:53 ΜΜ, SabotazNic είπε Ειναι Game changer για να εχεις ενα universal καλωδιο για ολα (κινητο, ταμπλετ, power bank, ηχειο, controller). Ωστοσο, το usb 2 χτυπαει ασχημα, ειδικα οταν υπαρχουν δυνατοτητες συνδεσης με αλλες συσκευες στο usb 3 Παραλείπεις όμως ότι η οδηγία του Μήλου είναι να μην χρησιμοποιείτε καλώδια από Android αλλά μόνο αυτά που είναι παραγωγή apple. Εκτός αν δεν το διαβάσατε και το ξέρετε. Μπορεί λέει με τα καλώδια άλλων κατασκευαστών το iphone να πάθει βλάβη ΔΗΛΑΔΉ ΝΑ ΚΑΕΊ.
Pwpwpw Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, ThodorisAthina είπε Γενικα συμφωνω μαζι σου αλλα δεν ξερεις ο καθενας ποση "αναγκη" την εχει. Για να μιλησω για εμενα, καιγομαι να παρω συσκευη αμεσα οχι απλα για να παρω κατι νεοτερο/καλυτερο αλλα για πρακτικο λογο, οποτε το ποτε θα παραλαβω παιζει ρολο. Επελεξα να παρω το 15 pro φετος και το να το παρω σε 2 μηνες απο τωρα, μου δημιουργει οντως πρακτικο προβλημα. Οποτε το να δωσω 1350 αντι για 1239 ισως ειναι μια λυση. Γενικα ομως συμφωνω μαζι σου οτι δεν πρεπει να τα επικροτουμε. Εγω ειπα την γνωμη μου. Προσωπικα δεν θα το εκανα ποτε, οχι τοσο για το χρηματικο κομματι αλλα για το ιδεολογικο. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw
darionaharos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 51 λεπτά πριν, legbeard89 είπε Που τα βρίσκετε όλοι τα 512;;; Εμένα η παραγγελία μου δεν έχει αλλάξει στάτους τρεις εβδομάδες. Καλά δεν γκρινιάζω, άργησα να την κάνω(27/9), αλλά δεν περίμενα να χρειάζεται να κάνω τάμα για να το παραλάβω. Το 13 PM το είχα παραγγείλει day one, μου το έφερε συγγενής από ΗΠΑ, και μεταξύ παραγγελίας, ταξιδιού και συνάντησης για να μου το δώσει είχε μεσολαβήσει λιγότερος χρόνος 😂 εχει το amazon.de διαθεσιμα 512.
legbeard89 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 14 λεπτά πριν, darionaharos είπε εχει το amazon.de διαθεσιμα 512. Δεν βρήκα το natural.
Pwpwpw Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, legbeard89 είπε Δεν βρήκα το natural. Natural ουτε εγω εχω πετυχει ποτε αμαζον. Μαυρα και μπλε εχω πετυχει αρκετες φορες, ακομη και σε 256 χωρητικοτητα Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw
gandrian Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους, μήπως υπάρχει κάποιος που έχει ήδη αποκτήσει i15 Pro, Max etc να μας ενημερώσει για τα 2 issues που συζητούνται ευρέως στο internet ? 1. overheating, burn-in 2. discoloration : το πλαίσιο μαζεύει δακτυλικά αποτυπώματα ή αποχρωματίζεται. Thanks
Pwpwpw Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, gandrian είπε Καλησπέρα σε όλους, μήπως υπάρχει κάποιος που έχει ήδη αποκτήσει i15 Pro, Max etc να μας ενημερώσει για τα 2 issues που συζητούνται ευρέως στο internet ? 1. overheating, burn-in 2. discoloration : το πλαίσιο μαζεύει δακτυλικά αποτυπώματα ή αποχρωματίζεται. Thanks Φιλε ανοιξε καινουργιο θέμα για αυτή την συζήτηση, ο τίτλος του παρον νήματος είναι συγκεκριμένος και ξεκάθαρος. 2
Pennyz Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Έβαλα παραγγελία 27/9 pm black 256. σε τηλ για το τι γίνεται στο πλαίσιο μ είπε το παιδί ότι θα έχουν παραλαβές τέλος εβδομάδας (δεν περιμένω προφανώς να είμαι μέσα) το αναφέρω για τους υπόλοιπους που περιμένουν από πλαίσιο! 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις