Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Rubble είπε

άρα και η vodafone στη μαύρη λίστα με τις εικονικές προπαραγγελίες 

Καλα γενικά μαλλον δεν στέλνουν στα καταστήματα γιαυτο τον λογο για να μην τα δινει ο καθένας οπου θελει.  1 μηνα σχεδον δεν εχει παραλαβει ουτε 1

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε

Καλα γενικά μαλλον δεν στέλνουν στα καταστήματα γιαυτο τον λογο για να μην τα δινει ο καθένας οπου θελει.  1 μηνα σχεδον δεν εχει παραλαβει ουτε 1

απο vodafone πηρα PM 512gb Blue.

Δημοσ.

Συγχαρητήρια σε όσους βοηθανε εδώ μέσα όπως ο Γρηγόρης από πάνω με stock ειδοποιήσεις από αμαζον! Ας το κάνουμε όλοι μας να βοηθηθεί η κοινότητα 

Με την σειρά μου ενημέρωσα φιλαράκι και ίσως το τσιμπήσει!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι αυτό παράδοση σε 15+ μέρες έχει πάντως (1η Νοεμβρίου). Αφού είναι σε στοκ θα έπρεπε να έρχεται το πολύ σε 3 εργάσιμες έστω και με κάποια παραπάνω χρέωση. Βέβαια τουλάχιστον ξέρεις πότε θα το πάρεις. 

Επεξ/σία από enlightened
Δημοσ.
3 hours ago, Maxpower71 said:

Λοιπον παιδια αντιο. Οι περισσοτεροι εδω περα ακομα δεν εχετε καταλαβει οτι με τις 10 παραγγελιες και τα refresh εχετε χαλασει ολο το συστημα με προπαραγγελιες, σειρα κτλ κτλ. Νομιζετε οτι ειστε εξυπνοι με το να « αρπαζετε » κινητο καποιων οι οποιοι παραγγειλαν 15/09 επειδη ετσι σας ηρθε χθες η σημερα στο μυαλο. Ξαναλεω pro max nati 256 απο istorm, σε καταστημα που ρωτησα σημερα ΔΕΝ εχει ερθει ουτε ενα για παραγγελιες 15/09 !! Αλλα ο εξυπνος Κωστακης13 που εκανε χθες refresh το εχει ηδη στα χερια του. Τα συμπερασματα δικα σας. 

Το κινητό στο "άρπαξαν" (γελάω) αυτοί που το πουλάνε με καπέλο 200€, όχι αυτός που νόμιμα το πήρε από το site του κώτσου επειδή το σύστημα τους είναι ρδελομπου. Και ναι σίγουρα δείχνει πιο έξυπνος κάποιος που δεν έφαγε για άλλη μια χρονιά το τυράκι της προπαραγγελίας και day one παραλαβής και παράλληλα κατάφερε να πάρει το κινητό νωρίτερα. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παλικάρι καλώς και του έρχεται αλλά από την άλλη άτομα 15/09 σε Κώτσο δεν έχουν παραλάβει.Σειρά προτεραιότητας ..

IMG_6743.jpeg

Επεξ/σία από giorgoskgs
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, enlightened είπε

Κι αυτό παράδοση σε 15+ μέρες έχει πάντως (1η Νοεμβρίου). Αφού είναι σε στοκ θα έπρεπε να έρχεται το πολύ σε 3 εργάσιμες έστω και με κάποια παραπάνω χρέωση. Βέβαια τουλάχιστον ξέρεις πότε θα το πάρεις. 

έχει και εξπρές παράδοση. σε κάθε περίπτωση από το γερμανικό αμαζον παραλαμβάνεις νωρίτερα 3-4 ημέρες 

σε 512 πάντως το αμαζον έχει δυνατό στοκ σε μπλε και μαύρο. τα έβγαλε από το απόγευμα και δεν έχουν εξαντληθεί ακόμη 

μονο οι γελοίοι στη χώρα μας δεν έχουν στοκ 

ας ελπίσουμε να βγάλει και τα νατουραλ το αμαζον να τελειώνουμε με τους καραγκιοζηδες 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, aromeo είπε

Το κινητό στο "άρπαξαν" (γελάω) αυτοί που το πουλάνε με καπέλο 200€, όχι αυτός που νόμιμα το πήρε από το site του κώτσου επειδή το σύστημα τους είναι ρδελομπου. Και ναι σίγουρα δείχνει πιο έξυπνος κάποιος που δεν έφαγε για άλλη μια χρονιά το τυράκι της προπαραγγελίας και day one παραλαβής και παράλληλα κατάφερε να πάρει το κινητό νωρίτερα. 

Καταρχας δεν εκανα day one. Επισης ακομα μυαλο 0 εχετε με αυτα που λετε. Συνεχιστε τα refresh και τις 15 παραγγελιες. 10 Δεκεμβρη και μετα θα παραλαβετε, στο λεω να το ξερεις. Εξυπναδες ειστε μερικοι μερικοι τελικα.

Δημοσ.
25 minutes ago, Rubble said:

έχει και εξπρές παράδοση. σε κάθε περίπτωση από το γερμανικό αμαζον παραλαμβάνεις νωρίτερα 3-4 ημέρες 

σε 512 πάντως το αμαζον έχει δυνατό στοκ σε μπλε και μαύρο. τα έβγαλε από το απόγευμα και δεν έχουν εξαντληθεί ακόμη 

μονο οι γελοίοι στη χώρα μας δεν έχουν στοκ 

ας ελπίσουμε να βγάλει και τα νατουραλ το αμαζον να τελειώνουμε με τους καραγκιοζηδες 

που τη βλεπεις την εξπρες; 

Δημοσ.
3 minutes ago, Maxpower71 said:

Καταρχας δεν εκανα day one. Επισης ακομα μυαλο 0 εχετε με αυτα που λετε. Συνεχιστε τα refresh και τις 15 παραγγελιες. 

Ε φώτισε μας να βάλουμε μυαλό, μην τα κρατάς μόνο για εσένα. 

Εξήγησε μας πως τα refresh που 9/10 έχουν πάρει ή Pro ή PM 512 και οι πολλαπλές παραγγελίες που έχει κάνει ο καθ'ένας επηρεάζουν τον Κώστα από το Παγκράτι που έχει παραγγείλει 256 NaTi PM. Βασικά πες μου έναν που έχει παραλάβει NaTi 256 PM ΧΩΡΙΣ βύσμα να τον κάνουμε admin. 

9 minutes ago, Maxpower71 said:

10 Δεκεμβρη και μετα θα παραλαβετε, στο λεω να το ξερεις. Εξυπναδες ειστε μερικοι μερικοι τελικα.

Ας παραλάβουμε όποτε έρθει, προσωπικά κουνιόνται. Έχω συσκευή και ευτυχώς δεν είναι αρκετά μίζερη η ζωή μου για να περιμένω να μου την βελτιώσει ένα ρημάδι κινητό. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, aromeo said:

Βασικά πες μου έναν που έχει παραλάβει NaTi 256 PM ΧΩΡΙΣ βύσμα να τον κάνουμε admin.  

πριν κάποιες μέρες η χρήστης @marmagia είχε παραχωρήσει την παραγγελία της στο public που ήταν για το 256 PM NATI επειδή παρέλαβε από αλλού το ίδιο. Εγώ παρέλαβα επίσης από παραχώρηση παραγγελίας το 512 ΡΜ ΝΑΤΙ. Γενικά ΝΑΤΙ υπάρχουν 🤣🤣🤣

Επεξ/σία από enlightened
Δημοσ.
4 minutes ago, enlightened said:

πριν κάποιες μέρες η χρήστης @marmagia είχε παραχωρήσει την παραγγελία της στο public που ήταν για το 256 PM NATI επειδή παρέλαβε από αλλού το ίδιο. Εγώ παρέλαβα επίσης από παραχώρηση παραγγελίας το 512 ΡΜ ΝΑΤΙ. Γενικά ΝΑΤΙ υπάρχουν 🤣🤣🤣

Σαφώς και υπάρχουν αλλά είναι ελάχιστα και σε καμία περίπτωση ικανά σε αριθμό για να καλύψουν τις παραγγελίες. 

Δημοσ.

Με είχαν πάρει τηλέφωνο πριν κανα10 ήμερο και μου είπαν από το public ότι έχει έρθει λέει το κινητό να πάω να το παραλάβω. Όταν μου το είπαν αυτό λοιπόν λέω εδώ οποίος θέλει ας το πάρει. Μπαίνω στο λογαριασμό μου να βρω αριθμό παραγγελίας και βλέπω ότι ήταν σε αναμονή η παραγγελία. Με τούτα και με εκείνα να μην τα πολύλογω μάλλον κάποιος από μέσα το έφαγε γιατί όταν πήρα να επιβεβαιώσω ότι μπορώ να παραλάβω μου το έπαιζαν Κινέζοι. Σήμερα μου ήρθε και επίσημα μήνυμα και μειλ από public ότι η παραγγελία είναι διαθέσιμη όποτε τώρα δεν έχουν πάτημα. Αν υπάρχει ακόμα κάποιος που να το ψάχνει είναι 512 pro max NaTi στο public Αγίας παρασκευης 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, marmagia είπε

Με τούτα και με εκείνα να μην τα πολύλογω μάλλον κάποιος από μέσα το έφαγε γιατί όταν πήρα να επιβεβαιώσω ότι μπορώ να παραλάβω μου το έπαιζαν Κινέζοι. 

Πέφτω από τα σύννεφα,  το μόνο που φταίει είναι οι πελατες που αγοράζουν με refresh, άσχετα που και τα refresh είναι λάθος του καταστήματος και δεν επρπε να υπάρχουν.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...