Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε

Το πιστευεις οτι  istorm δεν εχει παει ουτε ενα κομματι nati 256? 

Έμενα πάντως διευθυντης καταστήματος απο κεντροκη βονταφον σε αθήνα σε μεγάλο δημο δεν εχει παραλάβει ουτε 1 . Οταν παραλάβει το πρώτο θα μου το δώσει.  

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Stelaras1993 είπε

Έμενα πάντως διευθυντης καταστήματος απο κεντροκη βονταφον σε αθήνα σε μεγάλο δημο δεν εχει παραλάβει ουτε 1 . Οταν παραλάβει το πρώτο θα μου το δώσει.  

Βυσματακι? 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε

άρα και η vodafone στη μαύρη λίστα με τις εικονικές προπαραγγελίες 

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ παρακολουθώ το νήμα για να περνάει η ώρα πλέον αλλά απορώ μερικοί πως κάνετε έτσι σιγά δλδ θα το πάρετε απλά αργότερα ….

• Like 6
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Εγώ παρακολουθώ το νήμα για να περνάει η ώρα πλέον αλλά απορώ μερικοί πως κάνετε έτσι σιγά δλδ θα το πάρετε απλά αργότερα ….

Όλων το πρόβλημα είναι οτι έχουν δώσει προκαταβολή με το συνθημα θα παραλάβετε 22/09...σε 6 μέρες κλείνουμε μήνα και έχουν λάβει ελάχιστοι. Τα μαγαζιά κινούνται με δικα μας χρήματα...

Εγώ είμαι από τους τυχερούς που παρέλαβα χωρίς μέσο λόγω μπλε χρώματος αλλα και πάλι ειναι η κοροϊδία στην μέση... μήπως φταίει ο πόλεμος στο Ισραήλ για την καθυστέρηση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο καθένας μας έχει τους λόγους του προφανώς είτε έχει δώσει προκαταβολή ή όχι .Εγώ προσωπικά το χρειάζομαι σχετικά άμεσα.Όταν ένα κατάστημα /αλυσίδα σε βάζει να δηλώσεις ενδιαφέρον/προ παραγγελία αυτό το νόημα έχει .Να το πάρεις πιο γρήγορα όχι να περιμένεις.Αν δεν μπορείς να καλύψεις τον αριθμό των παραγγελιών το σταματάς δεν το αφήνεις ελεύθερο να παραγγέλνει ο κόσμος και όταν έρθει .Υπαρχουν άτομα καλώς ή κακώς που έχουν δεσμεύσει τα λεφτά τους έτσι.Και το «δεν ξέρω ποτέ θα παραλάβουμε» δεν είναι απάντηση σοβαρή . Ούτε το ότι παραλαμβάνουν 512 και όχι 256 ή 128 για τα pro δεν έχει λογική, για εμένα  τουλάχιστον ασχολούμενος αρκετά χρόνια με τεχνολογία pc κτλπ  πρώτα βγαίνουν οι μικρές χωρητικότητες και μετά οι μεγαλύτερες κτλπ.αλλά στην Ελλάδα είναι ακόμα το σύστημα να τα αρπάξουμε με οποίο τρόπο βρούμε .

Επεξ/σία από giorgoskgs
  • Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε

Όλων το πρόβλημα είναι οτι έχουν δώσει προκαταβολή με το συνθημα θα παραλάβετε 22/09...σε 6 μέρες κλείνουμε μήνα και έχουν λάβει ελάχιστοι. Τα μαγαζιά κινούνται με δικα μας χρήματα...

Εγώ είμαι από τους τυχερούς που παρέλαβα χωρίς μέσο λόγω μπλε χρώματος αλλα και πάλι ειναι η κοροϊδία στην μέση... μήπως φταίει ο πόλεμος στο Ισραήλ για την καθυστέρηση;

1 Σίγουρα οι μεγάλες αλυσίδες εκατομυρίων δεν κινούνται με χρήματα από προπαραγγελίες από 300-600 iPhone

2 Μπορείς να ακυρώσεις και τέλος

3  Δεν σε ανάγκασε ποτέ κανείς 

• Like 1
Δημοσ.
6 minutes ago, farcry33 said:

1 Σίγουρα οι μεγάλες αλυσίδες εκατομυρίων δεν κινούνται με χρήματα από προπαραγγελίες από 300-600 iPhone

2 Μπορείς να ακυρώσεις και τέλος

3  Δεν σε ανάγκασε ποτέ κανείς 

Σιγά μην σου πάρουμε και την άδεια για να δυσαρεστηθούμε με την συμπεριφορά των καταστημάτων.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, panoulhs007 είπε

Σιγά μην σου πάρουμε και την άδεια για να δυσαρεστηθούμε με την συμπεριφορά των καταστημάτων.

Πανούλη αγόρι μου και εγώ μαζί σου είμαι.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως αν δεν είχα βάλει δόσεις θα το είχα ακυρώσει ήδη, απλά όταν το ακυρώνεις και έχεις δοσεις σου επιστρέφεται το ποσό με τον ίδιο τρόπο. Κάθε μήνα θα χρεώνεσαι μία δόση και μετά από τρεις μέρες θα πιστώνεται το ίδιο ποσό.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...