Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Μπα αν παει τοσο πισω το πιθανοτερο ειναι να εχει βρεθει νωριτερα στο amazon. Δεν εκανα προπαραγγελια 15/9 για να παραλαβω  Χριστουγεννα.

Λίγο πολύ όλοι μας το σκεπτικό σου έχουμε αλλά πραγματικά δεν φαίνεται φώς, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Εδώ έχουμε αρχίσει να συζητάμε ότι ίσως παραλάβουμε Νοέμβρη, χωρίς να είμαστε και σίγουροι. Δηλαδή άμα φτάσει τέλος Νοέμβρη και δεν έχουμε παραλάβει, τι αλλάζει να το πάρω και Χριστούγεννα πχ; Ίσα ίσα θα μου το γλυκανει και λίγο, θα λέω ότι πήρα και δώρο 🤦🏻‍♀️

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, alkis__7 είπε

Λίγο πολύ όλοι μας το σκεπτικό σου έχουμε αλλά πραγματικά δεν φαίνεται φώς, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Εδώ έχουμε αρχίσει να συζητάμε ότι ίσως παραλάβουμε Νοέμβρη, χωρίς να είμαστε και σίγουροι. Δηλαδή άμα φτάσει τέλος Νοέμβρη και δεν έχουμε παραλάβει, τι αλλάζει να το πάρω και Χριστούγεννα πχ; Ίσα ίσα θα μου το γλυκανει και λίγο, θα λέω ότι πήρα και δώρο 🤦🏻‍♀️

Αν πετυχω καποιο στο amazon θα παραγγειλω.Αν βρεθει Bye bye πλαισιο αρκετα περιμενα και αρκετα ασχοληθηκα.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
23 hours ago, Maxpower71 said:

Παλι βλεπω ο καθενας παραγγελνει 3-4 κινητα και παιρνει το ενα. Σταματηστε τοτε να κλαιγεστε σε 169 σελιδες οτι αργουν και φταινε και δεν ενημερωνουν και και…! Ελεος, οι ιδιοι δημιουργειτε το προβλημα με την σειρα και κανεις αλλος. Μυαλο θελει ;; Ο αλλος πιο πανω λεει παραγγειλα 3 θα παρω το ενα.. ρε φιλε δεσμευεις τα αλλα 2 κινητα για 3 ημερες ενω θα μπορουσαν να τα εχουν παραλαβει αλλα ατομα απ την σειρα με τις προπαραγγελιες!

Ότι ας πούμε δεν έχει παραλάβει τόσος κόσμος 256 PM επειδή κάποιος έκανε 10 παραγγελίες και όχι γιατί δεν υπάρχει κινητό ούτε για δείγμα και όσα ήρθαν έφυγαν στο μιλητό για να τα πληρώσεις με καπέλο στο insomnia. 

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ | 🇺🇦🇵🇸🇦🇲 on X: "@spyros_krn https://t.co/y9EolYXjgG"  / X

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, panoulhs007 είπε

IMG_5879.png

IMG_5880.png

IMG_5881.png

Καλα κρασια.Εισαι και ανυπομονος μωρε χαλαρωσε, μονο ενα μηνα περιμενεις, δεν βγηκε δα και το Iphone 16 ακομα.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
1 minute ago, Pwpwpw said:

Καλα κρασια.

Δεν πιστεύω να είσαι ανυπόμονος καλέ !!! Όταν λέγαμε 22/9 αυτό που θέλαμε να πούμε είναι ότι είναι απο 22/9/2023 μέχρι και 22/9/2024!

Τσαχπινιά!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, panoulhs007 είπε

Δεν πιστεύω να είσαι ανυπόμονος καλέ !!! Όταν λέγαμε 22/9 αυτό που θέλαμε να πούμε είναι ότι είναι απο 22/9/2023 μέχρι και 22/9/2024!

Ε μα και συ χαλαρωσε, μονο ενα μηνα εισαι στην αναμονη. Με το που βγει το iphone16 θα σου στειλουν την προπαραγγελια του 15.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού τα κινητά δίνουν πολλά κομμάτια στους γνωστούς τους , φίλους , συγγενείς με τιμολόγιο , μετά τα πουλάνε με ΦΠΑ συν κάνα 200 ευρώ παραπάνω για να πάρει κάποιος που τα θέλει πρώτος πρώτος , για αυτό δεν έχουν διαθεσιμότητα , βγάζουν λεφτά . Και εμείς που τα πληρώσαμε/προπαραγειλλαμε περιμένουμε …… γιατί τα αλλά μαγαζιά στην Ομόνοια τα έχουν ; Που κάνουν για έναν IPhone 15 PM 256gb(1750-1850) κάνει σαν IPhone 15PM 512gb  ; 

Όλοι αυτοί που δουλεύουν εκεί Public/Kotsovolos/Plasio , πρώτα κοιτάνε για βγάλουν φράγκο , μετά ότι μείνει πετάνε σε αυτούς που κάνανε παραγγελία….. με σειρά προτεραιότητας 🤡🤡🤡🤡

11 λεπτά πριν, YellO_w είπε

Αφού τα κινητά δίνουν πολλά κομμάτια στους γνωστούς τους , φίλους , συγγενείς με τιμολόγιο , μετά τα πουλάνε με ΦΠΑ συν κάνα 200 ευρώ παραπάνω για να πάρει κάποιος που τα θέλει πρώτος πρώτος , για αυτό δεν έχουν διαθεσιμότητα , βγάζουν λεφτά . Και εμείς που τα πληρώσαμε/προπαραγειλλαμε περιμένουμε …… γιατί τα αλλά μαγαζιά στην Ομόνοια τα έχουν ; Που κάνουν για έναν IPhone 15 PM 256gb(1750-1850) κάνει σαν IPhone 15PM 512gb  ; 

Όλοι αυτοί που δουλεύουν εκεί Public/Kotsovolos/Plasio , πρώτα κοιτάνε για βγάλουν φράγκο , μετά ότι μείνει πετάνε σε αυτούς που κάνανε παραγγελία….. με σειρά προτεραιότητας 🤡🤡🤡🤡

Πως νομίζετε τα φέρνουν ; Μόνη τους κάνουν παραγγελία ; Ευχαριστώ στα μαγαζιά αντιπροσωπίας , που τα τους δίνουν χωρίς ΦΠΑ , και τα πουλάνε τόσο ακριβά για να βγάλουν λεφτά , που τα μοιράζουν μετάξι τους .

IMG_4028.jpeg

Επεξ/σία από YellO_w
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με προαραγγελία και εγώ... αλλα βρήκα τρόπο να παρηγορηθώ λίγο... πούλησα ένα 12 pro που είχα και για λίγες μέρες είμαι με ένα 5s...Σήμερα πήρα δωράκι ένα 14 pro max στην γυναίκα μου αλλά θα το πάρει όταν έρθει σε εμένα το 15 pro max... 😂 «Από 5s αξίζουν οι διάφορες σε 14 pro max”?😂😂😂

Επεξ/σία από Mosdi
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Mosdi είπε

.Σήμερα πήρα δωράκι ένα 14 pro max στην γυναίκα μου αλλά θα το πάρει όταν έρθει σε εμένα το 15 pro max... 😂 «Από 5s αξίζουν οι διάφορες σε 14 pro max”?😂😂😂

Βλεπω να κανεις Χριστουγεννα με το 5s

Δημοσ.

Ο Κωτσόβολος έριξε τις τιμές στα pm και κατά την εξέλιξη της παραγγελίας λέει πως θα σας έρθει μήνυμα για την ημέρα παράδοσης με την ολοκλήρωση της παραγγελίας…

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Mosdi είπε

Με προαραγγελία και εγώ... αλλα βρήκα τρόπο να παρηγορηθώ λίγο... πούλησα ένα 12 pro που είχα και για λίγες μέρες είμαι με ένα 5s...Σήμερα πήρα δωράκι ένα 14 pro max στην γυναίκα μου αλλά θα το πάρει όταν έρθει σε εμένα το 15 pro max... 😂

Έπρεπε να της παραγγείλεις κι αυτής ένα 15άρι. Η αναμονή συσφίγγει σχέσεις 😅

Δημοσ.

Λοιπον παιδια αντιο. Οι περισσοτεροι εδω περα ακομα δεν εχετε καταλαβει οτι με τις 10 παραγγελιες και τα refresh εχετε χαλασει ολο το συστημα με προπαραγγελιες, σειρα κτλ κτλ. Νομιζετε οτι ειστε εξυπνοι με το να « αρπαζετε » κινητο καποιων οι οποιοι παραγγειλαν 15/09 επειδη ετσι σας ηρθε χθες η σημερα στο μυαλο. Ξαναλεω pro max nati 256 απο istorm, σε καταστημα που ρωτησα σημερα ΔΕΝ εχει ερθει ουτε ενα για παραγγελιες 15/09 !! Αλλα ο εξυπνος Κωστακης13 που εκανε χθες refresh το εχει ηδη στα χερια του. Τα συμπερασματα δικα σας. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Maxpower71 είπε

Ξαναλεω pro max nati 256 απο istorm, σε καταστημα που ρωτησα σημερα ΔΕΝ εχει ερθει ουτε ενα για παραγγελιες 15/09 !!

Το πιστευεις οτι  istorm δεν εχει παει ουτε ενα κομματι nati 256? 

Επεξ/σία από Pwpwpw
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...