panoulhs007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 13 minutes ago, realityyy said: τουλάχιστον λέει καταχωρήθηκε οχι αναμονή από προμηθευτή σαν εμένα Και εμένα "σε αναμονή από προμηθευτή λέει και όχι "καταχωρήθηκε". Ξέρει κανείς τι διαφορά έχει το ένα με το άλλο?
alkis__7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Μια απ' τα ίδια και σ εμένα, αναμονή από προμηθευτή. Θεωρητικά έχουν δρομολογηθεί για παραλαβή σε όσους λέει καταχωρήθηκε; Κάπως έτσι το αντιλαμβάνομαι.
vasimoli Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, panoulhs007 είπε Και εμένα "σε αναμονή από προμηθευτή λέει και όχι "καταχωρήθηκε". Ξέρει κανείς τι διαφορά έχει το ένα με το άλλο? Στην ουσία σου λέει ότι εμείς την λάβαμε την παραγγελία σου και την έχουμε λάβει υπ' όψην. Αλλά εξαρτάται από τον προμηθευτή το πότε θα παραλάβεις. Κάτι σαν αποποίηση ευθυνών θα μπορούσε να το δει κάποιος... Λέμε τωρααααα...
sadeadu Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Το εβδομαδιαίο τηλ στον Κωτσόβολο: Ο υπαλληλος που το σήκωσε μου ειπε τα συνηθισμένα: - Δεν γνωρίζουν πότε θα ειναι διαθέσιμα τα κινητά - Αρνούνται να δωσουν στον εκάστωτε πελάτη τρόπο επικοινωνίας με κάποιο προιστάμενο - Αρνούνται να δώσουν ονομα προιστάμενου - Αρνούνται να δώσουν στον πελάτη τηλεφωνα επικοινωνίας με τμήμα παραπόνων κτλ - Το οτι τα ακυρωμένα κινητά απο προπαραγγελίες πηγαίνουν στο stock του ηλεκτονικού καταστήματος ενώ στην αρχη μου ειπαν οτι και καλά δεν συμβαίνει...μετά μου είπε οτι είναι φυσικό να συμβαίνει. - Δεν σπάει λεει η αυστηρή σειρά προτεραιότητας...απλά διατίθεται το εκάστωτε κινητό στον τυχερό που θα το προλάβει. Τι να κάνουμε βρε παιδια ατυχήσαμε. - Επίσης στο οτι "καταγράφεται οτι αρνείστε να εξυπηρετήσετε τους πελάτες" ηταν "δεν εκπροσωπειτε ολους τους πελάτες ειναι προσωπικό το τηλεφώνημα". Οπότε του λέω μάλιστα οποτε αν σας πάρει επομενος πελάτης και σας πει τα ίδια με εμένα θα του δωσετε τροπο επικοινωνίας με τον προισταμενο? Απάντηση μηδέν. Μας δουλεύουν κιόλας. - Τέλος κατέγραψε αίτημα μου παραπόνων, ώστε να επικοινωνήσουν απο τον Κωτσόβολο μαζί μου...γιατι δεν υπάρχει σχετική φόρμα...στο μεσοδιάστημα οι λογαριασμοί του Κωτσόβολου έχουν αυγατίσει με λεφτά απο προκαταβολές και προεξοφλήσεις προιόντων που ΔΕΝ ξερουν ποτε θα παραλάβουν. Ε μαζί με την σούβλα το 24 θα ξετυλίξουμε και το 15pm. Συμπέρασμα, μιλάμε για μπάχαλο απίστευτο, αγενέστατοι στο τηλεφωνικό κέντρο...να δειτε θα παει εν καιρώ για ΦΟΥΝΤΟ μεγάλο. Ηταν και η τελευταία φορά που κάνω οποιοαδήποτε παραγγελία στο τσίρκο που λεγεται Κωτσόβολος. Γιατι για τσίρκο μιλάμε. 1
Pwpwpw Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, sadeadu είπε Το εβδομαδιαίο τηλ στον Κωτσόβολο: Ο υπαλληλος που το σήκωσε μου ειπε τα συνηθισμένα: - Δεν γνωρίζουν πότε θα ειναι διαθέσιμα τα κινητά - Αρνούνται να δωσουν στον εκάστωτε πελάτη τρόπο επικοινωνίας με κάποιο προιστάμενο - Αρνούνται να δώσουν ονομα προιστάμενου - Αρνούνται να δώσουν στον πελάτη τηλεφωνα επικοινωνίας με τμήμα παραπόνων κτλ - Το οτι τα ακυρωμένα κινητά απο προπαραγγελίες πηγαίνουν στο stock του ηλεκτονικού καταστήματος ενώ στην αρχη μου ειπαν οτι και καλά δεν συμβαίνει...μετά μου είπε οτι είναι φυσικό να συμβαίνει. - Δεν σπάει λεει η αυστηρή σειρά προτεραιότητας...απλά διατίθεται το εκάστωτε κινητό στον τυχερό που θα το προλάβει. Τι να κάνουμε βρε παιδια ατυχήσαμε. - Επίσης στο οτι "καταγράφεται οτι αρνείστε να εξυπηρετήσετε τους πελάτες" ηταν "δεν εκπροσωπειτε ολους τους πελάτες ειναι προσωπικό το τηλεφώνημα". Οπότε του λέω μάλιστα οποτε αν σας πάρει επομενος πελάτης και σας πει τα ίδια με εμένα θα του δωσετε τροπο επικοινωνίας με τον προισταμενο? Απάντηση μηδέν. Μας δουλεύουν κιόλας. - Τέλος κατέγραψε αίτημα μου παραπόνων, ώστε να επικοινωνήσουν απο τον Κωτσόβολο μαζί μου...γιατι δεν υπάρχει σχετική φόρμα...στο μεσοδιάστημα οι λογαριασμοί του Κωτσόβολου έχουν αυγατίσει με λεφτά απο προκαταβολές και προεξοφλήσεις προιόντων που ΔΕΝ ξερουν ποτε θα παραλάβουν. Ε μαζί με την σούβλα το 24 θα ξετυλίξουμε και το 15pm. Συμπέρασμα, μιλάμε για μπάχαλο απίστευτο, αγενέστατοι στο τηλεφωνικό κέντρο...να δειτε θα παει εν καιρώ για ΦΟΥΝΤΟ μεγάλο. Ηταν και η τελευταία φορά που κάνω οποιοαδήποτε παραγγελία στο τσίρκο που λεγεται Κωτσόβολος. Γιατι για τσίρκο μιλάμε. Παντως εδώ στο νήμα κάποιοι ισχυρίζονται ότι τα ελληνικά καταστήματα έχουν χειριστεί άψογα τις προπαραγγελίες. Ο λόγος καθυστέρησης είναι επειδη κάποιοι αγοράζουν από refresh όποτε για τις καθυστερήσεις και την μη ενημέρωση για την εξέλιξη παραγγελιών, φταίνε αποκλειστικά οι πελάτες. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw 1
sadeadu Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Παντως εδώ στο νήμα κάποιοι ισχυρίζονται ότι τα ελληνικά καταστήματα έχουν χειριστεί άψογα τις προπαραγγελίες. Ο λόγος καθυστέρησης είναι επειδη κάποιοι αγοράζουν από refresh όποτε για τις καθυστερήσεις και την μη ενημέρωση για την εξέλιξη παραγγελιών, φταίνε αποκλειστικά οι πελάτες. Η κατάσταση δυσχεραίνει με τις 5-6 προπαραγγελίες για 1 πελάτη σε διαφορετικά καταστήματα μην λέμε ψέμματα! Αλλά το μπάχαλο των καταστημάτων προυπήρχε..και πριν αρχισουμε να νευριάζουμε για τις καθυστερήσεις. Το θέμα δεν είναι μόνο αυτό...είναι και οτι έχουν το θράσσος να απευθύνονται στους πελάτες με αυτό τον τρόπο... 1
Mitsi86 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Να θυμάστε αυτά πριν ξανά κάνει κανείς το σφάλμα με τις προπαραγγελίες. Είναι μάρκετινγκ και απατεώνες όλοι τους. Του χρόνου για το 16 , 17 κλπ μην ακούμε τα ίδια, όσο βρίσκουν εμάς κορόιδα τα κάνουν αυτά. Όλοι τρέξαμε να κάνουμε προπαραγγελίες λες και δεν ξέρουμε τι θα γινόταν. Το λάθος το έκαναν όσοι προπληρωσαν κιόλας μέγα σφάλμα ΠΟΤΕ!!! Εγώ ευτυχώς είχα επιλέξει παραλαβή από κατάστημα και δεν έχασα χρήματα. Αυτοί όμως ποντάρουν στο εύκολο χρήμα και σε όσους την πατήσουν και προπληρώσουν κιόλας, παιδιά μην ξανακάνετε αυτό το σφάλμα. 4
Pwpwpw Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Κανενα τηλεφωνο για παραλαβη απο πλαισιο δεν επεσε ουτε σημερα? Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw
YellO_w Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε Κανενα τηλφωνο για παραλαβη απο πλαισιο δεν επεσε ουτε σημερα? Εδώ δεν ξέρουν ποτέ θα τα έχουν την επόμενη παρτίδα , λες να έχει παραλάβει κάποιος 🥲
dimpia Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Mitsi86 είπε Να θυμάστε αυτά πριν ξανά κάνει κανείς το σφάλμα με τις προπαραγγελίες. Είναι μάρκετινγκ και απατεώνες όλοι τους. Του χρόνου για το 16 , 17 κλπ μην ακούμε τα ίδια, όσο βρίσκουν εμάς κορόιδα τα κάνουν αυτά. Όλοι τρέξαμε να κάνουμε προπαραγγελίες λες και δεν ξέρουμε τι θα γινόταν. Το λάθος το έκαναν όσοι προπληρωσαν κιόλας μέγα σφάλμα ΠΟΤΕ!!! Εγώ ευτυχώς είχα επιλέξει παραλαβή από κατάστημα και δεν έχασα χρήματα. Αυτοί όμως ποντάρουν στο εύκολο χρήμα και σε όσους την πατήσουν και προπληρώσουν κιόλας, παιδιά μην ξανακάνετε αυτό το σφάλμα. Και υπάρχουν και αυτοί που προπληρώνουν χωρίς να τους το ζητήσουν για να πάρουν τη σειρά όσων ήταν πιο γρήγοροι απ'αυτούς...
Pwpwpw Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, YellO_w είπε Εδώ δεν ξέρουν ποτέ θα τα έχουν την επόμενη παρτίδα , λες να έχει παραλάβει κάποιος 🥲 Εχω ακουσει σκηνικο που γνωστος μου πηρε μεσημερι να μαθει καποιο νεο, του ειπανε οτι κλασσικα δεν ξερουν κτλ και το απογευμα τον καλεσαν για την παραδοση. Επισης την περασμενη εβδομαδα καλεσαν 2-3 ατομα εδω μεσα για παραλαβη pM white 256. Λεω μπας και υπαρξει αυτη την εβδομαδα αναλογη συνεχεια, ποτε δεν ξερεις. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw
Dimitrisbud Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Κανενα τηλεφωνο για παραλαβη απο πλαισιο δεν επεσε ουτε σημερα? Αυτό που κατάλαβα είναι ότι έχουν κάθε Πέμπτη παραλαβή. Και αν δε σε πάρουν τηλέφωνο εκείνη τη μέρα περιμένεις την επόμενη εβδομάδα Και παραλαβή της πλακας κιόλας. Φέρνουν 20 συσκευές τη φορά για όλη τη χώρα. 1
Pwpwpw Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 17 λεπτά πριν, Dimitrisbud είπε Αυτό που κατάλαβα είναι ότι έχουν κάθε Πέμπτη παραλαβή. Αρα οι Πεμπτες ειναι "κρισιμες"😜
Dimitrisbud Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Αρα οι Πεμπτες ειναι "κρισιμες"😜 Κάποια Πέμπτη μέσα στο Νοέμβριο Δεκέμβριο Γενάρη θα μας πάρουν να παραλάβουμε😅
Pwpwpw Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Dimitrisbud είπε Κάποια Πέμπτη μέσα στο Νοέμβριο Δεκέμβριο Γενάρη θα μας πάρουν να παραλάβουμε😅 Μπα αν παει τοσο πισω το πιθανοτερο ειναι να εχει βρεθει νωριτερα στο amazon. Δεν εκανα προπαραγγελια 15/9 για να παραλαβω Χριστουγεννα. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw
Προτεινόμενες αναρτήσεις