Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, taslikos είπε

Εγώ εν τέλη παρέλαβα απο amazon.de γιατί όλες οι προπαραγγελίες απο Ελλάδα μάλλον έγιναν σκόνη στα χέρια φίλων και γνωστών των καταστημάτων..

Καλοριζικο να το χαρεις.

Και εγω τις τελευταιες ημερες ριχνω ματιες αρκετες φορες μεσα στην ημερα στο amazon μπας και πετυχω 256αρι λευκο η τιτανιο που ειναι τα χρωματα με ενδιαφερουν κυριως, αλλα μεχρι και εκει ατυχος ειμαι, δεν  εκατσε να πετυχω ετοιμοπαραδοτα ωστε να παραγγειλω απο εκει και να τελειωνω με την ελληνικη κωμωδια

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε

Καλοριζικο να το χαρεις.

Και εγω τις τελευταιες ημερες ριχνω ματιες αρκετες φορες μεσα στην ημερα στο amazon μπας και πετυχω 256αρι λευκο η τιτανιο που με ενδιαφερουν κυριως, αλλα μεχρι και εκει ατυχος ειμαι, δεν  εκατσε ενα πετυχω ετοιμοπαραδοτα ωστε να παραγγειλω απο εκει και να τελειωνω με την ελληνικη κωμωδια

Βγάζει συνέχεια μοντέλα αλλά δεν προλαβαίνεις και εύκολα. Προσπάθησε να έχεις το νου σου συχνά. Λευκό ειδικά θα βρείς πολύ εύκολα. Σίγουρα μην ασχολείσαι με Ελλάδα πλέον όμως λένε ψέματα και δεν βγαίνει άκρη. Ασε που αν όντως το quality control φέτος είναι χειρότερο, αν σου τύχει προωληματικό απο Ελλάδα δεν παίζει να το δεχτούν για επιστροφή. Εχω ξαναφράψει την ιστορία με ένα 7+ στο φόρουμ που όταν είχε πρωτοβγεί το πήρα απο κωτσόβολο και το ανοίγω και ήταν χτυπημένο. Πέρασαν τότε 2 μήνες τηλέφωνα με την υποστήριξη και ποτέ δεν το άλλαξαν. Ολοι μου έλεγαν οτι το χτύπησα εγώ γιατί θεωρούν την apple την υπερ-τέλεια εταιρία.. Το saga συνεχίστηκε κάποτε ξανά με ενα ipad mini συγγενή που ζήτησα στα media markt να το ανοίξω μπροστά τους μην είναι χτυπημένο για τον παραπάνω λόγο και μου λένε η apple δεν παίζει να έστειλε χτυπημένη συσκευή... Από amazon το ανοίγεις με βίντεο και τελείωσε το πανηγύρι.. Εδω θα σου βγάλουν τρελό και το βίντεο 🤣

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

O συμφοριτης πιο πανω πηρε ηδη τηλεφωνο, εσυ παιρνει στα τελη της εβδομαδας και εγω συνηθως ενα εβδομαδιαιο τηλεφωνο στα μεσα της εβδομαδας την κλεισαμε την εβδομαδα ενημερωσης😂

Τουλάχιστον γελάμε με τα χάλια μας-τους. Κάτι είναι κ αυτό 😂

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποιο tool που να σου στέλνει mail όταν το amazon έχει κάτι σε stock. Αν γνωρίζει κανείς ας το γράψει εδώ να βρούνε όλοι κινητά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, taslikos είπε

Βγάζει συνέχεια μοντέλα αλλά δεν προλαβαίνεις και εύκολα. Προσπάθησε να έχεις το νου σου συχνά. Λευκό ειδικά θα βρείς πολύ εύκολα. Σίγουρα μην ασχολείσαι με Ελλάδα πλέον όμως λένε ψέματα και δεν βγαίνει άκρη. Ασε που αν όντως το quality control φέτος είναι χειρότερο, αν σου τύχει προωληματικό απο Ελλάδα δεν παίζει να το δεχτούν για επιστροφή. Εχω ξαναφράψει την ιστορία με ένα 7+ στο φόρουμ που όταν είχε πρωτοβγεί το πήρα απο κωτσόβολο και το ανοίγω και ήταν χτυπημένο. Πέρασαν τότε 2 μήνες τηλέφωνα με την υποστήριξη και ποτέ δεν το άλλαξαν. Ολοι μου έλεγαν οτι το χτύπησα εγώ γιατί θεωρούν την apple την υπερ-τέλεια εταιρία.. Το saga συνεχίστηκε κάποτε ξανά με ενα ipad mini συγγενή που ζήτησα στα media markt να το ανοίξω μπροστά τους μην είναι χτυπημένο για τον παραπάνω λόγο και μου λένε η apple δεν παίζει να έστειλε χτυπημένη συσκευή... Από amazon το ανοίγεις με βίντεο και τελείωσε το πανηγύρι.. Εδω θα σου βγάλουν τρελό και το βίντεο 🤣

Με το που πετύχω 256αρι λευκό η natural Amazon έχει φύγει καρφί παραγγελία χωρίς σκέψη. Μακαρι να πετύχω διαθεσιμότητα, κυρίως όχι τόσο γιατί βαρέθηκα την αναμονή αλλά γιατί βαρέθηκα την κοροϊδία. Έχουμε παραγγείλει τόσα άτομα day one και σήμερα στις αγγελίες εδώ του φορούμ πωλείται σφραγισμένη συσκευή…

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε

Με του πετύχω 256αρι λευκό η natural Amazon έχει φύγει καρφί παραγγελία χωρίς σκέψη. Μακαρι να πετύχω διαθεσιμότητα, κυρίως όχι τόσο γιατί βαρέθηκα την αναμονή αλλά γιατί βαρέθηκα την κοροϊδία. Έχουμε παραγγείλει τόσα άτομα day one και σήμερα στις αγγελίες εδώ του φορούμ πωλείται σφραγισμένη συσκευή…

και απο πλαισιο κιολας.... κλαιω.......

Δημοσ.

Παιδια πηγα σημερα σε καταστημα istorm να ρωτησω για την παραγγελια μου 15 pro max nati 256. Λεει δεν εχει ερθει ουτε ενα, δεν ξερουν ημερα παραλαβης και ρωτησα και σε αλλα 2-3 καταστηματα και λενε για τελη Νοεμβρη!! Καλα κρασια και συνεχιστε τα refresh να παραλαβουμε Ιανουαριο.. 

• Sad 1
Δημοσ.

Μόλις είδα electronet διαθέσιμο 128gb pro. Παίρνω τηλέφωνο να δω αν όντως είναι διαθέσιμο.
Λενε ναι.
Τους λέω κάνω τώρα παραγγελία
Στα 5 λεπτά με πήρανε και μου πανε οτι έγινε λάθος.
Γελάει ο κόσμος..

3 λεπτά πριν, dsoldatos είπε

Μόλις είδα electronet διαθέσιμο 128gb pro. Παίρνω τηλέφωνο να δω αν όντως είναι διαθέσιμο.
Λενε ναι.
Τους λέω κάνω τώρα παραγγελία
Στα 5 λεπτά με πήρανε και μου πανε οτι έγινε λάθος.
Γελάει ο κόσμος..

image.png.281e1fa09aa07ab452989f38fd769101.png

Δημοσ.

Πείρα τηλ στο Public , μου είπαν δεν ξέρουν τίποτα , πως γίνεται να μην ξέρουν ποτέ θα τους έρθει επόμενη παρτίδα ; Τι στο καλό τους γίνεται …… 

IMG_4024.jpeg

Ενώ στα αλλά μαγαζιά κάποια κομμάτια εχπυν διαθέσιμα 

IMG_4023.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, chkokord είπε

Έπεσε το plaisio.gr ή μόνο εγώ έχω το πρόβλημα; 

Μπορεί να ηρθε μεγάλο κοντέινερ παραλαβής   PM και να έπεσε το site. 

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, YellO_w είπε

Πείρα τηλ στο Public , μου είπαν δεν ξέρουν τίποτα , πως γίνεται να μην ξέρουν ποτέ θα τους έρθει επόμενη παρτίδα ; Τι στο καλό τους γίνεται …… 

IMG_4024.jpeg

Ενώ στα αλλά μαγαζιά κάποια κομμάτια εχπυν διαθέσιμα 

IMG_4023.png

τουλάχιστον λέει καταχωρήθηκε οχι αναμονή από προμηθευτή σαν εμένα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...